Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/6

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/6

Μην ξεχνάτε ότι κάθε νέα αρχή είναι το ήμισυ του παντός!

ΚΡΙΟΣ

Είστε ανεβασμένοι και έτοιμοι να κατακτήσετε ακόμα και τους πιο δύσκολους στόχους. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα κάνετε πολλά πράγματα σε επίπεδο επικοινωνιακό και ίσως βρεθείτε μπροστά σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Θα έχετε πάντως εύνοια γιατί μπορεί να πάρετε μια νέα γνώση και πιθανόν μια καινούργια επαφή με ένα άτομο που σχετίζεται με το εξωτερικό θα σας δώσει την πιθανότητα να κάνετε κάτι που θα σας ανεβάσει τις προσωπικές σας ικανότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε απόλυτα συντονισμένοι στο να κάνετε κάτι που θα βγάλει στην επιφάνεια μια αλήθεια σας και ένα δυναμισμό που όμως δεν θα είναι τόσο αναγνωρίσιμα στους άλλους γιατί θα προτιμήσετε να τα κρατήσετε για σας. Η ξαφνική σχέση με έναν Κριό ή έναν Ζυγό μπορεί να σας βγάλει από αδράνεια αλλά μπορεί να σας δημιουργήσει μια αναστάτωση. Επειδή υπάρχει μεγαλύτερη και πιο ποιοτική επαφή με ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας, θα διαπιστώσετε ότι θα λύσετε το θέμα ενός ακινήτου ή ενός περιουσιακού πιο εύκολα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε αρκετά δυναμικοί και έντονα προσανατολισμένοι σε μια νέα αρχή η οποία θα σας κάνει να καταλάβετε ότι μπορείτε να κάνετε κάτι καινούργιο και σημαντικό. Υπάρχουν ευαισθησίες που θα σας βγουν στην πορεία, κυρίως όταν έρχεστε σε επαφή με άτομα της οικογένειάς σας. Αυτό θα σας κάνει ελαφρά πιο ποιοτικούς και θα αναζητήσετε τα τρυφερά λόγια και την έντονη συναισθηματική συμπεριφορά. Σίγουρα θα χαθεί για λίγο το έντονο στοιχείο της επικοινωνίας αλλά τουλάχιστον θα δείξετε το τρυφερό σας πρόσωπο, ιδιαίτερα σε έναν Αιγόκερω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε πιο δυναμικοί σε όλες σας τις υποθέσεις και για αυτό ίσως να προσπαθήσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις μέσα από μια υπερβολή. Καλό είναι να διατηρήσετε τις ισορροπίες γιατί μερικές φορές ξεφεύγετε και δεν κρατάτε καθόλου τα προσχήματα τα οποία είναι αναγκαία. Ο Κριός θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ζωή σας, αφού θα σας δώσει μια σπρωξιά να πάτε παρακάτω. Υπάρχει αναγκαιότητα να είστε παρορμητικοί και να ξεκόψετε ακόμα και κάποια πράγματα τα οποία σας δημιουργούν βάρος ή στεναχώρια.

ΛΕΩΝ

Κινείστε πολύ δυναμικά σήμερα σε όλες τις υποθέσεις σας για αυτό αφήστε την δράση σας ανεπηρέαστη και μην την σταματήσετε εξαιτίας κάποιων προσωπικών αναστολών που ίσως να σχετίζονται και με το παρελθόν σας. Η επαφή με το εξωτερικό σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερη από άλλες φορές, αφού θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε πράγματα που τελικά τα γνωρίζετε πολύ καλά και είναι πιο απλά από ό, τι νομίζατε. Η σχέση με έναν Αιγόκερω σίγουρα θα περάσει σε άλλη φάση, αφού όσοι έχετε κόντρες θα δημιουργηθούν τουλάχιστον από την πλευρά σας άμυνες και ίσως και κρυφή επικοινωνία με άλλα πρόσωπα για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε κατά κάποιο τρόπο πιο ξεκάθαροι και ίσως δράσετε μέσα σε μια συνεργασία πιο δυναμικά. Η αναγκαία τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων με τρίτους θα σας δημιουργήσει την ευκαιρία να λειτουργήσετε με μεγαλύτερη εξωστρέφεια και να μην αντέξετε να συγκαλύψετε ένα θέμα το οποίο σας προβληματίζει. Η επαφή με ένα Δίδυμο είναι καλύτερη από παλιά αλλά μπορεί να υπάρχουν μεταξύ σας μεγάλες διαφορές στο σύστημα αξιών σας. Ο Κριός είναι πολύ κοντά σας και ίσως προκύψει και μια επαγγελματική συνεργασία.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Ανανεώνεστε από την επαφή σας με έναν Κριό ο οποίος είναι σίγουρα πιεστικός γιατί χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις οι οποίες σίγουρα δεν θα είναι και πολύ εύκολες, αφού εσείς είστε των λεπτών ισορροπιών και ίσως πρέπει να τις καταργήσετε, με στόχο να κάνετε κάτι καινούργιο. Από την άλλη ένα ρεύμα ανανέωσης και πρωτοτυπίας που θα σας διακατέχει θα σας αναγκάσει να ψάξετε, έστω και ασυνείδητα, να βρείτε καινούργιους και εφευρετικούς τρόπους σε δουλειές για να βρείτε νέους πόρους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γίνεστε ιδιαίτερα δυναμικοί και ίσως κατά ένα τρόπο εγωκεντρικοί και ο λόγος είναι ότι θα βρεθείτε σε μια τέτοια περίεργη θέση που θα αναγκαστείτε να αποδείξετε τον εαυτό σας με ένα πιο δραστικό και ιδιαίτερο τρόπο. Ίσως να βγουν στην επιφάνεια πράγματα τα οποία σας σοκάρουν αλλά είναι αναγκαία για να ξυπνήσετε σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Αν σχετίζεστε με Κριό, μπορεί να καταλάβετε ένα κομμάτι από τα επεκτατικά του σχέδια. Μέσα στην δουλειά σας χρειάζονται άμεσα ξεκαθαρίσματα για να είναι το τοπίο πιο διάφανο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθετε καλά επειδή είστε πολύ προσαρμοσμένοι στο να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο ή να διεκδικήσετε αυτά που κατά την γνώμη σας είναι καταλληλότερα για σας. Ένα προσωπικό ερωτικό σας θέμα θα ανατρέψει όλη την μέχρι τώρα πορεία σας πολύ θετικά γιατί ίσως να παρθούν από κοινού αποφάσεις οι οποίες σίγουρα θα σας πηγαίνουν πάρα πολύ. Η σωστή διοχέτευση της ενέργειάς σας θα σας δώσει περιθώρια να αναλάβετε πολύ προσωπικά ρίσκα ακόμα και σε επίπεδο μιας επιχείρησης η οποία θα σας επιφέρει άμεσα κέρδη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε πολύ πιεσμένοι γιατί θέλετε να βγει μια αλήθεια στην επιφάνεια που κατά την γνώμη σας είναι δίκαιο. Χρειάζεται όμως να είστε πολύ προσεκτικοί με αυτά που θα πείτε γιατί μπορεί να γίνουν μοιραία λάθη από την πλευρά σας και ίσως εκθέσετε πρόσωπα και μετά δεν θα μπορέσετε να τα καλύψετε όπως θέλετε. Η αναστάτωση που επικρατεί μέσα στο σπίτι σας ίσως να σας δημιουργήσει την όρεξη να πετάξετε πράγματα τα οποία σίγουρα σας βαραίνουν και δεν σας είναι καθόλου χρήσιμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε πολύ δυνατοί και έτοιμοι να αναλάβετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας φέρουν και πάλι μπροστά από τα γεγονότα. Το ζητούμενο από εσάς και κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο εντοπίζεται σε μια νέα αρχή που αναζητάτε να κάνετε, ώστε το παρελθόν να μην παίζει τόσο ιδιαίτερο ρόλο για σας και κυρίως στα κομμάτια που σας πληγώνει. Η διάθεσή σας να δουλέψετε από κοινού σε ομάδες και με φίλους ίσως να σας ανανεώσει περισσότερο από ό, τι πιστεύατε. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε μεγαλύτερη ευαισθησία και ίσως φοβάστε να κάνετε άμεσες συζητήσεις με έναν Καρκίνο.

ΙΧΘYΕΣ

Έχετε μεγάλη αποφασιστικότητα στο να ξεπεράσετε κάποια οικονομικά θέματα τα οποία σας δημιουργούν πίεση αλλά συγχρόνως και ένα ανταγωνισμό με άλλα άτομα. Το ζητούμενο είναι να ξεπεράσετε τις αναστολές σας και να αποκτήσετε μεγαλύτερη αντοχή σε θέματα που αντιμετωπίζονται με ασφάλεια αλλά και διορατικότητα. Το καλό είναι ότι μπορεί σε μερικούς από εσάς ήδη να έχει ξεκινήσει μια μεγαλύτερη υποστήριξη και εμπιστοσύνη από κάποια άτομα που για σας είναι σημαντικά.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved