Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 8/3 έως και 10/3.

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Είστε έτοιμοι να κάνετε βήματα πολύ δυναμικά αρκεί να μην παρασυρθείτε από απόψεις τρίτων και θεωρίες που τελικά σας κάνουν να μοιράζετε την δύναμή σας σε σκέψεις ή προβλήματα που αφορούν άλλους. Μέχρι και την Κυριακή το πρωί θα είστε πού δραστήριοι. Από εκεί και μετά θα ξαναβουτήξετε μέσα στον δικό σας προσωπικό κόσμο γιατί δεν θέλετε ίσως να πληγωθείτε ή να αντιμετωπίσετε μια πραγματικότητα που υπάρχει αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Μάλλον θα προτιμήσετε να είστε αποσυρμένοι είτε να ξεκουραστείτε, είτε να μείνετε κοντά σε ένα άτομο που έχει πρόβλημα και θέλετε να του συμπαρασταθείτε είτε να σκέφτεστε ένα άτομο που αυτή την στιγμή δεν έχετε ξεκάθαρη σχέση μαζί του. Γενικά χαλαρώστε όσο μπορείτε γιατί τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσετε μια μεγάλη δράση.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε ότι είναι αναγκαίο να είστε πρωτότυποι και τελείως διαφορετικοί από αυτό που είστε για να συμπορευτείτε με τις εξωτερικές καταστάσεις. Δηλαδή να είστε πιο φιλικοί και ανοιχτοί σε νέες ιδέες και καταστάσεις. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε ακόμα και με άτομα που δεν σας είναι πολύ εύκολο γιατί δεν υπάρχει μεγάλη ταύτιση. Από την Κυριακή και μετά θα επανέλθετε σε πιο φυσικά επίπεδα για τον δικό σας ψυχισμό και σίγουρα θα περάσετε πιο όμορφα και πιο χαλαρά. Η διαίσθησή σας θα δουλέψει πολύ δυνατά και θα είστε πολύ πιο σίγουροι για τα βήματα της επόμενης εβδομάδας. Αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες καλό είναι να περπατήσετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες με το άτομο που αγαπάτε. Για τους ελεύθερους παρουσιάζεται ευκαιρία γνωριμίας μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον για αυτό να είστε χαλαροί και ανοικτοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά νιώθετε πιο δυνατοί γιατί τουλάχιστον θα μπορείτε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό θα σας αλλάξει τον ψυχισμό σας γιατί θα αναβαθμίσετε ένα κομμάτι που αφορά την καριέρα σας ή θα δώσετε μεγαλύτερο βάρος σε πράγματα που εδώ και ημέρες δεν μπορούσατε να κάνετε. Γενικά η διαχείριση κάποιων πραγμάτων θα σας βοηθήσει να ανταλλάξετε καλύτερες πληροφορίες με το περιβάλλον σας. Από την Κυριακή και μετά θα ξαναπέσετε και πάλι μέσα σε δικές σας προσωπικές εντυπώσεις και ίσως αυτό να μην σας βοηθάει για να οργανώσετε τον χρόνο σας και να κάνετε τις σωστές επαφές σας. Η βαριεστιμάρα που μπορεί να νιώσετε ή η ξαφνική κούραση δεν θα σας αφήσει να κάνετε και πολλά πράγματα και κυρίως οι αποφάσεις σας και οι σκέψεις σας δεν είναι τόσο ξεκάθαρες. Για αυτό καλύτερα είναι όσοι ασχολείστε με την τέχνη να επιδοθείτε εκεί ή να βγάλετε τον ρομαντισμό σας στην επιφάνεια. Η σχέση με τον Σκορπιό θα είναι πιο εύκολη και περισσότερο λειτουργική. Εξωτερικά προβλήματα που μπορεί να εμποδίζουν την μετακίνησή σας ίσως να σας εκνευρίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθείτε να κάνετε πράγματα που μπορεί να μην είναι και απόλυτα δικά σας αλλά τουλάχιστον δεν τα αφήνετε στην μέση. Ίσως αυτό το διάστημα να μην είστε και πολύ επικοινωνιακοί γιατί θέλετε ή να απομονωθείτε για να τα βρείτε με τον εαυτό σας είτε να μαζέψετε δυνάμεις για να κάνετε πράγματα τα οποία εμποδίζονται εδώ και καιρό. Η αυτογνωσία και γενικά οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά στον εαυτό σας θα σας δώσει μεγαλύτερες πιθανότητες να κατανοήσετε και κάποιες περίεργες δικές σας συμπεριφορές. Μια σχέση από το εξωτερικό μπορεί να εξελιχτεί περισσότερο αυτές τις ημέρες. Η επαφή με τα άτομα που αγαπάτε κυρίως την Κυριακή θα σας κάνει καλό γιατί θα μπορέσετε με μεγαλύτερη ευκολία να βγουν από μέσα σας τα αληθινά συναισθήματά σας που πολλές φορές τα κρατάτε βαθιά μέσα σας. Η επαφή με Καρκίνο, Παρθένο, Σκορπιό και Ιχθύ θα είναι πολύ καλή.

ΛΕΩΝ

Γεμίζετε τις μπαταρίες σας γιατί γίνεστε πιο κοινωνικοί παρόλο που δεν το παραδέχεστε γιατί θέλετε να κρατάτε το βασιλικό στοιχείο του ζωδίου σας για να νιώθετε ότι είστε δυνατοί. Η κοινωνικότητα μερικές φορές ενώ σας αρέσει βαθιά την κατακρίνετε ότι ανοίγεστε γιατί πιστεύετε ότι χάνετε κατά κάποιο τρόπο την δύναμή σας. Ο βασιλικός θώκος καλός είναι αλλά τώρα που οι καταστάσεις έχουν αλλάξει χρειάζεται να φύγετε από τον συντηρητισμό σας και να γίνετε πιο φιλικοί για να κερδίσετε τουλάχιστον μια καλύτερη δουλειά. Ο Υδροχόος μπορεί να σας υποχρεώσει να γίνετε πιο φιλικοί και ίσως πιο ανοιχτοί σε ιδέες που ούτε καν είχατε φανταστεί ότι υπάρχουν. Από την Κυριακή και μετά αντιφατικά συναισθήματα θα σας κατακλύσουν και όσοι έχετε σκοτούρες για ένα ακίνητο θα το ξαναθυμηθείτε πιέζοντας αυτούς που συνεργάζεστε ή το έχετε από κοινού ακόμα και συγγενικά σας πρόσωπα να κινηθείτε πιο δυναμικά για να έχετε αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναγνωρίζετε ότι τουλάχιστον η καθημερινότητα σας είναι αναγκαίο να γίνει πιο ανάλαφρη και όχι τόσο τυποποιημένη τουλάχιστον για αυτές τις ημέρες. Ίσως να χρειαστείτε να μπει φρέσκος αέρας στο μυαλό σας γιατί τον τελευταίο καιρό δεν ανανεώνεστε καθόλου. Άτομα που κάνουν από κοινού ομαδική προσπάθεια για να πετύχουν κάτι μπορεί να σας προσελκύσουν και να σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Η ψυχολογία και άλλες γνώσεις μπορεί να σας δώσουν κάτι το διαφορετικό από αυτό που μέχρι τώρα είχατε στο μυαλό σας. Από την Κυριακή και μετά θα γίνετε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί αλλά θα πάρετε απόφαση για μια καινούργια επαναφόρτιση που μπορεί να σημαίνει και μια άλλη οπτική γωνία των πραγμάτων κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Ο Ιχθύς πάντα σας συγκινεί και τώρα μπορεί να βρεθείτε μαζί του χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Νιώθετε ανανεωμένοι και γενικά αισιόδοξοι για ένα θέμα που σας αφορά άμεσα. Είστε βέβαια πολύ μπερδεμένοι από κάποιες εξωτερικές καταστάσεις γιατί δεν μπορείτε να πάρετε απόφαση για ένα πολύ προσωπικό σας θέμα το οποίο επανέρχεται συνέχεια με στόχο την επίλυσή του. Αν μπείτε βαθιά στον εαυτό σας θα δείτε ότι αποφεύγετε να δείτε μια πραγματικότητα η οποία σας καταδυναστεύει και δεν θέλετε κάπου να φανείτε ειλικρινείς βασικά με εσάς και μετά με τους γύρω σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία κυρίως Παρασκευή και Σάββατο να εντοπίσετε το πρόβλημα της ακινησίας, της αδράνειάς σας ή ακόμα και της άρνησης. Από την Κυριακή θα ξεκινήσει ένας άλλος κύκλος συζητήσεων και συναισθηματικών φορτίσεων κυρίως αν έχετε να αντιμετωπίσετε το θέμα ενός παιδιού ή ακόμα και ένα ερωτικό πρόβλημα που μπορεί να συνδέεται με έναν Παρθένο ή Ιχθύ. Επειδή θα είστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι θα δείτε ότι θα βγουν με μεγαλύτερη ευκολία τα ταλέντα σας και κυρίως αν ασχολείστε με την μουσική ή τον χορό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι, γνωστοί και ομάδες θα είναι το ζητούμενο σας αυτές τις ημέρες. Τουλάχιστον μέχρι και την Κυριακή θα το παρακάνετε με όλες αυτές τις επαφές αλλά θα σας αλλάξουν κάπως την διάθεση. Μπορεί βέβαια να μην παίρνετε το συναίσθημα που έχετε ανάγκη και ίσως βαθιά μέσα σας να νιώσετε μοναξιά αλλά τουλάχιστον θα γίνετε πιο ανοικτοί και συζητήσιμοι. Από την Κυριακή και μετά αν οι συνθήκες το επιτρέπουν, τουλάχιστον οι καιρικές, η επαφή με την φύση θα σας βοηθήσει να ξαναμαζέψετε τις δυνάμεις σας και να κερδίσετε την χαμένη σας ενέργεια. Μπορεί επίσης να έχετε ανάγκη από παραπάνω ύπνο και μην στερήσετε στον εαυτό σας αυτή την χαρά επειδή έχετε υποχρεώσεις και είστε αγχωμένοι. Γενικά μερικές φορές κινείστε αρκετά πιεστικά και προς τον εαυτό σας και προς τους άλλους και αυτό σας περιορίζει γιατί δεν σας αφήνει να έχετε ελευθερία κινήσεων και ατομική ανεξαρτησία. Η τέχνη, η γυμναστική, ο χορός, η γιόγκα, ο διαλογισμός και γενικά από οπουδήποτε αναδεικνύεται ο ισχυρός ψυχισμός σας είναι αναγκαία για την χαλάρωσή σας οπότε επιδιώξτε να περάσετε όμορφα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά η αισιόδοξη νότα θα μπει στην ζωή σας και θα σας φέρει μεγαλύτερη κινητικότητα σε θέματα επαγγελματικά και γνώσεων. Για αυτό οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να μην διστάσετε να κτυπήσετε ακόμα και πόρτες που μπορεί να τις βλέπατε κλειστές γιατί θα γίνουν καινούργια ανοίγματα που μέσα από αυτά θα μάθετε να επιβιώνετε καλύτερα. Κυρίως αν συνεργάζεστε με Δίδυμο ή Υδροχόο θα γίνει κάτι καλό και θα περάσετε εύκολα στην αντίπερα όχθη. Πάντως είστε γεννημένοι για να κερδίσετε το στοίχημα με την ζωή και δεν θα πρέπει ούτε να παρασύρεστε από την λύπη που δεν είναι αληθινό συναίσθημα αλλά ούτε και από άλλους που επιθυμούν να σας βάλουν στα δικά τους θέλω και οράματα. Από την Κυριακή και μετά θα είστε περισσότερο ευαίσθητοι και επιρρεπείς και θα κινηθείτε από το συναισθηματικό κέντρο. Όπου εκεί θα χρειαστεί να κάνετε ένα πολύ ισχυρό ξεκαθάρισμα και να πετάξετε από πάνω σας οτιδήποτε δεν σας κάνει ή δεν είναι καλό για την ψυχοσύνθεσή σας. Μην χαθείτε σε λεπτομέρειες που μπορεί να σας μπερδέψουν περισσότερο και προτιμήστε να κάνετε καλύτερες σκέψεις για τον εαυτό σας. Η απομόνωση ακούγοντας μουσική και γενικά οραματιζόμενοι για το καλό σας θα είναι πολύ εποικοδομητικό. Η επαφή με έναν Ιχθύ θα σας γεμίσει με έντονα συναισθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Παρασκευή και το Σάββατο θα είναι ημέρες που θα είστε πιο άνετοι και περισσότερο ανοικτοί στις προκλήσεις και στα θέματα που σας αφορούν . Όταν είστε χαλαροί και άνετοι βοηθάτε και έχει η ζωή σας χρώμα και γενικά κίνηση. Ένα εκκεντρικό Λιοντάρι μπορεί να θέλει να σας κατακτήσει και εσείς με τον τρόπο σας να τον απορρίπτεται γιατί τον βλέπετε ίσως πολύ εγωιστή. Επειδή έχετε κινηθεί στο να κάνετε κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό σας τομέα μπορεί να το έχετε παρακάνει λόγω υπερβολών για αυτό προσπαθήστε τουλάχιστον για σήμερα να είστε πιο ευχάριστοι με τον εαυτό σας χαρίζοντάς του μεγαλύτερη άνεση, αποδοχή και ακόμα και τρυφερότητα γιατί συνήθως είστε πολύ σκληροί μαζί του και αυστηροί. Από την Κυριακή θα αναζητήσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες περισσότερο να καλυφτούν και ίσως να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει κάπως συγκινηθεί με την ευαισθησία σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε ευκαιρία μέσα από επαφή και φίλους να βγείτε έξω περισσότερο και να περάστε όμορφα. Και ακόμα και οι καιρικές συνθήκες να μην το επιτρέπουν εσείς θα βρείτε ευκαιρία να περάστε ωραία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρασκευή και Σάββατο θα νιώσετε περισσότερο ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι από τις υποχρεώσεις που έχετε άλλες ημέρες. Η κοινωνικότητα πάντα βοηθάει στο να περνάτε όμορφα και να βρίσκεστε πάντα με φίλους και αυτό σας αρέσει πάρα πολύ. Η ανταλλαγή απόψεων ακόμα και με έναν έντονο τρόπο θα σας βοηθήσει να ξαναγίνετε ο εαυτός σας διεκδικώντας ακόμα και μέσα σε μια ομάδα τα δίκαια και τα σωστά. Γενικά είστε οι άνθρωποι της αλλαγής και της καλυτέρευσης της ζωής των άλλων μέσα από συστήματα ή ιδέες που θα αναπτύσσουν γενικά τον άνθρωπο. Από την Κυριακή και μετά οι ευαισθησίες σας θα είναι πιο έντονες και ίσως και να θέλετε να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και μπορεί να τεμπελιάσετε παραπάνω από το κανονικό. Η επαφή με έναν Παρθένο θα σας βοηθήσει για να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη και γενικά να ανασυγκροτηθείτε. Οι καλλιτεχνικές ευαισθησίες είναι ένα κίνητρο για να παρακολουθήσετε παραστάσεις θεατρικές ή μουσικές και αν δεν μπορείτε ακόμα και από το σπίτι σας μπορεί να περάσετε όμορφα με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα.

ΙΧΘYΕΣ

Η πολυπλοκότητά σας αυτή την περίοδο σας έχει μπερδέψει και εσάς και τους υπόλοιπους οι οποίοι σας βλέπουν να κινείστε συνεχώς αλλά μπορεί να μην έχετε σημαντικό αποτέλεσμα για αυτό να μην το βάζετε κάτω σε περίπτωση που υπάρχουν μπερδέματα και δεν είναι άμεσα τα αποτελέσματα γιατί υπάρχει και ο Ανάδρομος Ερμής που ίσως να σας δημιουργεί έντονη υποκειμενικότητα και να σας διαφεύγει η γενική εικόνα ενός θέματος. Το καλό είναι ότι οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα περάσετε μερικές ημέρες ψυχικής ανάτασης και ευφορίας που αυτό θα σας κάνει πολύ καλό. Από την Κυριακή και μετά θα είστε περισσότερο ο εαυτός σας και θα επιδοθείτε άμεσα στο να κάνετε πράγματα που σας ταιριάζουν καλύτερα και αποδεικνύουν ότι έχετε δύναμη και αξία. Καλό είναι να εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που κυλάει υπέρ σας και να αναζητήσετε πράγματα που σας είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας. Ο Παρθένος είναι το άτομο που μπορεί να θέλει να είναι δίπλα σας.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved