Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/3

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/3

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Σήμερα μπορείτε να πείτε στον εαυτόν σας ότι: «τα εμπόδια δεν με πτοούν, καθένα από αυτά ενδυναμώνει την θέληση για το ξεπέρασμά του».

ΚΡΙΟΣ

Νέες εμπειρίες και μεγαλύτερες δυνατότητες για κάτι πολύ καινούργιο πρωτότυπο και προχωρημένο. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα αναλάβετε πρωτοβουλία και δράση τώρα με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σας θα δείτε κάποια όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα. Αλλά παρόλα αυτά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να γίνουν και υπερβολές. Ίσως να μην μπορείτε να κοντρολάρετε την νέα ενέργεια που θα έρθει στην ζωή σας και να κάνετε τόσο παρορμητικές κινήσεις που θα βγείτε μεν πολύ μπροστά αλλά πιθανόν να μην έχετε όρια και σωστά κρατήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σε φάση που θέλετε να κάνετε κάτι καινούργιο αλλά φοβάστε να κάνετε τομές για αυτό μπορεί να κινηθείτε κρυφά ή χωρίς να φαίνεστε εσείς. Μπορεί να βάλετε άλλους είτε να «καθαρίσουν» για σας είτε να κάνουν μια έναρξη σε μια δουλειά που να αντιπροσωπεύει εσάς αλλά να μην φαίνεστε καθόλου. Γενικά αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες σε θέματα φίλων και γνωστών και θέλετε να είστε μέσα σε όλα και κυρίως σε θέματα ομάδας και γκρουπ. Η ερωτική σας διάθεση μπορεί να αλλάξει αλλά θα παραμείνετε σταθεροί σε ιδέες και αξίες. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο προς το τέλος έχετε μεγαλύτερη εύνοια και αντοχές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ξαφνική εμφάνιση ενός ατόμου στην ζωή σας θα σας φέρει τα πάνω κάτω και κυρίως αν είναι Κριός. Μια πρόταση για δουλειά μη αναμενόμενη και κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα σας οδηγήσει σε μεγαλύτερη δράση αλλά και ανάληψη ηγετικών πρωτοβουλιών. Επιτέλους θα δείτε κάποια όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα και θα βρεθείτε μπροστά από κάποιες καταστάσεις. Οι φίλοι σας μπορεί να έχουν πρωτότυπες ιδέες και να σας συμπαρασύρουν να μπείτε σε μια ομάδα που τελικά θα σας κάνει καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπαίνετε σε μια πιο έντονη φάση και ίσως χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις οι οποίες πιθανόν να είναι και ανατρεπτικές. Για αυτό αν δεν μπορείτε να το αντέξετε καλύτερα θα ήταν να είστε πιο χαλαροί και ήπιοι σε θέματα καριέρας, κοινωνικότητας και οικογενειακών αρχών γιατί μπορεί να υπάρχει μεγάλη παρόρμηση στις κινήσεις σας και αυτό τελικά να χαλάσει αντί να φτιάξει μια κατάσταση. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα είστε πιο χαλαροί και τυχεροί σε θέματα προσωπικών σχέσεων και οικονομικών. Αν σχετίζεστε με Κριό χρειάζονται αποστάσεις.

ΛΕΩΝ

Αναγνωρίζετε τη δύναμή σας για αυτόν τον λόγο μπορεί να κινηθείτε και από μια εσωτερική καθοδήγηση η οποία θα σας δημιουργήσει προϋποθέσεις καθοδήγησης και άνεσης. Κυρίως αν κινείστε με βλέψεις προς το εξωτερικό τώρα ίσως οι συνθήκες να είναι ώριμες και περισσότερο κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας. Αναρωτιέστε βέβαια τι θα πρέπει να κάνετε για να είστε μέσα στα πράγματα. Το σίγουρο είναι ότι παρόλο την δράση που θα αναπτύξετε υπάρχει κάτι που σας τραβάει προς τα πίσω και κυρίως ένα κομμάτι από το παρελθόν γιατί χρειάζεται να το δουλέψετε περισσότερο και με μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα βγει από μέσα σας μια προσωπική παρόρμηση η οποία θα σας δώσει την δυνατότητα ξεκαθαρισμάτων και νέας εκκινήσεως. Κυρίως αν συνεργάζεστε με άτομα που με τον δικό του τρόπο σας τραβάνε στο να βγείτε έξω από τα πλαίσια τελικά θα το κάνετε και κυρίως βάζοντας το κεφάλι σας μπροστά. Η σχέση με έναν Κριό θα είναι πιο κοντινή και ειλικρινής ενώ υπάρχουν ακόμα κάποια προβλήματα επικοινωνίας. Από την άλλη συνεχίζετε να έχετε ένα άνοιγμα με τα πολύ δικά σας άτομα και ίσως να πάρετε απόφαση για μια συνεργασία η οποία θα σας κάνει πολύ καλό, κυρίως αν είναι Ταύρος ή Ιχθύς.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Κάνετε την ανατροπή σας γιατί αποκτάτε μεγαλύτερη δύναμη και ταυτόχρονα προσπαθείτε να γίνετε πιο ανεξάρτητοι στα θέματα των συνεργατών σας. Για αυτό μπορεί να κάνετε και κάποια ξαφνική κίνηση η οποία θα εκπλήξει τους κοντινούς σας ανθρώπους. Γενικά θέλετε να βάλετε μια νέα αρχή στη ζωή σας και να δουλέψετε περισσότερο με την αλήθεια σας παρά με να είστε χωμένοι μέσα σε μια πραγματικότητα η οποία δεν είναι και πολύ δική σας. Το υπερβολικό συναίσθημα σας βάζει μερικές φορές σε μπελάδες γιατί χάνετε την κρίση σας και κυρίως εσείς που είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε έτοιμοι να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα δράσης και κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο όπου θα παρουσιαστεί η ανάγκη να κάνετε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα, κρατώντας ή πετώντας πράγματα. Η σχέση με έναν Κριό θα εξελιχτεί πιο δυνατά αφού θα έρθετε πιο κοντά και θα καταλάβει ο ένας τις ανάγκες του άλλου πολύ περισσότερο από ό, τι παλιά. Είστε βέβαια ακόμα προσανατολισμένοι ερωτικά και διαθέτετε την σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά για αυτό οι ελεύθεροι και ωραίοι να κάνετε μια ξαφνική γνωριμία η οποία θα έχει πολύ συναίσθημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια νέα περίοδος ξεκινάει για σας γιατί θα πάρετε φόρα και θα κάνετε κινήσεις πολύ δυναμικές αλλά και πιθανόν ανατρεπτικές, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Ο τρόπος σκέψης σας βέβαια συνεχίζει να μην είναι πολύ πρακτικός και γρήγορος. Για αυτό να είστε προσεκτικοί σε συναλλαγές και αποφάσεις που αφορούν σε οικονομικά και κυρίως ενός ακινήτου. Μια ξαφνική γνωριμία θα σας αναστατώσει και ίσως να σας συμπαρασύρει σε κινήσεις πολύ ενθουσιώδεις. Καλύτερα να κρατάτε πάντα μικρό καλάθι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί θα πάρετε φόρα και δεν θα σταματάτε. Δηλαδή θα κινηθείτε πολύ δυναμικά σε επαγγελματικά θέματα αλλά μπορεί να θέλετε να διαλύσετε και την ήδη υπάρχουσα κατάσταση η οποία μπορεί να μην σας συμφέρει και πάρα πολύ. Για αυτό να κρατήσετε τον δυναμισμό σας αλλά να είστε πολύ προσεκτικοί και ζυγιασμένοι σε κινήσεις και κυρίως σε πράγματα που θέλετε να πείτε γιατί θα βγάλετε μεν αλήθειες αλλά όποιον πάρει η μπάλα. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση κυρίως οι γεννημένοι το πρώτες ημέρες. Επίσης το θέμα ενός αυτοκινήτου μπορεί να σας απασχολήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέα εποχή για σας και γενικά τα οικονομικά σας και τις υποθέσεις σας. Χρειάζεται να είστε πολύ οργανωμένοι για να πετύχετε κάτι πολύ καλό αλλά συγχρόνως να υπολογίσετε και οποιαδήποτε εμπειρία κουβαλάτε από το παρελθόν γιατί αυτό θα σας κάνει πολύ καλό και θα σας αναπτύξει περισσότερο. Το παρελθόν σε συνδυασμό με το παρόν θα είναι ο χρυσός συνδυασμός που θα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε πράξη αυτά που θέλετε πάνω σε θέματα οικονομικά, εκκαθάριση ενός ακινήτου ή ακόμη και μια νέα δουλειά η οποία θα έχει πρωτοτυπία και πιθανόν σχετική με ενεργειακά θέματα.

ΙΧΘYΕΣ

Ήρθε η εποχή που θα πρέπει να κάνετε πράξη πολλά από αυτά που έχετε ήδη ή προαποφασίσει είτε έχετε ξεκινήσει κάπως χαλαρά. Τώρα θέλετε δράση και δυναμικότητα. Κατά κάποιον τρόπο θα γίνουν μεγαλύτερες εφαρμογές και ένα νέο ξεκίνημα ακόμα και σε κάποια θέματα που είχατε αποφασίσει και τα είχατε βάλει σε κάποια τάξη. Αλλά τώρα μέσα από μια νέα οπτική γωνία θα σας παρουσιαστούν κάποιες υποθέσεις. Η σχέση με έναν Ζυγό θα ενεργοποιηθεί πιο δυναμικά.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved