Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/4

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/4

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις στη ζωή σου είναι να φοβάσαι συνεχώς ότι θα κάνεις λάθος

ΚΡΙΟΣ

Είστε έτοιμοι να αλλάξετε σελίδα και να χειριστείτε τα πράγματα με μεγαλύτερο δυναμισμό και ένταση. Η σταθερότητα για τον σκοπό σάς είναι αναγκαία. Αν σχετίζεστε με Σκορπιό μην ανακατέψετε καθόλου οικονομικά με την προσωπική σας σχέση γιατί θα δημιουργηθούν εξαρτήσεις που δεν θα σας αρέσουν. Είναι βέβαια σημαντικό να κάνετε ένα απολογισμό με τον εαυτό σας και να βρείτε τι είναι αυτό τελικά που σας αφαιρεί την εσωτερική σας δύναμη από ιδέες μέχρι και πεποιθήσεις και να τις δουλέψετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε κάπως πιεσμένοι κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο αλλά τα καταφέρνετε γιατί έχετε μεγαλύτερη διάθεση για δράση και για ζωή. Όσο πάντως σκέφτεστε θετικά και κυρίως για ένα εργασιακό σας θέμα ή οικονομικό με συνεργάτες τόσο και θα αλλάζει προς το καλύτερο η κατάσταση, αρκεί να το κάνετε συνειδητά. Επειδή όλοι σχεδόν οι πλανήτες έχουν μαζευτεί στο ζώδιό σας θα δείτε ότι είτε το θέλετε είτε όχι θα έρθουν με αυτόν τον τρόπο οι συνθήκες που τελικά θα διαμορφώσουν έτσι το τοπίο όπου εσείς θα χρειαστείτε να γίνετε δυνατοί και να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους σε σχέση με συνεργάτες ή κοντινές σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανοίγεστε και κάνετε περισσότερες επαφές από τις προηγούμενες ημέρες. Σας ενδιαφέρει μια ιδέα σας να υλοποιηθεί γιατί με αυτόν τον τρόπο θα πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας. Καλό είναι να μην δίνετε ψεύτικες υποσχέσεις σε μια σχέση που μπορεί μετά να μην μπορείτε να την στηρίξετε οπότε καλύτερα να πείτε την αλήθεια. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε μια ιδιαίτερη εύνοια σήμερα για αυτό να είστε όσο μπορείτε περισσότερο ενεργοί αλλά και συγκεκριμένοι γιατί μερικές φορές υπάρχει χάος στο κεφάλι σας και ξεφεύγετε από τον στόχο σας. Ο Τοξότης συνεχίζει να σας επηρεάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απελευθερώνεστε και γίνεστε πιο ριψοκίνδυνοι και θετικοί με τις αλλαγές. Όταν σκέφτεστε κάπως με στόχο τότε μπορείτε να ξεφύγετε από την μεγάλη σας ευαισθησία η οποία μερικές φορές σας αποσυντονίζει. Η συγχώρεση είναι πολύ σημαντική ενός προσώπου που σας είχε πληγώσει και κυρίως ενός Σκορπιού ή Τοξότη γιατί με αυτόν τον τρόπο ξεκολλάτε και εσείς από το παρελθόν. Μην δίνετε όμως μεγάλη σημασία σε θέματα κοινωνικά και γενικά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την εικόνα σας την επίπλαστη και όχι την αληθινή. Όπως βλέπετε αυτά αλλάζουν και όλοι οι άνθρωποι αναγκαστικά θα βαδίσουν με την αλήθεια και όχι με την ψεύτικη εικόνα τους.

ΛΕΩΝ

Είναι πολύ καλή ημέρα για σας γιατί θα κινηθείτε πιο εύκολα και πιο ελεύθερα. Με αυτόν τον τρόπο θα ρισκάρετε ακόμα και το προσωπικό σας γόητρο το οποίο πολλές φορές μπαίνει εμπόδιο στην δημιουργικότητά σας. Η σχέση με ένα Τοξότη και κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο θα είναι πολύ εποικοδομητική και σε συνδυασμό με μια δουλειά μπορεί να φέρει και χρήματα. Αφήστε τον αυθορμητισμό σας να δράσει. Επειδή αυτόν τον καιρό θα προσπαθήσετε να διατηρήσετε τα πράγματα σε μια κατάσταση μπορεί να μην δράτε όσο θα πρέπει και ενώ θα πιέζεστε θα υπάρχει όλο και μια δικαιολογία που θα σας αναιρεί τα σχέδια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρόλο που νιώθετε μερικές φορές μακριά από τον εαυτό σας και είναι σαν να ταξιδεύετε με νέα όρια μέσα από την γνώση που παίρνετε, εξελίσσεστε και με αυτόν τον τρόπο πηγαίνετε παρακάτω και έτσι δίνετε μια νέα ευκαιρία στον εαυτό σας να κάνει πράγματα που στην πορεία θα νιώθετε πολύ καλά. Για αυτό όταν επεκτείνεστε αλλά δεν υπάρχει αυτή η λογική που σας τρελαίνει, μερικές φορές σταματάτε να είστε στάσιμοι και απαισιόδοξοι. Η περίοδος αυτή πάντως είναι πολύ καλή σε πολλά επίπεδα για σας και με αυτόν τον τρόπο θα ξεφύγετε από κάποιες δυσκολίες. Από το εξωτερικό να περιμένετε ευχάριστα νέα.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθείτε να διατηρήσετε μια κατάσταση για αυτό είστε κατά κάποιο τρόπο υποχρεωμένοι να δουλέψετε πιο σκληρά και μεθοδικά για να δείτε τα αποτελέσματα. Το θέμα ενός ακινήτου που σας περιορίζει ή σας δημιουργεί στεναχώρια με κάποιο τρόπο θα δοθεί μια λύση που δεν την είχατε καν σκεφτεί. Όταν δουλεύετε πιο πολύ με τον εαυτό σας και δεν εστιάζετε συνέχεια να τα έχετε μόνο καλά με τους άλλους και εσείς βγαίνετε από έξω κάνοντας πολλούς συμβιβασμούς αυτό σας εμποδίζει την εξέλιξη. Η επαφή με έναν Δίδυμο είναι πολύ σημαντική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε ακόμα μουδιασμένοι και κρατάτε κάποιες αποστάσεις γιατί μερικοί από εσάς και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο φοβόσαστε να εμπιστευτείτε και θέλετε να έχετε εσείς τον έλεγχο. Αλλά με την εξωτερική πίεση αναγκαστικά θα δράσετε και ας χρεωθείτε και ένα λάθος. Η σχέση με Ταύρο που μπορεί να είχε περάσει κρίση σίγουρα θα μπει σε έναν καλύτερο δρόμο και θα σας δοθούν εξηγήσεις. Αν σας βγει αυθόρμητα να επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο μην το σταματήσετε και αφήστε τον εαυτό σας να μιλήσει με μεγάλη ειλικρίνεια θα είναι πολύ καλύτερα για όλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθείτε να απελευθερωθείτε από εντάσεις και διάφορα πρακτικά θέματα που σας ενοχλούν και χρειάζεται να βάλετε μια τάξη για να γίνουν όλα όπως τα θέλετε. Το ζητούμενο είναι να διατηρήσετε το πνεύμα ελευθερίας και αισιοδοξίας που σας διακατέχει. Μερικές φορές πιάνετε τον εαυτό σας να αισιοδοξεί, χωρίς να υπάρχει λόγος σε σχέση με τα εξωτερικά γεγονότα. Να θυμάστε ότι αυτή είναι η δύναμή σας και δεν πρέπει να την αρνείστε. Η υπερβολική διάθεση που έχετε για ελευθερία χρειάζεται να την μετριάσετε γιατί μερικές φορές σας εμποδίζει να έχετε μια ουσιαστική σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι σημαντικό να είστε ανοικτοί και να μοιράζεστε με καλούς φίλους όμορφες στιγμές. Από σήμερα και μετά δώστε υπόσχεση αισιοδοξίας στον εαυτό σας και μην αφήνετε καμία υπόθεση να σας χαλάσει την διάθεση. Στο χέρι σας είναι να αλλάξει η ζωή σας προς το καλύτερο. Επειδή είστε πολύ μεθοδικοί και γενικά προσπαθείτε να βαδίσετε πάνω στο σωστό δρόμο όταν ξεφεύγετε και κάνετε τρέλες μετά νιώθετε ενοχές. Μπορεί σήμερα να βρεθείτε σε μια κατάσταση που να θέλετε να κάνετε κάτι πολύ αυθόρμητο και να εμποδίσετε τον εαυτό σας. Καλύτερα να πείτε και να κάνετε αυτά που νιώθετε γιατί με αυτόν τον τρόπο θα είστε πιο αληθινοί. Δεν πειράζει όσοι είναι αληθινοί σας φίλοι δεν θα σας κρίνουν. Η συζήτηση με έναν Κριό θα πάει πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρόλο που έχετε κολλήσει με ένα πείσμα παιδικό θα ανταποκριθείτε πιο εύκολα σε καλέσματα φίλων και γενικά θα είστε πιο ανοικτοί σε θέματα ομάδας και συνεργασιών. Η θετική επιρροή ενός Τοξότη θα σας ενδυναμώσει. Φροντίστε όσο μπορείτε και με μεθοδικότητα τα θέματα ενός ακινήτου ή ακόμα του ίδιου του σπιτιού σας γιατί καλό είναι να μην βρεθείτε ξαφνικά με πολλά εμπόδια και πρακτικά προβλήματα και λόγω που τα είχατε παραμελήσει αυτά μεγάλωσαν. Η φροντίδα και η ενασχόληση μπορεί να σας κουράζει αλλά είναι πολύ καλή για την σταθερότητα και την ασφάλεια σας.

ΙΧΘYΕΣ

Κάνετε υπερβολές και ανοίγματα που άλλες φορές δεν θα τα κάνατε αλλά τώρα που είστε σε φάση αισιοδοξίας ευελπιστείτε να αλλάξει κάτι. Επειδή μέσα στα πλαίσια του ανοίγματος μπορεί και να φλερτάρετε πολύ περισσότερο ίσως να δώσετε κάπου και ψεύτικες ελπίδες με την συμπεριφορά σας. Κυρίως αν το πρόσωπο είναι Δίδυμος, Παρθένος ή Τοξότης θα βρεθείτε πολύ πιο κοντά αλλά φροντίστε να μην πείτε πράγματα τα οποία πάνω στον ενθουσιασμό σας σάς φανούν πολύ εύκολα και δεν είναι απαραίτητο να είναι μόνο προσωπική σχέση μπορεί να είναι και συνεργάτης γιατί έχετε μια τάση να υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας αυτή την περίοδο.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved