Πλανητικές Απόψεις: Πόσο γκάζι πατάει το κάθε ζώδιο;

Καλωσορίζουμε τον Άρη στον Κριό, σε ένα ζώδιο ταχύτητας, εγρήγορσης και ενθουσιασμού, πατώντας γκάζι στις μηχανές των αυτοκίνητων του ζωδιακού...

Πλανητικές Απόψεις: Πόσο γκάζι πατάει το κάθε ζώδιο;


Τρίτη και ημέρα Άρη, αφιερωμένη στους άνδρες. Για το καλωσόρισμα του Άρη στον Κριό, σε ένα ζώδιο ταχύτητας, εγρήγορσης και ενθουσιασμού, ανάψαμε τις μηχανές των αυτοκίνητων του ζωδιακού και είμαστε έτοιμοι να πατήσουμε γκάζι!

Κριός

car krios

Ω, ενθουσιώδεις Κριοί. Η αντοχή τους είναι θρυλική ενώ το εγώ τους όταν ξεχύνεται στους δρόμους, ανεξέλεγκτο. Πάνω απ' όλα θέλουν ένα αυτοκίνητο που φτάνει από το 0 στα 80 χιλιόμετρα, μέσα σε 5 δευτερόλεπτα...

Ταύρος

car tavros

Σε γενικές γραμμές θέλουν ένα ήρεμο αυτοκίνητο, αλλά και σταθερό όταν αρχίζουν να τρέχουν. Πάνω απ' όλα η οδήγηση τους, αναζητά και τη σωματική ευχαρίστηση. Η καλλιτεχνική πλευρά τους, θα λατρέψει ένα κομψό αυτοκίνητο και ίσως λίγο ακριβό, αφού είναι καλοί στη διαχείριση των χρημάτων τους, έτσι μπορούν να το αντέξουν οικονομικά.

Δίδυμοι

car didymos

Το λίγο κέφι ακόμη και στον δρόμο, τους θέλει να απολαμβάνουν ευέλικτα αυτοκίνητα και γιατί όχι και κάποια που τους αφήνουν να φλερτάρουν. Κάποιο με πλήρως αυτόματη οροφή και στερεοφωνικό θα είναι ότι πρέπει για να κρατήσει την περίεργη πλευρά τους, σε διασκέδαση.

Καρκίνος

car karkinos

Το αυτοκίνητο τους πρέπει να είναι αξιόπιστο και να αποπνέει οικειότητα. Υποστηρίζουμε το αίσθημα της αγάπης τους για την οικογένεια τους και ένα αυτοκίνητο με πολλές θέσεις και ευρυχωρία για την άνεση τους, είναι το κριτήριο επιλογή τους.

Λέων

car leo

Μια μεγάλη καρδιά δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Παραδεχόμαστε ότι οι Λέοντες είναι, επίσης, αλαζόνες, υπερήφανοι και λίγο επιθετικοί στην οδήγηση. Όμως το αυτοκίνητο τους πρέπει ακριβώς να εκπέμπει την λάμψη τους και να είναι άξιο θαυμασμού, όπως κι οι ίδιοι.

Παρθένος

car Parthenos

Ο Παρθένος τείνει λίγο προς τα λιτά αυτοκίνητα. Συχνά ντροπαλός και εσωστρεφής δεν θέλει ένα αυτοκίνητο που να τραβά τα βλέμματα, έτσι κι αλλιώς. Γι' αυτό το γούστο τους θα περιοριστεί σε ένα απολύτως πρακτικό αυτοκίνητο, σε μια λογική τιμή.

Ζυγός

car libra

Ένας Ζυγός θέλει να εξασφαλίσει ότι η οικογένεια και οι φίλοι είναι άνετα και ικανοποιημένοι στο εσωτερικό του αυτοκίνητου τους. Γι' αυτό θα δούμε να επιλέγουν αυτοκίνητα αληθινά κομψοτεχνήματα με υπέροχη αισθητική, που καλύπτουν όμως τις ανάγκες των επιβατών του.

Σκορπιός

Presentation1

Ένα αυτοκίνητο Σκορπιού, εχει πάντα κάτι περισσότερο απ' ό, τι συναντά το μάτι. Στο εξωτερικό μπορεί να φαίνεται ένα ελκυστικό, με χαμηλό προφίλ σχεδιασμού, ωστόσο, κάτω από το καπό του μπορεί να φέρει μια μεγάλη ιπποδύναμη που παίρνει στροφές καλύτερα απ' ό, τι πολλά σπορ αυτοκίνητα.

Τοξότης

car toxotis

Το τολμηρό ταξιδιάρικο πνεύμα τους, θέλει ένα αυτοκίνητο με ανθεκτικό σώμα, στέρεο εμπρός και πίσω άξονα και αμάξωμα με προστατευτικές πλάκες ολίσθησης που θα τους κρατάει από το να καταλήξουν σε κάποιο δέντρο, στις φυσιολατρικές περιηγήσεις τους. Χώρος για αποσκευές κρίνεται απαραίτητος.

Αιγόκερως

car aigokeros

Ο αργός και σταθερός Αιγόκερως θα χρειαστεί κάτι όμορφο, πολύ πρακτικό και ανθεκτικό, αλλά καθόλου φανταχτερό. Η ικανότητα του αυτοκίνητου να πηγαίνει παντού και η καλή απόδοση των καυσίμων, θα είναι τα κύρια κριτήρια της έξυπνης λογική τους.

Υδροχόος

car ydroxoos

Τους ταιριάζει ένα φιλικό προς το περιβάλλον αυτοκίνητο, που παράλληλα προσφέρει καλή οικονομία καυσίμου και διαθέσιμο χώρο για να χωρέσει όλους τους φίλους τους, κάτι που συντονίζεται τόσο καλά με την φιλάνθρωπη πλευρά τους.

Ιχθύες

car ixthis

Η διορατικότητα τους είναι άψογη, το όραμά τους εκτεταμένο, η καλλιτεχνία τους σοφιστικέ και ο εθισμός στα εξωπραγματικά, αναπόφευκτος. Και το αυτοκίνητο τους θα αντανακλά ακριβώς αυτό, το ανέφικτο, το ευφάνταστο και το προοδευτικό, όπως είναι και οι ίδιοι.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved