Τετάρτη 31 Μαίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 10° 07' 32" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 28° 02' 43" ΖΥΓΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 15° 38' 40" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 25' 03" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 06° 26' 15" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 03° 21' 41" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 58' 34" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 11' 31" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 26' 38" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 09' 33" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 37' 20" ΤΑΥΡΟΣ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/7

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/7

Η αγάπη είναι μια από τις καλές τέχνες και μάλιστα η «μεγαλύτερη»!

 

ΚΡΙΟΣ

Εσωστρέφεια αλλά και δυναμικότητα θα δώσουν μια άλλη τροπή στα πράγματα. Η σχέση με έναν Σκορπιό θα είναι πολύ ουσιαστική για σας και αυτό σας δίνει βαθιά δύναμη. Με αυτόν τον τρόπο όλη αυτή η συναισθηματική φόρτιση θα ξεπεραστεί και θα περάσετε σε μια άλλη φάση. Μια κατάσταση που περιμένετε να τελειώσει ή να οριστικοποιηθεί μπορεί να φαίνεται φρεναρισμένη αλλά τουλάχιστον θα έχει στο τέλος καλή έκβαση. Είναι σημαντικό αυτή την περίοδο να είστε πειθαρχημένοι σε όλους σας τους στόχους. Η σταθερότητα των απόψεών σας βοηθάει γενικά την όλη εξέλιξη μιας υπόθεσης.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Υποθέσεις που θα έχουν ανάμιξη και τρίτοι θα σας βάλουν σε διαδικασία στο να παγώσετε κάποια πράγματα ή να αναζητήσετε την ποιότητα που θα σας δώσει μια περισσότερο θετική προσέγγιση. Έχετε ήδη ξεκινήσει να κάνετε κάποιες συζητήσεις ή ανοίγματα με άτομα που παλιά ούτε καν τα είχατε σκεφτεί. Η οριοθέτηση πάντως θα γίνει με καλά αποτελέσματα. Ένα κομμάτι που μπορεί να σας βγει από το παρελθόν θα σας δυσκολέψει σε ψυχολογικό επίπεδο και χρειάζεται να είστε πάνω από όλα θετικοί και κυρίως συγχωρητικοί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Ασχολείστε με θέματα που σας κάνουν περισσότερο σκεπτόμενους και ερευνητικούς. Είναι σημαντικό να δείτε και μια πολύ βαθιά πτυχή του εαυτού σας. Μέσα στον χώρο της δουλειάς σας θα χρειαστείτε να κάνετε μεγαλύτερη έρευνα ή ακόμα και να συνδέσετε κάπως το παρελθόν με το παρόν για να έχετε τα σωστά αποτελέσματα. Η σχέση με Σκορπιό είναι πολύ έντονη και σίγουρα θα σας προβληματίσει γιατί σας βάζει και σκέφτεστε με συναισθήματα. Ο έλεγχος που θα έχετε σε κάποιες υποθέσεις θα σας βοηθήσει παντού.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Εκφράζεστε πολύ δυνατά και νιώθετε ότι επιτέλους υπάρχει κάποιος που μπορεί να σας καταλάβει. Η ερωτική σας ζωή παρόλο που έχετε ανεβάσει τον πήχη αρκετά ψηλά θα πάρει μια πιο εύκολη τροπή. Σκέψεις και αποφάσεις που τις κρατούσατε για σας τώρα θα τις εκφράσετε πιο εύκολα και ίσως να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση. Τα οικονομικά σας μπορεί να πάρουν μια θετική τροπή και να παρουσιαστούν ευκαιρίες που στο παρελθόν τις είχατε αγνοήσει. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο θα σας δημιουργήσει έντονη έλξη. Πάντως θα έχετε μεγαλύτερη δράση και αυτό θα βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα.

 

ΛΕΩΝ 

Παραμένετε κάπως κλειστοί και ίσως ψάχνεστε με το παρελθόν ή με τις οικογενειακές σας ρίζες. Ίσως να κρατάτε ένα οικογενειακό μυστικό και να θέλετε να μείνετε μόνοι για το ξεπεράσετε. Σίγουρα θα περάσετε από μια εσωτερική ανασκόπηση και κυρίως με άτομα που έχετε στενή σχέση. Τα οικονομικά σας μπορεί να σας αγχώσουν και να νιώσετε ότι μπορεί να μην τα καταφέρετε λόγω υπερβολικών εξόδων. Ο Αιγόκερως ίσως σας βοηθά και έχετε έρθει πιο κοντά. Η Αφροδίτη κάνει τις τελευταίες της εμφανίσεις στο ζώδιό σας και οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες καλό θα είναι να τις εκμεταλλευτείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε την διάθεση να εισχωρήσετε βαθιά σε θέματα που παλιά δε δίνατε τόσο σημασία. Ο Σκορπιός μπορεί να κάνει την εμφάνισή του και ίσως να σας προκαλέσει βαθιά συναισθήματα. Από την άλλη, η σχέση με τον Καρκίνο θα γίνει πιο σταθερή και μόνιμη και ίσως να έχετε ξεκινήσει να παίρνετε αποφάσεις που θα επιβεβαιώνουν ή την συμβίωση σας ή ακόμα και δημιουργία οικογένειας. Πρόσωπα που μπορεί να σχετίζονται με το παρελθόν ίσως τώρα ξανάρθουν στο προσκήνιο και κάνετε μια ουσιαστική επαφή. Η σχέση με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι σε ταξίδι ή σε απόσταση θα δυναμώσει. Μπορεί να υπογράψετε συμβόλαιο για ένα ακίνητο αυτή την περίοδο.

 

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

 

ΖΥΓΟΣ

Έχετε αποφασίσει να γίνετε αρκετά διεκδικητικοί αλλά και να ασκήσετε κάποιο βέτο ή έλεγχο. Ίσως αυτό να είναι προς συμφέρον σας αλλά πρέπει να γίνετε πιο σίγουροι και πιο σταθεροί σε θέματα οικογένειας ή στις αποφάσεις σας γιατί μερικές φορές αμφιταλαντεύεστε και γίνεστε αναποφάσιστοι. Ο Ταύρος θα παίξει κάποιο ρόλο στα οικονομικά σας θέματα ή μια συνεργασία θα είναι κάπως δύσκολη για σας γιατί έχει διαφορετικές αξίες και πεποιθήσεις. Πάντως αν χρησιμοποιήσετε καλά κάποιες γνωριμίες θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε δυνάμεις να φτάσετε μέχρι και τον ουρανό, αρκεί να είστε πολύ συγκεκριμένοι στον στόχο σας. Μερικές φορές μπορεί να έχετε πειθαρχία και να πιέζεστε αλλά χάνετε τελικά τον στόχο σας γιατί είστε απόλυτοι ή δογματικοί και δεν ελίσσεστε διπλωματικά με τίποτα και για κανένα. Οι αποφάσεις σας είναι συγκεκριμένες και μερικές φορές σας δυσκολεύουν στην τρέχουσα καθημερινότητα. Το συναίσθημά σας πάντως θα διοχετευτεί και θα έχετε νέες καταστάσεις επέκτασης ή δημιουργίας. Η σχέση με την οικογένεια θα γίνει καλύτερη. Ο Καρκίνος πιθανόν να έρθει πιο κοντά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Έχετε αναλάβει πρόσθετα χρέη για αυτό έχετε μαζευτεί στο καβούκι σας. Ίσως να έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε για λίγο για να ξεκινήσετε και πάλι την δράση. Μια σχέση με έναν Ταύρο που είχε μπει στο περιθώριο τώρα ίσως να σας απασχολήσει αλλά να μην φανερώσετε σε κανέναν τις σκέψεις σας ή τα συναισθήματά σας. Μερικές φορές λειτουργείτε πίσω από την κουρτίνα. Τότε σας δίνεται το περιθώριο να δράσετε χωρίς να το ξέρει κανένας. Οικογενειακά έξοδα ή ασφάλεια μπορεί να πληρωθούν από ένα ξαφνικό έσοδο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αναλαμβάνετε ευθύνες και ίσως να γίνετε περισσότερο ερευνητικοί για κάποια έξοδα τα οποία σας έχουν κάπως ξεπεράσει. Ο ανταγωνισμός και η πίεση σίγουρα θα σας έχουν φέρει σε κάποια κατάσταση που σας αγχώνει. Έχετε αναλάβει πάντως χρέη οικογενειακά τα οποία θα πρέπει να τα βγάλετε πέρα. Αν δεν είστε τελειομανείς, θα μπορέσετε να τα καταφέρετε. Η σχέση με έναν Καρκίνο ή Ζυγό θα περάσει από κάποιες εντάσεις γιατί ίσως να βρεθείτε στην αντίπερα όχθη. Αν έχετε μέσα σας πνεύμα σοφίας και ηρεμίας, θα καταφέρετε να γίνετε πολύ δυνατοί. Κάποιοι φίλοι από το παρελθόν θα σας δώσουν μεγάλη χαρά, αν έρθουν σε επαφή μαζί τους. Ο Ταύρος είναι ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αρκετά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Ίσως να έχετε αγχωθεί ιδιαίτερα για κάποια συναισθηματικά θέματα τα οποία θα προκύψουν από μια κατάσταση που αφορά στο παρελθόν. Έχετε πάντως αρκετά ζητήματα καθημερινότητας και πολλά πρακτικά τα οποία καλείστε να λύσετε άμεσα. Κυρίως στην οικογένειά σας θα πρέπει να δείξετε συναισθήματα και να αποδείξετε ότι έχετε αγάπη και ενδιαφέρον. Ο Καρκίνος είναι εκεί για να σας θυμίζει το πόσο διαφορετικοί είστε και ο Σκορπιός θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο αισθησιακοί και παθιασμένοι. Μερικές φορές οι ανασφάλειες που δεν δείχνετε όμως προς τα έξω σας κάνουν να σκέφτεστε κάπως υπολογιστικά.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Έχετε αναλάβει να κάνετε διορθωτικές κινήσεις γιατί με αυτόν τον τρόπο θα καθορίσετε και τον ρόλο σας μέσα σε μια υπόθεση. Ίσως στην δουλειά σας πρέπει να κάνετε περισσότερο έρευνα ή ζητάτε μεγαλύτερη οικονομική εξασφάλιση. Η βοήθεια που θα πάρετε από ένα πολύ δικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει στο να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση η οποία δεν ήταν και πολύ σίγουρη. Η σχέση με έναν Σκορπιό ή Καρκίνο θα σας δώσει την απαραίτητη ισορροπία που χρειάζεστε για να είστε καλά. Το νιώθετε ήδη ότι είστε σε δημιουργική φάση για αυτό προσπαθήστε λίγο παραπάνω.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

 

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας; 

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

 

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας; 

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

 

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved