Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 12/4 έως και 14/4.

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Επειδή θα είστε πιο διεκδικητικοί και πιθανόν πολύ προσγειωμένοι θα θελήσετε να διασφαλίσετε σε υλικό επίπεδο οτιδήποτε είναι στον αέρα. Αυτό θα σας κάνει πολύ καλό γιατί θα γίνετε περισσότερο υπεύθυνοι και προσεκτικοί. Καλλυντικά, καλλωπισμός και γενικά οτιδήποτε αφορά στην εμφάνισή σας και την γενική καλυτέρευση θα σας κάνει πολύ καλό. Φαγητό με φίλους και διασκέδαση θα σας κάνει να ξεδώσετε από τις εντάσεις. Από την Κυριακή και μετά θέλετε δεν θέλετε θα γίνετε περισσότερο ανοικτοί και συντροφικοί και οι φίλοι αλλά και η κοινωνική αρένα θα είναι το επίκεντρό σας. Μια νέα γνωριμία μπορεί ξαφνικά να παίξει και κυρίως μέσα σε περιβάλλον από φίλους. Οτιδήποτε σας κάνει και ανοίγεστε σας κάνει πολύ καλό και σας δημιουργεί ευεξία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σταθερότητα την οποία έχετε ανάγκη για να γίνεται αποκατάσταση της τάξης όταν χαλάει θα σας δώσει την σφραγίδα της ποιότητας την οποία πάντα αναζητάτε. Κλασικοί σαν άνθρωποι και γεμάτοι από δημιουργικότητα και μεράκι θα καταφέρετε τουλάχιστον για την Παρασκευή και το Σάββατο να ανανεωθείτε, να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και με τους δικούς σας ανθρώπους και να μοιραστείτε μαζί τους οτιδήποτε σας δημιουργεί χαρά και ευεξία. Σώμα και διατροφή σας απασχολούν γιατί θέλετε κατά κάποιο τρόπο να αλλάξετε τα κακώς κείμενα. Από την Κυριακή και μετά θα γίνετε πιο εύκολοι και προσβάσιμοι σε όλων των ειδών την επικοινωνία. Ακόμα και ένα μικρό ταξιδάκι θα σας φέρει χαρά και επειδή θα χαλαρώσετε από την ένταση και την τελειομανία θα περάσετε όμορφα. Ο Τοξότης θα σας ανοίξει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά προσπαθείτε να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο, αφού τώρα σας παρουσιάζονται οι ευκαιρίες μαζεμένες και νιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάτι το διαφορετικό για να αλλάξει η ζωή σας από την στασιμότητα. Βέβαια θα προτιμήσετε την Παρασκευή και το Σάββατο να είστε περισσότερο αποστασιοποιημένοι και ίσως να κάνετε και έναν απολογισμό που αφορά το παρελθόν και πιθανόν μια ανάμειξή σας με έναν Σκορπιό και ίσως για λίγο να νιώσετε άβολα. Από την Κυριακή και μετά θα είναι η δική σας ημέρα όπου οι ελπίδες σας θα αναπτερωθούν γιατί θα είστε το επίκεντρο της χαράς και της επικοινωνίας. Πολλές νέες γνωριμίες, γνώση και επαφές με άτομα που σας κάνουν και νιώθετε καλά θα συμπληρώσουν το πάζλ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επειδή θέλετε να υπάρχει ασφάλεια στην ζωή σας όταν καταφέρνετε και την κερδίζετε νιώθετε ότι γίνεστε νικητές. Η ζωή σας έχει μπει σε μια δυναμική ροή και επειδή έχετε βγάλει προς το παρόν την ηττοπάθεια έξω από το παιχνίδι ίσως να αναρωτιέστε τι άλλο πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε τις εντυπώσεις γιατί έχετε έντονη ανάγκη να φανείτε και να γίνετε εσείς οι αρχηγοί για λίγο του παιχνιδιού. Όταν βλέπετε ότι αυτό μπορεί να γίνει και μάλιστα εύκολα ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σας και γίνεστε πολύ δυνατοί. Αυτό τουλάχιστον θα το κερδίσετε Παρασκευή και Σάββατο. Από την Κυριακή και μετά παρόλο που θα έχετε την ανάγκη να μιλήσετε θα το κάνετε επιλεκτικά και πολύ προσεκτικά. Ίσως λειτουργήσει και κάπως το παρασκήνιο και μέσα από αυτό να φέρετε στο προσκήνιο και έναν Τοξότη.

ΛΕΩΝ

Προσπαθείτε να φέρετε ισορροπίες μεταξύ των αναγκών σας και των επιθυμιών σας. Είναι δύσκολο για σας όταν τίθεται τέτοιο δίλημμα γιατί είστε αναγκασμένοι να υποχωρήσετε και αυτό δεν σας αρέσει το βλέπετε σαν ηττοπάθεια αλλά είναι αναγκαίο να γίνετε πρακτικοί και προσγειωμένοι γιατί οι συνθήκες το απαιτούν. Η επαφή με Ταύρο, Σκορπιό ή Υδροχόο ή με θέματα που αφορούν στα οικονομικά και κυρίως οτιδήποτε σχετίζεται με το άμεσο παρελθόν σας θα σας αναστατώσει αλλά θα σας προσγειώσει και θα κάνετε κινήσεις οργανωμένες και πρακτικές. Από την Κυριακή και μετά θα γίνετε περισσότερο ανοικτοί και θα βρεθείτε εν μέσω φίλων και θα περάσετε όμορφα. Ίσως να γνωρίσετε και κάτι καινούργιο το οποίο θα σας κάνει καλό γιατί σε συνδυασμό με μια υπόθεση από το εξωτερικό θα δείτε ότι θα κυλήσει πολύ πιο εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε πάρει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις αλλά συγχρόνως σας έχουν υποσχεθεί οι συνεργάτες σας κάποια εχέγγυα για να πάρετε πίσω πράγματα τα οποία σας αξίζουν και κατά κάποιο τρόπο σας τα οφείλουν. Υπάρχει μια βοήθεια άνωθεν που θα την δείτε να βγαίνει ξαφνικά μπροστά σας αρκεί να είστε πιστοί στο όραμά σας όποιο και να είναι είτε απλό είτε πολύ φιλόδοξο. Επειδή θα γίνετε πιο ερωτικοί με την συμπεριφορά σας θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να έρθετε άνετα πιο κοντά και να περάσετε όμορφα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Από την Κυριακή και μετά θα χρειαστεί να ανοιχτείτε περισσότερο και αυτό ίσως να σας διχάσει και να σας κουράσει. Όσο βέβαια είστε πιο ανοικτοί και δυναμικοί θα βγαίνετε από τον προσωπικό σας χώρο πολύ πιο εύκολα από παλιά. Η κοινωνικότητα σας βοηθάει προς το παρόν αλλά χρειάζεται να προσέξετε κάπως αυτά που θα πείτε και κυρίως αν σχετίζεστε με Δίδυμο, Τοξότη ή Ιχθύ.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Αναζητάτε την ασφάλεια για αυτό ίσως να γίνετε κάπως εσωστρεφείς ή μοναχικοί γιατί θέλετε να εξασφαλίσετε κάποιους πόρους για να μπορέσετε να ξεπληρώσετε υποχρεώσεις που σας ζορίζουν. Ίσως να πάρετε αποφάσεις της κοινής λογικής που δεν είναι απόλυτα του ψυχισμού σας αλλά δεν μπορείτε να κάνετε και διαφορετικά. Η σχέση με έναν Ταύρο ή ένα άτομο που σχετίζεται και με τα οικονομικά σας μπορεί να σας αγχώσει παρόλο που αυτή την περίοδο αντιμετωπίζετε τελείως διαφορετικά κάποια θέματα, κυρίως πιο δυναμικά. Από την Κυριακή και μετά θα ανοίξετε υπερβολικά και η αισιοδοξία σας θα είναι πολύ σημαντική γιατί θα δείτε ότι μέσω μιας συνεργασίας θα είστε πολύ πιο ενδυναμωμένοι και δραστήριοι. Πάντως αν θέλετε να λύσετε προβλήματα μέσα σε σχέση που σας αναστατώνει και σας ζορίζει σήμερα είναι η ευκαιρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναλύετε πολύ περισσότερο τα θέματα συνεργατών και συντρόφου. Το ότι αναζητάτε την ασφάλεια και την ωρίμανση μέσα σε αυτό θα σας δώσει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε τι είναι ακριβώς αυτό που σας ζορίζει και τι είναι αυτό που σας δίνει την διέξοδο. Από ένα σημείο και μετά που χρειάζεται να πάρετε εσείς τις δυναμικές πρωτοβουλίες και να αφιερώσετε τον χρόνο σας σε προσωπικά θέματα θα δείτε ότι η ενέργεια ρέει πιο εύκολα. Η σχέση με ένα άτομο χρειάζεται να τις δημιουργήσετε τα εχέγγυα και την ανάλογη εμπιστοσύνη για να αρχίσει να αποδίδει όπως πρέπει. Ο Ταύρος μπορεί να είναι το άλλο σας μισό αλλά τουλάχιστον αυτή την περίοδο χρειάζεστε να είστε και οι δύο πολύ πιο διαλλακτικοί. Η Κυριακή θα είναι η ημέρα των πληροφοριών και του ανοίγματος. Ίσως ακόμα και αυτή την ημέρα εσείς να κάνετε επαφές για θέματα μιας συνεργασίας. Καλή επαφή με Κριό, Δίδυμο και Τοξότη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προσπαθείτε να κάνετε κινήσεις που θα σας απελευθερώσουν και θα βγουν οι δυνάμεις περισσότερο προς τα έξω. Επειδή έχετε παλέψει πολύ, σίγουρα κάπου θα ανταμειφθείτε και θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Η ερωτική σας ζωή είναι πολύ γεμάτη και επειδή παίρνετε και δίνετε πολύ αγάπη μπορεί μερικοί από εσάς να νιώσετε πληρότητα. Κάποια οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν αλλά με την θετική σας στάση μπορείτε να τα ξεπεράσετε. Μερικές φορές χάνεστε μέσα σε αυτό και οπισθοχωρείτε και άλλες φορές είστε πολύ δυναμικοί. Από την Κυριακή και μετά θα ανοίξουν πολύ τα πράγματα θα γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί και ίσως όσοι έχετε απομείνει ελεύθεροι να κάνετε μια σημαντική γνωριμία με έναν Κριό ή Δίδυμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από την Παρασκευή μέχρι και το Σάββατο θα νιώσετε πολύ ασφαλείς και θα καταφέρετε πολλά πράγματα τα οποία θα σας ευχαριστήσουν ιδιαιτέρως. Κυρίως αν σχετίζεστε με ένα άτομο θα μπορέσετε να του προσφέρετε αλλά και να σας δώσει αυτά που θέλετε για να νιώσετε όμορφα και ασφαλείς. Γενικά προσπαθείτε τον τελευταίο καιρό να βρείτε ισορροπίες που θα σας δώσουν την απαραίτητη ενέργεια. Ο ρόλος της οικογένειας είναι πολύ σημαντικός για σας αφού θα δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Πιθανόν μια σχέση που σας είχε ταλαιπωρήσει μπορεί μετά από μια συζήτηση να καταφέρετε να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο. Από την Κυριακή και μετά θα υποχρεωθείτε να γίνετε πιο ανοικτοί στην επικοινωνία και μερικές φορές αυτό σας κουράζει γιατί νιώθετε ότι εκτίθεστε. Ο Δίδυμος θα σας υποχρεώσει να ανοιχτείτε περισσότερο για να έρθετε πολύ κοντά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε κατά κάποιο τρόπο ότι είναι δύσκολο να ανταπεξέρθετε σε κάτι που γίνεται και σχετίζεται και με το παρελθόν σας. Για να το λύσετε θα χρειαστεί να μην είστε μνησίκακοι και αρνητικοί. Δεχτείτε οτιδήποτε γίνεται σαν αποτέλεσμα που δεν μπορεί να σας αλλοιώσει την προσωπικότητα ή τις πεποιθήσεις σας. Η σχέση με Σκορπιό θα σας ζορίσει τουλάχιστον για την Παρασκευή γιατί θα χρειαστεί να δείξετε περισσότερο το συναισθηματικό σας πρόσωπο. Από την Κυριακή και μετά θα συνέλθετε τελείως αφού θα διασκεδάσετε, θα μοιραστείτε με φίλους όμορφες στιγμές και θα περάσετε όμορφα. Επειδή σας πηγαίνει να είστε κοινωνικοί θα νιώσετε πολύ όμορφα και δημιουργικοί βγάλτε το παιδί από μέσα σας και μην φοβόσαστε να ζήσετε την στιγμή. Στο εδώ και τώρα βρίσκεται η χαρά.

ΙΧΘYΕΣ

Αναγνωρίζοντας ότι θέλετε να κάνετε κάτι καλύτερο για τον εαυτό σας προσπαθείτε να βελτιώσετε την επικοινωνία σας ή ακόμα και ένα κομμάτι που νιώθετε ότι σας λείπει από την ζωή σας και θέλετε να το βάλετε για να νιώθετε καλύτερα που σχετίζεται συγκεκριμένα με ένα πρόσωπο και είναι έτοιμο να μπει για τα καλά στην ζωή σας. Η σχέση με ένα συγγενικό σας πρόσωπο βελτιώνεται και γίνεται πιο δυνατή. Ταύρος και Σκορπιός επικοινωνούν πιο εύκολα μαζί σας. Από την Κυριακή και μετά μπορεί να κάνετε κάποιες υπερβολές που δεν θα είναι πολύ αρνητικές αλλά μπορεί να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα τα οποία ίσως να σας κουράσουν ή να σας διχάσουν και να μην ξέρετε τι απόφαση θα πρέπει να πάρετε. Πάνω στο άνοιγμά σας χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί με αυτά που λέτε. Η επαφή με Δίδυμο ή Τοξότη μπορεί να σας μπερδέψει.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved