Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 5/4 έως και 7/4.

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε άνετα και πιθανόν να κάνετε καινούργιες φιλίες ή επαφές οι οποίες θα σας ανοίξουν περισσότερο. Από το Σάββατο και μετά θα σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας και είτε θα θέλατε να απομονωθείτε για να περάσετε και λίγο όμορφα και με τον εαυτό σας είτε θα γίνετε πιο ρομαντικοί και θα οραματίζεστε πράγματα τα οποία εσείς θέλετε. Η επαφή με έναν Παρθένο μπορεί να γίνει πιο συναισθηματική και να βγουν πολλές ευαισθησίες μεταξύ σας. Γενικά, η μουσική, η χαλαρή διασκέδαση και η συνεύρεση με φίλους που θα σας κάνουν να νιώθετε καλά θα είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Η στήριξη ενός προσώπου που έχει προβλήματα μπορεί να σας απασχολήσει και γενικά θα έχετε φιλανθρωπική διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Παρασκευή θα είναι ημέρα που θα είστε κάπως περισσότερο αποστασιοποιημένοι και ιδιαίτερα τσιτωμένοι γιατί χρειάζεται να είστε πιο ανοικτοί ή φιλικοί σε θέματα επαγγελματικά και μάλλον δυσκολεύεστε γιατί η κατάληξη ενός προβλήματος δεν σας αρέσει καθόλου. Όμως επειδή όλα αλλάζουν, θα διαπιστώσετε ότι γρήγορα θα δοθεί λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί και η θετική σας διάθεση θα είναι αυτή που θα βοηθήσει όλες τις καταστάσεις. Μερικές φορές όταν απομακρυνόμαστε από το πρόβλημα που μας απασχολεί τότε τελικά λύνεται. Ίσως έτσι να συμβεί και στην δική σας την περίπτωση που μερικές φορές αγχώνεστε από ανασφάλεια και όχι από τον πραγματικό λόγο. Η επαφή με φίλους που έχουν είτε δημιουργικά ταλέντα είτε μεγαλύτερες ευαισθησίες στα κοινά και στην καλλιτεχνική απασχόληση θα σας συμπαρασύρει και εσάς και θα βγάλετε προς τα έξω την ευαίσθητη φύση σας. Γενικά πάντα η ερωτική διάθεση βοηθάει τον άνθρωπο να ξεπερνάει τα προβλήματά του και να γίνεται θετικός απέναντι στις καταστάσεις και στα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε πάρει αρκετή βοήθεια και θα συνεχίσετε να είστε πολύ δημιουργικοί και εύκολοι σε επαφές σε οτιδήποτε αφορά κάτι το καινούργιο και το διαφορετικό. Η δουλειά σας έχει ανάγκη από ανανέωση και ιδέες αλλά και δυναμικό συνεργασίας. Αν τα καταφέρετε θα δείτε ότι μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα γιατί τον τελευταίο καιρό μια εσωτερική δύναμη σας έχει έρθει και προσπαθείτε να σταθείτε κάτω από μια νέα δημιουργική κατάσταση. Το ομαδικό πνεύμα και η ανταλλαγή πληροφοριών θα σας δώσει το τελικό έναυσμα. Από το Σάββατο και μετά μπορεί να οπισθοχωρήσετε για λίγο αφού θα βρεθείτε να παλεύετε με την ευαίσθητη πλευρά σας και επειδή ο Ερμής που είναι ο πλανήτης σας δεν έχει φύγει ακόμα από τους Ιχθύες εσείς συνεχίζετε, όταν σας δοθεί το έναυσμα, να έχετε ευαισθησίες και δυσκολίες στο να προσαρμοστείτε ή να πάρετε αποφάσεις που αφορούν σε ένα κομμάτι της δουλειάς σας αλλά και ένα μέρος από μια προσωπική σας σχέση. Η εξιδανίκευση ανθρώπων και καταστάσεων μπορεί να είναι ένα πρόβλημα που θα το αντιμετωπίσετε και για να εκτονωθεί χαλαρώστε και ακούστε μουσική ή ακολουθείστε την παρέα φίλων που έχουν διάθεση για βόλτες και καλοπέραση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθετε λίγο έξω από τα νερά σας γιατί στο περιβάλλον σας μπορεί να μην εισπράττετε την απαραίτητη ενέργεια ώστε να νιώθετε καλά και να έχετε κάπως προβληματιστεί. Κυρίως αν δεν τα έχετε βρει με έναν Υδροχόο αυτό μπορεί να σας επηρεάσει και να σας βάλει σε προβληματισμό αν εσείς τελικά αξίζει να μείνετε μέσα σε αυτή την σχέση ή όχι. Το σίγουρο είναι ότι από το Σάββατο και μετά θα χαλαρώσετε περισσότερο και θα έχετε μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό σας. Η διάθεσή σας θα αλλάξει όλο το σκηνικό. Η σχέση με ένα πρόσωπο που πρόσφατα είχατε χωρίσει μπορεί να δείξει και πάλι δείγματα γραφής κυρίως αν αφορά ένα Παρθένο ή Αιγόκερω. Γενικά κρατείστε ψηλά την αυτοπεποίθησή σας και χωρίς φόβο παραδεχτείτε αυτά που θέλετε να γίνουν για σας. Είναι πολύ σημαντικό τουλάχιστον για αυτό το διάστημα να ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να κάνετε γιατί μόνο τότε θα έχετε επιτυχία και μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα. Ένα ταξίδι ίσως να είναι αφορμή για μια σημαντική γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Ανταποκρίνεστε περισσότερο σε ένα θέμα το οποίο θα σας αφήσει να κινηθείτε πιο εύκολα και δραστικά. Ίσως να ανακαλύψετε ξαφνικά τι ακριβώς θέλετε να κάνετε με μια ομάδα ενώ τόσο καιρό υπήρχαν αδιευκρίνιστα θέματα τα οποία σας εμπόδιζαν να ανακαλύψετε τον τελικό στόχο και σκοπό. Από το Σάββατο και μετά θα γίνετε περισσότερο συναισθηματικοί και για αυτό ίσως να παρασυρθείτε από ευαισθησίες που μπορεί να σας κάνουν να χάσετε την επαφή με την πραγματικότητα. Αυτό βέβαια ανοίγει την καρδιά σας και δεν είστε τόσο επιφυλακτικοί με τις σχέσεις σας και τους γύρω σας. Όταν αντιστέκεστε πάντως μερικές φορές δεν σας κάθεται τίποτε όπως το θέλετε. Γενικά οι πρωτοβουλίες για ένα θέμα εξωτερικού θα σας δώσουν το προβάδισμα και θα κάνετε πολλά σημαντικά πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Ο Κριός είναι ένα άτομο που σας βοηθάει να δείτε κάτι διαφορετικό από αυτά που μέχρι τώρα κάνετε και ίσως να απελευθερωθείτε από τα πολλά πρέπει και την καταπίεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναζητάτε να δείτε κάτι καινούργιο μέσα στον εργασιακό σας χώρο ή γενικά στην καθημερινότητά σας και αυτό σας δίνει ένα προβάδισμα το οποίο για να το πάρετε θα χρειαστεί να κάνετε πολλές καινούργιες ανακατατάξεις. Από το Σάββατο και μετά θα σας βγουν όλα τα συναισθήματα στην επιφάνεια και ίσως να γεμίσετε τις μπαταρίες σας με μια πολύ καλή επαφή που θα σας κάνει να νιώσετε πολύ ρομαντικά. Όλο σας το ταμπεραμέντο που το κρύβετε κάτω από τα προσχήματα της λογικής θα βγει και θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε ένα κομμάτι που το κρατάτε πολύ καλά μέσα σας γιατί φοβόσαστε ότι θα εκτεθείτε. Ένας Ιχθύς από το παρελθόν σας μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά και ίσως να τα ξαναβρείτε σε όλα τα επίπεδα. Γενικά η έμπνευση και οι νέες ιδέες θα είναι μια αφορμή να ξεκουραστείτε για λίγο και να νιώσετε καλύτερα.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Ανασαίνετε αφού μπορείτε και τα βρίσκετε και με τον εαυτό σας και με τους γύρω σας. Για αυτό κερδίστε τον χαμένο χρόνο και μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα. Οι φίλοι είναι πολύ κοντά σας αρκεί να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους. Οφείλετε στον εαυτό σας πράγματα τα οποία καλό είναι να του τα δώσετε εσείς χωρίς να περιμένετε από τους άλλους. Επειδή τώρα έχετε συνδράμει και νιώθετε περισσότερο δυνατοί και απροσπέλαστοι για αυτό να κρατήσετε πιο πολύ τις ιδέες σας και τα σχέδια σας και να μην αφήσετε καθόλου τον εαυτό σας να χαλαρώσει. Γιατί στην βράση κολλάει το σίδερο. Από το Σάββατο και μετά θα έχετε ανάγκη να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε περισσότερο με γιατί ακόμα και η φαντασία λυτρώνει. Η διασκέδαση και η χαλάρωση είναι μέσα στα σχέδιά σας. Αν σχετίζεστε με Ιχθύ θα έρθετε πιο κοντά. Αλλά το σημαντικό είναι να μην έχετε και πολλές ψευδαισθήσεις γιατί θα χάσετε χρόνο και πιθανόν και χρήμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αποχωρισμοί δεν σας αρέσουν και μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά είτε μόνοι είτε αποκομμένοι από τους γύρω σας. Αλλά αυτό μπορεί και να σας δυναμώσει ή να σας δώσει νέα προοπτική γιατί θα ψάξετε τελικά μέσα σας τι είναι αυτό που σας κάνει να αποκόψετε και να νιώσετε μοναξιά. Σίγουρα ένας Υδροχόος είναι κοντά σας αλλά μπορεί να μην εκφράζεται με τον τρόπο που εσείς θέλετε. Από το Σάββατο και μετά θα γαληνέψετε γιατί όλα θα βρεθούν στην σωστή τους σειρά και εσείς θα μπορείτε να περάστε όμορφα είτε με φίλους είτε με ένα αγαπημένο πρόσωπο το οποίο σας κάνει και νιώθετε άνετα και πολύ ελεύθερα. Το να εκφράζετε τα συναισθήματά σας σάς κάνει πάρα πολύ καλό γιατί δεν κρατάτε μέσα σας ούτε μνησικακία αλλά και εξωραΐζετε τις εντάσεις και τα αρνητικά σας κομμάτια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι φίλοι είναι γνωστό ότι σας κάνουν πολύ καλό αλλά επειδή αυτή την περίοδο μπορεί να περνάτε και κάποια κρίση εφ όλης της ύλης, αναζητώντας είτε μέσα σας είτε μέσα από άλλα άτομα την ηρεμία και την θετική έκβαση των πραγμάτων, καλό είναι να κάνετε ένα γενικό απολογισμό για να βλέπετε κάθε φορά που πηγαίνετε και πόσο έχετε φτάσει τον στόχο σας. Η διάθεσή σας είναι πολύ δυνατή αλλά μερικές φορές σας αναστατώνουν θέματα από το παρελθόν σας και δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε με ευκολία. Ο δυναμισμός σας πάντως και η πίστη στο καλό σας βγάζει στο τέλος νικητές. Από το Σάββατο και μετά θα χαλαρώσετε περισσότερο και η εμπιστοσύνη είναι αυτό που θα σας κάνει να νιώσετε καλά. Το θέμα ενός ακινήτου μπορεί να μην έχει λυθεί ακόμα αλλά τελικά μειώνονται τα περιθώρια λάθους ή αδράνειας. Η επαφή με έναν Ιχθύ θα σας δώσει χαρά και χαλάρωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά σας κατά ένα περίεργο τρόπο μπορεί ξαφνικά να έχουν μια βελτίωση η οποία θα σας βγάλει από αδιέξοδα και θα σας ανακουφίσουν για αυτό μην αφήνετε τον χρόνο να χάνεται. Από το Σάββατο και μετά πιο πολύ θα απολαύσετε οτιδήποτε είναι καλό στην ζωή σας γιατί θα είστε εσείς οι ίδιοι πιο χαλαροί και ανεξάρτητοι. Ίσως αποκοπείτε και από ένα θέμα το οποίο σας δημιουργεί στρες και ένταση. Επειδή κάνετε συνεχόμενες αναθεωρήσεις και διαρκείς ανακατατάξεις ίσως να γίνετε περισσότερο απαιτητικοί στα θέλω σας γιατί μπορεί να κοστολογήσετε τον εαυτό σας με μεγαλύτερη αξία και αυτό είναι το φάρμακο που χρειάζεστε για όλα τα δεινά που κατά εποχή περνάτε. Το ερωτικό παιχνίδι είναι για σας το καλύτερο και για αυτό επιδοθείτε σε αυτό και θα περάσετε πολύ όμορφα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανακατεύοντας πολλά πράγματα μεταξύ τους στο τέλος κάτι θα βγάλετε γιατί έχετε μεγαλύτερη δύναμη από ό, τι τις προηγούμενες ημέρες κυρίως αν θέλετε να κάνετε κάτι καινούργιο το οποίο θα σας διασφαλίσει ποιότητα και συγχρόνως οικονομική ανεξαρτησία. Είναι δύσκολο να το στήσετε όπως το θέλετε αλλά αν επιμείνετε θα δείτε μεγάλη διαφορά και είναι αυτό που σας χρειάζεται τώρα για να μπορείτε να ξεκολλήσετε. Από το Σάββατο και μετά θα αναζητήσετε ίσως περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας και ίσως γίνετε περισσότερο υλιστές αλλά και ονειροπόλοι. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι βλέπετε μπροστά σας λύσεις που παλιά δεν τις είχατε ανακαλύψει και αυτό θα σας κάνει καλό σε πολλά επίπεδα. Η σχέση σας με τα γλυκά και το ποτό μπορεί να είναι ερωτική αυτές τις ημέρες και αν θέλετε να κρατηθείτε θα δυσκολευτείτε αρκετά.

ΙΧΘYΕΣ

Είστε γενικά πολύ πιο συνειδητοί και σίγουροι για αυτό που θέλετε να κάνετε. Μάλιστα μπορεί και να οργανώσετε και κατά κάποιο τρόπο είτε μια ομάδα είτε τα άλλα άτομα της οικογένειας σας να κάνουν κινήσεις που θα φανούν να σαν παίρνετε αποφάσεις από κοινού. Η σχέση με έναν Ζυγό είναι πολύ πιο ξεκάθαρη τώρα και δυνατή για αυτό είστε σε θέση να βάλετε ισότιμους όρους και να περάσουν. Από το Σάββατο και μετά θα αφεθείτε στην μαγεία της δύναμή σας και θα νιώσετε ότι μπορείτε να καταφέρετε πολλά πράγματα αφού η ευαισθησία σας θα εκδηλωθεί με έναν τέτοιο τρόπο που δεν θα μπορέσει να σας βλάψει. Ίσως να έχετε επωμιστεί ευθύνες που μπορεί να μην τις αντέχετε γι αυτό κατά καιρούς καλό είναι να ξεκουράζεστε και να είστε περισσότερο επικεντρωμένοι στο να περάσετε καλά.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved