Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 00° 41' 21" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 15° 51' 28" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 12° 58' 59" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 18° 51' 40" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 17° 51' 05" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 57' 17" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 52' 38" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 48' 04" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 08' 49" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 57' 37" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 25° 07' 06" ΚΡΙΟΣ R

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/3

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/3

 

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Ανακαλύψτε τα καλά που είναι γύρω σας γιατί βιώνουμε ένα θαύμα και δεν το καταλαβαίνουμε. 

 

ΚΡΙΟΣ

Είστε πολύ ενεργητικοί και προσπαθείτε να δείτε τα πράγματα μέσα από μια συναισθηματική άποψη. Μπορεί να κινηθείτε με στόχο να λύσετε κάποια προσωπικά σας θέματα που αφορούν στην οικογένεια σας. Ο συνδυασμός μεταξύ δράσης και συναισθήματος για σας είναι κάτι πολύ δύσκολο αλλά αν το καταφέρετε θα δείτε ότι θα έχετε κάνει ένα τεράστιο βήμα εξέλιξης. Πάντως αναδύεται από μέσα σας μια καινούργια δύναμη την οποία χρειάζεται να την διαχειριστείτε με πολύ δραστικό τρόπο.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Η πληθωρικότητα θα σας κάνει περισσότερο ενεργητικούς και με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε σε μια επαφή που εδώ και καιρό προσπαθούσατε να γίνει, κυρίως με ένα συγγενικό πρόσωπο ή με ένα άτομο που είναι αυτή τη στιγμή μακριά σας. Γενικά η προστασία που έχετε γύρω από κάποια δικά σας πρόσωπα θα σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερες επαφές και να είστε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια πολύ θετική πρόταση και ίσως από εκεί κατορθώσετε να κλείσετε κάποια συγκεκριμένη δουλειά. Η σχέση με έναν Ιχθύ είναι σε καλό δρόμο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Είστε πολύ συγκεκριμένοι και στοχεύετε σε μια καλύτερη οικονομική κατάσταση η οποία θα σας βγάλει από αδιέξοδα και κυρίως από μια ψευδαίσθηση η οποία μπορεί να σας βασάνιζε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Ευτυχώς το πλανητικό σύστημα γυρίζει με το μέρος σας και όσο ξεκαθαρίζεται το τοπίο τόσο πιο πολύ έχετε την διάθεση να κάνετε καινούργια πράγματα τα οποία θα σας ωφελήσουν μελλοντικά. Η σχέση με έναν Ιχθύ σας προβληματίζει αλλά και σας κάνει συναισθηματικά ευάλωτους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά χειρίζεστε καλύτερα τις καταστάσεις που σας προκύπτουν γιατί έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σθένος να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Είναι σημαντική η στήριξη του εαυτού σας για αυτό μην αφήνετε κάποιες αμφιβολίες να σας περιορίζουν και να σας βάζουν σε σκέψεις ότι δεν αξίζετε. Η επαναστατική διάθεση που ίσως να έχει προς το παρόν αγγίξει εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα χρειαστεί να την συνδυάσετε και με σημαντική δράση για να έχετε σημαντικό αποτέλεσμα και να μην μείνει μόνο θυμός ή εκρηκτική συμπεριφορά.

 

ΛΕΩΝ 

Αναγνωρίζετε την αξία σας και σιγά-σιγά κάνετε βήματα μεγαλύτερης απεξάρτησης από μια κατάσταση που όλο αυτόν τον καιρό σας είχε κατά κάποιο τρόπο δεσμεύσει σε μια συγκεκριμένη συμπεριφορά. Η ερωτική σας σχέση μπορεί να θερμανθεί περισσότερο και να πάρετε και εσείς τον πολυπόθητο θαυμασμό ή αναγνώριση μέσα από ένα άτομο. Κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό, Τοξότη ή Υδροχόο. Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν βελτίωση και μια δουλειά που εδώ και πολύ καιρό κυνηγάτε τώρα θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναγνωρίζετε την ανάγκη σας να είστε κάπου ενταγμένοι και συμφιλιωμένοι, κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Καρκίνο ή υπάρχει ένα οικογενειακό θέμα το οποίο πηγαίνει προς επίλυση. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια πολύ τυχερή φάση και κυρίως θα εισπράξετε κάτι πάρα πολύ καλό είτε μέσα στην προσωπική σας σχέση, είτε από μια συνεργασία η οποία θα σας φέρει και χρήματα. Η σχέση με έναν Ιχθύ βελτιώνετε τόσο πολύ που μερικοί από εσάς μπορεί να πάρετε απόφαση συμβίωσης ή ακόμα και γάμου.

 

sunastria

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Είστε πολύ ευαισθητοποιημένοι και προσπαθείτε να επιλύσετε κάποια οικογενειακά θέματα ή καριέρας και σχέσεων μέσω από άλλη οπτική γωνία η οποία μπορεί να εμπεριέχει και μεγαλύτερη συναισθηματική κάλυψη ή φροντίδα απέναντι και στον εαυτό σας αλλά και στους άλλους με τους οποίους συνεργάζεστε ή σχετίζεστε. Μην αφήνετε όμως τον αρνητισμό κάποιων ατόμων να σας επηρεάσει και κυρίως να μην σας μπερδέψει με σκέψεις ή πράξεις που τελικά σας απομακρύνουν από τον στόχο σας. Καλύτερα να αναζητήσετε να κάνει ο άλλος πράξη αυτά που σας λέει για να έχετε και την σιγουριά και την ασφάλεια ότι βαδίζετε σωστά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε αποφασίσει να λειτουργήσετε συναισθηματικά αλλά συγχρόνως να ξεκινήσετε κάτι με μεγαλύτερη δράση κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο γιατί με αυτή σας την κίνηση θα βρεθείτε μεν να καλύψετε αντίξοα πράγματα αλλά τουλάχιστον θα είστε πιο τολμηροί και επιθετικοί σε θέματα πολιτικής στην καριέρα σας αλλά και γενικά σε οτιδήποτε αφορά νέες σχέσεις ή συνεργασίες. Έχετε ανάγκη να σταματήσετε να τροφοδοτείτε ένα πρόβλημα και να το βάλετε σε καλύτερη βάση για να μπορείτε και εσείς να απελευθερωθείτε από το παρελθόν που σας βαραίνει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Είστε έτοιμοι να καλύψετε κάποιες συναισθηματικές ευαισθησίες οι οποίες σας πηγαίνουν πολύ πίσω σε σχέση με τα σχέδια σας. Όμως αυτό το ξέσπασμα που θα κάνετε θα σας βοηθήσει να βγάλετε τα εσώψυχά σας και αφού ξελαφρώσετε από τα βάρη του τότε θα είστε περισσότερο έτοιμοι να διεκδικήσετε τα καλύτερα για σας. Προκειμένου να κερδίσετε πάντως ένα στοίχημα που έχετε βάλει θα χρειαστεί να είστε σταθεροί πάνω από όλα στον στόχο σας και συγχρόνως περισσότερο δημιουργικοί και εφευρετικοί. Η σχέση με Ιχθύ κυρίως αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή γιατί δεν σας αφήνει περιθώρια να δείτε την πραγματικότητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Είστε περισσότερο ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων για αυτό μπορείτε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα δεχτείτε μια νέα πρόταση για κάτι το οποίο μπορεί να γίνει ξαφνικά και χωρίς να το περιμένατε ή να είχατε σχεδιάσει και θα είναι αποτέλεσμα μιας πολύ καλής αντιμετώπισης σε πράγματα και καταστάσεις που εσείς που είχατε δημιουργήσει από πριν. Η σχέση με έναν Κριό σας δημιουργεί ένταση αλλά τουλάχιστον σας παρακινεί να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να πάρετε στα χέρια σας τα ηνία μιας χρονοβόρας κατάστασης.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Είστε πολύ ευαισθητοποιημένοι και αυτό σας κάνει να δείχνετε ένα άλλο πρόσωπο το οποίο μέχρι τώρα δεν είχατε δείξει για δικούς σας προσωπικούς λόγους. Η σχέση με έναν Καρκίνο, μόνο αν προσπαθήσετε να τον καταλάβετε και να πιάσετε τον ευαίσθητο ψυχισμό του, θα εξελιχτεί σε κάτι καλό, αλλιώς θα παιδεύεστε χωρίς να υπάρχει καλό αποτέλεσμα. Συντονιστείτε περισσότερο παρατηρώντας και το πώς λειτουργούν οι άλλοι. Μαθήματα αυτογνωσίας θα σας έκαναν καλό γιατί με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίσετε περισσότερο τον εσώτερο εαυτό σας ο οποίος μερικές φορές είναι δυσδιάκριτος. Η σχέση με Κριό εξελίσσεται πιο εύκολα από παλιά.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Είστε γενικά πολύ δραστηριοποιημένοι στο να φροντίσετε και να περιποιηθείτε και αυτό σας δίνει το προβάδισμα μέσα σε μια ερωτική σχέση η οποία εδώ και καιρό χρειάζεται τόνωση και ασφάλεια. Στο χέρι σας είναι να δημιουργήσετε ένα μικρό παράδεισο στην ζωή σας αλλάζοντας τις σκέψεις σας. Η Αφροδίτη σας δίνει και για σήμερα το τελευταίο δώρο της με στόχο την εξέλιξή σας και γενικά την καλυτέρευση στην ζωή σας μέσα από αγάπη και αποδοχή πραγμάτων που παλιά ούτε καν σκεφτόσαστε να κάνετε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια πολύ καλή ημέρα αφού θα κερδίσετε με στο σπαθί σας ένα κομμάτι προσωπικής επιβεβαίωσης μέσα από ένα ρίσκο που θα πάρετε.

 

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

 

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας; 

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

 

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας; 

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

 

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved