Η γλώσσα του σώματος των ζωδίων

Πλανητικές απόψεις: Το ζώδιο του Ωροσκόπου παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο

Η γλώσσα του σώματος των ζωδίων

Η γλώσσα του σώματος αναφέρεται σε μη λεκτικά σήματα που χρησιμοποιούμε για να επικοινωνούμε. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτά τα μη λεκτικά σήματα αποτελούν ένα τεράστιο μέρος της καθημερινής μας επικοινωνίας. Από τις εκφράσεις του προσώπου μας μέχρι τις κινήσεις του σώματός μας, τα πράγματα που δεν λέμε μπορούν να μεταφέρουν μεγάλο όγκο πληροφοριών.
Κάθε ένα από τα ζώδια έχει τη δική του βαθιά επίδραση σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος και, κατά συνέπεια, κάθε μέρος του σώματος κυβερνάται από ένα συγκεκριμένο ζώδιο. Το άτομο αντιδρά "οδηγούμενο" από το μέρος του σώματος και αυτό δίνει σε κάθε ζώδιο, την δική του μοναδική γλώσσα.

Φυσικά, το ζώδιο του Ωροσκόπου παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο!

aries 200

ΚΡΙΟΣ
Ένας Κριός μπαίνει ορμητικά σε ένα δωμάτιο ή σε οποιαδήποτε συζήτηση. Η γλώσσα του σώματος υπαγορεύει ότι το κεφάλι θα τον οδηγήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια. Επίσης είναι να απορεί κανείς που έχουν εμφανή σημάδια στα μέτωπά τους από δυο «κερατάκια».

taurus 200

ΤΑΥΡΟΣ
Οι πολικότητες αλλάζουν σε κάθε ζώδιο για να κρατηθεί η δημιουργική πράξη σε ισορροπία. Κατά συνέπεια, η ασταμάτητη δύναμη του Κριού μετατρέπεται σε ακίνητη μάζα στον Ταύρο. Η μάζα της ενέργειας συσσωρεύεται στους ώμους και ωθεί τα πόδια σταθερά προς τα κάτω και ελαφρώς προς τα πίσω. Η προκύπτουσα γλώσσα του σώματος κάνει την κίνηση δύσκολη.

gemini 200

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η πολικότητα αλλάζει και πάλι και με κάθε αναπνοή, οι πνεύμονες τροφοδοτούν οξυγόνο στον εγκέφαλο και ηλεκτρική ενέργεια σε όλα τα νεύρα ενός Διδύμου. Αυτές οι ηλεκτρικές ενέργειες χωρίζουν και τρέχουν προς τα έξω στα χέρια τους. Η ενέργεια λοιπόν είναι διάσπαρτη στα περιστρεφόμενα χέρια και στα πόδια που «πνέουν» προς τα πίσω. Παράλληλα το κεφάλι γυρίζει από την μία πλευρά στην άλλη, ενεργώντας σαν πηδάλιο στο αεράκι.

cancer 200

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όταν η φλύαρη εικόνα υποχωρεί, η πολικότητα γυρίζει και τα συναισθήματα εσωτερικεύονται. Σαν ζώδιο του νερού ορμώμενο από τη σεληνιακή έλξη, αναγκάζεται να υιοθετήσει την κίνηση του καβουριού. Δίνει την εντύπωση πως μέσα από τα παλιρροιακά ρεύματα βηματίζει από την μια πλευρά. Το στήθος είναι παραδόξως σε γωνία και ενισχύεται από συχνά βήματα προς τα πίσω, για να ανακατευθύνει προς τον νέο προορισμό του.

leo 200

ΛΕΩΝ
Με την επεκτατική, θετική μετατόπιση, η συσσώρευση της θερμότητας συγκεντρώνεται στην εστία της καρδιάς του. Τέτοια συγκέντρωση έχει ως αποτέλεσμα να «ακτινοβολεί θερμότητα» και να γεμίζει σαν τεράστιο βαρέλι, το μέγεθος του στήθους του, δίνοντάς του εμφάνιση υπερήφανης, αλαζονικής γάτας.

virgo 200

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα φώτα της δημοσιότητας εξασθενούν, όταν οι ενέργειες και πάλι γυρίζουν προς τα μέσα, για να αφομοιώσουν την επιδεικτική στάση του Λέοντα. Όταν προσφέρουν «κρίσιμες υπηρεσίες» τους, το στομάχι τους είναι σφιχτό και τεταμένο. Η νευρική ενέργεια τους, παράγει αισθητές συσπάσεις και τα χέρια τους, συνήθως θα κυμανθούν κοντά στο σώμα για την προστασία της γεννητικής περιοχής, εν αντιθέσει με τους Διδύμους που τα χέρια τους είναι πάντα σε κάποια απόσταση από το σώμα.

zygos 200

ΖΥΓΟΣ
Οι ενέργειες στην στάση του σώματος τους κινούνται από πλευρά σε πλευρά, δεδομένου ότι το σημείο τους είναι η μέση. Οι ώμοι κρέμονται χαλαρά και τα χέρια ανεμίζουν απαλά στον αέρα για να κρατήσουν το σώμα σε μια απόλυτα ευθυγραμμισμένη, κατακόρυφη θέση. Οι Ζυγοί εμφανίζονται συχνά, όπως τα μοντέλα με το περπάτημα πασαρέλας, σαν να έχουν ένα φανταστικό βιβλίο στα κεφάλια τους.

skorpios 200a

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η στάση του σώματός τους ενισχύει την εμφάνιση της προσωπικής δύναμης. Σημειώστε πως η μετωπική κλίση της λεκάνης στέλνει τη σπονδυλική στήλη να ταλαντεύεται προς τα πίσω. Στην κορυφή, οι καμπύλες γίνονται απότομες προς τα εμπρός, με το κεφάλι προεξέχον να δημιουργεί το αναγνωρίσιμο προφίλ του αετού.

toxotis 200a

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εδώ οι ενέργειες επεκτείνονται και πάλι, δημιουργώντας την αίσθηση Κένταυρου με ενισχυμένη κίνηση στους μηρούς, που περπατά με πολύ πρόσχαρο πνεύμα. Οι μυώδεις μεγάλοι μηροί και τα ισχία, με τον κορμό τους σε σχήμα αχλαδιού, δίνουν την εμφάνιση ενός αλόγου.

aigokeros 200a

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καθώς περπατούν, κάνοντας προσεκτικά γήινα βήματα, η κίνηση συγκεντρώνεται στα γόνατα. Δεδομένου ότι αυτά τραβούν το σώμα προς τα εμπρός, οι γλουτοί μετατοπίζονται προς τα πίσω, δημιουργώντας σκυμμένους ώμους και κεφάλι. Αυτό τους κάνει να φαίνονται άτολμοι, αλλά αυτό το ζώδιο μεταδίδει ότι προάγει την αντοχή και όχι την ταχύτητα.

ydroxoosa

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η συγκέντρωση του σταθερού αέρα ωθεί το σώμα από το έδαφος. Σύντομα (με λίγο περισσότερη συγκέντρωση), θα πετούν μακριά στα σύννεφα! Οι άνω καμπύλες του σώματος τείνουν προς τα πίσω, παρέχοντας ελάχιστη αντίσταση στους ουράνιους ανέμους.

ixtheis 200a

ΙΧΘΥΕΣ
Ελιγμοί κατά του βηματισμού, με παιδικά μικρά βήματα,
ο Ιχθύς κολυμπάει σε μια θάλασσα αυταπάτες. Το υπόλοιπο σώμα επιπλέει πίσω, με τα χέρια να προσκολλώνται στο πλάι, μιμούμενα τα πτερύγια των ψαριών που πιτσιλούν εναλλάξ, διατηρώντας την περιπλάνηση του σώματος.

Βιβλιογραφία
William Schreib's, Dance of the Zodiac.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved