Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/6

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/6

Σε ένα κύκλο κάθε σημείο είναι ταυτόχρονα η αρχή και το τέλος.

ΚΡΙΟΣ

Έχετε γενικά ανοιχτεί σε νέες καταστάσεις και ίσως και νέους φίλους οι οποίοι θα σας δώσουν ένα διαφορετικό στίγμα που θα σας πηγαίνει πάρα πολύ. Ευτυχώς είστε σε φάση που θέλετε να τα βάλετε όλα σε μια τάξη και να αναπροσαρμόσετε κάποιες αξίες σας οι οποίες δεν είναι και τόσο εύκολες αλλά είναι αναγκαίες και αφορούν και σε θέματα με την οικογένεια σας. Σίγουρα επαναστατείτε σε πράγματα που δεν μπορείτε πλέον να σηκώσετε με την πλάτη σας και κυρίως οι γεννημένοι στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναζητάτε να κάνετε κάτι που θα σας ελαφρώσει από το βαρύ πρόγραμμά σας και ίσως ασχοληθείτε με μικρές αγορές όχι τόσο ποιοτικές κατά την κρίση σας αλλά τουλάχιστον θα έχουν την χροιά του shopping therapy και την ελαφρότητα για να ξεκουραστείτε. Γενικά τα πράγματα έχουν αρχίσει και γίνονται κάπως καλύτερα με στόχο κατά αρχάς την εξασφάλισή σας αλλά και την καλύτερη φροντίδα του εαυτού σας αλλά και των δικών σας ατόμων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε στο φόρτε σας σήμερα γιατί έχετε την επιρροή της Νέας Σελήνης στο ζώδιο σας και αυτό θα σας δώσει όλες τις προϋποθέσεις να κάνετε κάτι καινούργιο και διαφορετικό και από εκεί θα πάρετε τόνωση αλλά και αυτοπεποίθηση, αφού θα είναι και κατά κάποιο τρόπο πολύ απελευθερωτικό. Είναι σαν να ανοίγετε μια νέα σελίδα με την οποία εσείς θα κάνετε κάτι το πολύ διαφορετικό γιατί θα έχει και την χροιά της πρωτοτυπίας. Μην αφήνετε πάντως κενά σε οτιδήποτε ξεκινάτε γιατί μετά θα σας είναι δύσκολο να τα διορθώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναζητάτε την αλήθεια και τη σωστή επικοινωνία αλλά ίσως να μην εμφανίζεστε πολύ ενεργοί προς τους έξω γιατί δεν θέλετε να ξέρουν οι άλλοι τις κινήσεις σας. Πάντως είστε σε μια φάση πολύ σημαντική και κυρίως οι γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου γιατί βλέπετε και εσείς οι ίδιοι ότι κάτι πάει να αλλάξει μέσα από δυσκολία αλλά τουλάχιστον το στίγμα θα σας δοθεί. Ο Κριός ή μια νέα ιδέα σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας πιέσει να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας πολύ ιδιαίτερο και πρωτοποριακό.

ΛΕΩΝ

Νιώθετε ότι όταν είστε μεταξύ φίλων και ατόμων και μοιράζεστε διάφορα, τότε μπορείτε να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και να καθορίζετε κατά κάποιο τρόπο τα δικά σας θέλω. Αυτό σας δίνει μια ελευθερία αλλά και μια ευελιξία να διαπιστώσετε τι είναι αυτό ακριβώς που σας κάνει και αναζητάτε μέσα σε μια σχέση. Πάντως έχετε ανάγκη να παίξετε και να φλερτάρετε και κυρίως οι ελεύθεροι αλλά και οι δυσαρεστημένοι, κυρίως με Δίδυμο ή Τοξότη. Μια φιλική συμπεριφορά ενός προσώπου μπορεί να αλλάξει σε ερωτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε κατά ένα τρόπο ανοιχτεί σε πολλά μέτωπα και κυρίως σε θέματα γνώσεων, επαφών και νέων επικοινωνιών. Ίσως να μάθετε μια αλήθεια η οποία θα σας δείξει προς τα πού θα πρέπει να κατευθυνθείτε αλλά σίγουρα δεν θα είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα γιατί θα βιώσετε ένα διχασμό σε πολλούς τομείς. Η διάθεσή σας να κάνετε μια νέα αρχή σε ένα επαγγελματικό ζήτημα θα σας υποχρεώσει να αναλάβετε ίσως περισσότερες ευθύνες και βάρη αλλά αυτό θα είναι που θα σας σπρώξει για να κάνετε κάτι καλύτερο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Είστε αφοσιωμένοι σε ένα στόχο και αυτό ενδυναμώνει πολύ την πίστη σας ότι θα κάνετε κάτι που θα πετύχετε. Έχετε όλα τα φόντα να ξεδιπλώσετε την ενέργειά σας με έναν καλύτερο τρόπο για αυτό μην έχετε αμφιβολία τουλάχιστον για σήμερα ότι με οποιονδήποτε σχετιστείτε ή κάνετε αναφορά θα είστε στο λάθος σημείο ή στην λάθος ώρα. Τα πάντα γίνονται για την βελτίωσή σας και αυτό είναι που θα πρέπει να βάλετε σαν στόχο γιατί όλα από εσάς εξαρτώνται και όχι από τους άλλους και από τις τρέχουσες συνθήκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναστατώνεστε με θέματα οικονομικά και ίσως ασχοληθείτε πιο επισταμένα με το να εξασφαλίσετε μια στήριξη. Βέβαια σας κουράζει η έλλειψη σταθερότητας αλλά τελικά με αυτόν τον τρόπο θα ανανεωθείτε και θα βρείτε και νέους πόρους που δεν το φανταζόσαστε καν κυρίως από τη συγκεκριμένη πηγή. Όλα είναι ρευστά, αρκεί να έχετε δύναμη να αντέχετε τις αλλαγές οι οποίες γίνονται για το καλό σας. Οι συζητήσεις με ένα άτομο που σας αλλάζουν τα δεδομένα θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε με μεγαλύτερη ανεξαρτησία όλα τα θέματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντιλαμβάνεστε με μεγαλύτερη προθυμία και ευκολία κάποιες προσωπικές σας δυσκολίες οι οποίες ίσως να μην σας αφήνουν να εξελιχτείτε για αυτό αποφασίζετε τελικά να ξεκαθαρίσετε το τοπίο των πολλών προτάσεων κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα αλλά και σε ένα επίπεδο στενών σχέσεων. Μπορεί να σας είναι δύσκολο να κάνετε το γενναίο ξεκαθάρισμα ή την λεγόμενη «σκούπα» αλλά τουλάχιστον θα είστε σίγουροι προς τα πού θα βαδίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε πιο ανοικτοί στις διάφορες προκλήσεις και προτάσεις που μπορεί να γίνονται ακόμα και σε καθημερινό επίπεδο. Μην δώσετε μεγαλύτερη βάση από ό, τι πρέπει σε ένα άτομο το οποίο είναι ήξεις - αφήξεις και το οποίο δεν σας γεμίζει τελικά καθόλου το μάτι. Ακολουθείστε την διαίσθησή σας. Αν και περνάτε μια προσωπική δυσκολία με ένα Καρκίνο γιατί δεν επικοινωνείτε όπως παλιά, τελικά εμπιστευτείτε το σύμπαν γιατί θα δείτε ότι όλα έχουν ένα νόημα και σκοπό. Η ερωτική συμπεριφορά ενός Τοξότη θα σας ξεσηκώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε προδιατεθειμένοι να κινηθείτε δυναμικά γιατί έχετε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά να πετύχετε ένα διαφορετικό στόχο και θέλετε να επικοινωνήσετε με πολύ περισσότερα άτομα και να μεγαλώσετε τον όγκο των πληροφοριών που έχετε ήδη για σας. Η επαφή με έναν Τοξότη σας δημιουργεί την αίσθηση ότι θα τα πάτε πολύ καλά μαζί, αφού βρίσκεστε ήδη σε μια κοινή κατεύθυνση.

ΙΧΘYΕΣ

Αναζητάτε την χαμένη σας εφηβεία και θα κάνετε πολλές επαφές για να πάρετε πληροφορίες όπου θα σας δώσουν κάποια άτομα ή ακόμα και νέες γνωριμίες. Επειδή σας ενδιαφέρει να ανανεώσετε τον αέρα του σπιτιού σας ίσως να δώσετε μεγαλύτερη σημασία σε λεπτομέρειες που παλιά δεν δίνατε κι αυτό μπορεί να σας φέρει ένα διχασμό γιατί θα έχετε δύο γνώμες σε οτιδήποτε κάνετε. Θα συμφωνείτε με αυτό αλλά θα συμφωνείτε και με εκείνο και αυτό σίγουρα θα σας δεσμεύσει αλλά τουλάχιστον θα σας κινητοποιήσει.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved