Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/6

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/6

Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει!

ΚΡΙΟΣ

Ανεβαίνει το κέφι και η ζωτικότητά σας. Αναλαμβάνετε ευθύνες ή πρωτοβουλίες που σίγουρα θα φανούν τα ηγετικά σας προσόντα και θα κερδίσετε ένα στοίχημα που ίσως να έχετε βάλει με τον εαυτό σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο καλό είναι να μείνουν ψύχραιμοι γιατί μπορεί να έχουν προστριβές, κυρίως λεκτικές με πρόσωπα και ίσως να πληγωθούν άτομα. Μερικές φορές η ευγένεια είναι απαραίτητη για την ποιοτική επικοινωνία και την αναβάθμιση των σχέσεων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε κάπως απασχολημένοι με τον εαυτό σας αλλά και πιθανόν κλεισμένοι στο να κάνετε δικά σας πράγματα τα οποία είναι μεν δυναμικά αλλά δεν θέλετε κατά κάποιο τρόπο να τα μοιράζεστε με άλλους. Μια καινούργια περίοδος ξεκινάει και για σας η οποία θα σας επιβάλλει κάποια πράγματα πάνω στον οικονομικό τομέα για να έχετε καλύτερη επιβίωση. Η οικογένεια πάντως θα σας στηρίξει και θα σας δώσει την ασφάλεια που θέλετε. Πιθανόν να έχετε μια ψυχολογική επιβάρυνση με το πρόβλημα ενός δικούς σας ατόμου γιατί χρειάζεται στήριξη από την πλευρά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναδύεται από μέσα σας μια εσωτερική δύναμη η οποία θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και προσωπική εκτίμηση για τον εαυτό σας. Όλο το μυστικό μπορεί να κρύβεται στην σχέση με τον εαυτό σας που μερικές φορές αλλάζετε και υποκύπτετε σε βουλές άλλων, προκειμένου να είστε διπλωμάτες και ευέλικτοι. Τουλάχιστον για σήμερα θα είστε πιο δυνατοί να αντιμετωπίσετε αυτή την μεταβλητότητα και θα διαπιστώσετε ότι μπορεί να αναλάβετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας δώσουν ένα προβάδισμα ακόμα και μέσα από μικρά πράγματα τα οποία είναι για σας πολύ σημαντικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η υπερβολή μπορεί να κυριαρχήσει γιατί έχετε ανάγκη να φανείτε και να ξεχωρίσετε για κάτι που κάνετε και αυτό μπορεί να σας φέρει μια αναστάτωση γιατί θα κάνετε υπέρβαση και ίσως να θέλετε να σπάσετε τον κύκλο μιας επανάληψης, σταματώντας κάποιες κινήσεις που κάνετε είτε από συνήθεια είτε από φόβο. Αν δεν θέλετε να συγκρουστείτε, χαμηλώστε τους τόνους και την εγωιστική απαίτηση. Παρόλη την πιθανή αναστάτωση, σιγά-σιγά θα νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας και με τους άλλους γιατί θα έχετε καλύτερη διάθεση θα επικοινωνία και επαφή με τους γύρω σας.

ΛΕΩΝ

Νιώθετε ότι ο εαυτός σας εκφράζεται πιο εύκολα, όταν έχετε την δυνατότητα να παίρνετε πρωτοβουλίες και να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη. Ο δυναμισμός θα βοηθήσει γιατί όταν είστε δυνατοί, πιστεύετε ότι επανέρχεστε και εσείς είστε κατά κάποιο τρόπο αρχηγοί. Η σχέση με έναν Κριό σίγουρα θα βελτιωθεί. Η δυνατότητα να έχετε ανεπτυγμένη διαίσθηση θα σας βοηθήσει στο να πάρετε αποφάσεις πολύ σημαντικές για πολλά θέματα και ίσως κινηθείτε από μια έντονη διαίσθηση σε ένα πολύ σημαντικό θέμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα βγάζετε όλα στην φόρα γιατί υπάρχει αναγκαιότητα να φανερωθεί η αλήθεια και να δοθούν εξηγήσεις από δυο πλευρές. Οπότε αναγκαστικά, αντί να κάνετε πίσω, θα αποκαλύψετε ακόμα και ένα μυστικό που σας απασχολεί εδώ και πολύ καιρό. Ίσως να γίνετε πιο δραστήριοι σε θέματα που αφορούν ακόμα και σε μια συνεργασία με ένα άλλο άτομο. Γενικά θα διεκδικήσετε και ίσως να πάρετε αποφάσεις που θέλετε να τις εκτελέσετε από την εβδομάδα που έρχεται. Η γνώση όλο αυτό το διάστημα είναι απαραίτητη γιατί σας βοηθάει στην κατανόηση πραγμάτων.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Είστε πιο κοντά στις ανάγκες και στα θέλω των άλλων και κυρίως ενός Κριού. Πάντως θα γίνετε πιο διπλωμάτες αυτό το διάστημα και ίσως να ασχοληθείτε με θέματα σχέσεων. Η δυνατότητά σας είναι αρκετά μεγάλη αλλά θα σας πάνε πίσω κάποιες ευαισθησίες που πιθανόν να έχουν σχέση με την οικογένεια σας. Το θέμα της δουλειάς σας που σας απασχολεί θα λυθεί πιο εύκολα από ό, τι περιμένατε, αρκεί να μην απογοητεύεστε. Το να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες είναι απαραίτητο για να ξεκαθαρίσετε την θέση σας, κυρίως μέσα στην προσωπική σας σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε σε πολύ δυναμική φάση και αναγκαστικά έστω και σε μικρό επίπεδο θα πείτε αλήθειες ή θα απαιτήσετε να μάθετε κάποια πράγματα τα οποία κατά την γνώμη σας δεν σας έχουν αποκαλυφτεί. Το ξεκαθάρισμα του χώρους σας από άχρηστα πράγματα σίγουρα θα βοηθήσει. Ακόμα μπορεί να αρχίσετε να εξασκήστε σωματικά και θα ήταν πολύ ωφέλιμο για σας γιατί θα κινηθείτε και θα έχετε μεγαλύτερη σωματική δράση. Καλό είναι να πάρετε απόφαση να κόψετε οτιδήποτε δεν σας βελτιώνει σωματικά πχ. το κάπνισμα ή η άσχημη διατροφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βγείτε από μια αδράνεια η οποία δεν σας πηγαίνει και δεν σας κάνει καλό. Όταν λειτουργείτε δυναμικά, μπορεί να τα παίρνετε όλα στο πέρασμά σας αλλά είστε ο εαυτός σας και δεν χρειάζεται να προσποιηθείτε ή να χάσετε την ενέργεια σας μέσω των άλλων. Το τελευταίο διάστημα κατά κάποιο τρόπο έχει μετατεθεί το παιχνίδι από εσάς και το έχετε παραδώσει στους άλλους μέσα από συνεργασίες και επαφές. Τώρα σιγά σιγά θα μετατοπιστεί αυτή η ενέργειά σας, προσπαθώντας να τη μεταφέρετε από τους άλλους και πάλι στον εαυτό σας. Δεν θα είναι απόλυτα εύκολο αυτό γιατί είστε κάπως ανταγωνιστικοί αλλά τουλάχιστον αν καταλάβετε τι ακριβώς κάνετε θα ήταν ένα ξύπνημα για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλετε να κάνετε εκκαθαρίσεις και μέσα από αυτές μπορεί να πάρει η μπάλα δικά σας άτομα τα οποία σας δημιουργούν μεγάλη πίεση για ένα συγκεκριμένο θέμα. Αν αποφασίσετε από σήμερα να κάνετε μια νέα αρχή πιθανόν να αναλάβετε πρωτοβουλίες για ένα ζήτημα που ίσως να αφορά ένα ταξίδι το οποίο πρέπει να γίνει για να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Όσο κρατάτε κάτι από φόβο μπορεί να μην σας βγαίνει όπως το θέλετε. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να σταθείτε εσείς στο ύψος των περιστάσεων και να μην παρεκκλίνετε των αρχών σας. Μερικοί από εσάς θα συνεχίσετε το παιχνίδι με ένα πρόσωπο με το οποίο όμως δεν έχετε ακόμα καταλήξει τι θέλετε να κάνετε γιατί δεν έχετε τα εχέγγυα από την πλευρά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιθανόν να κάνετε κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο το οποίο χωρίς να το περιμένετε θα σας βγάλει από την αφάνεια και την πιθανή αδράνεια. Είστε πολύ σίγουροι πάντως για κάποια θέματα και ίσως προβείτε σε εκκαθαρίσεις ή τα πείτε έξω από τα δόντια σε ορισμένα άτομα χωρίς όμως αυτό να επηρεάσει εσάς γιατί θα είστε δυνατοί. Χρειάζεστε πάντως πρωτοβουλίες αυτό το διάστημα για να πετύχετε τον στόχο σας αλλά και στήριξη από κάποιους φίλους την οποία ήδη την έχετε. Ίσως να θέλετε όμως να είστε για λίγο μόνοι σας για να πάρετε αποφάσεις, χωρίς να σας επηρεάζουν οι άλλοι. Η παιχνιδιάρικη σας συμπεριφορά πάντως βοηθάει αυτή την περίοδο στο να κάνετε την σχέση σας πιο εύκολη.

ΙΧΘYΕΣ

Είστε σε φάση που τα θέλετε όλα για σας και μπορεί να μην έχετε καθόλου υπομονή να περιμένετε να έρθει το πλήρωμα του χρόνου όπως κάνετε άλλες φορές. Θα δράσετε περισσότερο στο να έχετε κάτι δικό σας ακόμα και σε ερωτικό επίπεδο. Μια ξαφνική γνωριμία η οποία θα γίνει από ένα δικό σας πρόσωπο ίσως να είναι πολύ πιο καλή από ό, τι φανταζόσαστε. Ιδιαίτερα αν σας αρέσει ένας Ζυγός θα βρεθείτε πολύ κοντά στο να κάνετε συζητήσεις πολύ πιο ξεκάθαρες από παλιά. Πάντως μέσα σας θα βάλετε ένα νέο οικονομικό πλάνο για το πώς θα κερδίσετε χρήματα και πιθανόν, αν επιμείνετε, να γίνει άμεσα και γρήγορα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved