Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 06° 28' 16" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 11° 56' 50" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 17° 36' 23" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 15° 40' 20" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 19° 42' 50" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΔΙΑΣ - 28° 50' 18" ΙΧΘΥΕΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 19° 42' 45" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 07' 42" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 22° 39' 10" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 43' 45" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 11' 22" ΤΑΥΡΟΣ R

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/4

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/4

 

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Αν δεν μπορείς να έχεις ένα πιστό φίλο, τότε να είσαι ο ίδιος φίλος του εαυτού σου.

 

ΚΡΙΟΣ

Κάνετε ξαφνικές και ίσως και πολύ ακραίες κινήσεις από τις οποίες θα βγείτε μόνο κερδισμένοι για αυτό βαδίστε με σιγουριά γιατί τίποτε δεν θα πάει χαμένο. Οι συμβουλές από φίλους και η στήριξή τους σε ένα προσωπικό σας θέμα θα είναι πολύτιμες. Η επαφή με Υδροχόο σας προσφέρει δυνατότητες στο να κρατήσετε τις προσωπικές σας δυνάμεις και να κάνετε την κίνηση που αν χρειαστεί να σας βγάλει από αδιέξοδα και ψευδαισθήσεις και κρατήματα ετών. Προς το παρόν υπάρχει ένα κομμάτι μυστικής επαφής με ένα πρόσωπο που πιθανόν να είναι Παρθένος ή Ζυγός.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Χρειάζεται να επιδείξετε ένα μέρος ελεύθερης βούλησης για να ξεμπλοκάρετε από ένα πολύ προσωπικό πρόβλημα το οποίο εδώ και καιρό σας ενοχλεί και δεν ξέρετε με ποιο τρόπο θα το ρυθμίσετε. Η προσωπική σας σχέση μπορεί αυτή την περίοδο να σας απομονώνει κάπως από το κοινωνικό παιχνίδι και να μην μπορείτε να είστε τόσο κοντά όσο θα θέλατε με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Επειδή όμως το κομμάτι της επικοινωνίας σε συναισθηματικό επίπεδο σας βοηθάει να κινηθείτε στον οικονομικό τομέα καλύτερα, κρατήστε το γιατί θα έχετε πρόοδο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Νιώθετε πολύ ανεξάρτητοι και δυνατοί και μέσα από αυτό μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τον εαυτό σας. Οι ομάδες, οι φίλοι και γενικά οτιδήποτε σας βάζει σε καλύτερη σχέση με το μέσα σας γιατί με αυτόν τον τρόπο καταφέρνετε να βγουν τα ταλέντα σας στην επιφάνεια, είναι πολύ επιβοηθητικό για σας αλλά και για τους γύρω σας. Κάποια χρήματα που περιμένατε θα σας δοθούν πολύ πιο εύκολα από ό, τι νομίζατε αρκεί να κινήσετε γρήγορα τις διαδικασίες. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε τον Δία πάνω σας οπότε σας δίνει ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να τις πάρετε άμεσα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Χρειάζεστε ανεξαρτησία και ίσως με κάποιο τρόπο ένας συνεργάτης ή ένα άτομο που θα κάνετε από κοινού μια οικονομική πράξη να σας το προσφέρει. Η επαφή με τον Υδροχόο σας κάνει μερικές φορές και νιώθετε άβολα γιατί δεν είναι πολύ κοντά στις ευαισθησίες σας ή στα συναισθηματικά σας πιστεύω αλλά επειδή η σχέση είναι καρμική όσο τον αποφεύγετε τόσο δεν θα πάρετε το μάθημα που θέλει να σας δώσει αυτή η επαφή και θα παραμείνετε κλειστοί στο καινούργιο και στην αλλαγή. Τώρα όμως που έχετε πάρει απόφαση να σπάσετε τον κλοιό από πολλά πράγματα που σας κουράζουν, μην κάνετε πίσω.

 

ΛΕΩΝ 

Χρειάζεται να είστε περισσότερο συνεργατικοί και δραστήριοι στα θέματα και στις ανάγκες των άλλων. Όταν βγαίνετε αληθινά από τον εαυτό σας και προσπαθείτε να δώσετε ένα χέρι βοηθείας ή κατανόησης στους άλλους αυτό σας κάνει αυτόματα πολύ κοντινό και εύκολο στις συνεργασίες. Αυτό το χρειάζεστε γιατί μέσα σας έχετε πολλά στεγανά που αν δεν τα σπάσετε θα βρεθείτε εκτεθειμένοι σε πολλές δυσκολίες οι οποίες έχουν άμεση σχέση με το παρελθόν σας. Έχετε πάντως μια σημαντική ευκαιρία την οποία θα την υποστηρίξετε πιο εύκολα αν είστε συνεργάσιμοι να κερδίσετε αρκετά χρήματα και να κάνετε κάτι καινούργιο και πρωτοποριακό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθείτε να ξεφύγετε από τον κλοιό που σας περικλείει και να κάνετε κάτι το τελείως διαφορετικό από αυτό που μέχρι τώρα κάνετε. Για αυτό η μοναδική σας ευκαιρία να βγείτε έξω από τα στεγανά σας και να επικοινωνήσετε με ένα πιο εναλλακτικό τρόπο ή μοντέρνο, θα σας δοθεί σήμερα και θα κάνετε πρόοδο αν τα καταφέρετε γιατί θα χρησιμοποιήσετε όλες σας τις δυνατότητες τις οποίες τις έχετε κατά κάποιο τρόπο αφυπνισμένες. Αν σας ενδιαφέρει ένα Λιοντάρι ή Υδροχόος είναι ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά. Επειδή μερικοί από εσάς έχετε κάνει την επανάστασή σας ίσως να έχετε αποχωριστεί από ένα πρόσωπο το οποίο τώρα μέσω ενός φίλου θα επιδιώξει συνάντηση μαζί σας.

 

sunastria

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθείτε να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο φιλικά και να βρεθείτε μαζί του με ένα πιο ελεύθερο και ανεξάρτητο τρόπο γιατί αυτό σας κάνει καλό και συγχρόνως δεν σας δεσμεύει με υποχρέωση ότι ντε και καλά πρέπει να κάνετε ή να δώσετε το στίγμα σας. Γενικά μπορεί να λαμβάνουν άλλοι πρωτοβουλίες που αφορούν σε μια δουλειά και την μοιράζεστε από κοινού. Αυτό καθόλου δεν σας ενοχλεί γιατί προσπαθείτε να πιαστείτε από κάπου και να κάνετε αυτό που φέρνει πρόοδο και χρήματα. Είναι όμως σημαντικό να νιώθετε δυνατοί γιατί μερικές φορές παραδίνετε την δύναμή σας στους άλλους αφού πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα τελείως μόνοι σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε κάπως απόμακροι ή συναισθηματικά πιεσμένοι είτε με μια ομάδα ατόμων που τυχαίνει να είστε μαζί είτε με έναν φίλο που μπορεί να είναι Υδροχόος. Αλλά αυτό δεν είναι και τόσο σημαντικό αν μπορέσετε και δείτε και την άλλη πλευρά του θέματος χωρίς φόβο και πάθος. Μερικές φορές χρειάζεται να έχετε λιγότερο πάθος και να αντιμετωπίζετε τα πράγματα όχι τόσο απόλυτα. Το να ελιχθείτε είναι θέμα δικό σας και ίσως τώρα να το μαθαίνετε. Η επαφή με έναν Δίδυμο και κυρίως αν σχετίζεται και με την οικονομική σας κατάσταση είναι πολύ δυναμική γιατί μπορεί να διαφωνείτε με τον τρόπο που χειρίζεται τα πράγματα αλλά κινείται για το συμφέρον σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Είστε έτοιμοι να κάνετε επιτέλους ένα καινούργιο βήμα σε ένα επαγγελματικό θέμα και οι συγκυρίες είναι τέτοιες, ώστε έρχονται με τρόπο που σας δείχνουν ότι «ναι, κάντε την αλλαγή», κυρίως σε ένα θέμα οικονομικό που είναι να ρισκάρετε. Επίσης η ερωτική σας ζωή είναι κάτω από μεγάλη δράση και τώρα μπορεί να παίρνετε πίσω πολλά πράγματα από αυτά που σας αξίζουν ή να κάνετε μια γνωριμία πολύ συναρπαστική η οποία θα σας δώσει ώθηση για νέα πράγματα κυρίως με Κριό, Λιοντάρι ή Υδροχόο. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε εύνοια μέσω μιας συνεργασίας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αναλαμβάνετε την ευθύνη σε ένα οικονομικό θέμα αλλά συγχρόνως θα γίνετε πιο ανοικτοί και ίσως και γενναιόδωροι με ένα πρόσωπο που σας αφορά άμεσα. Το κυριότερο είναι ότι θα πάρετε πολλά πράγματα αλλά συγχρόνως θα αναλάβετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Ένα ταξίδι ή μια μεγάλη μετακίνηση θα σας δώσει καλύτερο άνοιγμα και νέες επαφές τις οποίες τις έχετε ανάγκη για να ξεφύγετε από τα τετριμμένα. Πάντως οι ελεύθεροι έχετε μεγάλη διάθεση να κάνετε κάτι καινούργιο σε επίπεδο σχέσης και μάλλον δεν θα γυρίσετε πίσω σε μια η οποία σας είχε στεναχωρήσει στο παρελθόν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Αναλαμβάνετε πολύ περισσότερες πρωτοβουλίες τις οποίες θα τις στηρίξετε με νύχια και με δόντια. Θα έχετε πάντως μια ευχάριστη έκπληξη από ένα πρόσωπο το οποίο εδώ και καιρό ή είχε χαθεί από την ζωή σας ή είχε απομονωθεί και τώρα θα σας δώσει το πράσινο φως. Για να βγάλετε σωστά συμπεράσματα θα χρειαστεί να αναλογιστείτε πόσο μετράει ο εαυτός σας και πόσο μετράτε εσείς απέναντι στους άλλους. Μετά από αυτόν τον απολογισμό θα κάνετε τις ανάλογες κινήσεις. Αν ασχολείστε με εμπόριο ή επικοινωνίες θα σας δοθεί η δυνατότητα να επιτύχετε μια καλύτερη διάκριση και μέσα από αυτό κάτι θα κερδίσετε σίγουρα που θα σχετίζεται και με οικονομικά σας.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Είστε πολύ αποστασιοποιημένοι γιατί νιώθετε ότι είναι αναγκαίο να μείνετε μόνοι σας και να πάρετε την ευθύνη σε ένα θέμα που σας απασχολεί εδώ και πολύ καιρό. Η προσωπική σχέση με ένα Λιοντάρι θα σας δώσει τη δυνατότητα να θίξετε κάποια πιο βαθιά θέματα τα οποία δεν έχετε την δύναμη να το κάνετε γιατί φοβόσαστε την αντίδρασή του. Αλλά τώρα νιώθετε ή πιο σίγουροι ή ότι έχετε περισσότερο δύναμη να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες σας φέρνουν αντιμέτωπους με ένα τις πολύ προσωπικές σας δυνάμεις και ίσως ένα θέμα του εξωτερικού να σας πάει πολύ καλά.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

 

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας; 

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

 

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας; 

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

 

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved