Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/6

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/6

Για να έχεις δύναμη, να περνάς χρόνο με τον εαυτό σου κάθε ημέρα.

ΚΡΙΟΣ

Αναλαμβάνετε δράση αλλά ίσως να γίνει κάτω από υπερβολική πίεση, ευαισθησία και συναισθηματισμό και μπορεί να μην νιώθετε και τόσο καλά, επειδή υπάρχουν θέματα τα οποία πρέπει να λύσετε άμεσα και ουσιαστικά. Προσέξτε βέβαια μήπως οι υπέρμετρες φιλοδοξίες σας και κυρίως για μέλη της οικογένειας σας να είναι τόσο μεγάλες που και εσείς να μην μπορείτε να σταθείτε από την απαίτηση. Η σχέση με Καρκίνο, Ζυγό, Αιγόκερω είναι πολύ δημιουργική αλλά μέσα από δυσκολίες και κόντρες. Πιθανή ανατροπή κάποιων σταθερών δεδομένων σίγουρα θα σας ανησυχήσουν αλλά κόβεται με ένα τρόπο η σύνδεση με λάθος πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε πολύ καλύτερα από άλλες ημέρες, αφού μπορείτε και εκφράζεστε δημιουργικά και με θάρρος. Το ζητούμενο για σας σήμερα είναι να εξασφαλίσετε μια σωστή και καλή επαφή και επικοινωνία με πρόσωπα της οικογένειάς σας ή με συγγενείς που ζουν μακριά σας. Κατά κάποιο τρόπο έχετε αναλάβει την φροντίδα τους και πρέπει να τα βγάλετε πέρα. Υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα ή να βάλετε μια τελική υπογραφή για ένα ακίνητο που σας ταλαιπωρούσε εδώ και καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε πιο συναισθηματικοί και ευάλωτοι. Σας έχει πάρει το ποτάμι της ευαισθησίας και περιμένετε να σηκωθείτε γιατί ναι μεν είστε δραστήριοι και μπορεί να ανοίξετε και νέες πόρτες αλλά κάθε σας βήμα σας πηγαίνει και λίγο πιο βαθιά γιατί είναι αναγκαίο να αναγνωρίσετε τα δικά σας αληθινά συναισθήματα αλλά και τις προσωπικές σας απαιτήσεις που πολλές φορές δεν τις αντιλαμβάνεστε σαν δικές σας αλλά σαν υποχρεώσεις. Γενικά όμως διαπραγματεύεστε ακόμα και ένα οικογενειακό ακίνητο με το οποίο μπορεί να υπάρχουν μπλεξίματα μαζί με άλλους και τώρα κατά κάποιο τρόπο εσείς πρέπει να σταθείτε υπέρ κάποιων συμπεριφορών τρίτων και αυτό σας ενοχλεί πάρα πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκεστε στη δική σας πραγματικότητα αλλά δέχεστε παρεμβολές και νιώθετε ότι ενώ κινείστε για την προσωπική σας ασφάλεια και υπάρχουν συναισθηματικές αντοχές, οι απαιτήσεις στενών σας συνεργατών ή πολύ δικών σας ατόμων σας ενοχλούν. Τελικά θα πρέπει εσείς να τα αλλάξετε όλα, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο που περνάτε γενικά μια πιο καλή αλλά πολύ καταπιεστική φάση, γιατί χρειάζεται να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας πάνε παρακάτω. Κυρίως ο Αιγόκερως σας έχει βγάλει όλες τις φιλοδοξίες σας στην επιφάνεια και μερικοί κινείστε σαν υπνωτισμένοι.

ΛΕΩΝ

Είστε κλεισμένοι στα δικά σας στεγανά και δεν θέλετε να σας ενοχλήσει κανένας. Νιώθετε ότι η καθημερινότητά σας αλλάζει και θα πρέπει να κάνετε μεγαλύτερες προσπάθειες αλλά και πιο οργανωμένες και δομημένες με το κοινωνικό σύνολο γιατί τώρα πιστεύετε ότι σας δίνεται μια ευκαιρία για εξέλιξη αλλά μέσα από πιο επικεντρωμένο στόχο. Όλα αυτά μερικές φορές σας κουράζουν γιατί τα θέλατε όλα πιο βασιλικά και κατά επέκταση περισσότερο άμεσα. Η κρυφή επαφή και επικοινωνία με έναν Καρκίνο ίσως να σας δημιουργήσει προς στιγμή ενοχές ή ανασφάλεια ότι κάτι δεν γίνεται σωστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναγνωρίζετε την αξία της επικοινωνίας και της επαφής και αυτό σας βοηθάει να πάτε μπροστά. Μικρές υποθέσεις μαζεύονται καθημερινά και θα πρέπει να τις λύσετε άμεσα για να μην συσσωρεύονται. Επειδή ναι μεν είστε σε δραστηριότητα αλλά και μπερδεμένοι, οι περισσότεροι μπορεί να έχετε κολλήσει και σε δυο δουλειές και να μην ξέρετε ποια θα πρέπει να διαλέξετε χωρίς να είναι απαραιτήτως μόνο για τα επαγγελματικά σας. Ίσως είναι πχ δυο σχολές που θα πρέπει να διαλέξετε ή δυο συνεργάτες που σίγουρα θα αναγνωρίσετε τι σας πάει μέσα από το ένστικτό σας. Ο Καρκίνος είναι πολύ κοντά σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μια ημέρα που μπορεί να δοκιμαστούν οι αντοχές σας και κυρίως οι συναισθηματικές γιατί θα έχετε μια μεγάλη πίεση και φόρτο αισθημάτων και επειδή εσάς σας αρέσουν τα ζυγίσματα μπορεί να μην είστε ικανοί να βρείτε ισορροπίες και ένα ήρεμο λιμάνι για να ξεκουραστείτε. Οτιδήποτε αποφασίσετε πιθανόν να γίνει μέσα από σύγκρουση και πίεση την οποία δεν την αντέχετε και πολύ. Νιώθετε ότι πολλά πράγματα αλλάζουν στη δική σας την ζωή και κυρίως στους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου αλλά επειδή μέσα από όλο αυτό θα βγείτε πιο σοφοί και περισσότερο δυνατοί ,τολμήστε να κολυμπήσετε στα βαθιά γιατί μόνο έτσι θα βγείτε νικητές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ηρεμείτε γιατί αναγνωρίζετε γύρω σας ότι το περιβάλλον σας είναι πολύ φιλικό και θετικό και αυτό σας κάνει να γίνετε πιο πιστοί στον στόχο σας. Όντως αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι μεγαλύτερη πίστη και αισιοδοξία ότι κάτι πάει να αλλάξει και να γίνει πιο φωτεινό και ίσως να συμβάλετε και εσείς περισσότερο με την σταθερότητα αλλά και την εμπιστοσύνη. Γενικά δεν εμπιστεύεστε εύκολα γιατί κάτι ξεπηδάει πάντα από μέσα σας που σας κάνει να αμφισβητείτε. Σήμερα είναι καλή ημέρα για νομικές υποθέσεις και για επίλυση οικονομικών θεμάτων. Η φροντίδα που μπορεί να σας προσφέρει ένας Καρκίνος θα είναι πολύ σημαντική για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναγνωρίζετε την αξία της οικογένειας μέσα από έναν δύσκολο και επίπονο δρόμο. Σίγουρα θα πρέπει να φροντίσετε το σπίτι σας ή τα άτομα που βρίσκονται μέσα σε αυτό με έναν ιδιαίτερο τρόπο ο οποίος μερικές φορές σας καταπιέζει γιατί δεν είναι ο εαυτός σας. Μπορεί να έχετε προτάσεις για συνεργασία αλλά θα χρειαστεί να είστε ο εαυτός σας γιατί πιθανόν να το δείτε σαν σωτήρια λύση και τελικά πάνω στην ανάγκη σας να σας εκμεταλλευτούν. Αξιολογήστε καλύτερα τον εαυτό σας γιατί με αυτόν τον τρόπο θα εισπράξετε αυτά που σας αξίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε σε καλή μεν φάση και πολύ δημιουργική αλλά σε μεγάλη ένταση και φοβερή πίεση για να ανταποκριθείτε όπως πρέπει. Μπορεί να σας ζητάνε παντού και κυρίως για συνεργασίες και επαφές και εκεί θα πρέπει να είστε σίγουροι για το τι ψάχνετε και τι θέλετε γιατί υπάρχει κάτι πολύ έντονο το οποίο σας πιέζει να κάνετε την αλλαγή σας αλλά δεν ξέρετε προς τα πού θα σας πάει και απλά υποθέτετε. Να ξέρετε ότι αν αναζητάτε να ανέβετε πιο πάνω σκαλί, είτε εσείς είτε ένας δικός σας άνθρωπος στον οποίο έχετε στηρίξει όλες σας τις ελπίδες, δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο νομίζετε. Αφουγκραστείτε καλά πριν το τελικό βήμα. Η έντονη διάθεση κάποιων από σας για να κάνετε οικογένεια θα σας σπρώξει ακόμα και σε επιλογές ατόμων που μπορεί να μην σας πηγαίνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ερευνήστε περισσότερο πριν ξεκινήσετε κάτι. Ενώ δεν είστε καχύποπτοι μερικές φορές γίνεστε υπερβολικοί και δεν έχετε εμπιστοσύνη εύκολα και κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο που έχετε κατά κάποιο τρόπο υποχρεωθεί να φροντίζετε γενικά οτιδήποτε πάει για φθορά. Αυτό βέβαια μπορεί να σας το βγάλει και ένας Καρκίνος ή ένα μέλος της οικογένειας που σας έχει θέσει τον όρο της φροντίδας αλλιώς η σχέση σας δεν θα ρέει έτσι εύκολα. Το παρήγορο είναι ότι βρίσκετε συνέχεια νέες ευκαιρίες επειδή η δράση σας δεν είναι περιορισμένη.

ΙΧΘYΕΣ

Είναι μια καλή ημέρα σήμερα να δώσετε προτεραιότητα στις προσωπικές σας ανάγκες και να περάσετε όμορφα ή ακόμα και να ρισκάρετε στον έρωτα. Πάντως αν αφεθείτε και γίνετε για λίγο και πάλι παιδιά, θα δημιουργήσετε ένα πολύ καλύτερο περιβάλλον, έτοιμο να δεχτείτε το οτιδήποτε θα σας βγάλει ακόμα και από συναισθηματικά αδιέξοδα. Μερικοί από εσάς έχετε δημιουργήσει το σπίτι σας σαν χώρο επαγγελματικής δράσης και ίσως να έχουν ανακατευτεί κάπως τα πράγματα. Σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κερδίσετε χρήματα ή να έρθετε κοντά σε ευκαιρίες.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved