Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 15° 57' 38" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 15° 11' 33" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 01° 45' 33" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 27° 25' 01" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 16° 08' 51" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΔΙΑΣ - 29° 08' 38" ΙΧΘΥΕΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 20° 20' 06" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 47' 23" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 22° 38' 59" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 57' 35" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 09' 33" ΤΑΥΡΟΣ R

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/4

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/4

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Αν ζήσεις αρκετό καιρό, θα καταλάβεις ότι όλες οι ήττες μετατρέπονται σε νίκες.

 

ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε πολύ καλά, αφού μπορείτε να συνδυάσετε τη δράση με την επικοινωνία που είναι για σας κάτι το πολύ θετικό γιατί θα έχετε σίγουρη επιτυχία. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα είστε πολύ συγκεκριμένοι και ουσιαστικοί με πολλά θέματα και θα εντός του στόχου σας και από αυτό θα αντλήσετε πολύ δύναμη και αυτοπεποίθηση. Γενικά αν έχετε δουλέψει σωστά, θα λάβετε αποτελέσματα τα οποία θα σας εκπλήξουν αλλά και θα σας αποζημιώσουν σε πολλά επίπεδα. Ο Ερμής που μπήκε στον Κριό θα σας δημιουργήσει μια νέα πραγματικότητα και θα βγείτε από πολλές ψευδαισθήσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με υλικά αποκτήματα θα τα δείτε με ματιά πιο ευχάριστη και θα βρείτε άμεσες λύσεις που θα σας βοηθήσουν να κάνετε κάτι το τελείως διαφορετικό. Σίγουρα θα διαπραγματευτείτε με μεγαλύτερη ευκολία και θα είστε πιο θετικοί απέναντι ακόμα και σε κάποια άρνηση ή ένα εμπόδιο που μπορεί να υπάρχει. Βέβαια είστε αρκετά απομονωμένοι γιατί δεν έχετε διάθεση να διαπραγματευτείτε, επειδή πιστεύετε ότι ένας κύκλος έχει κλείσει και μετά από λίγο θα ανοίξει ένας άλλος. Δεν έχετε και πολύ άδικο πάνω σε αυτό και μερικές φορές η απομόνωση σας κάνει πολύ καλό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Είστε σε πολύ καλή φάση, αφού κερδίζετε σχεδόν όλους σας τους στόχους, αρκεί να τους έχετε δουλέψει με αγάπη και μεράκι. Μερικές φορές αυτό μπορεί να σας λείπει γιατί διασπάστε υπερβολικά σε πολλούς στόχους και χάνετε τα βαθιά σας συναισθήματα. Η καρδιά σας μερικές φορές χρειάζεται να είναι πιο ανοικτή και να βγάζετε και συναισθήματα τα οποία θα σας δώσουν μεγαλύτερη σταθερότητα. Αν το κερδίσετε αυτό είναι σαν να έχετε πιάσει τον πρώτο αριθμό στο Λαχείο γιατί η σταθερότητα θα σας καλμάρει αυτή την ανησυχία που έχετε αρκετές φορές. Πάντως τελείωσε η εποχή των ψευδαισθήσεων και μερικοί θα βγείτε τελείως από τον λήθαργο της προηγούμενης περιόδου και θα κάνετε πράγματα στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Αναλύετε συνέχεια τα πράγματα που σας παρουσιάζονται. Σίγουρα θα εκφράσετε πιο εύκολα και περισσότερο ανάλαφρα τα συναισθήματά σας αλλά θα τα δείξετε σε πολύ λίγους γιατί δεν θέλετε να έχετε πολλά-πολλά με άτομα. Προτιμάτε την ησυχία σας και την μοναξιά σας. Μέσα από εκεί ανανεώνετε τις δυνάμεις σας. Η μυστική επαφή και επικοινωνία με ένα άτομο μπορεί να δίνει τροφή σε ένα ανεξερεύνητο κομμάτι της κρυμμένης σας φύσης και ίσως να σας εξάπτει και περισσότερο την φαντασία. Η δραστική αντιμετώπιση ενός οικογενειακού ή επαγγελματικού προβλήματος θα σας δώσει το προβάδισμα.

 

ΛΕΩΝ 

Νιώθετε ότι θα τα καταφέρετε σε οτιδήποτε πιάσει στο χέρι σας, αφού δεν θα χρειαστεί να αποδείξετε με σθένος τον εαυτό σας απέναντι στους άλλους. Όλα γίνονται χαλαρά και άνετα. Υπάρχουν φίλοι που έχουν την καλή διάθεση να σας δώσουν ένα χέρι βοηθείας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα ξεκινήσετε κάτι πολύ καινούργιο και πρωτοποριακό ακόμα και μέσα στον χώρο της δουλειάς σας και με αυτόν τον τρόπο θα ξεκολλήσετε από πολλά που δεν σας αφήνουν να δείτε καθαρά την αλήθεια. Όταν είστε σίγουροι για τον εαυτό σας μπορείτε να κάνετε θαύματα γιατί επικεντρώνεστε στον στόχο σας. Με τον Αιγόκερω μερικές φορές νιώθετε ότι όσο και αν προσπαθείτε μπορεί να μην βρίσκετε εύκολα γέφυρα επικοινωνίας επειδή οι ίδιοι θέλουν να είστε τέλειοι για να σας πουν ένα καλό λόγο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σκορπιέστε από εδώ και από εκεί και το κυριότερο μπορεί να έχετε χαλάσει για λίγο την θετική σας στάση γιατί παρατηρείτε ότι χρειάζεται να κάνετε πολλά για να κατορθώσετε να τα μαζέψετε όλα σε ένα όπως είναι αναγκαίο. Το κυριότερο είναι ο τρόπος που θα πάρετε τις αποφάσεις γιατί εκεί άθελά σας θα γίνουν λάθη και πιθανόν υπερβολές. Μέσα στην δουλειά σας πάντως χρειάζεται η ευέλικτη στάση γιατί έτσι θα ξεπεράσετε μια κατάσταση η οποία σας ενοχλεί και επειδή μπορεί να έχετε να επιλέξετε μεταξύ δυο η τριών αποφάσεων και δεν ξέρετε ποια είναι η καλύτερη, διαπιστώνετε ότι η σχέση σας με τον βαθύ σας εαυτό είναι κάπως μπερδεμένη. Αν πάντως η απόφαση σχετίζεται με Δίδυμο, Τοξότη ή Ιχθύ είναι πιο δύσκολο να αποφασίσετε.

 

sunastria

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Τα πάτε περίφημα, αφού έχετε διαπιστώσει ότι θα κερδίσετε από αυτή την στάση σας και κάνετε ό, τι μπορείτε για να σταθείτε στα πόδια σας και να ανταποκριθείτε σε μια πιο σύνθετη κατάσταση. Οποιοδήποτε ερωτικό μπέρδεμα κι αν υπήρχε, τώρα ανοίγει ο δρόμος μπροστά σας και φαίνεται πεντακάθαρα τι πρέπει να κάνετε για να είστε μέσα σε μια σχέση. Ίσως οι συμβιβασμοί να πάρουν τέλος και από αυτό θα κανονίσετε και εσείς με μεγαλύτερη διαφάνεια την μελλοντική σας πορεία. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα να περιμένετε και ένα καλό οικονομικό κομμάτι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προσπάθειές σας να γίνετε ευέλικτοι θα πιάσουν τόπο, αφού θα είστε περισσότερο ανοικτοί σε κάθε νέα εμπειρία και γνώση. Αν δεν το κάνετε, δεν θα μπορέσετε να πάρετε το σημερινό μήνυμα και θα φανείτε πολύ απόλυτοι. Για αυτό, δείξτε ενδιαφέρον σε κάθε νέα πληροφορία και μην φοβάστε, δεν θα φανείτε επιφανειακοί ή πρόχειροι. Ανταλλάσετε πάντως την ενέργεια σας μερικές φορές με άτομα που είτε σας μπλοκάρουν είτε δεν σας δίνουν την απόλυτη προσοχή που εσείς θέλετε και δημιουργείται αδιέξοδο. Η γνώση σας βγάζει από πολλά προβλήματα και σας απελευθερώνει από την άγνοια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Η κοινωνικότητα σας βοηθάει να παρουσιάσετε δείγματα της προσωπικής σας δουλειάς. Είναι καλό να εμφανίζεστε όσο μπορείτε προς τα έξω γιατί με αυτόν τον τρόπο θα γίνετε πιο γνωστοί και συγχρόνως θα καταφέρετε να κερδίσετε μια καλή συνεργασία την οποία την χρειάζεστε αυτό το διάστημα. Η περίοδος που νιώθατε μπερδεμένοι για ένα ακίνητο και τι ακριβώς πρέπει να κάνετε τελείωσε και τώρα θα είστε πιο ξεκάθαροι για να κινηθείτε πολύ δυναμικά και με μεγαλύτερη δύναμη. Όσο πιο καθαρά βλέπετε τόσο πιο καθαρά θα κινείστε. Η επαφή με έναν Κριό θα σας κάνει πολύ καλό γιατί με τον τρόπο του σας δυναμώνει πάρα πολύ.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αναλαμβάνετε κάποιες ευθύνες για την διεκπεραίωση θεμάτων τα οποία μερικές φορές σας κουράζουν γιατί χρειάζεται είτε να κάνετε πολλά τηλέφωνα για να βρείτε λύσεις είτε να επικοινωνήσετε με πολύ κόσμο που μερικές φορές σας κουράζει. Αλλά αν το κάνετε βλέπετε ότι θα βγείτε πιο εύκολα στην δράση και στην γνώση ενός αντικειμένου το οποίο σας φοβίζει γιατί βλέπετε ότι θα χρειαστεί να κάνετε υπερβολές οι οποίες δεν σας αρέσουν. Ένα οικονομικό σχέδιο σε σχέση με την δουλειά σας θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερη πίεση γιατί δεν θα είστε μόνο εσείς που θα ορίζετε τα πράγματα και προς το παρόν οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε τάσεις αρχηγικές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Είστε σε καλό δρόμο, αφού έχετε ανέβει ψυχολογικά και μπορείτε να διεκδικήσετε πολλά πράγματα και κυρίως μια ερωτική σχέση που εδώ και καιρό είναι πολύ κοντά σας αλλά εσείς δεν έχετε ακόμα αποφασίσει ή φοβάστε να κάνετε ένα σημαντικό βήμα. Όσο πιο κοντινοί είστε τόσο θα καταφέρετε να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο και να πετάξετε από πάνω σας τις ανασφάλειες και την απόλυτη στάση. Το Λιοντάρι σας πηγαίνει αλλά μερικές φορές δεν συνεννοείστε γιατί σας κατηγορεί για αδιάφορους και εγωκεντρικούς για αυτό προσπαθήστε όσο μπορείτε να ακούσετε τα παράπονά του και να είστε πιο κοντά του.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Πολυπλοκότητα και διάσπαση σε πολλά επίπεδα, χωρίς να είναι απαραίτητο ότι δεν θα σας κάνει καλό. Αντίθετα επειδή έχετε πολλές δουλειές και ίσως θα πρέπει να ασχοληθείτε με όλες, σίγουρα θα σας κουράσει αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνετε το σωστό. Προσέξτε και μην ανακατευτείτε σε κουτσομπολιά ή μεταφορά πληροφοριών γιατί ίσως βρεθείτε ξαφνικά μπερδεμένοι και να γίνετε με ένα πολύ δικό σας άτομο άνω κάτω. Για αυτό να προσέξετε που θα μιλήσετε και τι θα λέτε. Μέσα στο σπίτι σας επικρατεί μεγάλη κινητικότητα γιατί μπορεί να σας έρθουν ξαφνικές επισκέψεις. Η επαφή με Δίδυμο, Τοξότη είναι πολύ σημαντική για σας αλλά χρειάζεται μεγαλύτερη ωριμότητα.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

 

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας; 

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

 

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας; 

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

 

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved