Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/4

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/4

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Ο μόνος άνθρωπος που δεν κάνει λάθη είναι αυτός που δεν κάνει τίποτα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, θα περάσετε καλά, αφού θα έχετε διάθεση να μιλήσετε περισσότερο και να κάνετε παρέα ακόμα και με καινούργια άτομα. Μπορεί να συμμετάσχετε είτε σε ένα σεμινάριο ή να μοιραστείτε γνώσεις ή βιβλία με άλλα άτομο. Οι ομάδες κοινωνικής δικτύωσης θα έχουν την τιμητική τους. Πολλές μετακινήσεις ή ένα μικρό ταξίδι θα σας κάνει πολύ καλό και θα μπορέσετε με μεγαλύτερη ευκολία να συνδυάσετε την προσωπική σας ενέργεια με την δράση. Καλό είναι σήμερα να συζητήσετε με ένα άτομο που έχετε κάποιες διαφορές γιατί θα λυθούν με πιο εύκολο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα γίνετε αρκετά ευέλικτοι, εύκολοι στην επικοινωνία και γενικά σε οτιδήποτε κάνετε που θα αφορά σε μεγαλύτερη διπλωματική διαχείριση και στα οικονομικά σας. Είναι όμορφο να αρχίσετε να σκέφτεστε ή να οραματίζεστε θετικά γιατί θα δείτε ότι εύκολα μπορείτε να μεταπηδήσετε από την δύσκολη σκέψη στην καλή και θετική για σας. Να θυμόσαστε ότι όλα από εκεί ξεκινούν, από τις σκέψεις σας και αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε την αλλαγή που περιμένετε. Επειδή είστε κάπως απομονωμένοι αυτό το διάστημα σίγουρα θα αναζητήσετε περισσότερο συντροφιά, φίλους και παρέες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι η ημέρα σας. Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο σας όσο μπορείτε καλύτερα. Αφού θα νιώθετε καλά, μην σταματήσετε να κάνετε αυτά που θέλετε και να επικοινωνείτε με τον τρόπο που θέλετε εσείς. Η διαφορά σας είναι ότι θα είστε πιο αισιόδοξοι, δραστήριοι και δυναμικοί. Η γνώση σίγουρα πάντα παίζει ρόλο στη ζωή σας για αυτό μπορεί να είστε συνέχεια και με ένα βιβλίο ή εφημερίδα στο χέρι. Καλό είναι να περάσετε όσο πιο όμορφα μπορείτε και με αυτόν τον τρόπο θα βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας γιατί έχετε ανάγκη κάπως να αρχίσετε να νιώθετε πιο δυνατοί και σίγουροι. Η σχέση με έναν Τοξότη θα βελτιωθεί πάρα πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλετε κάπως να ξεκουραστείτε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κάτσετε στα αυγά σας. Μπορεί να μιλάτε με τις ώρες στο τηλέφωνο με ένα πολύ ιδιαίτερο πρόσωπο ή να κάνετε επαφές αλλά σε μυστικό επίπεδο για να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο σε ένα επαγγελματικό θέμα. Πάντως θα δείτε ότι κάποιες κινήσεις που είχατε κάνει οι οποίες βέβαια ήταν κάπως παρορμητικές τώρα θα σας δώσουν το σωστό αποτέλεσμα και αυτό θα σας χαροποιήσει γιατί θα καταλάβετε ότι όταν τολμάτε στον σωστό χρόνο πάντα θα κερδίζετε. Η σχέση με Τοξότη πάντα σας αναστατώνει και τώρα θα βρεθείτε απέναντι, με στόχο να λύσετε κάποιες διαφορές ή να κάνετε μια πολύ καλή συζήτηση.

ΛΕΩΝ

Είστε εν μέσω πολλών φίλων και επειδή, όταν συμβαίνει αυτό, περνάτε όμορφα θα δείτε ότι θα ανοιχτείτε παραπάνω και μπορεί να σας πιάσει και να θέλετε να εξομολογηθείτε εφ όλης της ύλης. Είναι σημαντικό να μπορείτε να μιλάτε πιο ελεύθερα και περισσότερο ανάλαφρα για τις ιδέες σας, για το παρελθόν σας και για τις πεποιθήσεις σας. Με αυτόν τον τρόπο γίνεστε πιο χαλαροί και ευέλικτοι και βοηθάτε την σταθερή σας φύση να ανανεωθεί. Επειδή τα ερωτικά πάντα σας ενδιαφέρουν, διεκδικείστε με πάθος τις σχέσεις σας. Τουλάχιστον για σήμερα θα πέσουν οι τόνοι και θα νιώσετε πιο χαλαροί και χαρούμενοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σας πιάσει υπερένταση από τα πολλά που θέλετε να πείτε ή να κάνετε. Ίσως να κινηθείτε πιο εύκολα μέσα στον κοινωνικό χώρο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι νιώθετε βολικά όταν είστε με πολύ κόσμο γιατί διασπάστε και αυτό κουράζει το νευρικό σας σύστημα αλλά από την άλλη έχετε ανάγκη να είστε περισσότερο απλοί και άνετοι. Ένας Δίδυμος που υπήρχε από το παρελθόν κα επανέρχεται αλλά διακοπτόμενα ίσως να σας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσετε αυτό που σας ενοχλεί και να κάνετε τα παράπονά σας.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Είστε σε πολύ καλή φάση, αφού από μόνοι σας βλέπετε ότι μπορείτε να καταφέρετε πολύ περισσότερα πράγματα από άλλες φορές γι' αυτό σήμερα μην αφήνετε ούτε λεπτό ανεκμετάλλευτο. Επαφές και σχέδια με άλλα άτομα θα σας δώσουν την αισιοδοξία που χρειάζεστε για να προχωρήσετε σε ένα σχέδιο που έχετε και μια ξεκινάει και μια σταματάει. Επειδή με έναν Κριό τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ έντονα και με πάθος αλλά δεν έχουν την σταθερότητα που χρειάζεται για να προχωρήσει η σχέση σε καλύτερη φάση ίσως να καταλάβετε τι είναι αυτό ακριβώς που φοβόσαστε και δεν προχωράτε πιο ουσιαστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανοίγεστε με δυσκολία αλλά αυτό βοηθάει την κρυμμένη σας φύση να εκδηλωθεί και να κάνετε κάποια πράγματα που θα σας ξεμπλοκάρουν και συγχρόνως θα μιλήσετε με μεγαλύτερη ελευθερία για ένα θέμα που αφορά είτε στην ψυχολογία σας είτε στα οικονομικά σας που σχετίζονται με μια συνεργασία με άλλα άτομα. Σίγουρα θα βρείτε λύση γιατί είστε έτοιμοι να κάνετε τη βουτιά στα βαθιά και να πάρετε αυτό που θέλετε, αρκεί να σταματήσετε να υπολογίζετε πράγματα που τελικά ίσως να μην έχουν και τόσο σημασία. Μπορεί να σας έρθει η διάθεση ή η παρόρμηση να επικοινωνήσετε με έναν Δίδυμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι άλλοι θα είναι το επίκεντρό σας για αυτό θα κάνετε με πολύ μεγάλη χαρά πολλές επαφές και δημόσιες σχέσεις που σας βοηθάνε και στη δουλειά σας. Το ζητούμενο είναι να περάστε καλά και να βρεθείτε για λίγο σε ένα περιβάλλον όπου επικοινωνείτε πιο εύκολα κάνοντας συμφωνίες ή επαφές που χαίρεστε για αυτές γιατί δεν σας βαραίνουν αλλά ούτε και σας ενοχλούν. Το ζητούμενο για σας είναι να περνάτε καλά και να βγαίνει η ανάλαφρη φύση σας αλλά φροντίστε να μην το παρακάνετε γιατί μπορεί να κουραστείτε από τις πολλές επαφές. Δίδυμος, Λέων και Υδροχόος θα είναι από τις πρώτες επιλογές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρόλο που δυσκολεύεστε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και να είστε πιο ανάλαφροι και αεράτοι γιατί το έχετε ανάγκη τελικά θα ενδώσετε σε κάτι το πιο εύκολο και θα γίνετε και εσείς για λίγο παιδιά. Καλό είναι να αφεθείτε στην μαγεία της επικοινωνίας και να μην σκέφτεστε ότι αν το κάνετε αυτό μετά είτε θα σας κατακρίνουν είτε θα δείξετε πολύ επιπόλαιοι και περίεργοι. Κάνετε συχνά κριτική στον εαυτό σας και αυτό καλύτερα να το σταματήσετε για να μπορέσετε και εσείς να περνάτε καλά. Ίσως ένας Δίδυμος που είστε φίλοι από παλιά να σας προσεγγίσει και πάλι. Επειδή δεν θα μείνετε σταθεροί σε ένα μέρος, θα κάνετε πολλά πράγματα που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον και ίσως είναι και κάποια μαθήματα αυτογνωσίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα κινηθείτε με στόχο να κερδίσετε ερωτικά ένα πρόσωπο ή να κάνετε κάτι το πολύ δημιουργικό με τα παιδιά σας. Τουλάχιστον θα νιώσετε ότι και πάλι μπορείτε να ελπίζετε και θα καταφέρετε να κερδίσετε ένα κομμάτι από την χαμένη ερωτική πίττα γιατί θα είστε ο εαυτός σας και δεν θα έχετε να φοβηθείτε κανέναν. Που και που το χρειάζεστε και αυτό γιατί αρκετά σοβαρά έχετε πάρει την ζωή και τις υποθέσεις της. Το να γίνετε παιδιά και πάλι θα σας κάνει καλό γιατί θα μπορέσετε να παίξετε και να ρισκάρετε χωρίς να φοβάστε ότι θα κριθείτε. Οι συζητήσεις με χιούμορ και ελαφρότητα θα σας ξεμπλοκάρουν. Το ρίσκο χρειάζεται ακόμα και στα τυχερά παιχνίδια.

ΙΧΘYΕΣ

Αντιλαμβάνεστε ότι θα πρέπει να γίνετε χίλια κομμάτια για να εξυπηρετήσετε όλους αυτούς που μπορεί να τους είχατε υποσχεθεί ότι θα τους δείτε. Καλύτερα να κάνετε επιλογές και να κινηθείτε σε εκείνους που σας βγάζουν τον εαυτό σας και όχι τα πρέπει σας. Επειδή μερικές φορές δεν θέλετε να κακοκαρδίσετε κανένα, προσπαθείτε να κάνετε τα χατίρια όλων και τελικά αφήνετε τον εαυτό σας έξω από το παιχνίδι. Η επικοινωνιακή σας διάθεση μπορεί να σας σπρώξει να κάνετε υπερβολές ή να πείτε πράγματα που δεν πρέπει. Μέσα στο σπίτι σας θα κάνετε τα περισσότερα και ίσως δεχτείτε φίλους και κόσμο με στόχο να ανταλλάξετε πληροφορίες και γνώση. Η επαφή με Δίδυμο, Παρθένο, Τοξότη σας δημιουργεί τάση για απιστία.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved