Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/6

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/6

Οι άνθρωποι μπορεί να μην θυμούνται τι τους είπες και τι τους έκανες αλλά σίγουρα θα θυμηθούν τι συναισθήματα τους προκάλεσες.

ΚΡΙΟΣ

Είστε πολύ ανοικτοί σε νέες προκλήσεις και γνωριμίες. Σίγουρα όσο ανοίγεστε περισσότερο, τόσο θα βλέπετε ότι τελικά τσάμπα είχατε κρατήσει κάποιες αποστάσεις κυρίως από μια δουλειά, αφού σας πηγαίνει πάρα πολύ. Ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα θα είναι πολύ σημαντικό από ένα πρόσωπο που ίσως να είναι μακριά σας ή ίσως να σας κάνει έκπληξη με αυτά που θα τολμήσει να σας πει. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο με αρχές του δευτέρου είστε αρκετά επιφυλακτικοί σε οικογενειακά θέματα γιατί κατά κάποιον τρόπο μπορεί να νιώθετε ενοχές ή μια πιεστική συμπεριφορά που έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθείτε να ξεκουραστείτε και να κάνετε κινήσεις που θα σας βγάλουν από τα μικρά αδιέξοδά σας που μερικές φορές υποκύπτετε. Τώρα δεν έχετε κανέναν λόγο να ταλαιπωρείστε γιατί ακόμα και κάτι δύσκολο να σας συμβαίνει φαίνεται ότι υπάρχει φως στο τούνελ. Η οικογένεια είναι ένα σύστημα που αυτή την στιγμή σας στηρίζει και σας δημιουργεί ασφάλεια για αυτό ανοιχτείτε μέχρι εκεί που πάνε τα φτερά σας χωρίς φόβο και αναστολές. Το κέρδος σίγουρα αυτή την εβδομάδα που έρχεται θα σας κτυπήσει την πόρτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε γενικά πολύ δραστήριοι και έτοιμοι να αναλάβετε τις ευθύνες σας ακόμα και αν είναι δύσκολες γιατί έχετε καταλάβει πόσο αναγκαίο είναι να είστε ξεκάθαροι και με δυνατότητα εξέλιξης. Βέβαια η ευαισθησία σας μπορεί να αγγίζει πολλές ευαίσθητες χορδές που θα σας κάνουν σίγουρα πιο υποχωρητικούς σε θέματα οικογένειας. Αλλά το ζητούμενό σας είναι να κάνετε επιτέλους πράξη αυτά που έχετε σκεφτεί και τώρα κατά κάποιον τρόπο δοκιμάζετε τις δυνάμεις σας οι οποίες είναι αναγκαίες να φανούν και κυρίως σε έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθείτε ακόμα να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά γιατί μερικοί από εσάς έχετε μεν ανάγκη να φερθείτε κάπως ανάλαφρα αλλά και ρηχά εφόσον μπορεί να έχετε κουραστεί από το μεγάλο βάρος που νιώθετε από τις καταστάσεις. Αυτό σίγουρα, αν είστε μόνοι, θα σας κάνει καλό αλλά δεν πρέπει να κρατήσει για πολύ γιατί τώρα είστε σε μια περίοδο που χρειάζεται να φροντίσετε τον εαυτό σας για ένα καλύτερο μέλλον. Για αυτό καλό είναι να επενδύσετε στις μακροχρόνιες σχέσεις και όχι σε κάτι που προς στιγμή σας αρέσει και μετά δεν υπάρχει.

ΛΕΩΝ

Έχετε ανάγκη να ξεκόψετε από ένα κομμάτι που μπορεί να σας δεσμεύει και να μην σας αφήνει να κάνετε κινήσεις. Τουλάχιστον αν δουλέψετε για το καλό σας θα διαπιστώσετε ότι τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολα τα πράγματα και ίσως να ανεβάζετε τον πήχη πολύ ψηλά. Το ζητούμενο είναι να κερδίσετε την εμπιστοσύνη κάποιων ατόμων οι οποίοι θέλουν να σας δώσουν μια καινούργια δουλειά. Επειδή ρισκάρετε αυτό το διάστημα περισσότερο από ποτέ, αν πάτε προσεκτικά και χωρίς να θέλετε να πιάσετε τον πρώτο λαχνό θα βγείτε σίγουρα κερδισμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε γεμάτοι με ενέργεια και βάζετε περισσότερους από ένα στόχους. Αυτό σίγουρα θα σας σπρώξει σε μια πολυδιάστατη συμπεριφορά αλλά συγχρόνως θα σας δημιουργήσει και ένα επιπρόσθετο άγχος γιατί δεν θα ξέρετε προς τα πού να κατευθυνθείτε. Πάντως είστε έτοιμοι να αλλάξετε κατά κάποιο τρόπο πλεύση προς μια κατεύθυνση η οποία θα είναι πιο προστατευτική για τον εαυτό σας. Σίγουρα η επιθυμία σας να ξαναδημιουργήσετε ένα καλύτερο κλίμα στην οικογένεια θα σας βγει σε καλό γιατί θα εξισορροπήσετε σε πολλά πράγματα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η επιθυμία σας να σταθείτε σε ένα συγκεκριμένο στόχο και να πιστέψετε ότι κάτι πολύ καλό θα γίνει θα σας εξασφαλίσει την ποιότητα ζωής που αναζητάτε. Καλό είναι να είστε προσεκτικοί σε σχέση με έναν Καρκίνο γιατί ίσως είστε απόλυτοι και να χάσετε την ουσία των πραγμάτων. Μπορεί να πιεστείτε να κάνετε κάτι το οποίο δεν είστε και τελείως σύμφωνοι και να νιώσετε ότι η προσωπική σας ελευθερία έχει καταδυναστευτεί. Υπομονή γιατί χρειάζεται να είστε ψύχραιμοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναλαμβάνετε ευθύνες και πρωτοβουλίες που μπορεί κάποιες φορές να σας φαινόταν βουνό γιατί υπερβαίνουν τις δυνάμεις σας. Ίσως νιώσετε ότι θα χρειαστείτε να πείτε τόσα πολλά που στο τέλος θα κουραστείτε. Αλλά θα είναι πολύ καλό το άνοιγμά σας γιατί πέφτει πάνω στην περίπτωση που έχετε ανάγκη να πιαστείτε από κάπου και να αισιοδοξήσετε ή να σκεφτείτε ότι τα καλύτερα έρχονται. Ίσως μέσα από έναν Καρκίνο ή έναν Αιγόκερω να νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε ανοιχτεί από εδώ και από εκεί και καλό είναι να μην δώσετε την ενέργειά σας στον οποιοδήποτε ζητήσει από εσάς να κάνετε κάτι μαζί του ή ακόμα και να συνεργαστείτε γιατί χρειάζεται να τα μελετήσετε πρώτα πολύ καλά και μετά να πείτε το ναι. Από κάποια απλά πράγματα μπορεί να κρίνεται το μέλλον σας και να μην το έχετε καταλάβει γιατί μερικοί έχετε αφεθεί μόνο σε μια αόριστη αισιοδοξία η οποία προς το παρόν αιωρείται χωρίς αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθείτε να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους, συζητώντας και έχοντας μια μεγαλύτερη διάθεση για επικοινωνία και για επαφές. Σίγουρα θα έχετε καλύτερη αντιμετώπιση από ένα άτομο που θέλει να είναι κοντά σας, αρκεί εσείς να το εμπιστευτείτε γιατί μερικές φορές δεν το κάνετε όσο πρέπει και έτσι δεν έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη για ένα θέμα. Καλό είναι να επικοινωνείτε με το συναίσθημά σας περισσότερο γιατί μερικές φορές απομακρύνεστε και στο τέλος νιώθετε μοναξιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε ανάγκη από νέες ισορροπίες και τελικά θα τα καταφέρετε περισσότερο, συζητώντας και μοιράζοντας ακόμα και με τα παιδιά σας ή με πρόσωπα που εμπιστεύεστε απόλυτα τα πρακτικά θέματα. Η γνώση του συναισθήματος μπορεί να είναι η νέα σας απασχόληση γιατί μέσα από τα δικά σας άτομα θα αναγκαστείτε να κάνετε καλύτερη προσέγγιση, αφού εκ των πραγμάτων θα γίνετε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

ΙΧΘYΕΣ

Αναγκαία διανέμετε την ενέργειά σας σε πολλούς τομείς η οποία αυτή την στιγμή διασπάται κατά κάποιο τρόπο με τα πολλά που έχετε βάλει και περιμένετε να βγάλετε άμεσο αποτέλεσμα. Σίγουρα ένα γρήγορο ξεκαθάρισμα θα σας μπάσει στην ψυχολογία του νικητή και όχι του χαμένου όπως νομίζετε. Για αυτό μην αφήνετε πράγματα στην μέση που είναι μερικές φορές δύσκολα για σας να τα τελειώσετε είτε από κούραση είτε από αδράνεια. Η σχέση με έναν Τοξότη εκεί που είχε τελειώσει μπορεί να βγει πάλι στο προσκήνιο και να σας μπερδέψει αρκετά.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved