Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/3

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/3

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Τίποτε στην ζωή δεν είναι για να το φοβόμαστε αλλά να το κατανοήσουμε

ΚΡΙΟΣ

Είστε πολύ πιο προσεκτικοί στις κινήσεις σας και σίγουρα θα έχετε ανάγκη, την εκτίμηση και την στήριξη είτε από το οικογενειακό σας περιβάλλον είτε από πολύ κοντινό σας άτομο. Οικογενειακές ευθύνες και σκοτούρες μπορεί να σας ζορίσουν. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο χρειάζεται να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις που πιθανόν αύριο να σας εκθέσουν. Κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω, θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί μπορεί να τους πληγώσετε με τις κινήσεις σας ή τις αποφάσεις σας για συγκεκριμένα θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τουλάχιστον σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα από την οποία μπορείτε να αντλήσετε θάρρος, υπομονή και αξιοπρέπεια. Οι πρακτικές σας δουλειές θα γίνουν πολύ πιο εύκολα γιατί θα υπάρχει σύμπνοια και εύνοια σε όλες σας τις υποθέσεις. Η σχέση με ένας Καρκίνο ή Αιγόκερω μπορεί να βελτιωθεί γιατί υπάρχει η διάθεση και από τις δυο πλευρές, η διατήρηση της ποιότητας και -γιατί όχι- μια μεγαλύτερη ελαστικότητα στα όρια. Από ένα φίλο θα πάρετε μια βοήθεια και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε ένα πιο εύκολο βήμα στον επαγγελματικό ή κοινωνικό τομέα γιατί μπορείτε να το ρεγουλάρετε καλύτερα και να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε έτοιμοι να πειθαρχήσετε πιο εύκολα αλλά και να διεκδικήσετε με έναν πιο οργανωμένο τρόπο τα δικαιώματά σας από ένα οικονομικό μερίδιο, ασφάλεια ή οικογενειακή κληρονομιά που έχει μπλοκάρει. Είναι ευκαιρία να μειώσετε την υπερευαισθησία σας με αυτόν τον τρόπο γιατί θα λειτουργήσει περισσότερο η λογική πάνω στις πρακτικές σας ανάγκες. Γενικά η γείωσή σας μπορεί να γίνει απότομα αλλά είναι απολύτως απαραίτητη. Σε αυτό μπορεί να συμβάλει και ένας Αιγόκερως ο οποίος μερικές φορές σας καθηλώνει με τον ρεαλισμό του. Από την άλλη μπορεί να βελτιωθεί η σχέση με Καρκίνο ή Σκορπιό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθείτε να καταλάβετε βαθιά τις ανάγκες των άλλων για αυτό θα ξοδέψετε την ενέργειά σας για να έχετε καλύτερη επαφή και επικοινωνία με τους γύρω σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να νιώσετε μια πίεση και να θέλετε να ηγηθείτε ενός σχήματος ή να πάρετε εσείς μια πρωτοβουλία για μια ομάδα ή μια συνεργασία. Εκεί χρειάζεται να είστε προσεκτικοί για να μην χαλάσετε τις ισορροπίες και κυρίως αν συνεργάζεστε ή σχετίζεστε με Κριό ή Αιγόκερω. Επειδή υπάρχουν κρυμμένες φιλοδοξίες για την ζωή σας και γενικά για το κοινωνικό σας στάτους χρειάζεται να το παραδεχτείτε για να κάνετε χώρο μέσα σας για την αποδοχή του εαυτού σας.

ΛΕΩΝ

Έρχεστε αντιμέτωποι με κάποιες ευθύνες και γενικά με θέματα που χρειάζεται να αποδείξετε τον εαυτό σας σε ένα άλλο επίπεδο. Πάντως θα τα καταφέρετε και κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο ή στην σημερινή καθημερινότητά σας να δείξετε τις ικανότητές σας και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Μην ανησυχείτε εάν δεν μπορείτε ακόμα να βγάλετε εύκολα συμπεράσματα για ένα ακίνητο για το οποίο ενδιαφέρεστε είτε να το φτιάξετε είτε να το πουλήσετε γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι δεν είστε μόνοι σας και αυτό σας εμποδίζει να κάνετε κινήσεις απευθείας στον στόχο σας, κυρίως αν χρειάζεται να συνεργαστείτε για κοινές υποθέσεις οικονομικών ή ακινήτου με έναν Αιγόκερω ή Ιχθύ. Προς το παρόν μαζεύετε πληροφορίες. Η τυπική πάντως συμπεριφορά και κάπως συγκρατημένη δεν βοηθάει καθόλου την προσωπική σχέση γιατί θα φανεί σαν απομάκρυνση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε πολύ καλύτερα και με μια απόφαση που έχετε πάρει αλλά και με έναν προσωπικό στόχο που προσπαθείτε να κρατήσετε και να κάνετε πράξη αυτά που συνέχεια σκέφτεστε. Η εγκράτεια πάντως και γενικά η πειθαρχία σε θέματα διατροφής και προσωπικών ευθυνών θα σας δώσει την ευκαιρία να εξελιχτείτε και να κάνετε ένα βήμα παραπάνω γιατί θα βάλετε τις προτεραιότητές σας σε ένα καλό υπόβαθρο και θα χρησιμοποιήσετε την ενέργεια πολύ καλύτερα από παλιά. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο κάνετε πολλές κινήσεις, ώστε να διορθώσετε μια σχέση που μπορεί να είχε χαλάσει και κυρίως με έναν Ιχθύ και θα του δείξετε περισσότερα συναισθήματα προσπαθώντας να τον φέρετε πιο κοντά σας.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Νιώθετε μεγαλύτερη υπευθυνότητα και οι οικογενειακές υποχρεώσεις σας βαραίνουν αλλά συγχρόνως σας βάζουν και σε μια τάξη η οποία είναι αναγκαία αυτό το διάστημα γιατί μπορεί να έχετε χαθεί μέσα σε ψευδαισθήσεις και συναισθήματα χαοτικά και μπερδεμένα. Η αυστηρότητα με την οποία θα αντιμετωπίσετε ένα κομμάτι προσωπικό μπορεί να σας αγχώσει και να ρίξετε στον εαυτό σας ενοχές που ίσως είναι υπερβολικές. Ο Αιγόκερως είναι το άτομο που μπορεί να σας απασχολήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οργανώνεστε περισσότερο και παίρνετε αποφάσεις να τελειώσετε ένα έργο το οποίο το είχατε ξεκινήσει εδώ και καιρό και τώρα ο χρόνος σας πιέζει και πρέπει να βάλετε ένα τέλος. Η σχέση με έναν Αιγόκερω θα σας δώσει μεγάλη δύναμη αλλά και μπορεί να σας παρακινήσει σε επαγγελματικά ανοίγματα. Η ερωτική σας ζωή είναι πλούσια και γεμάτη και κυρίως έχετε ανάγκη να ρισκάρετε και να κάνετε πράγματα πιο τολμηρά από παλιά. Να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας γιατί μπορεί να κάνετε υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε τη διάθεση να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους και να γίνετε πιο πειθαρχημένοι και ίσως και αυστηροί με άτομα που πιστεύετε ότι δεν λένε αλήθειες για σας ή συμμετέχουν με λάθος τρόπο στην προσωπική σας επέκταση. Για αυτό για να έχετε ξεκάθαρη θέση καλό είναι να αναλάβετε εσείς προσωπικά να βγάλετε το φίδι από την τρύπα και έτσι με αυτόν τον τρόπο θα βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Επειδή σας απασχολεί το θέμα ενός σπιτιού ίσως να ξεκινήσει ξαφνικά να ρέει πιο εύκολα η κατάσταση και να βρείτε λύσεις στον ορίζοντα αλλά χρειάζεται από την πλευρά σας να είστε πιο δραστήριοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε την ανάγκη της επέκτασης και ίσως με τον δικό σας τρόπο να προσπαθήσετε να βρείτε άκρη, κάνοντας καλύτερες κινήσεις για τα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν. Η απόφαση για να ασχοληθείτε με ένα ακίνητο μπορεί να είναι επιτακτική ή δεν βλέπετε άλλη λύση στον ορίζοντα και θα χρειαστεί από την δική σας πλευρά μεγαλύτερη προσπάθεια για να μπουν τελικά όλα τα πράγματα σε μια ευθεία. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε μια σημαντική εύνοια είτε μέσω επαφής και επικοινωνίας με ένα καινούργιο πρόσωπο είτε μέσα από μια σημαντική δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθείτε να δείξετε ένα άλλο κομμάτι του εαυτού σας πιο σοβαρό και περισσότερο πειθαρχημένο και κυρίως μέσα σε μια ομάδα που συνεργάζεστε. Το κλείσιμο και η απομόνωση μπορεί να μην είναι η λύση όλων σας των θεμάτων αλλά ίσως να το έχετε ανάγκη για να μαζέψετε και πάλι τις δυνάμεις σας. Ο διασκορπισμός δεν σας κάνει καλό γιατί δεν έχετε περιθώρια επέκτασης ή σταθερότητας μιας κατάστασης. Οι ευαισθησίες σας καθορίζουν τις ανάγκες σας και αυτό μπορεί να σας δημιουργεί πίεση γιατί πρέπει να φτάσετε στον ζητούμενο στόχο. Ο Παρθένος είναι πολύ κοντά σας.

ΙΧΘYΕΣ

Όσο περισσότερο οργανώνεστε τόσο περισσότερο ζείτε το εδώ και τώρα και απολαμβάνετε τα καλά μιας κατάστασης. Σήμερα θα σας παρουσιαστεί ευκαιρία να καλουπώσετε με τον καλύτερο τρόπο την πλανητική δράση δηλαδή θα κάνετε τις περισσότερες πράξεις από ποτέ, οπότε θα χαρείτε με τα αποτελέσματα τα οποία θα είναι πολύ θετικά για σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο μπορείτε να απολαύσετε και την ερωτική εύνοια μαζί με τον ανάλογο σεβασμό και την εκτίμηση για το πρόσωπό σας που έχετε ανάγκη.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved