Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/3

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/3

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Η πρώτη και μεγαλύτερη νίκη είναι να κατακτήσεις τον εαυτό σου.

ΚΡΙΟΣ

Είστε πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας και κάνετε βήματα που θα σας δώσουν θεαματικά αποτελέσματα. Είναι πλέον δεδομένο ότι απελευθερώνεστε τελείως από τα προβλήματα του παρελθόντος και τώρα μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε πολύ περισσότερο. Η διάθεση να ομορφύνετε τη ζωή σας και γενικά να αλλάξετε και την εμφάνισή σας μπορεί να σας οδηγήσουν να κάνετε και κάποιες υπερβολές ίσως και σπατάλες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκινάει μια περίοδος για σας όπου θα αναγκαστείτε να κάνετε μεν την επανάστασή σας αλλά χωρίς να φαίνεστε ή να κάνετε μπούγιο γιατί θα γίνει πίσω από την κουρτίνα. Η επαφή με άτομα που είχατε χαθεί εδώ και πολύ καιρό θα ξεκινήσει και πάλι γιατί θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε κάτι διαφορετικό και πρωτοποριακό στον χώρο των συνεργασιών σας ή μέσα στον εργασιακό σας χώρο, χωρίς να φαίνεστε εσείς απαραίτητα. Επειδή μπορεί να κρατάτε μια στάση πολύ εγωιστική σε ένα συγκεκριμένο θέμα ίσως να σας εμποδίσει τουλάχιστον για σήμερα να είστε συνεργάσιμοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε αφεθεί στο καινούργιο και αυτό σας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση γιατί θέλετε επιτέλους να ξεκολλήσετε από κάποιες καταστάσεις οι οποίες δεν ήταν και πολύ αληθινές. Ο Ερμής που είναι στους Ιχθύες δεν σας βοηθάει και πάρα πολύ να πάρετε τις αποφάσεις που αφορούν στην προσωπική σας ζωή ή τα θέματα καριέρας. Η ζωή σας γενικά αλλάζει επειδή έχετε αποφασίσει να κάνετε ένα πρωτοποριακό ξεκίνημα με έναν συνεργάτη που θα είναι Κριός. Η σταθερότητα πάντως σας βοηθάει να υλοποιήσετε περισσότερα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε αναλάβει δράση και κινείστε πολύ δυναμικά αλλά συγχρόνως μπορεί να κάνετε κάποιες υπερβολές και κυρίως με θέματα αγορών που ίσως αφορούν την εμφάνισή σας αλλά και την γενική σας εικόνα γιατί μπορεί να θέλετε σήμερα να φαίνεστε πολύ ανοικτοί και γενναιόδωροι. Ο Υδροχόος θα σας δώσει δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας και ίσως να βρείτε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με τον δικό του τρόπο. Οπότε θα έρθετε πιο κοντά και θα γεφυρώσετε κάποιες έντονες διαφορές που υπήρχαν.

ΛΕΩΝ

Είστε πολύ δυναμικοί και καταφέρνετε να εκφράσετε περισσότερο τον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας. Η βελτίωση πάντως έρχεται στην ζωή σας και σιγά σιγά θα δείτε να γίνονται μεγάλες αλλαγές τις οποίες θα μπορέσετε να τις στηρίξετε. Η υπόθεση του εξωτερικού θα λειτουργήσει υπέρ σας και θα έχετε τη βοήθεια από ένα πρόσωπο το οποίο θα σας δείξει την συμπαράσταση αλλά και την εκτίμησή του άμεσα σε εσάς. Είναι αναγκαίο πάντως να μιλήσετε πιο βαθιά με τον ανώτερο σας εαυτό γιατί είναι σημαντικό για σας να αφουγκραστείτε την καθοδήγηση που θα πάρετε από την διαίσθησή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κατά κάποιο τρόπο θα απομονωθείτε για λίγο γιατί έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε και να κάνετε τον απολογισμό σας. Επειδή σας είχαν πέσει πάρα πολλά αυτή την περίοδο γιατί είναι αναγκαίο να δράσετε, τώρα είναι καλή ευκαιρία να απολαύσετε την ηρεμία σας. Είστε όμως περισσότερο έτοιμοι για να δείτε την αλήθεια και αυτό ίσως να σας φοβίζει αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Κυρίως σε θέματα οικονομικά και συνεργασίες που θα γίνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Νιώθετε δυνατοί και αυτόνομοι και δεν κολλάτε πουθενά γιατί δεν έχετε πλέον τις ανασφάλειες ή τις ψευδαισθήσεις σας να σας μπερδεύουν. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο είστε οι πιο τυχεροί της υπόθεσης γιατί έχετε μεγαλύτερες ευκαιρίες για να αναδειχτείτε και να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες. Κυρίως όσοι ασχολείστε με επικοινωνία, με γραπτό λόγο, εμπόριο ή με θέματα ομορφιάς. Θα πάρετε στήριξη από την οικογένειά σας και αυτό θα σας σταθεροποιήσει πιο εύκολα τις υποθέσεις της καριέρας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετοιμάζεστε να κάνετε πράγματα τα οποία όμως μπορεί τελικά να μην έχουν το αποτέλεσμα που εσείς περιμένετε γιατί μπορεί να κινείστε με αργά βήματα. Επίσης μπορεί να θέλετε να συμμετάσχετε σε ένα γεγονός στο οποίο κατά κάποιο τρόπο θα εκτεθείτε και ίσως μέσα σας να το βλέπετε υπερβολικό αλλά τελικά να μην είναι και τόσο. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε καλύτερη διατροφή η οποία θα σας βελτιώσει την διάθεση γιατί θα έχετε καλύτερη σχέση με το σώμα σας. Ο Λέων σας πιέζει με τον δικό του τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε γενικά πιο ανοικτοί και αισιόδοξοι σε όλα σας τα προβλήματα τα οποία σας απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Τώρα τουλάχιστον φαίνεται στον ορίζοντα ότι κάτι πάει να αλλάξει και αυτό σας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Η ζωή σας αν το θέλετε πάρα πολύ θα αλλάξει γιατί είναι κάτι που βγαίνει από μέσα σας και έχετε βοήθεια άνωθεν. Το ερωτικό ρίσκο σας πηγαίνει αλλά και γενικά το οτιδήποτε σας βγάζει από την πλήξη και την ρουτίνα μπορεί να σας προσφέρει ακόμα και ξαφνικά χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι αναγκαίο να βάλετε το δείγμα γραφής σας και σίγουρα θα καθορίσει μια πολύ προσωπική σας σχέση η οποία σας αφορά άμεσα και ίσως να συνδυάζετε με ένα Λιοντάρι. Μπορεί να κοντράρεται μέσα σας για κάτι πολύ καινούργιο το οποίο έχετε καταλάβει ότι έρχεται στην ζωή σας και αν δεν κάνετε κάποιες καινοτομίες και εσωτερικές και εξωτερικές δεν θα μπορέσετε να αλλάξετε. Επειδή θα τα πείτε έξω από τα δόντια μπορεί να παρεξηγηθείτε από ένα πρόσωπο αλλά τουλάχιστον εσείς θα ξελαφρώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε πολύ ανοικτοί στις προκλήσεις και στα νέα καλέσματα. Προτιμάτε πάντως τα καινούργια πράγματα γιατί θέλετε να ξεκολλήσετε από τα παλιά για αυτό μπορεί ξαφνικά να ξεκινήσει μια σχέση με ένα νεώτερο άτομο. Ο Κριός σας κλείνει το μάτι και εσείς χρειάζεται να τον ακολουθήσετε, αν θέλετε να έχετε καλυτέρευση ή άνοιγμα των κοινωνικών σας ή φιλικών επαφών. Όσοι είστε πολύ καιρό μόνοι είναι εύκολο πλέον να κερδίσετε μια καλή σχέση αρκεί να πιστέψετε ότι σας ανήκει η χαρά και η ευτυχία.

ΙΧΘYΕΣ

Έχετε αναλάβει δυναμικές πρωτοβουλίες οι οποίες σας βγάζουν από μια κατάσταση αδράνειας ή από κάτι λυπηρό. Μπορεί να μην αντέχετε άλλο να είστε στεναχωρημένοι ή αδύναμοι και θέλετε να βγείτε μπροστά και να κερδίσετε ακόμα και την πρωτιά. Ένα Λιοντάρι που είναι συνέχεια στα πόδια σας μπορεί να σας κουράζει με τον τρόπο αντιμετώπισης κάποιων κοινών σας υποθέσεων και κυρίως αν σχετίζεται με καθημερινότητα και οικονομικά. Ο Ζυγός μπορεί να παίζει ρόλο σε μια συνεργασία και να χρειαστεί να είστε πιο συνεργάσιμοι αλλά και επικοινωνιακοί.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved