Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 17° 50' 41" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 07° 36' 38" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 04° 29' 44" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 29° 44' 41" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 15° 26' 20" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΔΙΑΣ - 29° 14' 22" ΙΧΘΥΕΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 20° 28' 22" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 43' 39" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 22° 39' 19" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 00' 32" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 12° 59' 09" ΤΑΥΡΟΣ R

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/3

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/3

 

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Η εμπιστοσύνη και η πίστη στους ανθρώπους κάνει τη ζωή να φαίνεται περισσότερο ασφαλής.

 

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάει μια πολύ χαρούμενη ημέρα για σας, αφού θα είστε πολύ ευδιάθετοι και αισιόδοξοι. Ειδικά οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μια ευχάριστη εμπειρία η οποία θα σας δώσει δημιουργικό πνεύμα και χαρά. Κυρίως αν είναι να κάνετε και ένα ταξίδι το οποίο θα το συνδυάσετε και με ένα συναισθητικό γεγονός. Η σχέση με έναν Δίδυμο, Ζυγό ή Τοξότη θα αναπτυχθεί περισσότερο και ίσως να επιβεβαιώσετε με αυτόν τον τρόπο τα σταθερά συναισθήματα προς το πρόσωπό σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Η ελευθερία είναι ένα προσόν που τελικά το κατακτάτε για αυτό ίσως να αναζητήσετε περισσότερο την προσωπική σας απελευθέρωση σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί να καταφέρετε να γίνετε πιο ανεξάρτητοι σε θέματα μιας συνεργασίας ή μιας συναισθηματικής σχέσης η οποία μερικές φορές σας προκαλεί υπερβολική εξάρτηση. Ο Τοξότης είναι ένα άτομο που άλλες φορές το αμφισβητείτε και άλλες φορές το δέχεστε πιο εύκολα. Τουλάχιστον σήμερα θα είναι πιο κοντά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Επεκτείνεστε και γίνεστε πιο κοινωνικοί και πολύπλευροι. Η επιρροή ενός Τοξότη θα είναι καταλυτική και εσείς δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι για να διαδώσετε αυτό που θέλετε. Η σημερινή ημέρα θα κυλήσει μέσα σε χαρούμενες επικοινωνίες και επαφές. Η τύχη είναι με το μέρος σας για αυτό κινηθείτε άφοβα. Ο ενθουσιασμός είναι αυτός που σας χρειάζεται για αυτό μην σταματάτε να κάνετε καινούργια πράγματα και να πιστεύετε ότι θα γίνουν όλα έτσι όπως τα θέλετε. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε ιδιαίτερη εύνοια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Αναζητάτε την χαμένη σας πίστη και αισιοδοξία για αυτό θα κινηθείτε πιο δυναμικά αλλά και με μεγαλύτερη ελευθερία γιατί δεν θέλετε να δεσμεύεστε ή να σας κάνουν κουμάντο τι θα κάνετε και τι όχι. Ίσως αυτό να θορυβήσει ένα πρόσωπο που νιώθει ανασφάλεια από αυτή την συμπεριφορά σας και μπορεί να σας εγκλωβίσει με τον τρόπο του. Η εναλλακτική θεραπεία και η πίστη γενικά στην θετική σκέψη σας βοηθάει ακόμα και σε ένα μικρό καθημερινό πρακτικό πρόβλημα.

 

ΛΕΩΝ 

Νιώθετε τυχεροί και ευλογημένοι για αυτό μπορεί να ρισκάρετε σε οτιδήποτε φοβόσασταν ή αρνιόσασταν παλιά. Σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι και παρόλο που είναι τέτοια η ημέρα θα λάβετε μια πληροφορία η οποία θα σας δώσει μεγάλη χαρά και αισιοδοξία. Ο Τοξότης μπορεί να σας φέρει γούρι. Καλό είναι να παίξετε ένα λαχείο ή τυχερό παιχνίδι γιατί έχετε παντού εύνοια. Μόνο μην περάσετε σε υπερβολές γιατί υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας και χάνετε το μέτρο. Η συνεργασία με έναν Δίδυμο ή Υδροχόο θα σας ανοίξει νέες πόρτες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε ανοικτοί αλλά ίσως να ξεφύγετε πέρα των εκτιμήσεων σας. Ιδιαίτερα το θέμα ενός ακινήτου ή κάτι που αφορά στην αλλαγή μέσα στον χώρο σας να το βλέπετε υπερβολικά μεγεθυμένο και να μην έχετε σωστή εικόνα της υπόθεσης. Επειδή θα χρειαστεί να έχετε πίστη στο οτιδήποτε κάνετε, μην αφήνετε να σας παίρνει από κάτω το πρόβλημα. Είναι αναγκαίο με κάθε τρόπο να πιστέψετε ακόμα και σε θαύματα γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ανοίξετε την εσωτερική σας διάσταση και θα γίνετε πιο πλούσιοι αφού δεν θα αρκείστε μόνο σε θέματα υλικά ή πρακτικά. Η σχέση με Τοξότη σας βοηθάει να γίνετε πιο θετικοί και οραματιστές.

 

sunastria

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Νιώθετε δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε όλες τις δυσκολίες που έχετε μπροστά σας. Ένα ταξίδι ή μια γνώση που την περιμένατε εδώ και καιρό τώρα έρχεται και πάλι στο προσκήνιο και σας δίνει ένα νέο στίγμα. Επειδή μπορεί να μιλήσετε και προφητικά για κάποια πράγματα γιατί η διαίσθησή σας θα είναι αυξημένη, να λάβετε υπόψη σας τις εμπνεύσεις σας γιατί με αυτές θα κάνετε τις ανάλογες κινήσεις για να βγείτε από τα αδιέξοδα, κυρίως αυτά που έχουν δημιουργηθεί από το παρελθόν σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθετε λιγότερο φοβισμένοι αλλά και αισιόδοξοι για ένα οικονομικό θέμα σε σχέση με ένα ακίνητο. Είστε έτοιμοι πάντως να δείτε από την καλή πλευρά το επίμονο φλερτ ενός Κριού και να σταματήσετε να φοβάστε ή να μην έχετε εμπιστοσύνη. Ιδιαίτερα εσείς που σχετίζεστε ήδη με έναν Δίδυμο θα σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε τα θέλω σας πράξη και ίσως να αποκτήσετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την γνώση και την επικοινωνία. Καλό είναι να κάνετε μια οργανωμένη λίστα των οικονομικών σας υποχρεώσεων γιατί υπάρχει ένα χάος στο θέμα των εξόδων σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Μια προσωπική απόφαση θα σας ενδυναμώσει σχετικά με την μετακίνησή σας από ένα σπίτι σε ένα άλλο. Η προσωπική σας δύναμη θα προέλθει από μια εσωτερική ελευθερία και γενικά μια βαθιά αισιοδοξία για το μέλλον σας και την ζωή σας. Είστε ιδιαίτερα πάντως τυχεροί για αυτό καλό είναι να δείτε ακόμα και κάποια εμπόδια σαν ευκαιρία. Αν αυτό γίνει τρόπος ζωής σας, θα σας δώσει ένα μεγάλο άνοιγμα και θα κάνετε στροφή 180 μοιρών σε όλα τα επίπεδα. Η ξαφνική γνωριμία με έναν Δίδυμο θα σας φέρει τα πάνω κάτω.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Η φιλία για σας είναι πολύ σημαντική για αυτό μην απαρνείστε άτομα τα οποία είναι τελείως διαφορετικά από εσάς. Η βοήθεια από έναν Τοξότη είναι εμφανής αφού σας βοηθάει με το στυλ του και την πίστη του να ενδυναμώσετε περισσότερο αλλά και να αποκτήσετε μια πολύ θετική στάση απέναντι στην ζωή. Η γνωριμία με έναν Δίδυμο μέσω ενός φιλικού προσώπου θα σας ικανοποιήσει αρκετά και από εκεί που δεν το περιμένατε θα γίνει κάτι πολύ καλό στην ζωή σας, αρκεί να το στηρίξετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Μια ευχάριστη έκπληξη θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα σας δημιουργήσει και πάλι ελπίδες σε ένα οικονομικό θέμα ή πάνω σε μια νέα δουλειά που προσπαθείτε τώρα να κάνετε. Και θα πάει καλά, αρκεί να είστε τολμηροί και εύκολοι στην συνεργασία γιατί μόνοι σας δεν μπορείτε να το στήσετε και έχετε την ανάγκη και κάποιων άλλων ατόμων. Επειδή όμως εσείς θα παίξετε έναν ηγετικό ρόλο στην υπόθεση, καλό είναι να είστε ξεκάθαροι τι ζητάτε για να μην υπάρχουν μπερδέματα και καθυστερήσεις.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Είστε πολύ σίγουροι για πράγματα τα οποία θέλετε να προωθήσετε. Επειδή θα είστε υπερβολικά αισιόδοξοι θα ήταν πολύ ωφέλιμο για σας και για τους γύρω σας και κυρίως αν εμπλέκεστε ερωτικά με έναν Δίδυμο ή Τοξότη να είστε όσο μπορείτε πιο αληθινοί μαζί του γιατί υπάρχει περίπτωση να μην του εμφανίζετε αυτά που θα έπρεπε να μάθει και αυτό δεν κάνει καλό σε κανέναν. Η πίστη και η συμπόνια θα σας ανοίξουν περισσότερο την καρδιά και θα σας κάνουν πιο ανθρώπινους και θετικούς απέναντι ακόμα και σε δυσκολίες ή αρνητικές πεποιθήσεις.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

 

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας; 

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

 

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας; 

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

 

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved