Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/7

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/7

O μόνος άνθρωπος που δεν κάνει λάθος είναι αυτός που δεν κάνει τίποτε.

ΚΡΙΟΣ

Ανακατεύεστε με πολλά θέματα και σίγουρα αυτή η πολυδιάστατη προσωπικότητά σας θα βοηθήσει σε κάποιες επαφές και συνεργασίες. Ένα ταξιδάκι θα σας δημιουργήσει ευεξία και ανανέωση. Η διάθεσή σας να γράψετε σίγουρα θα σας βοηθήσει να εκτονωθείτε και να βρείτε τον προσωπικό σας ρυθμό και τέμπο. Κυρίως αν θέλετε να απευθύνετε ένα μήνυμα σε ένα άτομο που είναι μακριά από εσάς. Είναι σημαντικό να μην δεσμευτείτε με κάποια υπόσχεση, κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο γιατί μπορεί στην πορεία να βρείτε κάτι καλύτερο από αυτό που έχετε ήδη κατά νου και να χρειαστεί να διακόψετε απότομα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναγκαστικά έχετε προχωρήσει σε εκκαθαρίσεις λόγω διερευνητικών καταστάσεων. Η συνεργασία με ένα πρόσωπο θα σας βάλει να ξαναψάξετε και πάλι τα οικονομικά θέματα. Είναι πολύ σημαντικό για σας αυτή την περίοδο να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας. Ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον επανέρχεται στο προσκήνιο και επιθυμεί πάρα πολύ να έχετε πολύ κοντινή επαφή. Η προοπτική ενός ερωτικού δεσμού με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω θα είναι πολύ έντονη και συναισθηματική. Η διάθεση να αλλάξετε τον χώρο σας σάς δημιουργεί έντονη επιθυμία να κάνετε σπατάλες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε τον δικό σας τρόπο να εκφράζεστε και σίγουρα θα γίνετε πιο πειστικοί και προσπαθείτε με κάθε τρόπο να φανείτε μέσα από την προσωπικότητά σας η οποία τις τελευταίες ημέρες είναι έντονη και κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Είστε πάντως σε μια φάση που μπορείτε να τα βρείτε με τα άτομα της οικογένειάς σας και ίσως να πάρετε και πίσω κάποια χρήματα ή αντικείμενα τα οποία σας άνηκαν. Είναι σημαντικό να κάνετε το σχεδιασμό μιας δουλειάς και ίσως να έχετε ανάγκη να δειχτείτε μέσα από τον τρόπο που θα το εκδηλώσετε. Ένα Λιοντάρι είναι πολύ κοντά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε πολύ αφοσιωμένοι σε ένα σχέδιο το οποίο δεν θέλετε να το φανερώσετε σε πολλά πρόσωπα γιατί έχετε ανάγκη να βρεθείτε με τον εαυτό σας και με κάποια συγκεκριμένα άτομα. Είστε βέβαια πολύ κουρασμένοι και θέλετε να ξεφύγετε και λίγο από τις εντάσεις και το στρες. Η σχέση με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο ίσως να πάρει μια πιο εύκολη μορφή γιατί θα έχετε μέσα σας μια εσωτερική αισιοδοξία ότι τα εμπόδια θα ξεπεραστούν. Γενικά πάντως είστε σε φάση αναγέννησης προσπαθώντας ακόμα και την εμφάνισή σας να αλλάξετε.

ΛΕΩΝ

Με τους φίλους σας θα βρεθείτε και θα γίνετε και πάλι για λίγο μικρά παιδιά. Η επικοινωνία μαζί τους είναι πανηγύρι και συνήθως όταν είστε μαζί τους περνάτε πολύ καλά. Η γνώση βέβαια δεν σας αφήνει αδιάφορους και προσπαθείτε αδιάλειπτα να μαθαίνετε κάτι καινούργιο γιατί έχετε ανάγκη να εξελίσσεστε μέσα από νέα, πρωτοποριακά πράγματα. Σαν άτομα βέβαια είστε αρκετά συγκεντρωτικοί και δεν αφήνετε εύκολα τον έλεγχο από κάποιες καταστάσεις. Ίσως αυτό να εμποδίζει την ωρίμανση μιας σχέσης που ενώ προσπαθείτε δεν έχετε τα ανάλογα αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε σας βαραίνει και σας κάνει να νιώθετε μεγάλη παγίδευση. Αλλά αυτό θα ξεκινήσει πρώτα από εσάς και μετά όλα τα άλλα θα διορθωθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιέζεστε και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είτε από πολλές δουλειές που έχετε είτε από πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις. Κάντε καλύτερα μια επιλογή και διαλέξτε τις πιο κύριες για εσάς γιατί στο τέλος όλοι θα μείνουν δυσαρεστημένοι. Έχετε ανοίξει γενικά πολλά μέτωπα και βρίσκεστε σε μια κατάσταση η οποία μερικές φορές σας φέρνει ανησυχία για το πως θα τα βγάλετε πέρα. Είναι βέβαια καλό που μερικοί από εσάς έχετε πολύ δουλειά. Αλλά είναι επίσης πιο σημαντικό να είστε εσείς καλά. Τον τελευταίο καιρό είστε πιο προστατευτικοί με τον εαυτό σας και αυτό σας οδηγεί σε καλύτερα συμπεράσματα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Θέλετε να είστε διακριτικοί για αυτό δεν ανακατεύεστε σε λόγια τρίτων αλλά ίσως υποστηρίξετε με ένταση κάποιες ιδέες σας που μπορεί να αφορούν στα πιστεύω σας και όλη την κοσμοθεωρία σας. Η αποδοχή που εισπράττετε για ένα κομμάτι της δουλειάς σας θα σας δημιουργήσει ξαφνικές ευκαιρίες για επέκταση. Μια συνεργασία μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά και κυρίως για εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα εισπράξετε ένα κέρδος μη αναμενόμενο. Ο Υδροχόος είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να σας εκφράζει απόλυτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθείτε να γεφυρώσετε μια κατάσταση λειτουργώντας σαν διπλωμάτες. Είναι σημαντικό να βάλετε ένα σταθερό πλάνο με τα οικονομικά σας και κυρίως με κάποιους συνεργάτες σας. Τα συναισθήματά σας είναι έντονα και για αυτό μερικές φορές χρειάζεται να τα ελέγχετε γιατί έχετε μεγάλες εντάσεις, κυρίως όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλετε κι εσείς ανησυχείτε ιδιαίτερα. Αφήστε πίσω σας ένα κομμάτι από το παρελθόν που σας ενοχλεί και ελάτε στο εδώ και τώρα. Πάντως η γνώση και η πληροφόρηση σας αποφορτίζει υπερβολικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε εν μέσω πολλών επαφών και προτάσεων για νέες συνεργασίες αλλά κατά κάποιο τρόπο μπορεί να πιέζεστε από τους άλλους ακόμα και να υπογράψετε για κάτι που μπορεί να μην είστε τόσο σύμφωνοι. Καλό είναι να το βολιδοσκοπήσετε περισσότερο για να μην το μετανοήσετε μετά. Η ενέργειά σας είναι τόσο σημαντική που χρειάζεται κατά εποχές να την διαφυλάττετε μόνο για σας. Η προστασία των οικονομικών σας ίσως να είναι το πρώτο μέλημα αυτής της περιόδου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναγκαστικά αναπτύσσετε κάποιους τρόπους διαφυγής για να ξεφύγετε από την πίεση της καθημερινότητας. Ίσως να νιώθετε ότι έχετε εξαντληθεί γιατί είστε αναγκασμένοι να κάνετε πολλά πράγματα μαζί. Είναι όμως στο χέρι σας να κάνετε συνδυασμούς επεκτείνοντας και χρησιμοποιώντας τις γνώσεις σας σε μια ευρύτερη γκάμα ενδιαφερόντων και ατόμων. Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχετε να είστε μέσα στα πράγματα. Έχετε πάντως αποφασίσει να αντιδράτε στις νέες καταστάσεις με έναν τρόπο εκρηκτικό και ίσως και με μια τάση φυγής. Όλο το πεδίο των φίλων σας αλλάζει με στόχο να γνωρίσετε νέα άτομα που θα πηγαίνουν περισσότερο στον ψυχισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε αντιληφθεί από ένστικτο ότι πρέπει να κάνετε μια στροφή στην ζωή σας και κυρίως να βάλετε σε μια τάξη τα ερωτικά σας. Είναι σημαντικό να μπορείτε να ανταλλάσετε όμορφες εμπειρίες και να μην είστε αποξενωμένοι. Για αυτό θα υποστηρίξετε με μεγαλύτερη δύναμη τις προσωπικές σας επιλογές. Η οικογένεια μπορεί να μην σας επηρεάζει τόσο πολύ όσο παλιά αλλά γενικά θέλετε να αφεθείτε και να μην αντιστέκεστε σε μια όμορφη επικοινωνία. Είναι πάντως καλή περίοδος για να ερωτευτείτε και να κάνετε την δική σας αλήθεια πραγματικότητα.

ΙΧΘYΕΣ

Νιώθετε μια ελαφριά ένταση, αφού θα πρέπει να κάνετε πολλά πράγματα μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα και αυτό σας τη δημιουργεί. Όσοι είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο προσπαθείτε να πάρετε μια ανάσα γιατί νιώθετε πελαγωμένοι από τις πολλές υποχρεώσεις που έχετε ανοίξει. Το καλό είναι ότι υπάρχει φως στο τούνελ και αυτό είναι που σας φτιάχνει την διάθεση. Προσέξτε όσο μπορείτε τις ασάφειες και τις πιθανές λάθος πρακτικές και κυρίως από άτομα που σας λένε πολλά χωρίς όμως να έχουν στα χέρια τους αποδείξεις.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved