Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/5

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/5

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Τίποτε δεν μπορεί να σε ικανοποιήσει, αν δεν είσαι ο εαυτός σου

ΚΡΙΟΣ

Παρόλο που είστε πολύ δυναμικοί και προσπαθείτε να βάλετε όλη σας την ενέργεια σε ένα στόχο και να κινηθείτε προς την υλική ή κάθε είδους εξασφάλιση, μέσα σας φοβάστε λίγο μήπως και δεν καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα. Το σίγουρο είναι ότι θα βρεθείτε σε μια κατάσταση μεγάλης διεκδίκησης και αυτό θα σας κάνει περισσότερο μαχητικούς. Από την άλλη μπορεί να έχετε απογοητευτεί από την συμπεριφορά ενός Ζυγού γιατί περιμένατε κάτι άλλο από αυτό που ήδη κάνει. Μην αφήνετε όμως την στεναχώρια να σας χαλάει γενικά την διάθεση. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενώ φαινομενικά φαίνεστε πολύ σταθεροί και σίγουροι για τις απόψεις σας υπάρχει ένα θέμα που σας απασχολεί και αυτό θα το βγάλετε σε πολύ δικά σας άτομα και ίσως σε ένα πρόσωπο που δουλεύει στον ίδιο εργασιακό χώρο με εσάς. Η απόλυτη συμφωνία δυνάμεων και πράξεων που θα είναι ότι πιο εποικοδομητικό για σας και τους γύρω σας θα σας φέρουν στην κατάσταση να κάνετε πράγματα, να μιλήσετε για τον εαυτό σας και να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στις πράξεις σας αλλά και στα αποτελέσματά τους. Δύναμη, ισχυρές αποφάσεις αλλά και ασφάλεια θα σας δώσουν την δυναμική που θέλετε πάρα πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις πολύ ξεκάθαρες και να δείξετε και σε κάποια άτομα ότι αυτό που λέτε το εννοείτε. Μερικοί από εσάς είστε αρκετά απομονωμένοι αλλά οι περισσότεροι είστε δημιουργικοί γιατί δουλεύετε πάνω σε ένα πρόγραμμα το οποίο προς το παρόν δεν το εμφανίζετε. Η μυστικότητα για σας αυτό το διάστημα είναι ό, τι καλύτερο γιατί έτσι απομονωμένοι θα μπορέσετε να βρείτε τον πρωταρχικό σας στόχο. Μόνο προσπαθήστε όσο μπορείτε να μην είστε πολύ μπερδεμένοι με τον ερωτικό σας τομέα και κυρίως με έναν Σκορπιό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε γεμάτοι από ζωντάνια και ενέργεια. Η πλαισίωση από φίλους και άτομα που θα σας δώσουν την απαραίτητη στήριξη και αποδοχή είναι δεδομένη. Ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας δείξει έντονο ερωτικό ενδιαφέρον. Με το χέρι στην καρδιά να κινηθείτε γιατί με αυτόν τον τρόπο θα έρθουν τα πράγματα όπως τα περιμένατε. Μην αφήνετε περιθώρια παρεξήγησης ή ταλαιπωρίας από ένα πρόσωπο γιατί είναι αναγκαίο να βάλετε τα όριά σας, κυρίως με Κριό ή Ζυγό.

ΛΕΩΝ

Η διάθεση να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση ίσως να μην σας δώσει καθόλου περιθώρια για να ελιχτείτε και μπορεί να παραμείνετε καρφωμένοι σε ένα σχέδιο το οποίο τελικά ίσως και να μην είναι το κατάλληλο για σας. Η επαφή με έναν Ταύρο θα σας δημιουργήσει την διάθεση να καλυτερέψετε την εμφάνισή σας ή γενικά να βελτιώσετε την κοινωνική σας θέση. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να μην έχετε άκαμπτες ιδέες γιατί αυτό τουλάχιστον αυτές τις ημέρες δεν σας βοηθάει αλλά ούτε και σας προοδεύει σε κανένα τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Περνάτε γενικά όμορφα γιατί δεν υπάρχει κάτι να σας διαταράσσει την εσωτερική σας ηρεμία. Μια καθοδήγηση που νιώθετε ότι παίρνετε άνωθεν θα σας δώσει την δυνατότητα να επεκταθείτε και να κάνετε πραγματικότητα ακόμα και αυτά που σας φαίνονται τρελά όνειρα. Πάντως είστε σε φάση κατάκτησης και αυτό βοηθάει στο να κάνετε περισσότερα πράγματα και κυρίως πολύ δραστικά τα οποία θα σας βοηθήσουν σε μια μεγαλύτερη συνειδητοποίηση . Όσο περισσότερο πάντως είστε σταθεροί τόσο θα βγει από μέσα σας η πεποίθηση της σιγουριάς ότι θα κερδίσετε ένα θέμα που σας απασχολεί.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Νιώθετε ότι μπορείτε να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και ακόμα και μέσω της υποστήριξης άλλων ατόμων ή ακόμα και ενός συνεργάτη ή ενός συντρόφου αλλά χρειάζεται να αντιληφθείτε κάτι πιο βαθύ για να έχετε την δύναμη της υλοποίησης. Ίσως αυτό τώρα να είναι το ζητούμενό σας και να θέλετε να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση αλλά δυσκολεύεστε. Η ανεξαρτησία πάντως αυτή την περίοδο τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο είναι κάπως δύσκολη. Ο Ταύρος, Παρθένος ή Αιγόκερως θα σας βοηθήσουν σημαντικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στρέφετε όλη σας την ενέργεια στους άλλους και αυτό από την μια σας κάνει να επεκτείνεστε αλλά από την άλλη μπορεί να γίνετε και λίγο ανταγωνιστικοί γιατί υπάρχει μέσα σας η επιθυμία να είστε αυτόνομοι. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο νιώθετε έντονα μπλοκαρισμένοι από το παρελθόν αλλά για να ξεφύγετε από την ένταση χρειάζεται να είστε περισσότερο συγχωρητικοί. Ο Ταύρος παίζει σοβαρό ρόλο στην ζωή σας. Μην μπλοκάρετε κάποιες νέες ιδέες από μια κατάσταση που σχετίζεται με το παρελθόν γιατί έχετε εμπνεύσεις αλλά μπορεί να φοβόσαστε να τις εκτελέσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχουν μαζευτεί πολλά πράγματα που πρέπει να κάνετε σε πρακτικό επίπεδο αλλά νιώθετε ότι κάτι έχει κολλήσει και δεν προχωράει καθόλου. Βέβαια υπάρχει φόρτος εργασίας και μέσα από αυτόν προσπαθείτε να δείξετε με κάποιο τρόπο την προσωπική σας αξία κυρίως σε άτομα που δεν έχετε και την πιο εύκολη σχέση. Η διατροφή σας είναι σημαντικό να είναι πολύ οργανωμένη και συστηματική γιατί έχετε την τάση αυτές τις ημέρες να ξεφύγετε. Ένα πρόσωπο στον χώρο της δουλειά σας θα σας δείξει έντονο ενδιαφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δυναμικότητα και η δράση είναι ένα πολύ έντονο κομμάτι που θα σας βγει στην επιφάνεια και ίσως να το εκδηλώσετε κάπως άγαρμπα και να σας φέρει σε σύγκρουση. Γενικά νιώθετε πιο δυνατοί και κατασταλαγμένοι για ένα θέμα το οποίο σας απασχολούσε. Επειδή είστε ιδιαίτερα ερωτικοί και γοητευτικοί, καταφέρνετε να βρεθείτε και πάλι επί σκηνής και να γνωρίσετε ακόμα και ένα νέο πρόσωπο το οποίο θα σας φέρει χαρά και δημιουργικότητα. Η επιστροφή ενός πρώην είναι πιο εύκολη αυτό το διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε πάρα πολύ δραστήριοι σε θέματα οικονομικά τα οποία σας προετοιμάζουν για μια μοναδική εμπειρία. Προσπαθείτε όσο μπορείτε και δουλεύετε σκληρά για ένα σκοπό ή στόχο ο οποίος μπορεί να μην είναι μόνο δικός σας αλλά και της οικογένειας. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να προσπαθείτε να σταθεροποιήσετε πράγματα τα οποία μπορεί και να χρειάζονται υπέρβαση την οποία αυτή την στιγμή την χρειάζεστε για να μην μείνετε κολλημένοι σε ιδέες και πεποιθήσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Έχετε ανάγκη να δείξετε τη δυναμική σας και αυτό είναι το πιο σημαντικό για σας γιατί θα είστε πολύ δραστήριοι και ζωντανοί. Θα παρουσιάσετε έναν ανεξάρτητο χαρακτήρα αυτό το διάστημα γιατί θα έχετε μεγαλύτερη άνεση λόγου και έκφρασης. Η νέα γνώση που θέλετε να πάρετε θα σας δημιουργήσει ευελιξία και επαγγελματική αναβάθμιση. Η ουσιαστική σχέση με συγγενείς θα σας δώσει μεγαλύτερη σιγουριά για ένα κληρονομικό θέμα. Η νέα γνώση θα σας δώσει ελευθερία κινήσεων για αυτό να προσπαθήσετε να έχετε διάθεση ανοίγματος με συνέπεια σε οτιδήποτε μαθαίνετε ή ακούτε από τρίτους.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved