Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/5

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/5

Καθένας μπορεί εύκολα να βλάψει κάποιον, όμως δεν μπορούν όλοι να κάνουν καλό για κάποιον.

ΚΡΙΟΣ

Είστε πολύ ανοιχτοί και δοτικοί. Η επικοινωνία που σας βοηθάει είναι σημαντικό βήμα για να αλλάξετε τα κακώς κείμενα και ίσως κάνετε μια γνωριμία η οποία μπορεί να γίνει ξαφνικά. Η επιστροφή ενός Διδύμου θα σας ξαφνιάσει και εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ξαναγίνετε και πάλι αισιόδοξοι. Βέβαια επιμένετε σε πράγματα τα οποία μπορεί να μην σας συμφέρουν αλλά με το πέρασμα του χρόνου θα το δείτε και αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε πιο διπλωμάτες και γενικά νιώθετε ότι θα πρέπει να ξελαφρώσετε περισσότερο από έννοιες και άγχη. Η απολυτότητα σας βάζει μερικές φορές μέσα στην αξία σας αλλά και σας φέρνει και μεγαλύτερη δυσκολία στις προσωπικές σας σχέσεις και συναλλαγές. Η δράση και η επικοινωνία θα σας φέρει σε καλύτερη κατάσταση γιατί χρειάζεται να ανασάνετε και λιγάκι. Πάντως θα οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας και θα κυλήσει πιο ευχάριστα η ημέρα σας. Η επαφή με Τοξότη θα σας δώσει μεγαλύτερη αισιοδοξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε πολύ ανοικτοί σε κάθε τι καινούργιο. Τον εαυτό σας θα τον αναβαθμίσετε σιγά-σιγά και θα βγείτε από τις δυσκολίες που κατά κάποιο τρόπο σας δημιουργούσαν απομόνωση και απόσταση. Είστε πολύ πιο επικοινωνιακοί και αυτά που θέλετε αν τα πείτε με τον τρόπο τον δικό σας θα κερδίσετε αυτά που επιθυμείτε άμεσα και εύκολα. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα αναβαθμιστούν γιατί θα έχετε μεγαλύτερη ελευθερία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα γίνετε πιο ανοικτοί αλλά και επικοινωνιακοί. Επειδή οι κεραίες σας πάντα πιάνουν τι μέλλει γενέσθαι μερικές φορές είστε πολύ ευαίσθητοι. Τώρα είστε πολύ επιρρεπείς σε επιδράσεις άλλων και θα πρέπει να κρατήσετε την δική σας την γνώμη για να μην γίνουν λάθη ή παρερμηνεύσεις. Κατά τα άλλα έχετε μια ευκαιρία που μπορεί ξαφνικά να προκύψει από την προσωπική σας επαφή με ένα άτομο που εργάζεστε μαζί του στενά.

ΛΕΩΝ

Είστε εν μέσω φίλων και γνωστών και προσπαθείτε να είστε όσο μπορείτε πιο ανάλαφροι, περισσότερο δοτικοί αλλά και επικοινωνιακοί. Η χαρά που νιώθετε είναι ότι έχετε αποφορτιστεί από διάφορες εντάσεις και τώρα βλέπετε τα πράγματα πιο χαρούμενα. Επειδή θα είστε ανοικτοί και σίγουρα πιο ευέλικτοι μπορεί να συζητήσετε με κάποια άτομα για δουλειές και μέσα από εκεί να προκύψει μια νέα γνωριμία η οποία θα σας κάνει πολύ καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να βάλετε πολλές δουλειές και επαφές μαζί και αυτό να σας δημιουργεί μεγαλύτερο άγχος και στρες από ό, τι νομίζατε. Καλύτερα μια μία τις δουλειές και τις επαφές για να μπορέσετε να βγάλετε άκρη και να μπορείτε και να ολοκληρώσετε και κάτι. Μην ανοίγεστε σε πολλά γιατί θα σας έρθουν όλα απότομα. Η σχέση με έναν Ιχθύ μπορεί να περάσει από σαράντα κύματα και να υπάρχουν διάφορες ασυνεννοησίες μεταξύ σας. Μην βιαστείτε να κρίνετε αν δεν έχετε στα χέρια σας αποδείξεις.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Από εκεί που τα είχατε βάψει μαύρα και δεν βλέπατε καμία εξέλιξη σε κάτι που περιμένατε, σήμερα θα γευτείτε μια επιτυχία η οποία θα είναι πολύ δυνατή και μη αναμενόμενη. Είστε έτοιμοι πάντως να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό γιατί έφυγε ένα βάρος από πάνω σας και αυτό σας δέσμευε σαν άτομα και λόγω των απολύτων τοποθετήσεων που είχατε κάνει τώρα αυτό αλλάζει άρδην. Εκμεταλλευτείτε τις τυχόν ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν από την ξαφνική στροφή της επικοινωνίας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε κάπως πιο άνετοι και κατά κάποιο τρόπο έχετε ελαφρώσει από ένα βάρος που το είχατε εδώ και καιρό. Η προσπάθεια σας να γίνετε τέλειοι και ίσως να ξεπεράσετε τον εαυτό σας μέσα στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας είχαν δημιουργήσει αποστάσεις και εντάσεις. Τώρα αν προσπαθήσετε θα το μοιραστείτε πιο εύκολα, αρκεί να το επικοινωνήσετε άμεσα. Η προσωπική σας ταυτότητα μην νομίζετε ότι χάνεται αν είστε πιο επικοινωνιακοί, αντίθετα επεκτείνεστε. Η επαφή με Δίδυμο μπορεί να σας ανανεώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι η ημέρα των πολλών επαφών και εκπλήξεων. Ο λόγος είναι ότι θα έχετε διάθεση να μοιραστείτε τα θέματά σας και να τα αναλύσετε περισσότερο με τους γύρω σας. Μια νέα γνωριμία μπορεί να σας αναβαθμίσει αρκετά και να σας δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις για το μέλλον. Όσο θα ανοίγεστε τόσο θα βρίσκετε πόρτες ανοικτές. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε από ανούσιες συζητήσεις οι οποίες δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα αντίθετα θα σας δημιουργήσουν ανακατέματα και κυρίως με Δίδυμο, Παρθένο ή Ιχθύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναγνωρίζετε την αξία της επικοινωνίας αλλά φοβάστε να πάτε παρακάτω γιατί δεν θέλετε κατά κάποιο τρόπο να μιλήσετε για σας ή να ομολογήσετε πράγματα τουλάχιστον στον ερωτικό τομέα που σας εκθέτουν. Αν αφεθείτε, θα δείτε ότι όλα θα γίνουν πιο ανάλαφρα και πιο εύκολα. Η ιστορία με έναν Δίδυμο μπορεί να ξαναπαίξει από την αρχή αλλά με άλλους όρους και προϋποθέσεις. Μην αφήνετε πάντως τα πράγματα να είναι μοιραία γιατί εσείς χρειάζεστε να επέμβετε και με την δική σας παρουσία να αλλάξετε τα κακώς κείμενα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναγνωρίζετε την αξία της επικοινωνίας κι αυτό σας βοηθάει να κάνετε περισσότερα βήματα τα οποία δεν είχατε την ευελιξία να κάνετε τις προηγούμενες ημέρες. Το ζητούμενο δεν είναι η μόνο η προσωπική σας αξία την οποία αυτόν τον καιρό δεν την διαπραγματεύεστε, είναι η απελευθέρωσή σας από πολλά βάσανα τα οποία σχετίζονται ή με ένα υλικό συγκεκριμένο θέμα ή με ένα ακίνητο. Η σχέση με Δίδυμο ή Ζυγό θα βελτιωθεί. Όταν θα βάλετε τους όρους σας καλό είναι να τους βάλετε με γνώμονα την προσωπική σας ευτυχία και όχι το προσωπικό σας δίκιο.

ΙΧΘYΕΣ

Ανοίγεστε και ίσως να κάνετε και υπερβολές. Αυτό που μετράει είναι να είστε ο εαυτός σας και να μην παρασύρεστε από συζητήσεις που ίσως να μην σας εξυπηρετούν πουθενά. Φροντίστε μόνο να περνάτε καλά και τίποτε περισσότερο. Είστε πολύ δραστήριοι αυτό το διάστημα και ίσως να μπερδευτείτε με το τι κομμάτι θα πρέπει να ακολουθήσετε και πιο όχι. Επειδή έχετε ανάγκη να επεκταθείτε και να κάνετε νέες γνωριμίες, μην αφήνετε να σας οδηγούν οι άλλοι. Η σχέση με έναν Δίδυμο θα γίνει πιο κοντινή αλλά προσοχή στα εύκολα συμπεράσματα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved