Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/6

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/6

Η ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο.

ΚΡΙΟΣ

Ασχολείστε με πιο πρακτικά θέματα τα οποία είναι σίγουρο ότι σας βάζουν σε μεγαλύτερη τάξη κι αυτό είναι κάτι που σας κουράζει αλλά είναι αναγκαίο για να ξεκινήσετε από κάπου που θα σας φέρει τελικά την ισορροπία. Είστε σε πολύ επικοινωνιακή φάση στην οποία χρειάζεται όμως να κάνετε νέα άλματα με στόχο να εξαντλήσετε όλες σας τις δυνατότητες και να οργανώσετε περισσότερο το χρόνο σας. Από την άλλη, επειδή έχετε μεγαλύτερη διάθεση να χαλαρώσετε μέσα στο σπίτι σας και να δημιουργήσετε ήρεμο περιβάλλον έχετε χαμηλώσει τους τόνους και τις απαιτήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλετε να περάσετε όμορφα και ο στόχος σας μπορεί να είναι να γίνετε για λίγο παιδιά, αγνοώντας τα προβλήματα της καθημερινότητας τα οποία μερικές φορές είναι υπερβολικά για τους δικούς σας ώμους. Όμως επειδή τα βάζετε σε μια τάξη μέσα σας, θα διαπιστώσετε ότι θα βρείτε πιο εύκολα τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε την προσωπική σας σχέση ή να δημιουργήσετε πιο κοντινό περιβάλλον με τα παιδιά σας. Σίγουρα θα θέλετε να ρισκάρετε για να εκτονωθείτε και αυτό θα σας βγει σε καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρειάζεστε ένα γερό ξεσκαρτάρισμα μέσα στο σπίτι σας από έπιπλα ή πράγματα που σας είναι άχρηστα, μαστορέματα ή ακόμα και μια λεπτομερή καταγραφή διαφόρων αντικειμένων. Μπορεί να μην είστε και τόσο πρόθυμοι να κάνετε όλη αυτή την δουλειά αλλά θα δείτε ότι είναι αναγκαία γιατί γίνεται για το καλό σας. Η σχέση με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω θα γίνει πιο τρυφερή και συγχρόνως θα σας κάνει να αντιληφθείτε τις υποχρεώσεις σας ή ακόμα και τις υποσχέσεις που έχετε δώσει και χρειάζεται κατά κάποιο τρόπο να τις εκτελέσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες που πρέπει να γίνουν είτε από την πλευρά σας είτε από την πλευρά κάποιων δικών σας ατόμων προσπαθείτε να γίνετε γέφυρα ώστε να λύσετε κάποιες διαφορές με ωραίο και απλό τρόπο. Κινείστε πάντως έξυπνα και δημιουργικά και ο στόχος σας είναι να κερδίσετε τις εντυπώσεις με χαμηλούς τόνους. Νιώθετε ήδη πολύ καλά και κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο από την επιρροή της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιό σας. Έχετε γενικά συναισθανθεί περισσότερο τους γύρω σας αλλά και τις ανάγκες του εαυτού σας και θα φροντίσετε να τις καλύψετε.

ΛΕΩΝ

Προσπαθείτε να κινείστε με την λογική για αυτό επιλέγετε πράγματα τα οποία θα σας κάνουν πιο πρακτικούς σε θέματα ενός ακινήτου ή ενός οικονομικού θέματος. Ένα συναισθηματικό ζήτημα που σας απασχολεί θα δείτε ότι σκεφτόμενοι περισσότερο θα λυθεί και δεν θα σας ταλαιπωρεί. Η σχέση με έναν Αιγόκερω σας δημιουργεί την αίσθηση να προστατέψετε και να κινηθείτε πιο συντηρητικά. Υπάρχει περίπτωση να νοσταλγείτε μια παλιά σχέση σας γιατί σας έχουν βγει στην επιφάνεια μνήμες που σας συγκινούν. Μπορεί από σήμερα να πάρετε απόφαση να γράφετε σε λίστα τα έξοδα σας και να γίνετε πιο συγκεντρωτικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε πιο δυνατοί γιατί πολλά από τα θέματά σας βλέπετε ότι πάνε προς την λύση τους. Είναι σημαντικό να κάνετε πράγματα στα οποία εσείς συμμετέχετε ενεργά. Σήμερα τουλάχιστον θα ανοίξετε τα χαρτιά σας και θα πείτε αυτά που σας ενοχλούν γιατί θα είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας. Είναι σημαντικό πάντως να είστε όσο μπορείτε πιο ξεκάθαροι γιατί υπάρχουν συνεργάτες ή πολύ κοντινά σας πρόσωπα τα οποία μπορεί να σας βάλουν σε μια κατάσταση λύπης ή να σας ξεγελάσουν και ίσως να μην μπορείτε να δράσετε σωστά και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Ενδιαφέρεστε πιο πολύ για την προσωπική σας ηρεμία για αυτό προσπαθείτε να εξασφαλίσετε μια ιδιαίτερη κατάσταση προσφέροντας τις υπηρεσίες σας ή ακόμα και τις φροντίδες σας σε οποιονδήποτε τις χρειαστεί. Είναι σημαντικό να είστε ξεκάθαροι σε κάθε σας κίνηση γιατί μπορεί να μην οργανώνετε καλά το πρόγραμμά σας και να μην βάζετε τις σωστές προτεραιότητες. Τώρα είναι η ευκαιρία να κλείσετε μια δουλειά και να ελιχτείτε ώστε να αλλάξει μια κατάσταση που λιμνάζει. Καλό είναι να φροντίσετε τα άτομα που είστε μαζί στον επαγγελματικός σας χώρο γιατί με αυτόν τον τρόπο θα είστε πιο κοντά μεταξύ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκαθαρίζετε άμεσα το τοπίο μπροστά σας και τώρα ίσως δείτε μια αλήθεια πιο έντονα η οποία θα σας βοηθήσει στο να κερδίσετε ακόμα και χρήματα. Η ζωή σας πάντως βελτιώνεται γιατί υπάρχει διάθεση για ποιότητα και για συναισθηματική ανάταση. Ένα πρόσωπο από το εξωτερικό πιθανόν να σας συγκινήσει και να σας δημιουργήσει την διάθεση να γνωριστείτε καλύτερα μαζί του γιατί θα το εμπιστευτείτε. Καλό είναι να είστε όσο μπορείτε πιο συνεργάσιμοι και ανοικτοί γιατί από εκεί θα έχετε κέρδος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα χαρίσετε απλόχερα τις υπηρεσίες σας και την προσφορά σας. Η επαφή με έναν Παρθένο θα σας προσγειώσει αλλά και θα σας δημιουργήσει και μια αίσθηση οικειότητας η οποία είναι πολύ καλή γιατί θα μοιραστείτε πράγματα. Επειδή θα σας είναι δύσκολο να αντιληφτείτε τα συναισθήματα ενός άλλου ατόμου, ίσως δημιουργηθεί ένα εμπόδιο και στο θέμα της επικοινωνίας και της δουλειάς. Οργανώστε από πριν σωστά τον χρόνο σας γιατί θα έχετε πολλές δουλειές να κάνετε και δεν θα ξέρετε προς τα που να στραφείτε. Επίσης είναι πολύ σημαντικό για σήμερα τουλάχιστον να έχετε σωστή διατροφή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε σε πολύ καλή φάση γιατί έχετε κατά κάποιο τρόπο μια εσωτερική καθοδήγηση και καλύτερη επαφή με τον εαυτό σας. Οι συζητήσεις για ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να φέρουν άμεσο αποτέλεσμα. Αποφύγετε τις υπερβολές σε θέματα σχέσεων και ερωτικών θεμάτων γιατί τα πράγματα είναι πολύ ρευστά και ίσως νιώσετε απογοήτευση. Κυρίως η σχέση με Δίδυμο θα σας δημιουργήσει έναν προβληματισμό γιατί δεν μπορείτε να καταλάβετε τις κινήσεις του ή ακόμα και τον ψυχισμό του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι αναγκαίο για να επικοινωνήσετε, τουλάχιστον για σήμερα, να καταλάβετε τις άμεσες ή πρακτικές ανάγκες του συντρόφου σας ή και άλλων ατόμων. Το μάθημά σας είναι πολύ σημαντικό γιατί θα κάνετε πράγματα τα οποία μπορεί να σας κουράζουν ή ακόμα και σας μελαγχολούν, αφού θα έρθετε αντιμέτωποι με την ρεαλιστική πλευρά της ζωής. Ο Παρθένος είναι πολύ κοντά στα δικά σας πράγματα και ίσως μοιραστείτε ένα κοινό θέμα που σας απασχολεί.

ΙΧΘYΕΣ

Έχετε πολλά πράγματα να κάνετε ή να μοιραστείτε με άλλα πρόσωπα αλλά θα είστε σε ένα εκνευρισμό ή μια ανησυχία γιατί βλέπετε ότι όλα μεταβάλλονται. Η συμμετοχή σας σε μια κοινή δουλειά είναι σημαντική γιατί θα τολμήσετε να κάνετε πράγματα τα οποία μπορεί να μην κάνατε μόνοι σας. Πάντως έχετε μεγάλη ποικιλία ενδιαφερόντων και αρκετές συζητήσεις γιατί έχετε ανάγκη από πληροφορίες και επαφές. Η σχέση με Δίδυμο είναι κατά κάποιο τρόπο πολύ ενδιαφέρουσα αλλά πολύ ρευστή.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved