Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/6

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/6

Τίποτε στην ζωή δεν είναι για να το φοβόμαστε αλλά για να το κατανοήσουμε

ΚΡΙΟΣ

Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες σε θέματα ενός φίλου και όσο μπορείτε θα τον βοηθήσετε. Γενικά αυτό το διάστημα προσπαθείτε όσο το δυνατόν να ελιχθείτε και να γεμίσετε κάποια κενά που έχετε, κυρίως στα ερωτικά, με παρέες και βόλτες. Όσοι είστε ελεύθεροι δυσκολεύεστε μερικές φορές να βρεθείτε μέσα σε σχέση γιατί είτε δεν έχετε υπομονή είτε δεν βρίσκετε κατά την άποψή σας το πρόσωπο που θα σας κάνει να μην βαριέστε εύκολα. Ένα ταξίδι που μπορεί να είναι για οικογενειακούς λόγους θα σας βάλει σε προβληματισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε κάπως αποστασιοποιημένοι συναισθηματικά από όλους και όλα γιατί δεν μπορείτε να διαχειριστείτε μια κατάσταση η οποία σχετίζεται με ένα πρόσωπο ή ένα κομμάτι του παρελθόντος σας. Ιδιόρρυθμες ιστορίες μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν και κυρίως η σχέση με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι μεταξύ φιλίας και ερωτικής ανταπόκρισης. Ο Υδροχόος ή ο Κριός είναι οι υποψήφιοι για αυτές τις περίεργες καταστάσεις και εσείς θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σε όλα τα επίπεδα ακόμα και σε συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής που είναι στον Καρκίνο γυρίζει ανάδρομος και θα μείνει εκεί μέχρι και τις 19 Ιουλίου κι επειδή είναι ο πλανήτης σας ίσως γίνετε κατά κάποιο τρόπο περισσότερο εσωστρεφείς και κλειστοί. Δεν θα εκδηλώνετε εύκολα τα συναισθήματά σας και ίσως να βλέπετε τα πράγματα μέσα από την δική σας οπτική γωνία. Κάποια οικονομικά ή κληρονομικά θέματα θα γυρίσουν πάλι σε εσάς με στόχο την επίλυσή τους. Είναι σημαντικό να ξεμπερδέψετε με την οικογένεια και με άτομα που έχετε στενή σχέση μαζί τους. Καλύτερα να τα θέσετε όλα επί τάπητος για να μην υπάρχουν μπερδέματα και δυσκολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τέσσερεις πλανήτες στο ζώδιό σας σίγουρα θα σας έχουν δώσει μια μεγαλύτερη ώθηση στην ζωή. Να δράσετε και να μεγαλουργήσετε. Απλά χρειάζεται να είστε πολύ σίγουροι για αυτό που θέλετε να κάνετε. Ο Ερμής μπορεί να σας φέρει μια εσωστρέφεια ή μια υποκειμενικότητα απέναντι σε κάποιες καταστάσεις και ίσως να μην έχετε την δύναμη να ξεκαθαρίσετε εύκολα κάποιες προσωπικές σας καταστάσεις. Επίσης παλιές ιδέες θα ξαναπέσουν στο τραπέζι και σίγουρα θα τις αντιμετωπίσετε πιο θετικά. Η σχέση με έναν Υδροχόο θα πάρει άλλη τροπή αρκεί εσείς να έχετε ανοικτό μυαλό.

ΛΕΩΝ

Θέλετε οπωσδήποτε να συζητήσετε για πράγματα τα οποία αφορούν εσάς και ένα άλλο πρόσωπο αλλά σε ένα επίπεδο πολιτισμένο. Είναι η εποχή που δεν αντέχετε τους καβγάδες και τις εντάσεις. Έχετε ανάγκη να ηρεμήσετε και να βρεθείτε σε μια καλύτερη κατάσταση με τον εαυτό σας. Η προστασία από την οικογένεια είναι δεδομένη ή από φίλους που παίζουν αυτόν τον ρόλο. Μην αφήνετε πάντως κενά με την συμπεριφορά σας γιατί μπορεί να παρεξηγηθούν από ένα άτομο με το οποίο δεν είστε και πολύ καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν φερθείτε και κάποια φορά εκκεντρικά δεν πειράζει. Έχετε συνηθίσει τόσο τους άλλους με την περίφημη λογική σας που τώρα δεν σας πολυενδιαφέρει αν κάνετε και κάτι το διαφορετικό. Είναι σημαντικό από εδώ και πέρα να κερδίσετε το στοίχημα με την ζωή σας . Θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες να βάλετε μια τάξη και να κάνετε καλά πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Η σχέση με έναν Αιγόκερω, που μπορεί να υπήρχε και στο παρελθόν, θα επανέλθει με στόχο ή να λυθεί ή να προχωρήσει. Αντίθετα ο Καρκίνος από τα παλιά είναι δεδομένο ότι θα μείνει στην ζωή σας γιατί υπάρχει βαθιά αγάπη.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Κάπου έχετε χαθεί από το υπερβολικό συναίσθημα το οποίο εσάς προσωπικά δεν σας βοηθάει καθόλου. Είναι σημαντικό κομμάτι στην ζωή σας η επιβίωση αλλά και η εναρμόνιση με τα θέματα της οικογένειά σας. Η σχέση με έναν Ιχθύ μπορεί να είναι σαν παλιά πληγή που μερικές φορές βγαίνει στην επιφάνεια και άλλες φορές νιώθετε ότι επουλώνεται. Αν διαχειριστείτε μια κατάσταση με ευστροφία μέσα στην δουλειά σας ή στον επαγγελματικό σας τομέα σίγουρα θα ξεκολλήσετε από τα τετριμμένα και ίσως να βρεθείτε και σε κάτι καινούργιο, κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπαίνετε γενικά σε μια καλή φάση η οποία θα την σφραγίσει η είσοδος του Δία στην ζωή σας. Από την άλλη καλό είναι να επεξεργαστείτε περισσότερο κάποιες ευκαιρίες που σχετίζονται με το εξωτερικό ή με τις σπουδές σας γιατί θα δείτε ότι μπορεί να έρθει και κάτι καλύτερο από αυτό που περιμένατε μέχρι τώρα. Μην ανησυχείτε με την καθυστέρηση γιατί γίνεται για το καλό σας. Η σχέση με έναν Κριό θα εξελιχτεί ξαφνικά και ίσως να μιλήσετε και για θέματα μελλοντικής οικογένειας. Κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς των δημιουργημάτων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε περισσότερο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι απέναντι στις ανάγκες των άλλων ατόμων. Γενικά έχετε χαμηλώσει τους τόνους και αυτό σας κάνει μεν πιο εύκολους στην επικοινωνία με τους άλλους αλλά από την άλλη μπορεί και να χάσετε την δυναμικότητά σας που ίσως να χρειάζεται μερικές στιγμές να την έχετε. Γενικά νιώθετε ότι έχετε παραδοθεί σε μια κατάσταση η οποία μπορεί και να μην αλλάζει αλλά εσείς το νομίζετε. Θα ξεκινήσει μια σημαντική εύνοια και υποστήριξη από τρίτα πρόσωπα που θα αλλάξει τα κακώς κείμενα κυρίως στο θέμα των εισπράξεων και των οικονομικών συνεργασιών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θεωρείστε από τους ευνοούμενους της περιόδου αυτής. Βέβαια μπορεί να βλέπετε να έρχονται τα πάνω κάτω σε ιδέες και πεποιθήσεις οι οποίες σας ταλαιπωρούσαν και τώρα έχετε το σθένος να τις δείτε κατάματα και να τις αντιμετωπίσετε. Θα επανέρθει εκ νέου ένας συνεργάτης από παλιά ή ακόμα και ένα πρόσωπο που συνδεόσαστε στενά ο οποίος με τον τρόπο του θα σας δείξει ότι τελικά είχε κάνει λάθος ή ότι καθυστέρησε από αμέλεια μαζί σας. Θα κερδίσετε κάποια χρήματα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο ξαφνικά και μη αναμενόμενα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε καταλάβει ότι πρέπει να κατεβάσετε τους τόνους σε πολλά θέματα, αν θέλετε να πετύχετε κάτι το διαφορετικό. Είναι σημαντική η γεφύρωση αλλά και η αντίληψη των συναισθημάτων σας και των αληθινών αναγκών σας με τα άτομα που έχετε γύρω σας. Η σχέση με την οικογένεια σας χρειάζεται να γίνει καλύτερη και γενικά να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωή σας μέσα από προστασία του εαυτού σας και χαλαρή προσέγγιση των θεμάτων που σας απασχολούν. Υπάρχουν πάντως κάποιες ευκαιρίες επαγγελματικές και με την βοήθεια ενός Διδύμου ίσως να γίνουν καλύτερες.

ΙΧΘYΕΣ

Είστε κάπως απομονωμένοι από όλους γιατί θέλετε να δείτε κάποια πράγματα τα οποία ίσως δεν τα είχατε συνειδητοποιήσετε. Από την άλλη όμως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα αρχίσετε να έχετε τα ευεργετικά αποτελέσματα του Δία στην ζωή σας και θα νιώθετε μια ευεξία και αισιοδοξία σημαντική. Οι γεννημένοι επίσης το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μεγαλύτερες ευκαιρίες να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο. Γενικά θα σας παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για ανοίγματα και χρειάζεται να είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved