Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 22/3 έως και 24/3.

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Είστε σε πολύ καλή διάθεση για αυτό εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κάνετε πράγματα που παλιά ούτε καν τα είχατε τολμήσει. Όλοι αυτοί οι πλανήτες στον Κριό που έχουν ξεκινήσει σιγά σιγά να μαζεύονται και με την Αφροδίτη σήμερα στο ζώδιό σας είστε αρκετά ενεργοποιημένοι οπότε την αλήθεια που αναζητάτε να υπάρχει στην ζωή σας θα την βρείτε αυτές τις ημέρες με μεγαλύτερη ευκολία. Παρασκευή και Σάββατο θα κυλήσουν πάρα πολύ εύκολα και αβίαστα και κατά κάποιο τρόπο θα εισπράξετε πολύ περισσότερα πράγματα γιατί θα είστε πολύ ερωτικοί και διαθέσιμοι οπότε θα είστε ευχαριστημένοι και γεμάτοι. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Από την Κυριακή το μεσημέρι και μετά θα γίνετε περισσότερο προσγειωμένοι και ρεαλιστές.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε περίεργοι και γεμάτοι επιθυμία για δημιουργία αλλά και να φανείτε με τον δικό σας τρόπο και ίσως κάνετε υπερβολές και εγωιστικές τρόπο κινήσεις. Επειδή μερικοί από εσάς έχετε πάρει αποφάσεις να γίνετε περισσότερο ελεύθεροι και αυτόνομοι αλλά δεν θέλετε να το δείξετε γιατί μπορεί κάποιον να πληγώσετε, ενεργείτε πολύ αυθόρμητα και ίσως και παρορμητικά χωρίς όμως να το μοιράζεστε με κανέναν. Η σχέση με Ζυγό ενώ θέλετε πολύ να φανεί προς τα έξω κατά ένα μυστήριο τρόπο την κρύβεται. Από την Κυριακή και μετά θα είναι πιο εύκολες οι συνθήκες και θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά και διάθεση προσφοράς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε γενικά πολύ πιο άνετοι και ανοικτοί σε όλες τις καταστάσεις. Επιτέλους έχετε αρχίσει και ξεκολλάτε από τα πολλά δεινά της προηγούμενης περιόδου και νιώθετε ότι κάτι καλό πάει να γίνει. Η ιδιαιτερότητα μιας δουλειάς θα σας δημιουργήσει επιθυμία για δράση και γενικά για μια νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα. Μην αφήσετε όμως καμία αρνητική ή παθητική σκέψη να σας χαλάσει την διάθεση και την τύχη. Κυρίως από την Κυριακή και μετά όπου μπορεί να προκύψουν κάποια πρακτικά θέματα τα οποία σας κουράζουν και μερικές φορές βαριόσαστε να τα αντιμετωπίσετε. Η σχέση με Παρθένο χρειάζεται μεγαλύτερη διπλωματία για να έχετε μεταξύ σας καλή επαφή και επικοινωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρειάζεστε δράση για να ξεκολλήσετε από μια κατάσταση στάσιμη και αδρανή. Τώρα είναι η εποχή που σας προσφέρεται στο πιάτο όλο αυτό αρκεί να μάθετε να το χειρίζεστε και να μην ξεφεύγετε από τα όρια τα οποία μερικές φορές είναι λεπτά ή δυσδιάκριτα. Πάντως η δυναμική σας εμφάνιση σε θέματα καριέρας και γενικά κοινωνικής συμμετοχής θα σας βοηθήσει ώστε να δείξετε ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που μέχρι τώρα δείχνατε. Η σχέση με έναν Κριό μπορεί να είναι εκρηκτική και μερικές φορές με διαλλείματα αλλά τουλάχιστον σας ενεργοποιεί. Αποφύγετε τα υπερβολικά έξοδα τουλάχιστον Παρασκευή και Σάββατο. Από την Κυριακή τα πράγματα ηρεμούν και μπορεί να είστε περισσότερο πειθαρχημένοι, πρακτικοί και ίσως ένας Παρθένος κάνει την εμφάνισή του.

ΛΕΩΝ

Έχετε γενικά ένα πολύ δημιουργικό και γεμάτο τριήμερο το οποίο θα σας δώσει δύναμη για να ολοκληρώσετε ή να προχωρήσετε σε μεγαλύτερα πράγματα από αυτά που είναι να κάνετε. Για αυτό μην αφήνετε κανέναν να σας χαλάει την φόρα που έχετε πάρει. Τώρα ακολουθείστε την διαίσθησή σας και μια ανώτερη κατάσταση η οποία σας ωθεί να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο χωρίς να φοβόσαστε ότι θα εκτεθείτε ή δεν θα πετύχει. Έχετε ωραιότατες ευκαιρίες να πάρετε πρωτοβουλίες και να ζήσετε αυτό που θέλετε. Κυρίως αν σχετίζεστε με θέματα εξωτερικού, σπουδών και γενικά επιχειρήσεων που πρέπει να αποδείξετε τα προσόντα σας και την δημιουργικότητά σας. Η σχέση με Δίδυμο, Τοξότη και Υδροχόο είναι πολύ καλή για σας. Από την Κυριακή και μετά θα χρειαστεί να γίνεται περισσότερο πρακτικοί και πιθανόν πιο οργανωτικοί και ρεαλιστές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε περίεργα γιατί οι καταστάσεις σας επιβάλλουν με ένα δικό τους τρόπο να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να πάρετε είτε δυναμικές πρωτοβουλίες είτε να κάνετε κινήσεις μη αναμενόμενες γιατί σίγουρα είναι αναγκαία η πρωτοτυπία και οι ξαφνικές αποφάσεις. Η σχέση με Κριό θα είναι πολύ έντονη και δημιουργική τουλάχιστον για αυτή την περίοδο. Επειδή θα χρειαστεί να είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και τις κινήσεις του ίσως να αναγκαστείτε για λίγο να απομονωθείτε για να πάρετε αποφάσεις που θα προέρχονται καθαρά από μια προσωπική σας εσωτερική κατάσταση. Μια σχέση με Υδροχόο που σας απασχολεί δεν την αποκαλύπτεται πουθενά γιατί θέλετε να το κρατήσετε μυστικό. Από την Κυριακή και μετά θα βγείτε πολύ δυναμικά προς τα έξω και θα κάνετε και περισσότερες επαφές γιατί θα είστε σε πολύ καλύτερη διάθεση.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο το οποίο θα σας αναγκάσει εκ των πραγμάτων να είστε περισσότερο δυναμικοί και αποφασιστικοί. Η ξαφνική προσωπική τοποθέτηση θα σας βγάλει από ένα μεγάλο αδιέξοδο και θα σας δώσει την ώθηση κατά αρχάς να μην φοβόσαστε να βγάλετε μια αλήθεια στην επιφάνεια η οποία αφορά και ένα άλλο πρόσωπο ή μια συνεργασία. Γενικά όμως έχετε ένα πολύ μεγάλο άνοιγμα και χρειάζεται να δράσετε άμεσα και με πίστη στον εαυτό σας, οπότε θα σας δοθεί σίγουρα αυτό που θα σας αξίζει. Η ερωτική σας ζωή θα γίνει πολύ έντονη και ένας παθιασμένος έρωτας μπορεί να ξεκινήσει ξαφνικά. Είστε κάτω από την επιρροή του κεραυνοβόλου έρωτα και αυτό μπορεί να σας ανατρέψει πολλά από τα κακώς κείμενα. Η ανταμοιβή σας για όσας υπομένατε σίγουρα θα εισπραχτεί αυτό το διάστημα. Αρκεί να έχετε πετάξει από πάνω σας οτιδήποτε δεν σας είναι χρήσιμο. Από την Κυριακή και μετά θα γίνετε πιο πρακτικοί αλλά ίσως ξαναβγεί στην επιφάνεια το παρασκήνιο με έναν Παρθένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνετε πολλά καινούργια πράγματα τα οποία και εσάς τους ίδιους σας προβληματίζουν γιατί νιώθετε μια άλλη δύναμη να σας έχει συνεπάρει και να σας έχει ξεσηκώσει οπότε είναι σαν να μην μπορείτε να αντισταθείτε. Σίγουρα η δράση θα σας βοηθήσει να βγάλετε από μέσα σας όλο αυτό το δυναμικό το οποίο μερικές φορές από φόβο μήπως και αλλάξει κάτι στην ζωή σας γιατί δεν σας αρέσουν οι αλλαγές δεν κάνετε τίποτε. Η προσπάθεια να διατηρήσετε μια κατάσταση μερικές φορές σας βγαίνει σε αδιέξοδο. Τώρα θα αφήσετε τα πράγματα να εξελιχτούν ως έχουν και δεν θα θέλετε να έχετε το κοντρόλ το υπόγειο γιατί θα βγουν στην επιφάνεια τα ηγετικά σας προσόντα. Η σχέση με τον Κριό είναι πολύ δυνατή αυτή την περίοδο. Η ξαφνική γνωριμία με ένα νεώτερο πρόσωπο ίσως στην αρχή να σας ξενίσει αλλά μετά θα το δείτε με ένα περισσότερο ανάλαφρο και ξεκάθαρο τρόπο. Επειδή έχετε ανάγκη να φανείτε είτε εσείς είτε μέσα από το χώρο που ζείτε αν ψάχνετε για νέο σπίτι ή θέλετε να αλλάξετε κάτι μέσα σε αυτό μπορεί να κάνετε υπερβολές για να νιώσετε καλύτερα και αυτό να σας παρασύρει σε λάθη. Όσοι έχετε κάτι δημιουργήσει και θέλετε να διαδοθεί θα κάνετε ακόμα και εγωιστικές κινήσεις ή υπερβολικές προκειμένου να πετύχει και να έχει την αξία που εσείς θέλετε να του προσδώσετε. Από την Κυριακή και μετά θα προσγειωθείτε περισσότερο και θα είστε πιο πολύ ο εαυτός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναγνωρίζοντας τις δυνάμεις σας και εξαλείφοντας τελείως τους φόβους και τις αναστολές σας κινείστε πολύ δυναμικά με στόχο να κατακτήσετε κάτι που εδώ και πολύ καιρό το παλεύατε αλλά όλο και κάτι το χάλαγε. Τώρα δεν σας αντιστέκεται τίποτε οπότε θα βρεθείτε πολύ μπροστά και θα είστε περισσότερο σίγουροι για τον εαυτό σας. Αν θέλετε να μιλήσετε για μια συνεργασία και την οικονομική της βάση τότε καλό είναι να το κάνετε αυτές τις ημέρες και κυρίως μέχρι και το Σάββατο. Η βοήθεια από Δίδυμο, Λιοντάρι και Αιγόκερω θα είναι πολύτιμη. Από την Κυριακή και μετά μπορεί να κάνετε κάποιες μικρές αναθεωρήσεις γιατί θα διαπιστώσετε και σε ποια σημεία κάνετε υπερβολές. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε εύνοια αλλά χρειάζεται να είστε προσγειωμένοι γιατί προσβάλλεστε από φανταστικές ιδέες μερικές φορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε γενικά σε μεγαλύτερη ετοιμότητα από ό, τι παλιά. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να κάνετε και κάποιες κινήσεις που ίσως να φανούν ανατρεπτικές και πολύ πιθανόν να σας δημιουργήσουν κόντρες και αντιπαλότητες αλλά μάλλον δεν γίνεται αλλιώς. Από το να σας καπελώνουν συνέχεια τώρα μπορεί να τα πείτε έξω από τα δόντια χωρίς να φοβάστε τι θα πουν για σας ή αν θα σας παρεξηγήσουν. Σίγουρα χρειάζεται να αναλάβετε δυναμικές πρωτοβουλίες και να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων γιατί χρειάζεται να βγάλετε το προσωπικό σας δυναμικό. Ένας Λέοντας θα σας βοηθήσει με τον δικό του δύσκολο τρόπο για σας να βρείτε το προσωπικό σας στίγμα. Από την Κυριακή και μετά θα χαλαρώσετε γιατί θα είστε περισσότερο ο εαυτός σας. Ο Παρθένος μπορεί να σας ξανακάνει κρούση ξαφνική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε πολύ πιο διαφορετικοί από τις άλλες φορές γιατί παίρνετε είτε πρωτοβουλίες είτε είστε περισσότερο σίγουροι σε ένα θέμα ερωτικό, οπότε αυτές τις ημέρες θα είστε έτοιμοι να πάρετε με το σπαθί σας πράγματα. Αρκεί να είστε σίγουροι και ξεκάθαροι για το τι είναι αυτό που σας γεμίζει και δεν σας περιορίζει. Είναι πάντως καλό να εκφράζεστε κάθε λίγο και λιγάκι γιατί με αυτόν τον τρόπο καταλαβαίνει και ο άλλος τι θέλετε. Γενικά όμως περνάτε μια κατάσταση πολύ δυνατή και ωφέλιμη για σας κυρίως αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο γι' αυτό μην αφήνετε κάτι το αρνητικό να σας περιορίζει. Δίδυμος, Λιοντάρι, Ζυγός και Τοξότης είναι τα ζώδια που σας πηγαίνουν και σας βάζουν περισσότερο δράση. Μπορεί να κλείσετε μια δουλειά η οποία θα σας φέρει ξαφνικά χρήματα. Η Κυριακή είναι η ημέρα που θα χρειαστεί να μπείτε σε διαδικασία λεπτομέρειας και υπηρεσίας στα δικά σας πρόσωπα ή σε έναν Παρθένο.

ΙΧΘYΕΣ

Ήρθε η ώρα που μετά την προσωπική δράση θα χρειαστεί να βάλετε σε λειτουργία και άλλες καταστάσεις και κυρίως όσο αφορά στα οικονομικά σας θέματα. Κάτι καινούργιο και ίσως πολύ πρωτοποριακό μπορεί να ξεκινήσει ξαφνικά και να χρειαστεί να δράσετε άμεσα αλλά και με διάθεση να δείτε την αλήθεια και όχι αυτά που εσείς μέχρι τώρα πιστεύατε. Είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Ίσως να χρειαστεί να αντλήσετε δυνάμεις μέσα από τον βαθύ σας εαυτό και να ανακαλύψετε ότι έχετε πολύ περισσότερες από ό, τι πιστεύατε. Η σχέση με έναν Ζυγό θα εξελιχτεί πιο δυναμικά γιατί θα γίνει πιο τολμηρός και ίσως πιο ξεκάθαρος απέναντι σας. Από την Κυριακή και μετά σίγουρα θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα των δικών σας ατόμων αλλά ίσως να μην έχετε σε κάποια σωστή κρίση και κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες γιατί θα υπάρχουν ψευδαισθήσεις για αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί με αποφάσεις αλλά και με τα προσωπικά σας αντικείμενα. Ο Παρθένος μπορεί σε μερικούς να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved