Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/3

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/3

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Αν δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε, δεν μπορούμε να βρούμε ούτε αγάπη ούτε χαρά

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθείτε να κάνετε κάτι που να κάνει καλό στο σώμα σας και γενικά στην υγεία σας. Ίσως το φαγητό σας να είναι κάπως άτσαλο για αυτό καλό είναι να είστε προσεκτικοί. Η δυσκολία που μπορεί να έχετε με έναν Σκορπιό σε υλικά ή συναισθηματικά θέματα θα σας δημιουργήσει μια μικρή ανασφάλεια και θα σκεφτείτε που κάνετε λάθος. Από την άλλη έχετε ήδη ξεκινήσει να αλλάζετε κάποιες καταστάσεις που τις είχατε κατά κάποιο τρόπο αφήσει λόγω ιδιαίτερων συνθηκών.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε πολύ δυνατοί στο να εκτελείτε τις αποφάσεις που ήδη έχετε πάρει και αφορούν σε θέματα όπως καλύτερη επαφή μέσα σε ομάδες και κοινωνικά σχήματα. Γενικά όταν βγαίνετε προς τα έξω επειδή είστε πολύ αγαπητά άτομα πάντα έχετε μια επιτυχία. Η ιδιαίτερη μεταχείριση που θα κάνετε για ένα συγκεκριμένο θέμα θα σας δώσει την δυνατότητα να αποφύγετε κάποιες συγκρούσεις και να εκμεταλλευτείτε για το καλό σας την καλή επαφή. Πάντως στον ορίζοντα δημιουργείτε καλύτερες προϋποθέσεις για τα οικονομικά σας. Η σχέση με έναν Παρθένο ή Ιχθύ θα σας βοηθήσει αρκετά. Πάντως θα συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεστε απόλυτη πειθαρχία και τάξη αυτή την περίοδο για να μην δημιουργούνται πρακτικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παραμένετε για λίγο ακόμα ήσυχοι. Έχετε ανάγκη να εξασφαλίσετε πάνω από όλα τον καλό ψυχισμό και μετά όλα τα υπόλοιπα. Αν λοιπόν θέλετε να ξεκουραστείτε για λίγο μην πιέσετε τον εαυτό σας ότι έχετε υποχρεώσεις γιατί μπορεί να το χρειάζεστε. Η σχέση με έναν Σκορπιό η οποία όμως είναι ήξεις αφήξεις μπορεί να σας απασχολήσει αλλά δεν θα το μοιραστείτε με κανέναν γιατί υπάρχουν δυσκολίες. Η σχέση με έναν Παρθένο ή Ιχθύ θα σας βοηθήσει αρκετά. Πάντως θα συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεστε απόλυτη πειθαρχία και τάξη αυτή την περίοδο για να μην δημιουργούνται πρακτικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι, γνωστοί και γενικά ομάδες και παρέες σας εξασφαλίζουν μια ήρεμη απόδραση από την πίεση και την καθημερινότητα. Γενικά παρατηρείτε ότι κάτι καλό γίνεται αυτές τις ημέρες και πάνω από όλα νιώθετε εσείς πολύ καλά. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα αφήσετε πίσω σας όλες τις εντάσεις και τις έννοιες για λίγο. Επειδή θα είστε πολύ καλά και δεν θα σκέφτεστε τα αρνητικά που συμβαίνουν ή που θα περάσετε στο μέλλον. Η επίλυση ενός οικονομικού θέματος θα σας χαλαρώσει. Η σχέση με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο ή ένα άτομο που έχει ξαναγυρίσει από το παρελθόν και ίσως να είναι και Σκορπιός σας έχει προβληματίσει αλλά θα βρείτε εύκολα την λύση.

ΛΕΩΝ

Πολλές υποθέσεις και κυρίως οικονομικές ή επαγγελματικές ακόμα και σήμερα σας πιέζουν. Έχετε όμως πάρει απόφαση να πετύχετε και να είστε σταθεροί για να γίνει αυτό οπότε οτιδήποτε κάνετε θα είναι για το καλό σας. Ένα θέμα με το εξωτερικό που έχει προκύψει ξαφνικά θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοιχτείτε περισσότερο και να κάνετε κινήσεις για να διασφαλίσετε κάποια πράγματα που τώρα είναι στον αέρα. Η ζωή σας γενικά αλλάζει αλλά υπάρχει ακόμα κάποιο μπέρδεμα και δεν ξέρετε με ποιό τρόπο να αποσαφηνίσετε μια κατάσταση η οποία αφορά συνεργασίες οικονομικές ή την σχέση με έναν Ιχθύ. Η υποχρέωση απέναντι σε έναν Σκορπιό σας βάζει σε τάξη αλλά σας ζορίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε ευκαιρίες και υψηλού επιπέδου προστασία για αυτό σήμερα μπορεί να αφιερώσετε κάπως τον χρόνο σας οραματίζοντας κάποια καλά πράγματα για το μέλλον σας ή σχεδιάζοντας θετικές καταστάσεις, επειδή το ένστικτό σας σάς ωθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Υπάρχει ένα πρόσωπο στην ζωή σας που επιθυμεί να επιστρέψει αλλά επειδή είχατε δυσκολίες στην μεταξύ σας επικοινωνία δεν κάνει το βήμα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε μεγάλη διάθεση το να επεκτείνετε την δημοφιλία σας ή να κάνετε δημόσιες σχέσεις γιατί νιώθετε ότι το ρεύμα είναι μαζί σας. Απόφαση για γάμο ή συμβίωση πιθανόν με Ταύρο, Αιγόκερω ή Ιχθύ.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθείτε να γεφυρώσετε αντίξοες καταστάσεις και αυτό σας δυσκολεύει γιατί δεν είστε έτοιμοι να κινηθείτε με αυτόν τον τρόπο. Πιστεύετε ότι αν το κάνετε θα συμβιβαστείτε ή θα καταπιεστείτε αρκετά. Βέβαια για το καλό ενός ατόμου που μπορεί να είναι και Σκορπιός ίσως να χρειαστεί να υποχωρήσετε και να γίνουν τα πράγματα κατά την θέληση άλλων. Αλλά είναι αναγκαίος ακόμα και ο οικονομικός συμβιβασμός, προκειμένου να μην χαλάσει κάποια κατάσταση την οποία έχετε κάνει μεγάλο αγώνα για να την κρατήσετε. Είναι όμως απαραίτητο και κυρίως σε συνεργασίες να βάλετε κάτω με χαρτί και με μολύβι τι ακριβώς θέλετε εσείς να κερδίσετε ή τι θα πρέπει πριν ξεκινήσετε να πληρώνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε γενικά με την πλευρά των άλλων και αυτό βοηθάει να κατανοήσετε και την δική σας αξία αλλά και γενικά τι παίρνετε εσείς και τι δίνετε. Όταν βρίσκετε αντιμέτωποι με κάτι που το έχετε βαθιά κρυμμένο μέσα σας είναι καλύτερα να το αντιμετωπίζετε παρά να το θάβετε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα εισπράξετε πολλά πράγματα και κυρίως από μια ερωτική σχέση ή από ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο. Έχετε βάλει όμως νερό στο κρασί σας και βλέπετε τελείως διαφορετικά το προσωπικό σας πρόβλημα οπότε βρίσκετε και την λύση. Καλή ημέρα για να διασκεδάσετε και να το ρίξετε έξω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθείτε να βάλετε τάξη και οργάνωση στο πρόγραμμά σας γιατί σίγουρα υπάρχουν και πολλά πράγματα που έχετε να κάνετε και ίσως να τα έχετε αφήσει πίσω. Επειδή είστε γενικά πολύ δραστήριοι σαν άτομα δημιουργείτε ένα πλάνο πολύ βαρύ και ίσως τώρα να χρειάζεται να το ελαφρώσετε κάπως και να τα βάλετε όλα σε μια τάξη. Θέματα διατροφής θα σας απασχολήσουν και ίσως να το ρίξετε παραπάνω έξω από το κανονικό. Ο Ταύρος μπορεί να σας απασχολήσει σαν φιλικό πρόσωπο ή σαν κρυφή ερωτική επιθυμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συμπεριφέρεστε πολύ ερωτικά και αυτό σας βοηθάει να βγείτε έξω από τις φοβίες σας και την απομόνωση σας κυρίως εσείς που είστε μόνοι ή έχετε μόλις φύγει από έναν χωρισμό. Αλλά και οι υπόλοιποι που είστε μέσα σε σχέση χρειάζεται που και που να ξεφεύγετε από την πολύ δουλειά και το μόνιμο βαρύ σας πρόγραμμα. Γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δείξετε πρώτα στον εαυτό σας πόσο πολύ τον υπολογίζετε και κατά δεύτερον θα κάνετε κάτι που θα σας αναζωογονήσει. Η σχέση με Παρθένο ή Ιχθύ θα εξελιχτεί πολύ καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ό, τι αγώνα είχατε κάνει για να βρείτε την οικονομική σας ανεξαρτησία τώρα σας παρουσιάζεται η ευκαιρία να υλοποιήσετε μια κατάσταση αλλά μπορεί να μην είναι απόλυτα στα μέτρα σας και σίγουρα το κάνετε καταναγκαστικά. Αυτό μπορεί να σας φέρει δυσφορία αλλά χρειάζεται να το κάνετε γιατί θα βρείτε άμεση λύση. Μέσα στο σπίτι σας μπορεί να υπάρχουν εντάσεις ή εσείς να θέλετε να εξασφαλίσετε κάποια πράγματα και να δυσκολεύεστε. Η σχέση με Ταύρο, Λιοντάρι ή Σκορπιό μπορεί να σας πιέζει.

ΙΧΘYΕΣ

Νιώθετε πολύ δυνατοί και ασφαλείς. Αυτό που ήδη έχετε κάνει και προσπαθείτε να ξανακερδίσετε την ζωή από την αρχή θα σας ευνοήσει γιατί έχετε πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε επιπρόσθετα εύνοια ερωτική για αυτό χαλαρώστε και αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη από θυμούς και εντάσεις. Αυτό θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Πιθανόν να κάνετε και μια νέα γνωριμία η οποία θα είναι πολύ καλή για τα δικά σας μέτρα και δεδομένα. Αν κάνετε ένα ταξίδι που το είχατε αναβάλει για πολλές φορές θα σας κάνει πολύ καλό αφού θα ξεφύγετε και κυρίως αν συμμετέχει και ένας Ταύρος στην παρέα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved