Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/5

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/5

Η γλώσσα της καρδιάς δεν έχει ανάγκη από λέξεις για να εκφραστεί. Είναι γραμμένη στα μάτια.

ΚΡΙΟΣ

Η ευαισθησία θα δέσει με την μεγάλη σας συναισθηματικότητα και όλο αυτό θα σας βγει σε μια έντονη και βαθιά διαίσθηση που θα σας κάνει περισσότερο προσεκτικούς αλλά και με διάθεση να προστατέψετε τον εαυτό σας σε θέματα οικονομικά. Υποθέσεις με την οικογένεια θα σας απασχολήσουν και ίσως να έρθετε πιο κοντά με έναν Αιγόκερω. Γενικά έχετε μια μεγαλύτερη εύνοια σε ερωτικό επίπεδο αλλά το καλό είναι ότι έχετε χαμηλώσει τους τόνους και η δράση σας είναι πιο ήπια και αυτό σίγουρα θα σας κάνει πολύ καλό σε μελλοντικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ότι είστε περισσότερο προστατευτικοί και αντιλαμβάνεστε πιο εύκολα τις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων και κυρίως των πολύ δικών σας ατόμων αυτό σας βοηθάει να έρθετε πιο κοντά και να επικοινωνήσετε ουσιαστικά. Το σίγουρο είναι ότι θα δυναμώσετε γιατί μέσα από αυτή την διαδικασία μπορεί και να καταφέρετε να τα αφήσετε όλα πίσω σας ή να νιώσετε εσωτερική ασφάλεια έστω για λίγο για ένα πρόβλημα κυρίως υλικό. Πάντως μπορεί και να εισπράξετε κάτι που θα σας δημιουργήσει ασφάλεια. Όσο αποδέχεστε μια κατάσταση που μπορεί να αφορά ακόμα και μια προσωπική εκτίμηση τόσο θα είστε πιο ήρεμοι και ασφαλείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη που μπήκε στο ζώδιό σας είναι η νέα ευκαιρία που θα σας αλλάξει τα κακώς κείμενα. Το ζητούμενο είναι να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας και αν γίνει αυτό θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε και θα σας κάνει πλέον να είστε πιο εύκολοι, ανοικτοί και αισιόδοξοι για το μέλλον σας. Η ουσία όλων των πραγμάτων κρύβεται στον τρόπο που σκέφτεστε. Αν το αλλάξετε θα σταματήσετε να είστε πολύ απόλυτοι ή αργοί σε σκέψη και αποφάσεις και τότε θα δείτε ότι όλα θα επανέλθουν στον κανονικό τους ρυθμό. Οι κινήσεις σας πάντως θα έχουν το στίγμα της οικονομικής εξασφάλισης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν λαμβάνετε αποφάσεις που κατά κάποιο τρόπο δεν πηγαίνουν κόντρα με τα συναισθήματά σας είστε περισσότερο σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά. Για αυτό ξαναμαζεύετε τις δυνάμεις σας με στόχο να προστατεύσετε μια ήδη υπάρχουσα κατάσταση. Επειδή είστε αρκετά αισιόδοξοι και ανοικτοί σε κάθε τι καινούργιο αυτό θα σας βοηθήσει και ίσως θα κινηθείτε σε μια δουλειά που θέλετε να κλείσετε εδώ και πολύ καιρό και δεν το κάνατε. Τώρα όμως αλλάζουν οι καταστάσεις και έχετε μεγαλύτερη πρόσβαση σε αυτό που θέλετε να κάνετε γιατί θα έχετε άμεσο αποτέλεσμα. Από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο και ίσως να είναι Αιγόκερως.

ΛΕΩΝ

Η οικογένειά σας και γενικά οτιδήποτε σας βγάζει συναισθήματα στην επιφάνεια σάς δίνουν την ευκαιρία να δείξετε και το πιο ευαίσθητο πρόσωπό σας. Αυτό ίσως να σας κάνει πιο κλειστούς στις κοινωνικές σας επαφές και μπορεί να επιδιώξετε να έρθετε σε επαφή μόνο με άτομα που νιώθετε ότι σας καταλαβαίνουν ή σας δίνουν βαθιά συναισθήματα όπως είναι η οικογένειά σας ή άτομα που μοιάζουν με αυτήν. Για την υπόθεση ενός ακινήτου χρειάζεται να δουλέψει το ένστικτό σας και ίσως να δουλέψετε κάπως υπόγεια. Η σχέση με έναν Αιγόκερω θα χρειαστεί να αναθεωρηθεί γιατί υπάρχουν μερικές φορές κάποιες δυσκολίες στην επαφή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλετε να έχετε μια όμορφη και σωστή οικογένεια κι ήδη έχει ξεκινήσει το καμπανάκι να κτυπάει για σας προ πολλού. Όσοι ήδη έχετε, θα προσπαθήσετε να παίξετε τον ρόλο σας όσο μπορείτε καλύτερα και να έρθετε κοντά με τα άτομα που την απαρτίζουν και όσοι δεν έχετε κάνετε συνεχείς σκέψεις για αυτό. Ο Καρκίνος είναι ένα άτομο που σας εκφράζει απόλυτα. Η προστασία και η τρυφερότητα είναι συναισθήματα που θα σας εξευγενίσουν. Πάντως θα έχετε κατά κάποιο τρόπο μια διαισθητική αναλαμπή η οποία θα σας δώσει το οκ για μια κίνηση και θα βγείτε από ένα μικρό αδιέξοδο.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Ο επικοινωνιακός Ζυγός αναλαμβάνει άλλο ρόλο πιο συναισθηματικό και ευαίσθητοι. Αυτό είναι ένα άλλο πρόσωπό σας που μερικές φορές βγάζει όλη την ευάλωτη φύση σας προς τα έξω. Τα έντονα συναισθήματα για τα άτομα της οικογένειάς σας κατά κάποιο τρόπο μπορεί να καπελώνουν την επικοινωνιακή σας φύση αλλά βλέπετε ότι είναι αναγκαίο να τους ευχαριστήσετε ή να κάνετε πράγματα που δεν είναι πολύ ο εαυτός σας. Ευτυχώς όμως που έχετε μεγάλη προσαρμοστικότητα και βρίσκετε λύσεις για όλους. Ο Καρκίνος σίγουρα θα ζητήσει την προστασία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μετά την έκλειψη νιώθετε ότι σας έφυγε ένα μεγάλο βάρος και τώρα θα πρέπει να κάνετε κάτι πιο ανάλαφρο και εύκολο μέσα στις επαφές σας και να μετακινηθείτε από τις δύσκολες ή άκαμπτες θέσεις. Αυτό θα σας διευκολύνει γιατί θα γίνετε πιο εύκολοι στις επαφές σας και ίσως να σας πλησιάσει ένα άτομο που θέλετε εδώ και καιρό να επικοινωνήσει μαζί σας αλλά περιμένατε το πρώτο βήμα από αυτόν. Γενικά η φροντίδα του εαυτού και η προστασία άλλων ατόμων πέφτει πάνω σας αλλά αυτό σας ευχαριστεί. Η επικοινωνία με ένα πρόσωπο από την οικογένεια σας που μπορεί να είναι στο εξωτερικό θα σας γεμίσει πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε κατά κάποιο τρόπο επιφορτισμένοι με πληρωμές και υποχρεώσεις που αφορούν την οικογένεια. Ένα Καρκίνος μπορεί να σας αναζητήσει αλλά η επαφή μαζί του είναι κάπως δύσκολη γιατί δεν βλέπετε τη ζωή με τα ίδια μάτια. Οι συνθήκες οι εξωτερικές ίσως να σας επιβάλλουν να είστε περισσότερο προστατευτικοί και τρυφεροί και αυτό μερικές φορές σας δυσκολεύει γιατί νιώθετε ότι καταπιέζεστε. Όμως είναι μέσα στα μαθήματά σας η οικογένεια και γενικά οτιδήποτε δείχνει την ευαισθησία σας και τον βαθύ σας εαυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κατά κάποιο τρόπο θα ξοδέψετε την ενέργειά σας προς τους άλλους και χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε θα σας απορροφήσουν οι ανάγκες των δικών σας ατόμων. Επειδή το κρίνετε απαραίτητο για την καλή ισορροπία και την άμεση επίλυση κάποιων θεμάτων που κατά εποχές βγαίνουν στην επιφάνεια. Μερικές φορές είναι αναγκαίο να δημιουργηθούν καλές σχέσεις με τους γύρω σας γιατί με αυτόν τον τρόπο είστε πιο ασφαλείς και σίγουροι για αυτό που θέλετε να κάνετε. Η επαφή με έναν Καρκίνο θα σας θυμίσει κάτι πολύ βαθύ δικό σας και ίσως αυτό να είναι η αφορμή που θα κάνετε κάτι πολύ ουσιαστικό κυρίως για τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε επιφορτισμένοι με έξτρα φροντίδες είτε για την οικογένεια είτε για ένα άτομο που χρειάζεται την δική σας εξασφάλιση. Αυτό βέβαια μερικές φορές σας φαίνεται δύσκολο και ίσως και ανούσιο αλλά τελικά εκεί βρίσκεται η ουσία της δικής σας ζωής χωρίς να το καταλαβαίνετε. Θα πρέπει να αντιλαμβάνεστε πιο εύκολα τις λεπτές αποχρώσεις των συναισθημάτων γιατί με αυτόν τον τρόπο θα εισέλθετε μέσα στην ζωή αφού μερικές φορές δεν είστε γειωμένοι καθόλου και αναγκάζεστε από την πίεση και τις υποχρεώσεις να το κάνετε. Η επαφή με έναν Καρκίνο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε κάποιες πιο προσωπικές ανάγκες. Απλά φροντίστε να είστε περισσότερο παρατηρητές.

ΙΧΘYΕΣ

Νιώθετε σαν να έχετε γυρίσει στο σπίτι σας. Οι σημερινές συνθήκες σας δημιουργούν ασφάλεια αλλά συγχρόνως και μια γεύση νοσταλγίας που θα σας κάνει πιο ενεργούς συναισθηματικά. Το θέμα ενός παιδιού θα σας χαροποιήσει πάρα πολύ. Γενικά μπορείτε να ρισκάρετε ακόμα και σε ένα επιχειρηματικό σας βήμα. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να παίζετε σε διπλό ταμπλό γιατί στην ουσία φοβόσαστε να αποφασίσετε και για αυτό παραμένετε μπερδεμένοι. Ίσως να μην ξέρετε αν θα πρέπει να μείνετε ή όχι. Αφήστε λίγο τον χρόνο να τρέξει και μην πάρετε άμεσες αποφάσεις. Κυρίως αν σχετίζεστε με Δίδυμο, Παρθένο ή Τοξότη.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved