Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/4

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/4

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Η αγάπη αψηφά τους νόμους της αριθμητικής. Όταν διαιρείται, πολλαπλασιάζεται..

ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε κάπως άτονοι ή δεσμευμένοι σε μεγαλύτερες υποχρεώσεις απέναντι σε ένα άτομο που είναι στην οικογένειά σας. Βέβαια τα καταφέρνετε πολύ στα οικονομικά θέματα γιατί δουλεύετε σκληρά και έχετε αλλάξει αρκετά τα δεδομένα σας. Να προσέξετε αρκετά την διατροφή σας γιατί μπορεί να πάρετε βάρος αυτές τις ημέρες. Σε ένα επαγγελματικό θέμα που σας απασχολεί θα δείτε ότι κάπως πάτε να κάνετε την αλλαγή και αυτό σας δίνει μεγαλύτερη ασφάλεια. Ο Αιγόκερως είναι πιο κοντά σας αυτή την περίοδο γιατί εσείς προσπαθείτε να τον κατανοήσετε περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε σίγουροι και σταθεροί γιατί οργανώνετε καλύτερα τον χρόνο σας και όλα τα πρακτικά θέματα της ζωής σας. Αυτό σας δίνει μεγάλη ευκολία να κινείστε περισσότερο ανεξάρτητα και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Η επαφή με Αιγόκερω μπορεί να σας δώσει ένα σημαντικό προβάδισμα και κυρίως σε ένα επαγγελματικό θέμα που τόσο πολύ κυνηγάτε αυτή την περίοδο. Είναι βέβαια μια εποχή μεγάλης σταθεροποίησης, ιδεών και νέων καταστάσεων που εσείς θα αποφασίσετε να πειραματιστείτε περισσότερο και αυτό θα είναι υπέρ σας, αρκεί να σταματήσετε την ακαμψία και την αδιαλλαξία τουλάχιστον σε γεγονότα που σχετίζονται με το παρελθόν σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρειάζεστε κατάλληλη προετοιμασία και έναν ιδιαίτερο χειρισμό σε οτιδήποτε αφορά σε ένα οικονομικό κομμάτι και κυρίως για εσάς που έχετε να λάβετε από συνεργάτη ή ένα πρόσωπο της οικογένειας σας. Μπορεί να σας ενοχλεί ο τρόπος που τον χειρίζονται οι άλλοι αλλά όσο έχετε καιρό διαπιστώστε μόνοι σας την αλήθεια και μην αφήνετε να εννοούνται πράγματα γιατί αυτό το διάστημα είστε αρκετά κλεισμένοι μέσα στον κόσμο σας. Από την άλλη είναι αναγκαία η οργάνωση και γενικά η τάξη στην ζωή σας για να μπορέσετε να προστατέψετε τουλάχιστον τα δικά σας συμφέροντα. Η επαφή με Αιγόκερω θα έχει ένα αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε πολύ αναλυτικοί και περισσότερο συνεργάσιμοι κυρίως με έναν Αιγόκερω ή με ένα πρόσωπο που μπορεί για σας παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Αποφύγετε τις υψηλού επιπέδου φιλοδοξίες γιατί μερικές φορές πιέζεστε υπερβολικά. Ίσως οι ψηλές σας βλέψεις και κυρίως για μια σχέση που δεν είναι και πολύ ξεκάθαρη μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα συναισθηματικό αδιέξοδο. Όσοι πάντως είστε ανοικτοί με φίλους και στο γύρω περιβάλλον σας αυτό θα πάρετε την ώθηση να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο αλλά και να ενισχύσετε την προσωπική σας σχέση.

ΛΕΩΝ

Είστε αρκετά προβληματισμένοι με θέματα που ίσως να αφορούν σε ένα μέλος της οικογένειάς σας ή γενικά ένα κομμάτι της δουλειάς σας. Όμως αν είστε προσγειωμένοι θα δείτε ότι θα έχετε μια λύση που αφορά το θέμα ενός ακινήτου ή μια νέα δραστηριότητα σας στον επαγγελματικό τομέα. Το βλέπετε και εσείς ότι όλα είναι αμετακίνητα αυτό το διάστημα κι από την μια σας δημιουργεί ασφάλεια και από την άλλη είστε δραστήριοι για να διατηρήσετε μια κατάσταση και όχι να φτιάξετε κάτι καινούργιο. Μην σας πιάνει η ανησυχία και η ζήλεια και κυρίως αν σχετίζεστε με Ταύρο. Επειδή νιώθετε ότι χρειάζεται να κάνετε εκ των πραγμάτων οικονομία ίσως να στριμώξετε κάπως όλες σας τις ανάγκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε πάρει φόρα και τελειώνετε όλες σας τις δουλειές. Επειδή πιστεύετε ότι όλα τώρα χρειάζεται να μπουν σε εφαρμογή, είστε πολύ πιο δραστήριοι από παλιά και με αυτόν τον τρόπο νιώθετε γεμάτοι και ασφαλείς. Έχετε βαλθεί να βελτιώσετε κατά κάποιο τρόπο οτιδήποτε υπάρχει γύρω σας από την εμφάνισή σας μέχρι και τις σπουδές σας ή οτιδήποτε σας αναβαθμίζει κι αυτό σας φέρνει σε καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας και χρειάζεται να το κρατήσετε σαν σημείο αναφοράς. Η επαφή με ένα πρόσωπο που έχετε φιλική σχέση μπορεί να μετατραπεί πολύ εύκολα σε ερωτική γιατί το εμπιστεύεστε και υπάρχει έντονη χημεία μεταξύ σας.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Αναρωτιέστε τι άλλο θα πρέπει να κάνετε για να μην νιώθετε ότι προσφέρετε λίγα στην οικογένειά σας και στους δικούς σας ανθρώπους. Ευτυχώς σας παρουσιάζεται η ευκαιρία να δώσετε αυτά που θέλετε και να νιώσετε ότι τελικά κάνετε το σωστό. Χρήματα ή υποστήριξη που περιμένατε είτε από τον σύντροφο είτε από συνεργάτες θα τα έχετε αλλά κάτω από ιδιαίτερες προϋποθέσεις και συνθήκες τις οποίες θα σας ζορίσουν για να δημιουργηθούν. Αλλά αν το πετύχετε, από εκεί και πέρα μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε περισσότερο προσεκτικοί σε όλα τα θέματά σας και αρκετά συγκρατημένοι. Μπορεί να έχετε την ανάγκη να λειτουργήσουν όλα με μεγαλύτερη τάξη και λεπτομέρεια. Που και που σας κάνει καλό η τακτοποίηση όλων των θεμάτων σας και αυτό θα σας δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις για να διαχειριστείτε το υλικό που σας έχει παρουσιαστεί πολύ καλύτερα μέσω των άλλων δηλαδή ευκαιρίες και συνεργασίες. Είναι πάντως η ημέρα που πιθανόν θα έχετε κέρδη και οφέλη σε οτιδήποτε κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε στραμμένοι στο πώς να οργανώσετε τα οικονομικά σας και γενικά οτιδήποτε αφορά την ενέργεια σας σε θέματα υλικών ή ενός ακινήτου. Κάπως γειώνεστε απότομα, αφού βλέπετε ότι με το να πετάτε στα σύννεφα αυτό δεν σας κάνει και πολύ καλό τουλάχιστον στα πρακτικά σας θέματα. Είναι σημαντικό να δείτε περισσότερο ρεαλιστικά αλλά και με μεγαλύτερη διάθεση εξοικονόμησης ενέργειας σε οτιδήποτε κάνετε γιατί πολλές φορές σκορπιέστε χωρίς να φτάνετε στον τελικό στόχο. Η σχέση με έναν Καρκίνο μπορεί να γίνει ιδιαίτερη και σημαντική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε πολύ δυνατοί, αφού μπορείτε και ονειρεύεστε ή δημιουργείτε πράγματα με τα οποία δείχνετε τον εαυτό σας και γενικά τι μπορείτε να κάνετε. Όσο πιο δημιουργικοί είστε τόσο εσείς μπορείτε να κερδίσετε όλα αυτά που θέλετε και κυρίως στο θέμα ενός παιδιού ή μιας ερωτικής σχέσης η οποία λειτουργεί πολύ θετικά τον τελευταίο διάστημα. Ίσως να γνωρίσετε και κάτι πολύ καινούργιο το οποίο αν ξεκινήσει τώρα θα διαπιστώσετε ότι ήρθε για να μείνει στην ζωή σας. Το ότι εκφράζεστε πιο εύκολα και κυρίως να δείχνετε αυτό που θέλετε είναι το πιο σημαντικό για σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε αρκετά ενεργοποιημένοι στο να διατηρήσετε ή να συντηρήσετε το οτιδήποτε έχετε δημιουργήσει ή φτιάξει με πολύ κόπο. Σίγουρα μπορεί να νιώθετε μια ξαφνική ανασφάλεια στα θέματα του σπιτιού σας ή μέσα στον χώρο της οικογένειάς σας γιατί ξαφνικά οι συνθήκες έχουν αλλάξει και εσείς χρειάζεται να είστε όσο μπορείτε πιο μεθοδικοί και σταθεροί. Αυτό, από την μια σας δημιουργεί μεγάλη υπευθυνότητα και τάση για να δράσετε δημιουργικά αλλά από την άλλη αν το παρατραβήξετε θα γίνετε απόλυτοι και αμετάθετοι σε ιδέες και πεποιθήσεις και αυτό δεν το χρειάζεστε με τίποτε αυτές τις ημέρες. Μερικοί από εσάς μπορεί να χρειάζεστε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας και ίσως να μείνετε για λίγο μόνοι.

ΙΧΘYΕΣ

Είναι μια πολύ καλή περίοδος για σας, αφού μπορείτε να κάνετε ταυτόχρονα πολλά πράγματα που θα σας δημιουργήσουν όλες τις προϋποθέσεις που θέλετε για να αλλάξετε τα κακώς κείμενα. Έχετε πολύ μεγάλες ευκαιρίες και ίσως να σας δοθούν μέσω ενός φιλικού προσώπου το οποίο μπορεί να έχει εξουσία και να σας ωθήσει να βγείτε μπροστά και να δράσετε άμεσα και υπεύθυνα. Πολλές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και ακόμα και συμφωνίες μέσω και του γραπτού λόγου μπορούν να προκύψουν. Το θέμα ενός αυτοκινήτου θα λυθεί άμεσα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved