Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/4

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/4

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Η αγάπη και ο εγωισμός είναι σαν τον Ήλιο και το Φεγγάρι. Όταν ανατέλλει το ένα, δύει το άλλο.

ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε πολύ δυνατοί γιατί μπορείτε να εξασφαλίσετε τα καλύτερα για σας. Καλό είναι να δείχνετε την προσωπικότητά σας σε ερωτικά θέματα και να μην κρύβεστε φοβούμενοι ότι θα σας απορρίψουν. Είναι η περίοδος των εμπνεύσεων και των εσωτερικών καθοδηγήσεων για αυτό είναι πολύ σημαντικό η εμπιστοσύνη που θα δείξετε στον εαυτό σας. Η σημερινή ημέρα μπορεί να σας φέρει και ένα καλό οικονομικό αποτέλεσμα αρκεί να ρισκάρετε και να μην φοβόσαστε ένα κομμάτι από το παρελθόν σας. Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σας μαζί με τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάτι το ξαφνικό και να σας αλλάξει μια παλιά κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Εγωιστικά κίνητρα και τάση για να φανείτε μπορεί να σας μπλοκάρουν μια δουλειά που πάτε τώρα να ξεκινήσετε. Αφήστε πίσω το εγώ σας και γίνετε πιο ευέλικτοι και διπλωμάτες. Μην πιστεύετε ότι παραδίνεστε, αν δεν γίνουν τα πράγματα κάτω από την δική σας απόλυτη επίβλεψη. Η επαφή με Λιοντάρι, Σκορπιό σας δυσκολεύει γιατί υπάρχει σύγκρουση αξιών. Από την άλλη κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά γιατί σας αρέσει να δουλεύετε στην απομόνωση και αυτό σας κάνει καλό γιατί κατά κάποιο τρόπο ξεκουράζεστε αλλά απέχετε μερικές φορές από την αλήθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε πολύ εκφραστικοί σε θέματα επικοινωνίας και αυτό μπορεί να σας δώσει την δυνατότητα αν θέλετε να κάνετε παρουσίαση της δουλειάς σας και να έχετε μια επιτυχία. Επειδή τα πράγματα στα ερωτικά σας περιπλέκονται μπορεί να κρατήσετε σε μυστικό επίπεδο μια νέα γνωριμία ή να ξαναγυρίσετε σε μια παλιά γνώριμη κατάσταση που αφορά την σχέση σας με ένα Σκορπιό. Η δράση σας μπορεί κατά κάποιο τρόπο να μειωθεί γιατί βλέπετε ότι οι συνθήκες δεν σας πηγαίνουν ή υπάρχει μια καθυστέρηση σε οτιδήποτε κάνετε. Παρόλα αυτά κάνετε ένα ξύπνημα το οποίο θα σας βοηθήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επειδή έχετε ανάγκη να φανείτε και να σας αναγνωρίσουν μέσα από κάποια πράγματα που θα κάνετε για αυτό ίσως να μπείτε στην διαδικασία των υπερβολών είτε αγοράζοντας ρούχα είτε ξοδεύοντας παραπάνω από αυτά που έχετε. Επίσης μπορεί να υπερεκτιμήσετε μια κατάσταση διογκώνοντας είτε το καλό είτε το κακό. Η επαφή με έναν Υδροχόο θα είναι για σας πολύ σημαντική γιατί έχει τον τρόπο του να σας κάνει να τον αγαπήσετε ή να τον καταλάβετε πιο βαθιά. Είναι πάντως η εποχή που θα κάνετε κάτι καινούργιο και δημιουργικό γιατί θα είστε περισσότερο κοινωνικοί.

ΛΕΩΝ

Έχετε όλο το περιθώριο να κάνετε τα καλύτερα πράγματα για τον εαυτό σας, αφού θα δείξετε τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε. Από την άλλη οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα είστε πιο απόλυτοι σε κάποιες αξίες και ίσως να αποφύγετε να κάνετε μια κίνηση επειδή θα νιώσετε είτε μπλοκαρισμένοι είτε θα δείτε ότι υπάρχουν δυσκολίες για να φέρετε μια υπόθεση σε πέρας κυρίως αν αφορά ένα ακίνητο ή μια υπόθεση από το παρελθόν. Αν παραβείτε κατά κάποιο τρόπο τα ισχυρά πιστεύω σας και κυρίως αυτά που σας κάνουν να αρνείστε ασυνείδητα την λύση ενός θέματος θα επιβληθείτε των καταστάσεων. Σήμερα πάντως θα δοκιμαστούν οι δυνάμεις σας και κυρίως αν σχετίζεστε με Ταύρο, Σκορπιό η Υδροχόο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε πολύ αφοσιωμένοι και απόλυτοι σε αυτό που κάνετε και ίσως να κλειστείτε στον εαυτό σας για να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Η καρδιά σας χρειάζεται να ανοίξει και να έχετε κατανόηση σε θέματα ατόμων που είναι είτε μέσα στην καθημερινότητά σας είτε μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Η φιλική συμπεριφορά ενός Υδροχόου μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική. Το κυριότερο για σας είναι ότι θέλετε να ομορφύνετε τις σχέσεις σας αλλά και γενικά την εμφάνισή σας γιατί έχετε την ανάγκη να κάνετε κάτι καλό για σας. Οι σπουδές με το εξωτερικό ή οτιδήποτε σχετίζεται με την προσωπική σας αναβάθμιση θα σας κάνουν πολύ καλό.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Κερδίζετε ένα στοίχημα που έχετε βάλει και αυτό σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε και άλλα πράγματα εξελίσσοντας την ήδη υπάρχουσα κατάστασή σας. Μην αφήνετε πάντως τα ηνία από τα χέρια σας και μην παραδίνεστε σε ένα θέμα που πιστεύετε ότι έχετε δίκιο γιατί τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Η υπόθεση με έναν Ταύρο χρειάζεται αναθεώρηση. Οποιαδήποτε ιδέα έχετε, τώρα θα δείτε αν τελικά αυτή μπορεί να υλοποιηθεί γιατί μερικές φορές μένετε εκεί και δυσκολεύεστε στο να δημιουργήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλετε να πετύχετε γιατί έχετε ανάγκη να αναγνωρίσουν την αξία σας αλλά και τα ταλέντα σας. Ο συνδυασμός κοινωνικότητας και επαγγελματικών στόχων θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε σε νέες γνωριμίες. Μην αφήνετε τον εγωισμό σας να βγάζει αποφάσεις γιατί σίγουρα θα κάνετε λάθη. Ένα οικονομικό κόλλημα θα σας δώσει την ευκαιρία να ψάξετε πιο έντονα για λύσεις οι οποίες θα έρθουν σίγουρα. Αν είστε στην φάση δημιουργίας ενός νέου πλάνου χρειάζεται να οριοθετηθείτε για να μην σας καπελώνουν οι άλλοι. Η επαφή με Λιοντάρι μερικές φορές σας θυμώνει γιατί το βλέπετε πολύ ανταγωνιστικά και άλλες φορές είναι πολύ θετική γιατί σας σπρώχνει να κάνετε κάτι αποκλειστικά που θα είστε ο εαυτός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε σε καλή φάση, αφού έχετε μια εσωτερική πίστη ότι θα πετύχετε τον στόχο σας. Ένα κομμάτι από το παρελθόν σας δεν σας αφήνει να ησυχάσετε και κυρίως αν αφορά ένα οικονομικό σας θέμα που μπορεί να συμπεριλαμβάνει και ένα ακίνητο. Την λύση θα την βρείτε σίγουρα, μην ανησυχείτε, αρκεί να μην χάνετε το αισιόδοξο κομμάτι σας. Η έρωτας από ένα Λιοντάρι είναι δεδομένος και αυτό σας δίνει κουράγιο να αγωνίζεστε. Επειδή όμως ξεκινάει μια φάση που θα χρειαστεί να προσγειωθείτε ή να υλοποιήσετε περισσότερο τους στόχους σας, αυτό σας κάνει και νιώθετε πιεσμένοι και αγχωμένοι. Η επαφή με τον Ταύρο σας βοηθάει σε ένα επίπεδο οικονομικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πάθος και η σταθερότητα που θα δείξετε σε μια συνεργασία θα είναι αυτό που θα σας φέρει το ζητούμενο αποτέλεσμα. Καλό είναι να περιορίσετε τις απαιτήσεις του συντρόφου σας ή ενός συνεργάτη σας γιατί μερικές φορές πιέζεστε και δεν λειτουργείτε σωστά, κυρίως αν είναι Λιοντάρι. Έχει ξεκινήσει μια δημιουργική περίοδος στην ζωή σας για αυτό μερικοί από εσάς θα ρισκάρετε πολύ περισσότερο από παλιά γιατί το ερωτικό στοιχείο δεν είναι μόνο η αναφορά σε ένα πρόσωπο αλλά γενικά το να κάνετε πράγματα που θα δείχνουν την αγάπη για τον εαυτό σας και όχι μόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα παραμείνετε σταθεροί και απόλυτοι σε απόψεις και αποφάσεις που ίσως να σας μπλοκάρουν ένα δημιουργικό κομμάτι. Μην παραδίνετε την ενέργειά σας στους άλλους γιατί στο τέλος θα χάσετε και τους δικούς σας στόχους. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί μπροστά σας να μην βλέπετε λύση για ένα οικονομικό κυρίως θέμα και να έχετε κολλήσει. Αν έχετε και εγωιστικά κίνητρα δεν θα μπορέσετε εύκολα να ξεκολλήσετε από ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Για αυτό χρειάζεται να είστε ευέλικτοι και διαθέσιμοι σε κάθε είδους επικοινωνία για να ξεκαθαρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Ένας Σκορπιός παίζει με την ψυχολογία σας αλλά σας πάει σε μεγαλύτερο βάθος.

ΙΧΘYΕΣ

Αν παραμείνετε σίγουροι και σταθεροί στις απόψεις σας και είστε κοντά σε ένα Λιοντάρι, θα δείτε ότι υπάρχουν τρόποι να βάλετε στην άκρη κάποια πράγματα που έχετε μέσα στην καθημερινότητά σας και σας μπαίνουν εμπόδιο. Νιώθετε ότι χρειάζεται να γίνετε κάτι διαφορετικό από αυτό που είστε και αυτό τελικά δεν είναι αλήθεια. Απλά εκφράστε τα θέλω σας με πιο δυναμικό τρόπο κι η αναγνώριση θα έλθει. Επειδή η κάθε είδους επικοινωνία θα βελτιωθεί αρκετά, αφού εσείς θα είστε πιο ανοικτοί και ουσιαστικοί, θα σας παρουσιαστούν μεγαλύτερες ευκαιρίες για να επεκταθείτε αλλά πλέον θα έχετε καλύτερο κριτήριο αξιολόγησης.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved