Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 19/4 έως και 21/4.

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Είστε σε πολύ καλή φάση. Κυρίως όταν τα βρίσκετε με τον εαυτό σας και αντλείτε από εκεί την δύναμή σας κάνετε θαύματα. Για αυτό μην παραδοθείτε σε καμία ένσταση ή εσωτερική αντίσταση η οποία θα σας φέρει αντιμέτωπους με το παρελθόν σας ή με ένα άσχημο βίωμα. Με την προσπάθεια πάντα κάτι γίνεται. Εσείς επειδή θέλετε τα πράγματα γρήγορα και δεν αντέχετε την υπομονή τώρα θα κληθείτε να μάθετε περισσότερο αυτό το μάθημα γιατί θα γίνουν όλα πιο αργά αλλά και περισσότερο με βάθος και ουσία. Η ερωτική σας συμπεριφορά θα συμπαρασύρει έναν Ζυγό ο οποίος μπαίνει και βγαίνει στην ζωή σας. Θα περάσετε όμορφα Παρασκευή και Σάββατο. Από την Κυριακή και μετά θα ξεκινήσετε να έχετε ένα πιο πιεστικό πρόγραμμα αφού θα πιάσετε το ταύρο από τα κέρατα. Πολλές δουλειές, τακτοποιήσεις και προσφορά στους γύρω σας. Ο Παρθένος θα είναι πολύ κοντά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σε μεγάλη δράση, αφού το πλανητικό σύστημα σιγά-σιγά μπαίνει κάτω από το δικό σας ζώδιο και θα χορέψει στους ρυθμούς σας. Για αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα για να λάβετε την ενέργεια αυτή που είναι πολύ κοντά σας. Η Αφροδίτη ήδη έχει μπει στο ζώδιο σας και σας δημιουργεί την τάση για πιο τακτική αναβάθμιση ή γενικά στο να παραμείνετε πιστοί και σταθεροί στις αξίες σας και στα αληθινά σας θέλω. Ο αισθησιασμός σας θα είναι πολύ έντονος. Ίσως να σας πιάσει το αίσθημα της ζήλειας κυρίως από την Παρασκευή μέχρι και το Σάββατο και να μην μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε τα βαθιά σας συναισθήματα. Αν δεν παραλογιστείτε καλά θα περάσετε. Κυρίως από την Κυριακή και μετά όπου θα δυναμώσετε και θα βγείτε από αυτές τις υποψίες ή τις σκέψεις ζήλειας. Ένας Λέων είναι δίπλα σας αλλά μερικές φορές συγκρούεστε για θέματα του εγώ και χρειάζεται και οι δύο να πάτε πάσο για να είστε μαζί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναλαμβάνετε τα ηνία μιας υπόθεσης γιατί πιστεύετε ότι έχετε αξία. Αν σας έχουν πει για μια δουλειά η οποία εξαρτάται από τρίτους, εσείς χρειάζεται να έχετε μεγαλύτερη πρωτοβουλία και να κτυπήσετε την πόρτα. Γίνονται πράγματα αρκεί να μην αφήνεστε και να περιμένετε από τους άλλους. Η πρωτοτυπία και οι νέες ιδέες θα είναι ένα κομμάτι που θα σας βγάλουν από την αφάνεια αλλά χρειάζεται να παραμείνετε σταθεροί. Η καλή σας τύχη σε ένα θέμα μπορεί να βγει ξαφνικά και από εκεί που δεν το περιμένατε να λειτουργήσει πάρα πολύ ξαφνικά. Τα όμορφα λόγια θα λειτουργήσουν σαν καταλύτες σε μια σχέση. Μερικές φορές είναι χρήσιμο να αναζητάμε το καλύτερο για σας χωρίς να φαίνεται εγωιστικό. Από την Κυριακή θα προσγειωθείτε αφού θα αναγκαστείτε να κάνετε πράγματα που τα βαριέστε αλλά είναι τελικά πολύ ωφέλιμα για σας αφού θα έχουν και πρακτική χροιά. Αν σχετίζεστε με Δίδυμο, Παρθένο ή Τοξότη μπορεί να υπάρχει ένταση και εκνευρισμός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε πιο αισιόδοξοι και νιώθετε πληρότητα, αφού θα καταφέρετε να φανείτε και να κατακτήσετε τα δικά σας θέλω με μεγαλύτερη σφοδρότητα από άλλες φορές. Αν αρνηθείτε όμως την πρόσβαση σε νέα αρχεία μπορεί να μη μπορέσετε να εγκλιματιστείτε στο νέο μοντέλο σκέψης. Όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα χρειαστεί να αναλάβετε δυναμικές πρωτοβουλίες μέσα από ξεκάθαρες κουβέντες γιατί με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε μια νέα αρχή και κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Αιγόκερω. Από την Κυριακή και μετά θα ανακατευτείτε με πράγματα που σας πηγαίνουν και σας κάνουν να νιώθετε πολύ καλά αφού θα προσπαθήσετε να τα αποδείξετε στην πράξη κάνοντας εφαρμογές. Ένα εμπόδιο που υπάρχει αυτή την στιγμή στην ερωτική σας ζωή κατά κάποιο τρόπο είτε θα το παραμερίσετε είτε θα βρείτε λύση μέσα από την κοινή λογική.

ΛΕΩΝ

Θα είστε πολύ δυνατοί με τις πεποιθήσεις σας και τα πιστεύω σας και αυτό θα απομακρύνει την οποιαδήποτε τυχόν δυσκολία που έχετε με πράγματα τα οποία δεν είναι στην ουσία δικά σας αλλά τα έχετε επιφορτιστεί από τους άλλους. Η ζωή σας πάντως σας προβληματίζει και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο γιατί έχετε γίνει πιο αυστηροί με τα κριτήρια σας και ίσως ο πήχης να είναι πιο ψηλά. Αλλά τουλάχιστον μέσα από αυτό θα δοκιμάσετε τα όρια σας και θα δείτε που μπορεί να φτάσετε. Μερικές φορές τα δύσκολα είναι πάντα για το καλό μας. Από την Κυριακή και μετά θα γίνετε πιο κτητικοί και πρακτικοί και ίσως να βάλετε κάτω χαρτί και μολύβι για να οριοθετήσετε με ένα πιο αναλυτικό τρόπο τις ανάγκες σας. Ταύρος και Τοξότης θα είναι πολύ κοντά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε πολύ έντονα την ανάγκη να ξεκουραστείτε γιατί έχετε κάνει πολλά πράγματα τα οποία δεν τα περιμένατε ούτε και εσείς να τα κάνετε. Κυρίως πρωτοβουλίες οι οποίες σας έχουν αναπτύξει αλλά σας έβαλαν και σε μπελάδες. Επειδή όμως ξεκινάει μια περίοδος η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να αναπτυχθείτε πάρα πολύ για αυτό χρειάζεται να αναζητήσετε την ομορφιά και την ποιότητα στη ζωή σας, αφήνοντας την αγάπη και την συγχώρεση να γεμίσει την καρδιά σας. Η πιθανή υλοποίηση πραγμάτων που θα σας φέρουν κέρδος τώρα θα σας απασχολήσει πολύ περισσότερο. Από την Κυριακή και μετά θα είστε πολύ πιο δυνατοί και θα πάρετε προσωπικές αποφάσεις που θα πριμοδοτούν την προσωπική σας εύνοια. Ο Ταύρος, Καρκίνος και Αιγόκερως είναι τα άτομα που μπορεί να σας κερδίσουν το ενδιαφέρον.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Θα βιώσετε μια επιτυχία η οποία θα σας δώσει χαρά και αυτοπεποίθηση για αυτό θα περάστε πολύ καλά τουλάχιστον Παρασκευή και Σάββατο και θα δώσετε όλη σας την δύναμη στο να κερδίσετε τις εντυπώσεις και ένα στοίχημα που έχετε βάλει. Η φιλία θα αποδειχτεί ότι είναι σημαντικό προσόν για εσάς γιατί θα σας συμπαρασταθεί ένας φίλος σας. Υπάρχει βέβαια ένα πρόσωπο το οποίο σας βλέπει πολύ ερωτικά αλλά επειδή δεν του έχετε δώσει τα εχέγγυα δεν πάει παρακάτω. Από την Κυριακή και μετά μικρές υποθέσεις πρακτικών θεμάτων αλλά και ένας Παρθένος ο οποίος τον τελευταίο καιρό σας έχει βγει κάπως άτσαλα θα σας απασχολήσει. Όσο πιο ειλικρινείς είστε τόσο πιο αποτελεσματικοί θα γίνετε. Για αυτό προσπαθήστε να ζήσετε στο παρόν και μην αναμοχλεύετε τα παλιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθετε ότι θα πρέπει να περάσετε από εξετάσεις και να τις κερδίσετε για αυτό δεν σας αρέσει να σας αμφισβητούν τουλάχιστον για σήμερα και αύριο γιατί έχετε ανοίξει περισσότερο και εκφράζεστε πολύ πιο εύκολα από παλιά. Η κόντρα με ένα Λιοντάρι θα εξελιχτεί θετικά αν εσείς είστε αυτοί που θα κάνετε το πρώτο βήμα και θα προσπαθήσετε να συζητήσετε μαζί του πιο λογικά. Οι συνεργάτες ή άτομα από το στενό σας οικογενειακό κύκλο είναι πολύ κοντά σας. Αποδεχτείτε μια κατάσταση ως έχει για να μπορέσετε να βγάλετε από πάνω σας την ρετσινιά της απόρριψης. Η Κυριακή θα είναι μια ημέρα πολύ ουσιαστική αφού θα καταφέρετε να γεφυρώσετε κάποιες αντιπαραθέσεις και θα είστε πιο χαρούμενοι και άνετοι. Ο Κριός με τα λόγια του σας δείχνει μια αλήθεια την οποία όμως φοβόσαστε να αποδεχτείτε γιατί πρέπει να γίνετε τολμηροί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε πολύ ανοικτοί και αισιόδοξοι και μέσα από μια νέα γνώση που μπορεί να πάρετε θα καταλάβετε ότι όταν θέλετε και δεν αλλάζετε μέσα σας από σκέψεις που δεν είναι πολύ θετικές γίνονται θαύματα στην ζωή σας. Επειδή στην περίοδο αυτή θα κληθείτε να κάνετε πράξη μια ιδέα σας και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τις δυνάμεις σας για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Να είστε επί των επάλξεων και να μην αφήνετε τίποτε να σας ξεφεύγει. Η προσφορά και η αγάπη είναι δεδομένη από κάποια άτομα που είναι πολύ κοντά σας. Από την Κυριακή και μετά θα χρειαστεί να δείξετε μεγαλύτερη υπομονή και αντοχές γιατί θα υπάρχουν τρέχοντα πρακτικά θέματα τα οποία αν τα αντιμετωπίσετε θα νιώσετε γαλήνη. Ο κήπος, τα ζωάκια σας όσοι έχετε και το σπίτι σας θα σας χαλαρώσουν γιατί γενικά η επαφή με την φύση σας κάνει πολύ καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάτι καινούργιο σας περιτριγυρίζει και αυτό θα σας δώσει πάνω από όλα την αυτονομία σας και μετά όλα τα υπόλοιπα. Το ότι θα πάρετε αποφάσεις που θα σας αποδεσμεύουν από κάποιες υποχρεώσεις σας θα είναι πολύ θετικές γιατί θα σας ξεμπλοκάρουν από πολλά πρέπει και αναστολές. Το σπίτι σας χρειάζεται ανανέωση, κυρίως από χρώματα και αρμονία για αυτό μπορεί να σηκώσετε τα μανίκια και χωρίς πολλά χρήματα θα κάνετε τις αλλαγές σας. Κυρίως αυτό το Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα ακόμα και με τα λουλούδια σας. Απλά πράγματα που όμως θα σας φέρουν το ανάλογο θετικό αποτέλεσμα. Το ζητούμενο είναι να νιώσετε καλά και αυτό θα το πετύχετε αναζητώντας την ποιότητα και την καλυτέρευση των καταστάσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας απασχολούν πάρα πολύ οι άλλοι για αυτό θα προσπαθήσετε να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Οι μπαταρίες σας θα γεμίσουν και θα εκφράσετε τον δημιουργικό σας χαρακτήρα πολύ πιο εύκολα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα προσπαθήσετε να κρατήσετε την τάξη και ίσως να γίνετε περισσότερο απόλυτοι σε θέματα αξιών και ποιότητας. Όσοι σχετίζεστε με Λέοντα και Σκορπιό καλό είναι να προσπαθήσετε περισσότερο για να βελτιωθεί μια κατάσταση. Από την άλλη θα επιδιώξετε τα πρωτοποριακά και νέα θέματα πάνω στον οικονομικό σας τομέα γιατί θα παρατηρήσετε βελτίωση. Η ερωτική σας συμπεριφορά είναι πολύ ανοικτή και ίσως να ξυπνήσετε τον έρωτα ενός ατόμου. Από την Κυριακή και μετά θα γίνετε πιο πρακτικοί και θα χρειαστεί να κάνετε μια συνολική οργάνωση για όλη την εβδομάδα. Ο Παρθένος θα είναι πολύ κοντά σας.

ΙΧΘYΕΣ

Αναβαθμίζεστε και βλέπετε ότι τα πάντα είναι πολύ διαφορετικά από παλιά. Κυρίως θα βελτιωθεί η επικοινωνία σας γιατί θα αναζητήσετε μια μεγαλύτερη γκάμα ενδιαφερόντων και επαφών. Όσοι ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά θα έχετε μια επαγγελματική άνοδο αφού θα βρεθείτε στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή. Αδειάστε όσο μπορείτε από κομμάτια που σχετίζονται με κάτι δύσκολο και αφήστε την φαντασία σας μαζί με την ελπίδα να κάνουν το δικό τους παιχνίδι. Η επαφή με το Λιοντάρι κυρίως Παρασκευή και Σάββατο θα σας φέρει πιο κοντά σε δημιουργικά πράγματα αλλά και ίσως να σας βγάλει και τον εγωισμό στην επιφάνεια που σχετίζεται με κάτι πολύ δικό σας. Από την Κυριακή και μετά θα είστε πιο ρεαλιστές και προσγειωμένοι και θα κάνετε το οτιδήποτε είχατε αφήσει τις άλλες ημέρες. Καλό είναι να ξεκουραστείτε και λίγο γιατί μερικές φορές το παρακάνετε.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved