Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/4

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/4

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Η πειθαρχία είναι η γέφυρα μεταξύ του στόχου και της επίτευξής του.

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχουν ξαφνικά εμπόδια σε αυτό που θέλετε να κάνετε. Ίσως να νιώσετε ότι αυτά τα εμπόδια είναι μια ρεαλιστική κατάσταση την οποία εσείς θα την βιώσετε σαν κάτι το πολύ έντονο. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν μια σχέση με Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω γιατί μπορεί να γίνει μια ανατροπή από γεγονότα ή παρέμβαση η οποία όμως είναι αναγκαία για να υπολογίσετε και εσείς πράγματα τα οποία ούτε καν σας είχαν περάσει από το μυαλό. Η προσγείωση μπορεί να γίνει απότομα και ξαφνικά αλλά αυτό θα σας εξελίξει και θα σας κάνει στην μετέπειτα πορεία σας να κινηθείτε πιο οργανωμένα και σωστά προσθέτοντας παραμέτρους που δεν τις είχατε σκεφτεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπαίνετε σε μια τάξη και αυτό σας κάνει καλό γιατί μερικοί από εσάς είχατε τελείως ξεφύγει από το πρόγραμμα. Γενικά νιώθετε από τις συνθήκες δραστήριοι αλλά εκτός παιχνιδιού. Σαν οι έννοιες σας και τα ενδιαφέροντά σας να μην συμπίπτουν με τον άλλο κόσμο και προτιμάτε είτε την απομόνωση είτε την απόσυρση. Επειδή σας προβληματίζει μια προσωπική σχέση στην οποία δεν ξέρετε ακριβώς τι να κάνετε για να λειτουργήσει σωστά μερικοί είστε σε αδιέξοδο ή σε αδράνεια περιμένοντας να περάσει ο χρόνος για να κινηθείτε ανάλογα, κυρίως αν σας ενδιαφέρει ένα πρόσωπο στον επαγγελματικό σας χώρο. Πάντως χρειάζεται να κρατήσετε ισορροπίες μέσα στο καθημερινό σας πρόγραμμα και καλό είναι να ξεκινήσετε από μια καλύτερη διατροφή και γενικά μεγαλύτερη φροντίδα του εαυτού σε θέματα ομορφιάς και εμφάνισης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπαίνετε σε φάση σοβαρότητας αλλά και μεγάλης υπευθυνότητας. Αυτό μερικές φορές σας δημιουργεί μια στενάχωρη διάθεση ή μελαγχολία αλλά είναι πολύ χρήσιμο για να δείτε και τις άλλες πλευρές του νομίσματος. Μέσα στα πλαίσια μιας συνεργασίας ή αν έχετε να πληρώσετε λογαριασμούς και γενικά να είστε υπόλογοι απέναντι σε φορείς και οργανισμούς όλο αυτό σας αναχαιτίζει την φόρα και σας κάνει υπερβολικά συγκρατημένους και μετριοπαθείς. Η σχέση με έναν Αιγόκερω ή με άτομα της οικογενείας σας περνάει από εντάσεις αλλά θα έρθετε πιο κοντά για λόγους που υποχρεώνουν την επαφή. Γενικά θα σοβαρέψετε απότομα. Οι γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερο έχετε εύνοια και άνοιγμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναγκαστικά έρχεστε στην θέση του άλλου και γίνεστε πιο συνεργάσιμοι και, παρόλο που αρνείστε από μέσα σας να κάνετε κινήσεις γιατί νιώθετε κάπως άβολα, σας αναγκάζουν οι καταστάσεις. Η συνεργασία ή η σχέση με έναν Αιγόκερω είναι δύσκολη αλλά πολύ γόνιμη γιατί θα βγουν πολλά καινούργια πράγματα τα οποία στην πορεία θα διαπιστώσετε ότι είναι για το καλό σας. Οι αρνητικές πάντως σκέψεις δεν βοηθούν καθόλου τις καταστάσεις για αυτό πετάξτε τις από πάνω σας και επενδύστε μόνο στο καλό και στην προσωπική σας επιτυχία. Η επαφή με έναν Κριό μπορεί να είναι επεισοδιακή αλλά τουλάχιστον σας ταρακουνάει και έχετε διάθεση για δράση. Η παρόρμησή σας βέβαια θα είναι πολύ μεγάλη και χρειάζεται να βάλετε και μπόλικη δόση λογικής.

ΛΕΩΝ

Προσπαθείτε να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και ίσως να νιώθετε και κάπως κουρασμένοι ή πεσμένοι σωματικά. Καλό είναι τουλάχιστον για σήμερα να είστε όσο μπορείτε πιο ξεκούραστοι και να μην κάνετε υπερβολές που θα σας βγάλουν έξω από τα όρια σας. Η σχέση με έναν Αιγόκερω μπορεί να σας βάλει σε ένα καλούπι και να σας κάνει καλό, παρόλο που αρκετές φορές διαφωνείτε ή νιώθετε ότι δεν ταιριάζετε. Το όραμα και η διάθεση υπάρχουν, η δομή και η οργάνωση λείπουν και εκεί σας το συμπληρώνουν ή άτομα από την οικογένειά σας ή ένα πρόσωπο που το διαθέτει. Οι υποχρεώσεις που έχετε να βγάλετε τουλάχιστον για σήμερα μπορεί να σταματήσουν την φόρα που έχετε πάρει αλλά τουλάχιστον θα σας δώσουν χρόνο να σκεφτείτε με περισσότερο ρεαλισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε ξεκινήσει με μεγάλα κέφια γιατί βλέπετε ότι γύρω σας τα πράγματα ρέουν πιο καλά και επειδή εσάς σας πηγαίνουν τα νοικοκυρέματα η διάθεσή σας σάς σπρώχνει να μαζέψετε οτιδήποτε ήταν χαοτικό γύρω σας και να μπείτε στην απόλυτη τάξη. Η σχέση με Καρκίνο ή Αιγόκερω θα σας απασχολήσει και ίσως να πάρετε ξαφνικά μια απόφαση η οποία θα σας φέρει τα πάνω κάτω αλλά τουλάχιστον θα ηρεμήσετε μετά από αυτό, επειδή τον τελευταίο καιρό έχετε γίνει πιο τολμηροί σε θέματα συνεργασιών, επενδύσεων γιατί λέτε μέσα σας «τι έχω να χάσω;». Τουλάχιστον για σήμερα θα σταματήσετε να είστε πολύ τολμηροί γιατί θα επικρατήσει η λογική.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Αναγκαστική προσγείωση και πιθανή καταστολή όλης της φόρας που έχετε πάρει. Είτε οικογενειακές υποθέσεις, είτε η σχέση με έναν Αιγόκερω και για χάρη της τάξης ή της κοινωνικής υποχρέωσης, θα σταματήσουν για λίγο ακόμα κάποιες αποφάσεις οι οποίες φαίνονταν πολύ ανατρεπτικές. Βέβαια, μερικοί που δεν φοβάστε, θα συνεχίσετε για να φτάσετε μέχρι τέρμα το σκοινί γιατί με αυτόν τον τρόπο νιώθετε ότι θα βγείτε από το αδιέξοδο. Κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε πάρει μέσα σας βαθιές αποφάσεις και προτιμάτε ακόμα και την σύγκρουση παρά τη επιστροφή σε μια κατάσταση η οποία σας πίεζε ή σας έκανε να μην είστε ο εαυτός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οργανώνετε περισσότερο τον χρόνο σας και τις υποχρεώσεις σας και αυτό βάζει ένα τέλος στην αναρχία και την παρορμητική δράση που είχατε. Κυρίως η καθημερινότητά σας χρειάζεται αναβάθμιση αλλά και υπενθύμιση όλων των φιλόδοξων σχεδίων σας γιατί με τις νέες ιδέες όλα αυτά κατά κάποιο τρόπο τα είχατε αφήσει πίσω σας και δεν μπορούσατε να κάνετε πολλά πράγματα. Εσείς αυτό το διάστημα παλεύετε να επικρατήσει το καινούργιο μέσα σας και αυτό είναι δύσκολο γιατί με την μια δεν μπορείτε να διαγράψετε ιδέες και πεποιθήσεις ετών. Η σχέση με έναν Κριό και κυρίως αν είναι ένα νεώτερο πρόσωπο μπορεί να αναθεωρηθεί. Γενικά όμως όλη αυτή η αναχαίτιση που θα γίνει θα σας κάνει καλό γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δομήσετε περισσότερο το πρόγραμμά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε γενικά πολύ ανοικτοί στο καινούργιο για αυτό μπορεί να φανείτε στα μάτια των άλλων υπερβολικά καλοπροαίρετοι ή πολύ ανεξάρτητοι. Συμβαίνουν και τα δυο αυτές τις ημέρες γιατί έχετε αρχίσει και νιώθετε πολύ διαφορετικά από τον υπόλοιπο καιρό και κατά κάποιο τρόπο θέτετε νέες βάσεις σε όλα τα πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι είστε πολύ τολμηροί σε θέματα επαγγελματικού ρίσκου και ερωτικής διάθεσης και αυτό βοηθάει στο να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Μην αφήνετε πάντως τον χρόνο να κυλάει και κάντε όσο μπορείτε περισσότερα πράγματα γιατί ένα από όλα θα κάτσει και θα σας φέρει και χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προτιμάτε πριν την δράση την απομόνωση για αυτό, παρόλο που ξεκινάει καινούργια εβδομάδα, εσείς ακόμα είστε μουδιασμένοι και μερικοί και αναποφάσιστοι για ένα πολύ προσωπικό θέμα. Μετά θα πάρετε βέβαια φόρα και θα κινηθείτε διαφορετικά. Η ξαφνική μετακίνηση από ένα χώρο σε έναν άλλο μπορεί να σας αναστατώσει για λίγο αλλά τελικά παρόλο που ίσως να γίνει με το ζόρι η ενέργεια θα αλλάξει και μπορεί να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και πρωτοποριακό. Αρνείστε βαθιά την αλλαγή αλλά τώρα είναι η μεγάλη σας ευκαιρία. Αν και σας ζορίζει, αρπάξτε την ζωή από τα μαλλιά και μην την αφήσετε. Γίνετε εσείς δημιουργοί και οραματιστές και όχι οι άλλοι. Είναι δική σας η ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθείτε να αλλάξετε την οικονομική σας κατάσταση κάνοντας νέες κινήσεις που θα σας κάνουν ανεξάρτητους. Η πρωτοπορία και η πρωτοτυπία μπορεί να είναι μέσα στα σχέδιά σας αλλά χρειάζεται να είστε επίμονοι και θετικοί για να πάρετε μια νέα δουλειά ή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο που πιθανόν να έχει και ταξίδια μέσα ή διδασκαλία ή επικοινωνία εφ όλης της ύλης. Η σχέση με έναν Δίδυμο ή με ένα άλλο πρόσωπο που έχει και φιλική χροιά μπορεί να δείξει προς το παρόν ότι κάτι πάει να γίνει αλλά τελικά μπορεί να μείνουν όλα στον αέρα προς το παρόν ή να μπει στην μέση το καθήκον. Αν το χειριστείτε πιο διπλωματικά θα κερδίσετε γιατί το ενδιαφέρον υπάρχει.

ΙΧΘYΕΣ

Παίρνετε αποφάσεις οργάνωσης και γενικής πειθαρχίας. Η κοινωνική γνώμη ή της οικογένειάς σας σάς επηρεάζει αλλά προς το καλό. Ίσως αυτό το καινούργιο που προσπαθείτε να κάνετε σε επίπεδο οικονομικό να σας καθυστερήσει για λίγο γιατί θα μπουν στην μέση νέες διαπραγματεύσεις που μπορεί να σας φρενάρουν ή να σας πειθαρχήσουν περισσότερο. Ο συνδυασμός πάντως θα σας βοηθήσει να κάνετε πράγματα τα οποία μετά στην πορεία θα είναι πιο εύκολα να τα στηρίξετε. Πάντως επειδή έχετε πάρει φόρα και κάνετε δυναμικές αλλαγές αυτό θα σας δημιουργήσει δράση.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved