Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/3

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/3

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Aν θέλεις να σε αγαπούν, πρώτα εσύ να δίνεις την αγάπη.

Μην χάσετε το αυριανό magazino! Συντονιστείτε μαζί μας!

fd734b1099cb5bfa3694622f6f569448 L

ΚΡΙΟΣ

Οτιδήποτε σας δημιουργεί προυποθέσεις για επαφή και επικοινωνία είναι πολύ πιο εύκολο να το ξεκινήσετε σαν κάτι καινούργιο στην καριέρα σας η μέσα στον εργασιακό σας χώρο παρά να παιδεύεστε με κάτι που δεν θα έχει ανταπόκριση σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Η σκέψη για ένα ταξίδι θα σας αναστατώσει γιατί θέλετε πολύ να αλλάξετε για λίγο περιβάλλον. Είναι καλό πάντως να μοιράζεστε τις σκέψεις σας με ένα δικό σας άτομο παρά να τις κρατάτε μέσα σας και να μην βγαίνει τίποτε. Μια κρυφή σχέση συνεχίζει να μην είναι και πολύ ξεκάθαρη αλλά όχι όπως παλιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαστε περισσότερο εστιασμένοι ώστε να γίνετε ευέλικτοι με στόχο να λύσετε κάποια θέματα οικονομικά η να γίνετε περισσότερο διπλωμάτες στο θέμα μιας πώλησης που σας απασχολεί. Η γενικά φιλική σας στάση βοηθάει στο να ανανεώσετε και να αναπτύξετε καλύτερες φιλίες και επαφές με στόχο την μεγαλύτερη σας εξάπλωση. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο δεν έχετε τόσο μεγάλη δράση και ενέργεια αλλά τουλάχιστον έχετε καλές ιδέες η εμπνεύσεις ώστε να δημιουργήσετε κάτι που αφορά το καλλιτεχνικό σας ταλέντο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνεχίζετε να αισθάνεστε ότι είστε περισσότερο ο εαυτός σας αφού ποιο εύκολα μπορείτε να προβάλετε τα θέλω σας και αυτά που πιστεύετε για σας να γίνουν πραγματικότητα μέσα από κινήσεις που θα είστε περισσότεροι σίγουροι για το αποτέλεσμα. Υπάρχει βέβαια κίνδυνος για υπερβολές και υπερτιμήσεις καταστάσεων κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Επίσης αν περνάτε κρίση μέσα στην σχέση σας μπορεί να έχετε έντονη την διάθεση να φλερτάρετε γιατί έχετε ανάγκη κάπου να κακομάθετε τον εαυτόν σας γιατί με αυτόν τον τρόπο νομίζετε ότι θα ξεφύγετε του προβλήματος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλετε να αποφύγετε κάποιες καταστάσεις που σας ενοχλούν και σας κτυπάνε κατευθείαν για αυτό προσπαθείτε όσο μπορείτε να είστε ευγενικοί αλλά και απόμακροι. Μην αφήσετε περιθώρια για να γίνουν κάποια λάθη εις βάρος σας γιατί μερικές φορές χαλαρώνετε πάρα πολύ και γίνονται πράγματα τα οποία μετά δεν σας αρέσουν. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορείτε να απολαύσετε ακόμα για λίγο κοινωνική και επαγγελματική εύνοια και κυρίως αν σχετίζεστε με Σκορπιό η Ιχθύ θα υπάρχει μια μεγάλη καλυτέρευση στην μεταξύ σας σχέση.

ΛΕΩΝ

Συνεχίζετε να απλώνεστε και να μοιράζετε τις σκέψεις σας και τις απόψεις σας με τους φίλους και με οποιαδήποτε γνωριμία σκεφτείτε για να καταλήξετε σε κάτι που ήδη έχετε ξεκινήσει και δεν θέλετε να το σταματήσετε. Κάποια σχέδια για το εξωτερικό τρέχουν με μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι περιμένατε και ίσως να πάρετε πολύ γρήγορα μια θετική απάντηση. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να είστε προσεκτικοί με τις συμφωνίες που αφορούν οικονομικά θέματα γιατί σίγουρα κάτι σας διαφεύγει η το έχετε πλάσει όπως θέλετε εσείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μιλάτε περισσότερο και είστε ακόμα ποιο κοινωνικοί από παλιά. Αυτό σίγουρα θα σας φέρει μια κούραση γιατί προσπαθείτε να κάνετε πολλά πράγματα συγχρόνως. Ένας Δίδυμος σας παιδεύει κατά καιρούς γιατί δεν συνεννοείστε απόλυτα και αυτό σας κουράζει. Αν ασχολείστε με δουλειά μελέτης η με κάτι που πρέπει να παραδώσετε χρειάζεται να είστε πιο συγκεντρωμένοι και επικεντρωμένοι στον στόχο σας. Όσοι είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο και περιμένετε μια απάντηση για μια συνεργασία μάλλον θα είναι θετική.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Θα σας πιάσουν σύντομα οι ευαισθησίες σας γιατί είστε πιο ευάλωτοι σε θέματα οικογένειας και ενός προβλήματος που αυτή την στιγμή αντιμετωπίζετε από κοινού. Είναι αναγκαίο η φροντίδα σε ένα άτομο και κυρίως αν είναι Καρκίνος γιατί με αυτόν τον τρόπο θα έρθετε ποιο κοντά. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο επειδή θα είστε αρκετά εκρηκτικοί και ιδιαίτερα μαχητικοί σε θέματα που αφορούν μια συνεργασία η μια κοινή σχέση προσπαθήστε να μην χαλάσετε κάτι που έχετε φτιάξει εδώ και πολύ καιρό από έλλειψη επικοινωνίας η κατανόησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναβαθμίζεστε γενικά σε όλα τα επίπεδα γιατί έχετε ανάγκη να προστατευτείτε και αυτό σας κάνει καλό γιατί ασχολείστε δημιουργικά με τον εαυτόν σας αλλά και με την οικογένεια σας. Μην αφήνετε περιθώρια λάθους η άλλης κατάστασης να σας καταστρέψει κάτι που τώρα πάτε να ξεκινήσετε γιατί μπορεί να έχετε την διάθεση και να μην σας φτάνουν είτε οι ώρες είτε το πρόγραμμα σας να είναι έτσι που να μην σας εξυπηρετεί. Η σχέση με Κριό αναβαθμίζετε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε ακόμα κάποια ευκαιρία να έρθετε κοντά με ένα πρόσωπο που ίσως να είχατε σταματήσει να είστε μαζί και τώρα με την δική σας στάση αλλά και συγχώρεση να μπορέσει να επιστρέψει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχει βοήθεια από τρίτους και κυρίως από έναν Δίδυμο. Μπορεί να γίνουν κάποιες υπερβολές στα θέματα ενός σπιτιού αλλά δεν θα είναι τόσο επώδυνες ώστε να σας βλάψουν. Ίσως το παρακάνετε με επαφές και με πράγματα που αυξάνουν την ευαισθησία σας και κυρίως αν σχετίζεστε με Ιχθύ. Μια νέα αρχή μετά από ένα μεγάλο διάστημα μεγάλης κούρασης σίγουρα θα σας αναζωογονήσει και θα κάνει καλό κυρίως σε εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε ανάγκη να γίνετε πολύ επικοινωνιακοί και στην φόρα που έχετε πάρει μπορεί να πείτε και ένα μυστικό το οποίο ίσως να σας εκθέσει. Η ερωτική σχέση η η επικοινωνία με έναν Δίδυμο θα γίνει πιο εύκολα αλλά χρειάζεται και από την πλευρά σας να τον κατανοήσετε περισσότερο γιατί μερικές φορές τον απορρίπτεται πριν ακόμα κάνετε την ουσιαστική επαφή. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα είσαστε πιο χαλαροί και εύκολοι στην επαφή για επαγγελματική επέκταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ερωτική σας διάθεση έχει καλυτερέψει και αυτό σας δίνει μια νότα αισιοδοξίας και χαράς. Επειδή έχετε εύνοια στα θέματα καριέρας και ίσως πετύχετε κάτι καλύτερο αυτές τις ημέρες μην αφήσετε άλλες καταστάσεις που σχετίζονται ακόμα και με το παρελθόν να σας αναστατώνουν και να σας κρατάνε χαμηλά σε σχέση με την δημιουργικότητά σας. Διεκδικήστε με πάθος τα θέματα των οικονομικών σας και θα έχετε σύντομα αποτελέσματα. Ένας Δίδυμος συνεχίζει να σας δείχνει το ενδιαφέρον του.

ΙΧΘYΕΣ

Κάνετε πολλές επαφές και ίσως και πολλές δουλειές μέσα στον χώρο του σπιτιού σας και αυτό μπορεί τελικά να σας κουράσει χωρίς να σας φέρει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ο λόγος είναι ότι έχετε πάρει φόρα και θέλετε να τα κάνετε όλα μαζί και αυτό πιθανόν να σας διασπάσει. Από την άλλη όσοι είσαστε γεννημένοι και προσπαθείτε να τα έχετε καλά με έναν Δίδυμο θα έρθετε πιο κοντά και αν είσαστε σε απόσταση τώρα σας παρουσιάζετε μια ευκαιρία να είστε και πάλι μαζί.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved