Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/4

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/4

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Η αγάπη που διαρκεί περισσότερο είναι η αγάπη χωρίς ανταπόδοση.

ΚΡΙΟΣ

Είστε κάπως απομονωμένοι και πιθανόν μελαγχολικοί. Η γλυκιά νοσταλγία που σας κατακλύζει για ένα πρόσωπο που μπορεί να μην το βλέπετε αλλά το νιώθετε συναισθηματικά πολύ κοντά σας σάς επηρεάζει πάρα πολύ. Αλλά επειδή έχετε και έναν ιδιαίτερο δυναμισμό θα χρειαστεί να κάνετε αγώνα για να μη πάρετε αποφάσεις πολύ δραστήριες οι οποίες θα σας οδηγήσουν ή θα σας δείξουν την έξοδο ή την αυτονομία από μια κατάσταση που για πολύ καιρό δεν ήταν ξεκάθαρη. Το καλό είναι ότι φαίνονται στον ορίζοντα θετικές επαγγελματικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Επενδύετε σε ένα σχέδιο το οποίο το πιστεύετε πάρα πολύ αλλά υπάρχουν και φίλοι σας που σας βοηθάνε για αυτό. Κυρίως αφορά σε οικονομικές ευκαιρίες που σας έρχονται αυτή την περίοδο και ίσως σας ανακουφίσουν σε κάποια θέματα τα οποία σας ζορίζουν πάρα πολύ. Αν παραμείνετε θετικοί θα διαπιστώσετε ότι όλο και κάτι γίνεται και βγαίνετε από τα αδιέξοδα. Πάντως η ημέρα σήμερα προσφέρεται για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε και να παραμείνετε πολύ ήρεμοι και γαλήνιοι για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και προσπαθείτε να γεμίσετε κάποια κενά που μπορεί να έχει η σχέση σας και ίσως να μην τα αναφέρετε από διπλωματία. Οι σκέψεις σας αλλά και οι συζητήσεις σας είναι πολύ διαφορετικές από άλλες φορές και ίσως να αναπτυχθεί περισσότερο το κέντρο της καρδιάς σας, αφού θα γεμίσετε με συμπόνια και ενδιαφέρον για τους άλλους. Αυτό πάντως σας εξελίσσει και είναι καλό που και που να γίνετε περισσότερο δοτικοί και χαλαροί με το παρελθόν σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε πολύ τρυφεροί και επειδή νιώθετε γεμάτοι συναισθηματικά μπορείτε να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό με στόχο να έρθετε πιο κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους. Η διαδρομή που έχετε κάνει αυτή την περίοδο εμπεριέχει μεγάλες αλλαγές και ενίσχυση της αλήθειας με στόχο την προσωπική σας αλλά και την κοινωνική σας εξέλιξη. Βλέπετε ότι γύρω σας πολλά πράγματα καταρρέουν και είναι σημαντικό να κρατήσετε το προσωπικό σας στίγμα. Η σχέση και η επαφή με το πιο συνειδητό μέρος του εαυτού σας σάς βοηθάει να μην γίνουν λάθη ή παραλείψεις.

ΛΕΩΝ

Νιώθετε πολύ ευάλωτοι και είστε γεμάτοι ευαισθησίες και ενοχές. Πιθανόν να μην γίνονται τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν όπως τα θέλετε και προσπαθείτε να μαζέψετε πληροφορίες οι οποίες όμως ίσως να είναι μπερδεμένες, κυρίως για μια δουλειά που θέλετε να κάνετε και το πασχίζετε όλη αυτή την εβδομάδα. Ίσως αυτά που θα συλλέξετε να μην σας κάνουν απόλυτα καλό αλλά τουλάχιστον θα σας βάλουν να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο. Η επαφή με τον Ιχθύ μπορεί να είναι επεισοδιακή γιατί από την πλευρά του δεν δείχνει τι ακριβώς θέλει και αυτό σας εμποδίζει να γνωρίσετε την πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ασχολείστε με τα κοινά και τους άλλους και αυτό σας δίνει ζωντάνια και βαθιά ευαισθησία. Ίσως σας παρασύρει το συναισθηματικό πρόβλημα ενός ατόμου που είναι δίπλα σας και αυτό θα σας κάνει να πάρετε θέση που θα δείχνει την εσωτερική σας κατάσταση. Καλό είναι να εμφανίσετε την δική σας προσωπική άποψη γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δείξετε και εσείς τι ακριβώς θέλετε. Πάντως επειδή θα βρεθείτε μέσω άλλων μπορεί να χάσετε την κρίση σας και να επηρεαστείτε από τρίτους και αυτό σίγουρα δεν θα είναι το καλύτερό σας.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να παρασυρθείτε και κατά κάποιο τρόπο να προσπαθήσετε να γεμίσετε τα κενά σας είτε με πράγματα που στο τέλος θα πείτε από μέσα σας «έχασα χρόνο» είτε με παρέα που μπορεί να μην έχει στόχο να περάσει καλά γιατί υπάρχει διαφορετικότητα σε απόψεις και ιδέες. Τέλος πάντων όπως και να γίνουν τα πράγματα εσείς φροντίστε να είστε όσο μπορείτε πιο πολύ σίγουροι για τα συναισθήματά σας και κυρίως μέσα σε μια σχέση που παραπαίει και δεν είναι αυτή ακριβώς που θέλετε να είναι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθετε ήρεμοι και κατασταλαγμένοι γιατί σας δίνεται κατά κάποιο τρόπο η ευκαιρία να περάσετε καλά και να χαλαρώσετε και θα είναι η ανταμοιβή σας από μια δύσκολη εβδομάδα. Χρειάζεται να χαρίζετε στον εαυτό σας κάτι καλό για να είστε πιο άνετοι εσωτερικά και να μπορείτε να μεταδίδετε αυτό το θετικό κλίμα και στους γύρω σας. Ο Κρόνος ήδη πιέζει όσους είστε γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου και χρειάζεται να βρίσκετε στιγμές ανάπαυλας και ηρεμίας με σκοπό να ξελαφρώνετε και λίγο. Σίγουρα έχετε αναλάβει υποχρεώσεις που μπορεί να είναι πέραν των δυνατοτήτων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε πολύ ευάλωτοι και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι με την ιστορία ενός δικού σας ατόμου ή με κάτι που σας θυμίζει το παρελθόν σας και το αναπολείτε. Μπορεί μερικοί από εσάς να ανατρέξετε στην παιδική σας ηλικία ή να σκαλίσετε φωτογραφίες και μπαούλα γιατί έχετε νοσταλγία για το παρελθόν σας. Η υπόθεση ενός σπιτιού συνεχίζει να σας απασχολεί και να σας αναστατώνει αλλά τώρα βλέπετε φως στο τούνελ. Καλό είναι να μην ρίξετε τα βάρη ή την ευθύνη για λάθη που μπορεί να προκύψουν τουλάχιστον για σήμερα, κυρίως αν σχετίζεστε με Δίδυμο, Παρθένο και Ιχθύ γιατί έχετε και εσείς τάσεις αφηρημάδας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανανεώνεστε και γίνεστε πολύ θετικοί γιατί υπάρχει ένα θετικό κλίμα το οποία σας κάνει πολύ καλό. Γενικά επειδή έχετε πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες από ό, τι άλλες φορές ίσως να πιστεύετε ότι μπορεί να το έχετε παρακάνει κιόλας. Για αυτό με την πρόφαση μιας δικαιολογίας μπορεί να βρεθείτε να ζητάτε ακόμα και συγνώμη από ένα άτομο που είχατε σχέση και τώρα έχετε απομακρυνθεί. Αυτό μπορεί να φαίνεται σε άλλους παράλογο αλλά εσείς μπορεί να έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε και ίσως όχι μόνο με τον ερωτικό σας σύντροφο αλλά και με άτομα από την οικογένειά σας που θα φερθείτε αναλόγως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επειδή το γενικό κλίμα σας ωθεί να είστε περισσότερο κτητικοί ή πρακτικοί με θέματα που εδώ και πολύ καιρό τα είχατε παραμελήσει ίσως τώρα να καθίσετε με χαρτί και με μολύβι να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας ή ακόμα και τις προσωπικές σας δουλειές αλλά με μια δόση πιθανής αφέλειας ή με ένα παιδικό σκεπτικό γιατί δεν θέλετε να φορτωθείτε με βαριές έννοιες ή πράγματα που σας ταλαιπωρούν. Αυτό θα σας κάνει καλό γιατί είναι όμορφο να αφήνεστε που και που. Η επαφή με τον Παρθένο προδιαθέτει λογικά επιχειρήματα και γενικά διάθεση για επικοινωνία με πολύ συγκεκριμένα θέματα για να μην χαθεί η σωστή επαφή.

ΙΧΘYΕΣ

Αναζωογονείστε και γίνεστε πολύ θετικοί με τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Η έμπνευση και ο οραματισμός σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε πολύ περισσότερα από αυτά που ήδη κάνετε γιατί σας πηγαίνει πολύ το να είστε συναισθηματικοί και ευαίσθητοι αφού μέσα από αυτό χαλαρώνετε και σας βάζει σε σωστή σχέση με τον εαυτό σας. Φροντίστε μόνο να μην το παρακάνετε γιατί από την μεγάλη σας πίεση να κάνετε κάτι στον οικονομικό τομέα μπορεί να έχετε ανεβάσει τον πήχη ψηλά.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved