Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/7

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/7

Υπάρχουν κάποιοι που είναι μεγαλύτεροι εχθροί της αλήθειας παρά των ψεμάτων.

ΚΡΙΟΣ

Είστε αποφασισμένοι να γίνετε πιο διπλωμάτες και συντροφικοί. Ίσως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες να νιώθετε πιεσμένοι ή αρκετά ευαισθητοποιημένοι και ξαφνικά να δημιουργηθεί μια ένταση από το τίποτε. Μην αφήνετε τα «εσωτερικά ζιζάνια» να σας χαλάνε την ομορφιά της στιγμής. Θέματα καλλωπισμού και εξωτερικής εμφάνισης θα σας απασχολήσουν. Η σχέση με Ζυγό θα περάσει από ένταση αλλά στο τέλος θα ξεκαθαριστούν πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε δει πολλά νέα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας αλλά εσείς δεν αντέχετε τα ξαφνικά, αν και μερικές φορές τα κυνηγάτε για να σπάσετε την μονοτονία. Ένας Κριός ή Ζυγός από το παρελθόν μπορεί να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα που δεν τα είχατε καν σκεφτεί. Θα είναι πιο εύκολο τώρα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Χρειάζεστε ισορροπίες για να μην νευριάσετε με κάποια άτομα που ίσως σας ανακατεύουν σε πράγματα που ούτε καν τα είχατε σκεφτεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλύτερη ημέρα θα είναι για σας, αφού θα μπορέσετε με πιο εύκολο τρόπο να επικοινωνήσετε και να αφήσετε τα δύσκολα πίσω. Είναι πιο καλά, τουλάχιστον για σήμερα, να ανανεώσετε ένα ραντεβού μ' ένα πρόσωπο που είχατε κατά κάποιο τρόπο απομακρυνθεί. Η δική σας γνώμη θα μετρήσει πάντως στη σχέση με έναν Ζυγό και αυτό θα σας δώσει μια νέα ευκαιρία να έχετε μεγαλύτερη συνεννόηση. Μπορεί να υπάρχουν κοινωνικά θέματα που σας απασχολούν και πρέπει να τα λύσετε, κυρίως αν ταυτίζεστε σε απόψεις με έναν Αιγόκερω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων που θα πρέπει να διαπραγματευτείτε με μεγαλύτερη διπλωματία και ευελιξία. Σήμερα μπαίνει και ο Άρης στο ζώδιό σας και αυτό σας δημιουργεί έξτρα υποχρεώσεις σε πολλά θέματα. Δηλαδή, εξ ορισμού θα γίνετε πιο δραστήριοι και θα θέλετε να έχετε την φροντίδα ή να πάρετε τη σκυτάλη σε κάποια σημαντικά θέματα. Είναι βέβαια μια περίοδος που ξεκινάει η οποία θα σας αλλάξει κάποια δεδομένα. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα ζήσετε κάποιες καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν την τάση να αλλάξετε ριζοσπαστικά ορισμένα πράγματα.

ΛΕΩΝ

Έχετε αναλάβει την επικοινωνία μεταξύ όλων των φίλων και των γνωστών. Αυτό θα σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και ανοικτούς σε κάθε νέα εμπειρία. Μια νέα γνωριμία μπορεί να κάνει την εμφάνισή της κι εσείς να έχετε τη διάθεση να επικοινωνείτε πιο ανοικτά. Η προοπτική ενός ταξιδιού θα σας κάνει καλό στην ψυχολογία, αφού ακόμα και ο σχεδιασμός του θα σας δώσει αισιοδοξία. Η ποιότητα που αναζητάτε θα είναι συναισθηματικής φύσεως και ίσως να κατασταλάξετε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο μπορεί να βλέπετε και κρυφά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε αναλωθεί με τα δικά σας θέματα και τώρα κάπου ψάχνετε να περάσετε καλά ή να δημιουργήσετε καλύτερες ισορροπίες. Τα θέλω σας μπορεί να ερμηνευτούν και συντροφικά γιατί θα κάνετε κρούση σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει άμεσα. Μπορεί βέβαια να κάνετε επέκταση σε νέες γνωριμίες αλλά πάντα εκ του ασφαλούς, αφού θα έχετε την ευκολία να διαλέγετε μέσα από ένα εξασφαλισμένο περιβάλλον γιατί θα βρεθούν πολλά άτομα να σας υποστηρίξουν. Γενικά έχετε κάποιες πρωτοποριακές ιδέες για να αντεπεξέλθετε και στα οικονομικά που αν δεν φοβηθείτε και τα εφαρμόσετε, θα δείτε ότι θα έχετε αποτέλεσμα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Είστε σήμερα μέσα στο δικό σας περιβάλλον, αφού βλέπετε ότι όλα θα ρέουν και θα είναι πιο εύκολα, κυρίως στο κομμάτι της επικοινωνίας και των προσωπικών σας επαφών. Η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες της οικογένειάς σας θα δημιουργήσει καλύτερες προοπτικές για να προχωρήσετε μαζί τους. Έχετε κάποιο φόβο απόρριψης αφού σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας. Ξεκινάει μια περίοδος πολύ σημαντική για σας γιατί θα ενεργοποιηθείτε περισσότερο, αλλά υπάρχουν και κάποιες ισχυρές αντιφάσεις που θα πρέπει να ξεπεράσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε βάλει όλες σας τις δυνάμεις για να τελειώσετε μια δουλειά και τώρα ίσως να σας βγαίνει κούραση. Η εξυγίανση ενός χώρου που θα είναι αποκλειστικά δικός σας μπορεί να σας απασχολήσει. Ίσως θυσιάσετε ένα μέρος από την διασκέδασή σας, προκειμένου να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη που θέλετε να δουλέψουν υπέρ σας. Η επαφή με έναν Κριό θα περάσει σε άλλη φάση και μπορεί να μην θέλετε να εμφανίσετε το συγκεκριμένο πρόσωπο σε πολύ κόσμο. Γενικά, είστε ανοικτοί με νέες ευκαιρίες που μπορεί να σχετίζονται και με το εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε δώσει τον καλύτερο σας εαυτό για να έχετε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Θα διαπιστώσετε πως όταν μπορείτε και επικοινωνείτε με τον τρόπο που θέλετε, τότε όλα πηγαίνουν πολύ ωραία. Βέβαια, δεν μπορούν να γίνουν όλα αυτή την περίοδο σύμφωνα τα δικά σας μέτρα και σταθμά, αφού όλο και κάποια λεπτομέρεια θα σας διαφεύγει. Η επαφή με τη φύση σάς κάνει πάντα καλό. Γενικά, όλο το καλοκαίρι είναι αναγκαίο να προσέξετε ιδιαίτερα τη διατροφή σας σε όλα τα επίπεδα. Δηλαδή, να προσέξετε και με τι σκέψεις θα τροφοδοτήσετε το μυαλό σας, γιατί από εκεί εξαρτώνται όλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλετε να φέρετε ισορροπίες στην ατμόσφαιρα που ζείτε και γι' αυτό μπορεί να ανοιχτείτε κοινωνικά και να μην μείνετε σε μια γνωριμία. Είναι καλό όταν ανοίγεστε, γιατί αλλάζουν τα δεδομένα σας και μαζί με αυτά ανοίγει και το μυαλό σας. Μπαίνετε σε μια φάση από σήμερα που θα γίνετε περισσότερο υποχωρητικοί στις επιθυμίες και τα θέλω των άλλων και ίσως να κρατήσετε θυμό για πράγματα που μπορεί να είναι άκρως συναισθηματικά. Φροντίστε ό, τι θέλετε να το πείτε με διπλωματικό τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όταν βρίσκεστε με κόσμο, περνάτε καλά. Δίνετε πάντα προτεραιότητα στις σχέσεις σας γιατί δεν θέλετε να απομακρυνθείτε από κάτι που σας ευχαριστεί. Η προσωπική σας ιστορία μπορεί να διαμορφωθεί εύκολα σε μια πολύ συντροφική και συναισθηματική σχέση η οποία θα σας δώσει μεγαλύτερη εμπειρία στις ανθρώπινες καταστάσεις. Πάντα κρατάτε πισινή αυτό το διάστημα σε οτιδήποτε και αν σας παρουσιάζεται γιατί αναμένετε τα χειρότερα. Με αυτή την σκέψη κινείστε και ίσως κατά κάποιο τρόπο να συμπεριφέρεστε πιο επιλεκτικά και ποιοτικά σε συγκεκριμένα άτομα ενώ στα υπόλοιπα να κρατάτε αποστάσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Είστε πολύ αντιφατικοί σήμερα, γιατί δεν μπορείτε να αποφασίσετε και ίσως να μην έχετε συγκεκριμένη άποψη για κάτι που σας παρουσιάζεται. Η σχέση με έναν Ζυγό θα γίνει πιο στενή επειδή μπορεί να βρείτε ένα κοινό σημείο αναφοράς που ίσως να αφορά και μια καλλιτεχνική συνεργασία. Καλό είναι, πάντως, να πάρετε απόφαση που να αφορά στα δικά σας θέλω γιατί μπορεί να πάτε με τα νερά των άλλων και τελικά να νιώσετε ξεκρέμαστοι. Είναι ένα μάθημα για εσάς, δηλαδή να μην παρασύρεστε από τους άλλους και να διατηρείτε την προσωπική σας γνώμη.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved