Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/4

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/4

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Αγάπη μεταξύ δυο ανθρώπων δεν είναι μόνο το να κοιτάει ο ένας τον άλλον αλλά να κοιτάζουν μαζί προς την ίδια κατεύθυνση.

ΚΡΙΟΣ

Συνεχίζετε να έχετε πνεύμα περιπετειώδες και καρδιά παιδική για αυτό τον τελευταίο καιρό είστε περιζήτητοι και πολλοί αγαπητοί. Η δουλειά σας θα σας ανταμείψει αφού θα βρεθείτε μπροστά ακόμα και σε μια αλλαγή η οποία όχι μόνο σας βολεύει αλλά σας συμφέρει και οικονομικά. Το ζητούμενο είναι όμως να βρείτε κάποια ισορροπία με τον εαυτό σας και να είστε σίγουροι για μια σχέση η οποία μερικές φορές σας βγάζει έξω από το ρούχα σας. Η αυτονομία θα σας φέρει και την σιγουριά που χρειάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφήνεστε στην μαγεία των συναισθημάτων και αυτό σας κάνει καλό αφού με κάποιο τρόπο απελευθερώνονται οι ενέργειες και εσείς μπορείτε να ηρεμήσετε. Η βοήθεια και η στήριξη είτε από δικά σας πρόσωπα είτε από το άμεσο φιλικό σας περιβάλλον θα σας φέρουν σε μια ισορροπία που την χρειάζεστε επειγόντως γιατί νιώθετε ότι έχετε κουραστεί. Παρόλα αυτά συνεχίζετε να παραμένετε μερικοί από εσάς κάπως αποστασιοποιημένοι και αδρανείς σε όλα τα γεγονότα. Από την στάση σας ίσως να παρεξηγηθούν πολλοί και να την πάρουν σαν αδιαφορία αλλά τελικά δεν είναι έτσι, απλά αδρανείτε και το ξέρετε εν γνώσει σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από την μια είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και να γυρίσετε σελίδα σε πολλά θέματα και από την άλλη με τις ευαισθησίες σας φέρνετε τα πάνω κάτω και γίνεστε πιο μπερδεμένοι και πιθανόν να μην μπορείτε να πάρετε απόφαση. Όλο αυτό σας κάνει πιο συναισθηματικούς και ευαίσθητους και δείχνετε ένα άλλο πρόσωπο το οποίο συνήθως δεν έχετε συνηθίσει τους άλλους. Ο ρομαντισμός, η καλλιτεχνική δημιουργία αλλά και η αυτολύπηση θα πάνε όλα μαζί πακέτο. Προσέξετε μην γίνουν λάθη και γενικά μπορεί να μην είστε τόσο πρακτικοί στην σκέψη. Τα πράγματά σας όσο μπορείτε να τα έχετε προστατευμένα και κυρίως κλειδιά, πορτοφόλια γιατί θα έχετε μια τάση αφηρημάδας. Η σχέση με Παρθένο και Ιχθύ θα είναι πιο έντονη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μνήμες νοσταλγικές θα γεμίσουν τα κενά σας και θα σας κάνουν να αναπολήσετε είτε το παρελθόν είτε να θελήσετε να κινηθείτε με μεγαλύτερη συναισθηματική έκφραση. Όχι ότι δεν το έχετε αλλά θα βελτιώσετε πάρα πολύ το εσωτερικό σας και θα γίνετε πιο αληθινοί με τον εαυτό σας. Επειδή γενικά είστε αυτόν τον καιρό σε δράση μην αφήσετε να σας κατακλύσουν ιδέες οι οποίες θα σας κάνουν να οπισθοχωρήσετε σε σχέδια που έχουν δράση ή περιλαμβάνουν απόσυρση από ένα ξεκαθάρισμα πάνω σε μια συνεργασία γιατί ό, τι βήματα έχετε κάνει θα τα χάσετε μέσα από τα χέρια σας ξαφνικά.

ΛΕΩΝ

Είστε έτοιμοι να μπείτε σε άλλα καλούπια και να παρασυρθείτε από καταστάσεις οι οποίες δεν σας ταιριάζουν ή δεν είναι της δικής σας εμβέλειας. Για αυτό να είστε πρώτα από όλα σίγουροι για τα οικονομικά που πάτε να συμφωνήσετε είτε με μια εταιρεία, είτε με το κόστος που μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε για μια προσωπική σας δουλειά και ίσως αφορά ακόμα και σε ασφάλειες. Μην δίνετε την προσωπική σας δύναμη, προσπαθώντας να εξηγήσετε τι ακριβώς θα πρέπει ό άλλος να ακολουθήσει για να γίνει αυτό ή το άλλο. Επίσης, το θέμα ενός ακινήτου σας μπερδεύει γιατί υπάρχει ένα άτομο που συνέχεια ακυρώνει ή αναβάλει αυτά που είναι να γίνουν και χρειάζεται εσείς να είστε πολύ σταθεροί και σίγουροι για να γίνει αυτό που έχει ήδη προγραμματιστεί. Η σχέση με έναν Ιχθύ σας κάνει καλό ψυχολογικά αλλά σας δημιουργεί μερικές φορές αδυναμία ή αδράνεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να ξαναβρείτε την συντροφικότητα και το μοίρασμα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και κατά κάποιο τρόπο να ηρεμήσετε γιατί θα εκφράσετε πιο εύκολα την συναισθηματική σας κατάσταση. Νιώθετε πάντως ότι κάποιες αποφάσεις σας εξαρτώνται από τους άλλους και αυτό σας ενοχλεί ή ότι για να είστε καλά χρειάζεται οι άλλοι να εκδηλωθούν περισσότερο για να εκφράσετε τα δικά σας συναισθήματα. Καλό είναι να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να σταθείτε στο ύψος των επιθυμιών σας και του βαθύ σας εαυτού που μιλάει για αλλαγή και για ανανέωση.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Ενώ μια χαρά τα είχατε ξεμπερδέψει τώρα νιώθετε και πάλι μπλεγμένοι ή ευάλωτοι με ένα συναισθηματικό πρόβλημα το οποίο βλέπετε τελικά ότι δεν έχει λύση. Μπορεί να έχετε και ενοχές για κάτι που δεν έγινε όπως το περιμένατε από την πλευρά σας και αυτό σας αναστατώνει. Γενικά ένα ερωτικό θέμα μπορεί να σας βγάλει από τα ρούχα σας ή από την πραγματικότητά σας και αυτό είτε να σας ξενερώσει και να μην θέλετε άλλο είτε να επιμείνετε εκεί γιατί δεν έχετε την σωστή εικόνα. Η επαφή με τον Παρθένο χρειάζεται μεγαλύτερη συμπόνια και κατανόηση από πλευράς σας γιατί μερικές φορές λόγω της άνεσης που έχετε εσείς δεν μπορείτε να καταλάβετε το συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε έτοιμοι να συγχωρήσετε και να γυρίσετε σελίδα για να πάτε παρακάτω. Θα περάσετε γενικά όμορφα αφού η καρδιά σας σάς προετοιμάζει για ένα άνοιγμα το οποίο θα σας φέρει και τύχη και κυρίως σε οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα. Οι ελεύθεροι και μόνοι μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα έχει μεγάλη συναισθηματική βαρύτητα για σας αφού το άτομο που θα γνωρίσετε θα σας πηγαίνει πάρα πολύ. Γενικά η ηρεμία θα σας βοηθήσει να νιώσετε λιγότερο αγχωμένοι και άνετοι με όλους και όλα. Η απασχόληση γενικά με το θέμα ενός παιδιού θα σας κάνει πολύ καλό. Πάντως η σημερινή ημέρα έχει προδιάθεση γονιμότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σας έχει πιάσει η νοσταλγία και ίσως να γυρίσετε πίσω σε θέματα αναμνήσεων. Το κανάκεμα του εαυτού σας αλλά και των άλλων θα σας φέρει πιο κοντά συναισθηματικά με τα πρόσωπα που αγαπάτε και ίσως να κτυπήσει και μια πολύ ευαίσθητη χορδή του εαυτού σας την οποία μερικές φορές αγνοείτε. Χρειάζεται όμως να μην σας παρασύρει το ρεύμα της μεγάλης ευαισθησίας γιατί μπορεί να γίνουν είτε λάθη από την πλευρά σας κυρίως αν είναι να πάρετε αποφάσεις είτε πρακτικά λάθη και κυρίως αν έχετε να γράψετε κάτι ή να αγοράσετε. Για αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί με τα οικονομικά σας ή γενικά με τα πράγματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τουλάχιστον για σήμερα μπορείτε να χαλαρώσετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, αφού θα κάνετε κάτι το οποίο θα σας αρέσει πάρα πολύ. Είτε θα παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο είτε θα βρεθείτε εν μέσω αγαπημένων ατόμων θα νιώσετε πολύ όμορφα γιατί θα απελευθερωθούν ωφέλιμα συναισθήματα τα οποία θα σας κάνουν πολύ καλό και θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Η επαφή με το νερό ή με την φύση μπορεί να βοηθήσει στο να φτιάξετε καλύτερα τον ψυχισμό σας. Αλλά αν θέλετε να διεκδικήσετε κάτι που σας ανήκει τουλάχιστον για σήμερα είναι πιο εύκολο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε πολύ περισσότερο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι και αυτό σας γεμίζει τις μπαταρίες που μερικές φορές αποφορτίζετε από το βάρος πολλών πραγμάτων. Αλλά επειδή είστε περισσότερο δραστήριοι και πολύ δυναμικοί χρειάζεται να μην λυγίζετε από τις ευαισθησίες και τις συναισθηματικές εντάσεις και κυρίως αν είναι να αγοράσετε ή να διαπραγματευτείτε οικονομικά θέματα. Φροντίστε να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε είτε ένα καλό γεύμα είτε κάτι που σας ηρεμεί και σας αποφορτίζει. Η επαφή με έναν Παρθένο σας ανακουφίζει γιατί αντιλαμβάνεστε περισσότερο την αξία της σχέσης.

ΙΧΘYΕΣ

Είστε πολύ κοντά στο να ανακαλύψετε τη δύναμη των συναισθημάτων σας και να υποστηρίξετε με μεγαλύτερη σφοδρότητα τις μεγάλες αλλαγές που θέλετε να κάνετε και κυρίως στο οικονομικό τομέα. Επειδή είστε σε φάση πάντως ενός μεγάλου ξυπνήματος κι ακόμα και το σώμα σας αλλάζει και ζητάει και αυτό την ανάλογη προσοχή σας θα δείτε ότι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλά περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας από ό, τι παλιά. Καλό είναι όμως να ξεφύγετε από την λύπη που μερικές φορές σας μπερδεύει και δεν σας αφήνει να κάνετε την δουλειά σας με τον τρόπο που πρέπει. Η σχέση με Παρθένο, Ζυγό ή Αιγόκερω θα γίνει πολύ πιο δημιουργική.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved