Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/6

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/6

Ο δυνατός άνθρωπος ή βρίσκει το δρόμο ή τον φτιάχνει μόνος του

ΚΡΙΟΣ

Ίσως, κάνοντας έναν απολογισμό του μήνα, προβείτε σε κινήσεις και δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον εαυτό σας. Γενικά, έχετε αρχίσει και ενδιαφέρεστε για το πως λειτουργείτε και αν τελικά είστε αποτελεσματικοί. Είναι σημαντική η αυτογνωσία σαν μέσο εξέλιξης και εσείς βλέπετε ότι δεν έχετε και πολλά περιθώρια να πράξετε διαφορετικά. Οι συνθήκες της δουλειάς σας αλλάζουν και πιθανόν να βλέπετε ότι κάτι κοντεύει να τελειώσει για να μπείτε σε μια νέα φάση. Αυτό ίσως σας φοβίζει κατά βάθος, παρόλο που δεν το δείχνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποδεικνύετε κυρίως στον εαυτό σας ότι τελικά μπορείτε να έχετε μια ατομικότητα χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να το αναφέρετε στους υπόλοιπους. Είναι πιο εύκολο για σας να νιώθετε ότι μπορείτε να κάνετε πράγματα χωρίς τελικά να δίνετε λογαριασμό σε κανέναν. Οι ευκαιρίες δεν είναι και πάρα πολλές. Σας απασχολεί γενικά μια συνεργασία και όταν μένετε μόνοι αυτό κλωθογυρίζετε συνέχεια μέσα στο μυαλό σας. Ο Σκορπιός είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να σας αφορά άμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα δέσετε θαυμάσια τη δημιουργία και τη δράση με την εσωτερική δύναμη που νιώθετε. Ίσως να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες οι οποίες χωρίς να το καταλάβετε θα σας δώσουν την αφορμή να ξεκολλήσετε από κάπου που νιώθετε ότι έχετε τελματώσει. Πάντως, αν σήμερα κτυπήσει το τηλέφωνό σας και είναι ένα άτομο που είχατε κάνει συζητήσεις για μια δουλειά, αδράξτε την ευκαιρία και αναλάβετε πρωτοβουλίες με στόχο να γίνουν όλα όπως τα είχατε σκεφτεί εσείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλετε την αναγνώριση και ίσως να αναλάβετε δυναμικές πρωτοβουλίες ακόμα και σε κατά κάποιο τρόπο μικρές υποθέσεις. Μερικές φορές, ενώ δείχνετε ότι δεν συμμετέχετε ή δεν δράτε σε καμία κατάσταση, ξαφνικά κάνετε μια κίνηση που αφήνετε τους υπόλοιπους άφωνους. Έτσι και σήμερα, θα ενεργήσετε χωρίς να το πολυσκεφτείτε και μπορεί να σας βγει σε καλό γιατί ξεφεύγετε από τα τετριμμένα. Το να ταράζετε τα νερά με την παρουσία σας είναι πολύ ευεργετικό και σας δίνει δύναμη.

ΛΕΩΝ

Είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και δυναμισμό. Αυτό θα σας βοηθήσει να περάσετε καλά, αλλά πάνω από όλα να δείξετε στον εαυτό σας τις ιδιαίτερες δυνάμεις που έχετε, γιατί τον τελευταίο καιρό νιώθετε σα κάτι να σας καταπίνει και να χάνετε την δύναμή σας. Δεν είναι έτσι ακριβώς, απλά αλλάζετε και γίνεστε πιο ώριμοι. Η ωρίμανση πάντα έχει δυσκολία αφού μαθαίνετε τις πλευρές της ζωής που δεν γνωρίζατε. Σίγουρα σχετίζεται και με τα οικονομικά, τα οποία μερικοί από εσάς δεν τα χειρίζεστε και με τον καλύτερο τρόπο. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα σας δώσει την ανάλογη λάμψη και κοινωνικότητα που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε φάση που θέλετε να πάτε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και να πείτε αυτά που νιώθετε, χωρίς να σας νοιάζει τι θα γίνει. Καλό είναι να προσέξετε τις πρωτοβουλίες σας, γιατί θα κάνετε υπερβολές και πιθανά λάθη. Επίσης, προσέξτε πολύ τις κρίσεις σας γιατί ίσως πληγώσετε ένα πρόσωπο. Η εμπλοκή ενός Κριού στη ζωή σας σίγουρα θα σφραγίσει μια νέα περίοδο. Είναι σημαντικό πάντως να παίρνετε πρωτοβουλίες γιατί με αυτόν τον τρόπο θα γίνετε πιο αποτελεσματικοί.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Αναγνωρίζετε την δύναμή σας μέσω όμως των άλλων. Συνήθως τη διασκορπίζετε για να την πάρετε πίσω. Αυτό κατά κάποιο τρόπο σας υποδουλώνει, γιατί μόνιμα υπάρχει ένα πρόσωπο στη ζωή σας που θα πρέπει να έχετε καλή σχέση μαζί του ή γενικά νιώθετε την ανάγκη να τα έχετε όλα στρωμένα και τακτοποιημένα. Μέσα σας όμως τώρα αλλάζετε και δεν συμβιβάζεστε πλέον τόσο πολύ. Αυτό σας φέρνει μια δυσφορία, γιατί στην ουσία δεν θέλετε να κονταροχτυπηθείτε με κανέναν, αλλά τελικά εξ ανάγκης το κάνετε. Μην φοβάστε τίποτε και προχωρήστε, αφού το σύμπαν συναινεί στην εξέλιξή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναμφισβήτητα έχετε μπει σε μια καλύτερη φάση. Ακόμα και οι επικοινωνίες σας που μπορεί να είναι πιο δύσκολες ή μπλοκαρισμένες έχουν την χροιά της τρυφερότητας και του ενδιαφέροντος. Καλό είναι, λοιπόν, ν' αρχίσετε να εμπιστεύεστε σιγά-σιγά την ζωή και πάνω από όλα τα μηνύματα της καρδιά σας, αφού ποτέ δεν πρόκειται να σας ξεγελάσει. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, ενώ θα βλέπετε ότι οι συνθήκες είναι καλύτερες, μπορεί να νιώθετε κάπως μπλοκαρισμένοι, γιατί ο πήχης έχει ανέβει ψηλά και χρειάζεται σκληρή δουλειά για να αποδείξετε την αξία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρόλο που έχετε κινητικότητα ως προς τις προτάσεις για δουλειά και γενικά για συνεργασίες ή για μεγαλύτερη αποδοχή από την πλευρά των άλλων, συνεχίζετε να νιώθετε ότι οι κινήσεις σας δεν είναι ανεξάρτητες. Κατά βάθος, θα θέλατε να αποδεσμευτείτε για να έχετε εσείς το παιχνίδι στα χέρια σας. Σήμερα, ίσως αυτό να το αντιληφθείτε παραπάνω και να «πιάσετε» τον τρόπο που θα πρέπει να κινηθείτε πρακτικά για να το επιτύχετε. Πάντως, τα οικονομικά σας θα φτιάξουν περισσότερο και αυτό θα αυξήσει την αισιοδοξία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε αρκετά πιεσμένοι γιατί θα πρέπει να αποδείξετε εμπράκτως την αξία σας και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με δραστικές πρωτοβουλίες. Όχι ότι δεν σας αρέσει αυτό, αλλά μερικές φορές είναι δεσμευτικό ως προς τις εσωτερικές σας αντιδράσεις. Μερικές φορές διαπιστώνετε ότι η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, προκειμένου να περάσετε τις γραμμές σας και να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Όλο αυτό τον καιρό, σας δίνεται η δυνατότητα να γίνετε περισσότερο αυθόρμητοι και δραστήριοι. Κυρίως ο Κριός και ο Δίδυμος έχουν ανάγκη από αυτή τη συμπεριφορά..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε γενικά έτοιμοι να δεχτείτε καταστάσεις που θα σας βγάλουν από το τέλμα ή την ανησυχία. Γι' αυτό επενδύστε πάνω σε θέματα που θα σας βοηθήσουν είτε να βρείτε μια δουλειά είτε να διορθώσετε κάποια πράγματα που δεν σας εξυπηρετούν. Πάντως για την ψυχολογία σας είναι σημαντικό να έχετε φίλους ή μια ομάδα που οδεύετε παράλληλα και μέσα από αυτή θα εξελίσσεστε. Έχετε ανάγκη το μοίρασμα και τον κοινό σκοπό. Κατά βάθος είστε ιδεολόγοι και υποστηρικτές της αλήθειας, μερικές φορές με έναν απόλυτο τρόπο, πράγμα που πρέπει να αποφύγετε, τουλάχιστον για σήμερα.

ΙΧΘYΕΣ

Αναγνωρίζετε την ανάγκη σας να είστε πιο ανεξάρτητοι και αυτό σας δίνει το προβάδισμα να κάνετε πράγματα που κατά κάποιο τρόπο τα είχατε στερηθεί. Ακόμα και σε εσάς που δεν έχετε θέμα με την ελευθερία, τον τελευταίο καιρό σας έχει καρφωθεί ότι καταπιέζεστε έντονα είτε από καταστάσεις είτε από άτομα και θέλετε να ξεφύγετε από όλους και όλα. Σίγουρα η οικονομική σας ανεξαρτησία είναι η πιο σημαντική, γι' αυτό ξεκινήστε από εκεί και σιγά σιγά θα γίνουν όλα. Τώρα, κυρίως, που ξεκινάει μια εύνοια θα είναι ευκολότερη η προσωπική σας απελευθέρωση.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved