Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/3

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/3

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Ο κυριότερος λόγος της γνώσης είναι η δράση.

ΚΡΙΟΣ

Είστε πολύ δυναμικοί και έτοιμοι μέσα σας να φέρετε την αλήθεια σε όλα τα επίπεδα. Γενικά όμως θα κινηθείτε σήμερα πολύ συντηρητικά γιατί δεν έχετε διάθεση να ξεπεράσετε τον εαυτό σας. Αντίθετα, κάνετε κινήσεις πιο οργανωμένες γιατί δεν σας αρέσει να χάνετε κι αυτά που έχετε. Το πλάνο, η πειθαρχία και η καλή διατροφή είναι παράγοντες που σας δυσκολεύουν αλλά σας βοηθούν να ανακαλύψετε και άλλα πράγματα για τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μια πολύ καλή ημέρα για σας σήμερα γιατί θα έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και κυρίως το θέμα ενός παιδιού θα σας ικανοποιήσει πλήρως. Αν σχετίζεστε με Παρθένο θα έχετε μια πολύ καλή ημέρα γιατί θα έχετε κοινό στόχο και σκοπό. Να περάσετε καλά και να είστε ήρεμοι και ασφαλείς. Αν δεν σας φοβίζει να απελευθερώσετε από μέσα σας το κρυμμένο παιδί θα απελευθερωθείτε και θα φύγουν για λίγο οι έννοιες και τα προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι η ημέρα που θα χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις και πράγματα τα οποία μπορεί να σας κουράζουν αλλά είναι αναγκαία για να την καλή επιβίωση. Όταν κάνετε πράξεις έρχεστε πιο κοντά με τον εαυτό σας αρκεί να είστε πιο οργανωμένοι και πειθαρχημένοι τουλάχιστον με το πρόγραμμα της ημέρας. Ο Παρθένος είναι ένα άτομο που μπορεί να σας απασχολήσει. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο επειδή είστε ακόμα σε μερικά πράγματα στα σύννεφα και μπορεί να φαντάζεστε και πράγματα που δεν έχουν υπόσταση, τώρα θα σας παρουσιαστεί η ευκαιρία να διαψευστούν όλα αυτά που νομίζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θετική ημέρα με εξελίξεις που θα σας δώσουν το προβάδισμα σε μια σχέση που μπορεί να είναι με Παρθένο. Μην αφήνετε να σας χαλάνε την διάθεση άτομα που μπορεί να είναι και από το στενό σας φιλικό περιβάλλον. Εσείς πρέπει μέσα σας να είστε σταθεροί και πειθαρχημένοι . Η προσφορά, η υπηρεσία και γενικά το οτιδήποτε θα αφορά πρακτικές δουλειές ακόμα και μαγείρεμα ενός ειδικού φαγητού θα σας κάνει καλό γιατί θα απορροφήσει το μυαλό σας από τα τετριμμένα. Πιθανόν ένα ταξιδάκι να σας ικανοποιήσει.

ΛΕΩΝ

Είστε γενικά της άποψης ότι πρέπει να συμμαζευτείτε για να κάνετε κάτι οργανωμένο και με μέθοδο το οποίο θα σας βοηθήσει τις επόμενες ημέρες. Είστε διαφοροποιημένοι από τους γύρω σας και προσπαθείτε να εξασφαλίσετε κάποιες άμεσες ανάγκες σας. Μπορεί βέβαια να ξυπνήσετε ξαφνικά από μια παγίδα που ίσως να έχετε μπει στο θέμα μιας συνεργασίας και να πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα σας εξασφαλίζουν περισσότερο. Η σχέση με Ιχθύ μπορεί να περάσει διακυμάνσεις και στρες λόγω πρακτικών θεμάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε στο απόγειο της δύναμής σας αφού βάζετε σαν πρώτη προτεραιότητα τις ανάγκες του εαυτού σας και όχι των άλλων όπως συνήθως κάνετε. Καλό είναι να μην αφήνετε κανέναν να σας επηρεάζει σε κάποιες ατομικές υποθέσεις που μπορεί να σας ζορίζουν γιατί δεν θα έχετε σωστή κρίση και κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες γιατί ίσως να μην βλέπετε την αλήθεια αλλά την αντανάκλαση της ψευδαίσθησης. Γενικά όμως θα πάρετε πολλές πρωτοβουλίες οι οποίες θα είναι θετικές για να περάσετε καλά και δημιουργικά.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Είστε πολύ επιφορτισμένοι με διάφορα θέματα και πιθανόν να αναζητήσετε την ξεκούραση και την γαλήνη, χωρίς να ανακατευτείτε με πολύ κόσμο και συζητήσεις. Η κρυφή σκέψη μιας απωθημένης επιθυμίας που αφορά έναν Ιχθύ ή ένα άλλο πρόσωπο ίσως ανακαλύψετε ότι τόσο καιρό βαδίζατε σε λάθος δρόμο. Επανέρχεστε πάντως σε μια πολύ σημαντική ιστορία που αφορά ένα ξεκαθάρισμα κοινωνικό και αυτό θα σας κάνει καλό γιατί θα λάμψει η αλήθεια. Οι φίλοι είναι πολύτιμοι αυτό το διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανανεώνεστε και δείχνετε πολύ καλύτερα, αφού οι υποθέσεις σας παίρνουν σάρκα και οστά και δεν έχετε τίποτε να φοβηθείτε ή να κάνετε που δεν σας αρμόζει ή είναι έξω από την ψυχοσύνθεσή σας. Η απάντηση από έναν φίλο που περιμένετε θα είναι πολύ θετική και έτσι θα δείτε ότι οι προσπάθειές σας δεν θα πάνε στον βρόντο. Γενικά είναι η ημέρα που θα την περάσετε άνετα και θα είστε γεμάτοι. Η σχέση με ένα Ιχθύ θα βελτιωθεί γιατί εσείς θα δείξετε σταθερότητα και εμπιστοσύνη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε πολύ προσαρμοσμένοι με θέματα τα οποία μπορεί να μην σας πηγαίνουν γιατί σας αρέσει να μην δεσμεύεστε με πολλές υποχρεώσεις πρακτικές αλλά τώρα θα γίνετε ρεαλιστές και θα κάνετε και πράγματα τα οποία δεν σας αρέσουν. Κυρίως θα πάρετε αποφάσεις λογικές για ένα οικογενειακό θέμα το οποίο σας ταλαιπωρεί. Μπορεί να ζοριστείτε αλλά τουλάχιστον θα μάθετε να υπολογίζετε και κάποια υλικά πράγματα τα οποία δεν τους δίνετε σημασία. Η σχέση με τον Παρθένο μπορεί να βελτιωθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ καλή ημέρα για σας που θέλετε να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη και να επενδύσετε πάνω σε μια κατάσταση την οποία είτε την φοβόσασταν είτε την απομακρύνατε από την ζωή σας σαν κάτι το αδύνατο. Καλό είναι να ονειρευτείτε και εσείς για να κάνετε αυτά που θέλετε. Έχετε αξία αλλά καλό είναι να μην την περιορίζετε σε υλικά αγαθά και πρόσκαιρες επαγγελματικές επιτυχίες. Η σχέση με έναν Παρθένο που μπορεί να βρίσκεται και στο εξωτερικό θα πάρει μια καινούργια χροιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε επιφορτισμένοι στο να κάνετε πράγματα τα οποία σας εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία και γενικά την αποφόρτιση από τις εντάσεις και το στρες. Σίγουρα η καλή διατροφή και η προσεκτική αντιμετώπιση σε θέματα υγείας και γενικά ψυχοσωματικών καταστάσεων θα σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια και εμπιστοσύνη στην ζωή σας. Η σχέση με έναν Παρθένο θα σας δημιουργήσει διάθεση για να κάνετε πράξη αρκετές από τις ιδέες σας και να γίνετε πιο πρακτικοί και προσγειωμένοι.

ΙΧΘYΕΣ

Είναι η ημέρα που θα ασχοληθείτε αλλά και θα αντιληφθείτε περισσότερο τις ανάγκες των γύρω σας και κυρίως των πολύ δικών σας ατόμων. Αυτό είναι καλό γιατί θα αντιληφθείτε τι ακριβώς χρειάζεται ό άλλος για να είστε καλά αλλά και γενικά για το τι θα πρέπει να δίνετε για να κάνετε αυτό που θέλετε πραγματικότητα. Ίσως να ξυπνήσετε από ένα λήθαργο κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο γιατί θα διαπιστώσετε σε πιο σημείο παραμυθιάζεστε και τουλάχιστον θα το σταματήσετε.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved