Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 17/5 έως και 19/5.

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Έχετε αρχίσει και βλέπετε ότι κάτι πάει να αλλάξει γύρω σας και αυτό το θεωρείτε πολύ θετικό για μια κατάσταση που φαινόταν αμετάβλητη. Από εδώ και πέρα τα πάντα θα μετατρέπονται στα μέτρα σας. Η σχέση με έναν Παρθένο σας δείχνει τον δρόμο και σας βάζει σε μια πιο πρακτική ή ρεαλιστική κατάσταση. Η προσφορά υπηρεσίας, η ενασχόληση με τον κήπο σας ή τα ζωάκια σας θα σας προσφέρει ανέμελες και δημιουργικές ώρες, καλύτερη επαφή με την φύση αλλά και το σώμα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Την Παρασκευή οι γεννημένοι προς το τέλος του τρίτου δεκαήμερου θα έχετε ακόμα κάποιες αντιστάσεις τις οποίες θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια να τις αλλάξετε η να μετακινηθείτε από την απόλυτη στάση. Το σίγουρο είναι ότι ψάχνετε για την αναγνώριση και μπορεί να φτάσετε σε ακρότητες αν δεν την εισπράξετε. Ευτυχώς όμως δεν θα διαρκέσει για πάρα πολύ και αυτό θα σας ανακουφίσει και έτσι θα μπορέσετε να ξεκινήσετε καλύτερη διαχείριση όλων των συναισθημάτων σας αλλά και επικράτηση της λογικής σας η οποία θα σας αποφέρει και έναν πιο ποιοτικό τρόπο ζωής τουλάχιστον για το Σάββατο και Κυριακή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε έτοιμοι να ξεφύγετε από την κλεισούρα και την απομόνωση και να μοιραστείτε πράγματα μαζί με άλλους. Η Παρασκευή είναι πιο εύκολη ημέρα ως προς τις επαφές σας αλλά και τους στόχους σας. Γιατί θα παραμείνετε σταθεροί και αμετάβλητοι σε θέματα τα οποία θα σας δώσουν μεγαλύτερη προσωπική ταυτότητα. Η περιπέτεια με ένα Λιοντάρι θα έχει ενδιαφέρον. Από το Σάββατο και μετά σαν γνήσιοι Δίδυμοι θα προσπαθήσετε να εξερευνήσετε παραπάνω πεδία τα οποία ίσως να σας είναι δύσκολα εκ πρώτης όψεως γιατί έχουν μέσα τους αναλύσεις, λεπτομέρειες αλλά και πρακτική δουλειά την οποία μερικές φορές αποφεύγετε να την κάνετε γιατί σας αρέσει να παραμένετε μόνο στις ιδέες. Η επαφή με έναν Παρθένο μπορεί να σας προσγειώσει απότομα και να σας γεμίσει πληροφορίες άλλου τύπου που σίγουρα κάπου θα σας χρησιμεύσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε σε πολύ ιδιαίτερη φάση αφού θέλετε μερικοί να αποδείξετε ότι αξίζετε μέσω κάποιων κινήσεων που θα κάνετε και θα αφορά ένα ακίνητο ή επιτυχημένες αγορές που θα έχουν και την χροιά της επίδειξης. Από το Σάββατο και μετά θα γίνετε πιο πρακτικοί, μετρημένοι και σοβαροί και θα προσπαθήσετε να βάλετε τα πράγματα κάτω προκειμένου να οργανώσετε το πρόγραμμά σας. Ένα ταξιδάκι θα σας ανακουφίσει από την πολύ δουλειά και θα σας δώσει ορίζοντες επικοινωνίας με άτομα που στα μάτια σας φαντάζουν κάπως δύσκολα να τα πλησιάσεις. Όμως δεν είναι έτσι και θα το διαπιστώσετε σύντομα.

ΛΕΩΝ

Ανταγωνίζεστε και νιώθετε ότι τελικά μετά από σκληρό αγώνα θα επιβιώσετε και μπορεί να περάσει το δικό σας. Η καλλιτεχνική διάθεση που θα έχετε θα χρωματίσει με τελείως διαφορετικά ενδιαφέροντα τις ημέρες σας θα σας δώσει το κέφι να προσπαθήσετε να φανείτε και να προβληθείτε. Από το Σάββατο μπορεί να θέλετε να κάνετε κατασκευές με τα χέρια και να βρεθείτε μέσα σε αγοραστική διάθεση που όμως θα έχει και χροιά πρακτικότητας. Από εκεί που δεν το περιμένατε μπορεί να ξεφυτρώσει ξαφνικά μια γνωριμία με έναν Ιχθύ. Η διατροφή σας είναι αναγκαίο να είναι πολύ προσεγμένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναλύετε τα πάντα και ο στόχος σας είναι σε οτιδήποτε κάνετε να έχετε μεγαλύτερη ικανοποίηση αλλά και ασφάλεια ώστε να μην έχετε κανένα ρίσκο. Αυτό βέβαια σας κάνει να απομονώνεστε και να θέλετε να δημιουργήσετε μόνο για σας ή να ανταλλάξετε ένα ερωτικό παιχνίδι με ένα Υδροχόο. Από το Σάββατο και μετά ετοιμαστείτε για εκπλήξεις και για καλοπέραση. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε εμπνεύσεις αλλά και μεγαλύτερες ευαισθησίες που σίγουρα θα σας κάνουν είτε να χαλαρώσετε είτε να το ρίξετε περισσότερο στην διασκέδαση και στις παρέες.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Νιώθετε πιο έτοιμοι να κάνετε κινήσεις που θα σας εξασφαλίσουν είτε μια σχέση είτε μια συνεργασία που εδώ και καιρό προσπαθούσατε αλλά τελικά όλο κάτι σας σταματούσε. Τώρα θα έχετε μεγαλύτερη διάθεση για περισσότερες ποιοτικές επαφές και η επικοινωνία σας θα είναι καλύτερη. Απλά μπορεί να διασπαστείτε βέβαια σε λεπτομέρειες που θα σας κάνουν πιο πρακτικούς και ίσως περισσότερο κλειστούς. Μια κρυφή σχέση θα σας απασχολήσει και μπορεί να θέλετε να χαλάσετε εκεί τον χρόνο σας κυρίως αν είναι Ιχθύς. Η δημιουργικότητα δεν πρέπει να λείπει από την ζωή σας και καλό είναι να μην αφήνετε τα χόμπι σας τα οποία είναι πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Παρασκευή είναι μία ημέρα που θα πρέπει να την διαθέσετε ή να την αφιερώσετε σε καταστάσεις που σας βάζουν να αποδείξετε το δημιουργικό σας έργο έστω και σε μικρά πράγματα. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες θα επενδύσετε πάνω σε πράγματα που μπορεί να έρχονται και από το παρελθόν πχ μπορεί να ασχοληθείτε με κάποιες οικογενειακές αντίκες και γενικά με αυτά που έχουν μια διαχρονική αξία. Προσέξτε μόνο τις καταστάσεις που σας πιέζουν να αποδείξετε τον εαυτό σας και εκεί να κάνετε υπερβολές. Γενικά όμως θα ηρεμήσετε το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου γιατί θα είστε πιο χαλαροί και πρακτικοί. Οι ντουλάπες και η οργάνωση του γραφείου σας ή του σπιτιού μπορεί να σας απασχολήσει και να χαθείτε μέσα στην τάξη και τις λεπτομέρειες αλλά θα σας κάνει πολύ καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε γενικά πολύ γενναιόδωροι και συναισθηματικά αλλά και στην πράξη. Ίσως να χρειαστεί να συγχωρήσετε κάποια άτομα που έχουν εμπλακεί εναντίον σας και αυτό σας είχε ταράξει πριν από λίγο καιρό. Κρατήστε τις αποστάσεις σας και μην αφήνετε κανένα να σας χαλάει την εσωτερική γαλήνη. Πρακτικές υποθέσεις και κυρίως διόρθωση της διατροφής και γενικά οτιδήποτε αφορά το σώμα σας καλό θα ήταν να το επανεξετάσετε ή να γυμναστείτε περισσότερο είτε να έρθετε σε επαφή με την φύση. Αυτό θα σας βοηθήσει πάρα πολύ στο να κάνετε μεγαλύτερο focus γενικά στην οργάνωση της ζωής σας αλλά και των στόχων σας. Ένας Παρθένος μπορεί να σας βοηθήσει στο νοικοκύρεμα και κυρίως σε θέματα λογιστικά ή άλλα που σας απασχολούν ακόμα και οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφού θα περάσετε την Παρασκευή αναζητώντας είτε μια πολύ προσωπική επαφή μέσα στον χώρο της δουλειάς σας είτε αναγνώριση των επαφών σας από το Σάββατο και μετά όλα θα ηρεμήσουν και θα μπουν σε μια τάξη. Η επαφή με έναν Παρθένο ή γενικά με δουλειές που έχουν και την μορφή αγγαρείας θα σας απασχολήσουν αλλά επίσης μπορεί να κάνετε πράγματα αν έχετε κήπο ή στο μπαλκόνι και γενικά να ασχοληθείτε με πολύ πρακτικά θέματα τα οποία όμως σας προσφέρουν μεγάλη ηρεμία γιατί μπαίνουν όλα σιγά σιγά στην θέση τους και εσείς δεν αντέχετε για πολύ την αταξία και την ακαταστασία. Όλα θέλετε να τα έχετε σε τελειότητα και αυτό βέβαια σας ταλαιπωρεί αλλά κουράζει και τους άλλους που είναι δίπλα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναγκάζεστε να παραδεχτείτε ότι έχετε και ένα κομμάτι εγωιστικό από το οποίο μερικές φορές δεν κάνετε πίσω με τίποτε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο και κυρίως την Παρασκευή μπορεί να πάθετε μια κρίση με το εγώ σας και να θέλετε να σας αναγνωρίσουν αναγκαστικά οτιδήποτε έχετε κάνει ή γενικά αυτό που είστε. Χαλαρώστε και επιδιώξτε εσείς να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας και κανένας άλλος. Από το Σάββατο και μετά θα γίνετε αναγκαστικά πιο προσγειωμένοι και πρακτικοί και αυτό θα σας αναγκάσει να γειωθείτε αρκετά και να κοιτάξετε και την ζωή σας με άλλο τελείως διαφορετικό μάτι. Σίγουρα έχετε αφήσει πίσω σας δουλειές και θα χρειαστεί να τις ξαναπιάσετε από την αρχή για να γίνουν καλύτερες ή να υπολογίσετε και κάποιες άλλες παραμέτρους που με την πίεση δεν τις είχατε παρατηρήσει και κυρίως στο πώς να οργανώσετε εκ νέου τα προγράμματά σας που μπορεί να αφορούν και την διατροφή σας και γενικά θέματα υγείας κλπ.

ΙΧΘYΕΣ

Χρειάζεστε άμεσα ξεκούραση γιατί έχετε εκτεθεί σε υπερβολές και δεν θα σας βλάψει. Η κρίση από ένα Λιοντάρι μπορεί να μην σας αρέσει και να σας κουράζει υπερβολικά με το ύφος του. Μην δίνετε σημασία, αν υπάρχει κυρίως ένα άτομο που σας προκαλεί κόντρες μέσα στον χώρο της δουλειάς σας. Από το Σάββατο θα δώσετε μεγαλύτερη σημασία στα πολύ κοντινά σας άτομα και ίσως να κάνετε από κοινού σχέδια και όνειρα για κάτι πιο ονειρικό το οποίο σίγουρα θα σας κάνει πολύ καλό στον ευαίσθητο ψυχισμό σας. Το ονείρεμα είναι ένας θεραπευτικός τρόπος για να ξεφεύγετε από την σκληρή καθημερινότητα και γενικά σας κάνει πολύ καλό, αρκεί να είναι δημιουργικό και να μην έχετε μόνιμες ψευδαισθήσεις που αφορούν άλλους.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved