Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 29/3 έως και 31/3.

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι οι ημέρες που θα είστε πιο προβληματισμένοι και σκεφτικοί γενικά για την ζωή σας ή για ένα βήμα που θέλετε να κάνετε το οποίο τώρα το βλέπετε τολμηρό και γενικά μπορεί μέσα σε αυτές τις δυο ημέρες να νιώσετε ξαφνικά ότι ωριμάζετε. Η Κυριακή θα είναι η τυχερής σας ημέρα αφού θα βρείτε άμεση λύση η οποία θα σας γεμίσει μεγάλη χαρά αλλά και τύχη. Για αυτό μην κρατήσετε καθόλου κακίες και πιθανόν αρνητικές πεποιθήσεις. Η σχέση με έναν Σκορπιό είναι υπό εξέλιξη. Ο Ζυγός και ο Τοξότης είναι τα άτομα που θα σας κάνουν να περάσετε πολύ όμορφα. Μια καινούργια αναπάντεχη γνωριμία μπορεί να σας κτυπήσει την πόρτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε γενικά πολύ συγκρατημένοι σε συμπεριφορές και ανοίγματα απέναντι ακόμα και σε μια συνεργασία η οποία νιώθετε ότι ενώ σας διαβεβαιώνει ότι είναι για το καλό σας τελικά δεν είναι. Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες οι οποίες όμως από την Κυριακή και μετά θα γίνουν πιο φανερές και εδώ θα χρειαστεί να έχετε ελεύθερο πνεύμα, διάθεση για γνώση και γενικά μια μεγαλύτερη συμπεριφορά ρίσκου για να αντεπεξέλθετε στον γρήγορο ρυθμό. Μια γνωριμία που την κρατάτε σε μυστικό επίπεδο με έναν Κριό ή με έναν Τοξότη θα σας αναστατώσει αλλά μπορεί μέσα από τον ενθουσιασμό σας να ανοίξετε τα χαρτιά σας. Πάντως η άσκηση και η γυμναστική θα σας κάνει γενικά πολύ καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρόλο που αντέχετε την επιστροφή στο παρελθόν και κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Σκορπιό ή Ιχθύ έχετε αποφασίσει μερικοί από εσάς να προχωρήσετε σε νέα ανοίγματα για να δείτε από εκεί κάτι το διαφορετικό. Και θα το κάνετε πιο εύκολα από την Κυριακή και μετά αφού είτε από μια τυχαία γνωριμία είτε από θετικές συγκυρίες θα έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο το οποίο θα σας δώσει ένα άλλο νόημα ζωής. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό αλλά είστε σε φάση νέων γνωριμιών και επαφών που θα σας βοηθήσουν επειδή βασικά εσείς το έχετε επιλέξει βαθιά στην αναδιοργάνωση και στον νέο σχεδιασμό της ζωής σας, κυρίως αν είναι Λιοντάρι ή Τοξότης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάπως η εκρηκτική σας συμπεριφορά τουλάχιστον για την Παρασκευή και το Σάββατο θα καταλαγιάσει γιατί είτε θα γίνετε περισσότερο συναισθηματικοί ή θα είστε συνειδητά ήρεμοι και σοβαροί με στόχο να μπείτε πιο βαθιά σε μια υπόθεση και κυρίως στον ερωτικό σας τομέα. Ίσως να αποφασίσετε να προχωρήσετε πιο σοβαρά μια σχέση σας και κυρίως αν είναι μεγαλύτερο το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Με αυτόν τον τρόπο νιώθετε ότι σοβαρεύετε ή ότι περνάτε μια πιο σταθερή περίοδο στην ζωή σας που έχετε ανάγκη από την συναισθηματική σιγουριά. Το θέμα ενός παιδιού μπορεί να έχει μπλοκάρει αλλά σύντομα θα γίνει αυτό που θέλετε. Από την Κυριακή και μετά μπορεί να ανοίξετε το σπίτι σας και να υποδεχτείτε φίλους και αυτό θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί και άνετοι.

ΛΕΩΝ

Το παρελθόν μπορεί να σας έχει συνεπάρει και να βγάζετε όλες σας τις δυσκολίες αλλά παρατηρείτε και μέσα σας ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο πια όπως πιστεύατε γιατί νέοι παράμετροι έχουν προστεθεί και γενικά είστε πιο αισιόδοξοι και πιο γενναίοι. Από την Κυριακή και μετά θα έχετε ένα τυχερό αστέρι από πάνω σας και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο για αυτό φροντίστε να περάσετε όμορφα και ερωτικά. Γιατί εσείς μόνο όταν δημιουργείτε και βάζετε την προσωπική σας σφραγίδα εξελίσσεστε. Τα τυχερά παιχνίδια προσφέρονται αλλά με μέτρο. Οτιδήποτε πάντως θέλετε να το ξεκαθαρίσετε σε επίπεδο σχέσης τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να κάνετε την κρούση σας γιατί θα έχετε και ευελιξία και διάθεση να πετύχετε τον σκοπό σας. Καλό είναι να διασκεδάσετε και λίγο αφού θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεδώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε φάση συζητήσεων, έρευνας και γενικά πιο βαθύτερης ενδοσκόπησης η οποία θα σας δώσει την δυνατότητα να χρωματίσετε και λίγο την καρδιά σας. Πάντως ένα άτομο που σχετιζόσασταν παλιά μπορεί να σας τα πει λίγο χύμα γιατί μπορεί με την υπερβολική σας κριτική να το είχατε πληγώσει. Ένα ταξίδι μπορεί να σας φέρει μεγαλύτερη ευκολία στο να εισπράξετε μετρητά. Πάντως είστε σε φάση να μοιραστείτε εσωτερικά συναισθήματα και κυρίως αν σχετίζεστε με Σκορπιό ή Αιγόκερω. Από την Κυριακή και μετά ίσως να κάνετε υπερβολές τις οποίες ούτε και εσείς κατά βάθος υποστηρίζετε. Προσέξτε τις λάθος εκτιμήσεις και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Αν σχετίζεστε με Δίδυμο, Τοξότη ή Ιχθύ θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί με τα συμπεράσματα που θα βγάλετε γιατί μπορεί να καταλάβετε κάποια πράγματα λάθος.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε πάνω σε ένα θέμα οικονομικό γιατί μπορεί να σας έχουν βγει είτε οι βαθιές επιθυμίες που μπορεί να έχουν και την μορφή απαίτησης ή ένας θυμός που αφορά ένα ακίνητο ή μια οικονομική υπόθεση. Μπορεί και να έχετε αδικηθεί στο παρελθόν από μια μοιρασιά αλλά τελικά επειδή τίποτε δεν μένει κρυφό κάτω από τον ήλιο τώρα μπορεί να εμφανιστεί το δίκιο σας και να μπορέσετε επιτέλους να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Κυρίως από την Κυριακή και μετά είτε μέσα σε ένα ταξίδι είτε από επικοινωνία ή μια πληροφορία θα δικαιωθείτε και θα νιώσετε πολύ δυνατοί. Πάντως αυτό τον καιρό γενικά επαναστατείτε και ίσως να έχετε πάρει φόρα για πολλά πράγματα γιατί έχετε ανάγκη από ξεκαθαρίσματα αλλά και νέες εμπειρίες. Η σχέση με Καρκίνο σας ζορίζει γιατί δεν έχετε σημείο συμβατότητας, αρκετές φορές παρόλα αυτά θέλετε να είστε μαζί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθετε δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε έρχεται στο διάβα σας. Επειδή έχετε ανάγκη να εκφράσετε τον βαθύ σας εαυτό και επιτέλους να πείτε και αυτά που σας βασανίζουν μπορεί να το κάνετε με έναν τρόπο αρκετά δυναμικό ή δραστικό. Σίγουρα θα έχετε βρεθεί αυτή την περίοδο να κάνετε πράγματα τα οποία ούτε που τα φανταζόσαστε γιατί οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και από εκεί που περιμένατε με το σταγονόμετρο να γίνουν πράγματα τώρα βλέπετε ότι προχωράνε πολύ γρήγορα. Το ζητούμενο είναι να ρισκάρετε και να κάνετε κάτι το πολύ διαφορετικό ίσως και το πρωτοποριακό. Πάντως από την Κυριακή και μετά θα νιώσετε την ανάγκη να είστε πιο ελεύθεροι και λιγότερο φοβισμένοι για αυτό ίσως να κάνετε σπατάλες σε όλα τα επίπεδα και ακόμα και στο φαγητό. Κυρίως στα γλυκά που εκεί μερικές φορές ξεσπάτε. Η σχέση με Κριό ή Δίδυμο μπορεί να περάσει σε φάση καλύτερης επικοινωνίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρόλο που μένετε μέσα γιατί θέλετε είτε να σκεφτείτε είτε μπορεί να έχετε καθηλωθεί από θέματα που σας στεναχωρούν στο πίσω μέρος του μυαλού σας υπάρχει η πληροφορία ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο τραγικά όσο τα νομίζατε οπότε στον ορίζοντα θα βρεθούν λύσεις. Από την Κυριακή και μετά θα είναι μια πολύ τυχερή ημέρα και δημιουργική για σας. Πάνω από όλα θα είστε ο εαυτός σας αφού θα εκφραστείτε πιο δυναμικά και περισσότερο θα ρισκάρετε. Πιθανόν να κλείσετε μια συμφωνία από το πουθενά ή να ανακαλύψετε ένα νέο πρόσωπο στην ζωή σας που θα σας φέρει μεγάλες ανακατατάξεις με την καλή έννοια. Γενικά όμως σταματήστε να φοβόσαστε, κρατήστε τον στόχο σταθερό και τοξεύσετε γιατί θα στείλετε το βέλος σε πολύ καλό μέρος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε έτοιμοι να δείξετε τα βαθιά σας συναισθήματα και να μοιραστείτε ακόμα και με κάποια άτομα που παλιά αποφεύγατε ένα πρόβλημά σας που πιθανόν να είναι ερωτικό. Καλό είναι να ξεσπάτε που και που γιατί με αυτόν τον τρόπο θα εκτονώνεστε και θα φεύγει από πάνω σας η αίσθηση της ανεπάρκειας. Επειδή είστε τα άτομα που ό, τι και να γίνει πάντα φταίτε εσείς όταν αποφορτίζεστε αποκτάτε μεγαλύτερη δύναμη. Οι καλές συζητήσεις σας βοηθάνε να πάρετε πιο γρήγορα απόφαση για να κλείσετε έναν κύκλο που είναι αναγκαίος. Η σχέση με Κριό μπορεί στο παρελθόν να σας είχε πληγώσει αλλά τώρα έχετε άλλα φόντα να το αντιμετωπίσετε. Από την Κυριακή μπορεί να έχετε την ανάγκη να πάρετε είτε περισσότερο γνώση είτε να γίνετε πιο απελευθερωμένοι και να έχετε μεγαλύτερη εσωτερική δύναμη και πίστη. Η σχέση με Δίδυμο πιθανόν να εξελιχτεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σκοτεινιά και μερικές φορές ο πόνος που ξυπνάει μέσα σας σάς κάνει να σκέφτεστε ότι υπάρχετε και σας κάνει πιο προσεγγίσιμους στους άλλους ανθρώπους γιατί πολλές φορές δείχνετε απρόσιτοι και το ξέρετε. Οπότε μην αρνείστε το κομμάτι του εαυτού σας που μπορεί να θέλει να μοιράζεται τα βαθιά συναισθήματα με άλλα πρόσωπα. Η σχέση με τον Σκορπιό σας ενδυναμώνει γιατί γίνεστε περισσότερο ερευνητικοί και σταθεροί. Από την Κυριακή και μετά θα πετάξετε την θλίψη και τα πιθανά οικονομικά προβλήματα και θα γίνει κάτι πολύ καλό στην προσωπική σας ζωή. Η τύχη πάντως θα είναι με το μέρος σας και θα ανοίξετε περισσότερο τα φτερά σας αφού θα γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί και θα βρεθείτε μέσω φίλων. Ο Δίδυμος και ο Τοξότης θα σας κάνουν πολύ καλό.

ΙΧΘYΕΣ

Είστε πολύ ώριμοι και παίρνετε αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σας. Έχετε μεγαλύτερες δυνάμεις αφού μπορείτε και αφουγκράζεστε πιο εύκολα τις προσωπικές σας ανάγκες και βρίσκετε τρόπο να τις καλύπτετε. Ένα μήνυμα από το εξωτερικό θα σας χαροποιήσει. Η σχέση με έναν Λιοντάρι περνάει από διακυμάνσεις γιατί σας πιέζει να βρείτε την προσωπική σας δύναμη την οποία κατά εποχές αρνείστε. Από την Κυριακή και μετά θα ανοιχτείτε περισσότερο σε κοινωνικό επίπεδο και θα γεμίσετε με κόσμο γύρω σας. Καλό είναι να γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί γιατί με αυτόν τον τρόπο βοηθιέστε και εσείς και δεν κρατάτε πολλά να σας βαραίνουν. Αποφύγετε όμως τις επιπολαιότητες και τις υπερβολές γιατί μπορεί να ξεσηκωθείτε από ένα Τοξότη και να φλερτάρετε μαζί του ή να τον παρασύρετε από τα λόγια του και κυρίως εσείς που είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved