Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/3

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/3

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Κανένα ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο.

ΚΡΙΟΣ

Προς το παρόν έχετε βγει από το αδιέξοδο που μπορεί άθελά σας να έχετε φτάσει. Δηλαδή έχετε βάλει τον εαυτό σας σε παθητική στάση και ίσως να περιμένετε περισσότερο από το εξωτερικό περιβάλλον παρά να κάνετε εσείς τα απαραίτητα βήματα. Ευτυχώς η σημερινή ημέρα θα σας ταρακουνήσει και μπορείτε να κινηθείτε πολύ δυναμικά κάνοντας την θέση σας όσο μπορείτε πιο ξεκάθαρη. Θέματα σπουδών ή μιας επέκτασης με το εξωτερικό μπορεί να προκύψουν και πάλι και να ενθουσιαστείτε τόσο πολύ με την ιδέα ώστε να κινηθείτε πιο γρήγορα από ό, τι άλλες φορές. Ένας Τοξότης μπορεί να είναι δίπλα σας και να σας επηρεάσει θετικά με τις ιδέες του και τον τρόπο ζωής του.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθείτε να συμβιβάσετε πράγματα που ίσως να μην δένουν μεταξύ τους αλλά εσείς τουλάχιστον θα το τολμήσετε και αν σταματήσετε να φοβάστε και να πάρετε το ρίσκο θα έχετε μια επιτυχία σε θέματα κοινωνικά ή επαγγελματικά που θα σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε. Γενικά είστε πιο κοινωνικοί τον τελευταίο καιρό και αυτό βοηθάει στο να κάνετε ανοίγματα σε πιο πολλές κατευθύνσεις. Ο ρομαντισμός, το ειδύλλιο και γενικά η δημιουργία είναι για σας αυτό το διάστημα έντονες καταστάσεις που σας βοηθάνε να βλέπετε την ζωή με άλλο μάτι. Ένας Παρθένος ή Ιχθύς σίγουρα σας τραβάει το ενδιαφέρον

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε πολύ δυναμικοί και διεκδικητικοί όσον αφορά στις προσωπικές σας υποθέσεις αλλά και τις σχέσεις που αφορούν τους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους. Σήμερα μπορεί να έχετε την ανάγκη να είστε περισσότερο αυθεντικοί αλλά και απολογητικοί σε σχέση με την δική σας πραγματικότητα. Τον τελευταίο καιρό ενώ κάνετε κινήσεις για να ξεμπλοκάρετε από το προσωπικό σας σύστημα που σας έχει αρκετά καταπιέσει και έχετε κατά κάποιο τρόπο ξεκολλήσει, υπάρχουν παραμορφωμένα συναισθήματα που σας κάνουν και χάνετε τελικά τον πρωταρχικό σας στόχο. Για αυτό προσπαθήστε όσο μπορείτε να μην ξεφεύγετε από τον στόχο σας και να λειτουργεί όσο μπορείτε η λογική. Η επαφή με Δίδυμο, Παρθένο, Τοξότη και Ιχθύ μπορεί να σας φέρει μεγάλη ένταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε πολύ δυναμικοί και μπορεί να πείτε πράγματα που σίγουρα θα έχουν την αίσθηση της αλήθειας αλλά να σας φέρουν σε σύγκρουση με τα άτομα που εργάζεστε από κοινού. Γενικά θα χρειαστεί να ξεκολλήσετε από κάτι το οποίο μπορεί να σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό και να πρέπει να κινηθείτε πολύ δραστικά που σίγουρα θα το κάνετε αλλά μπορεί να σας ζορίσει γιατί θα ξεπεράσετε τα όριά σας. Γενικά η αλλαγή σε συνήθειες βλαβερές θα είναι απαραίτητη και η αυτογνωσία σε θέματα σχέσεων θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε. Η σχέση με Τοξότη θα είναι πολύ έντονη.

ΛΕΩΝ

Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά και να ρισκάρετε ακόμα και σε ένα τομέα που δεν τον πολυγνωρίζετε αλλά σας έχει βγει μεγαλύτερη σιγουριά και εμπιστοσύνη και νιώθετε σαν να έχετε θυμηθεί και πάλι τον εαυτό σας. Η ερωτική σας διάθεση θα είναι πολύ έντονη και κυρίως οι ελεύθεροι θα έχετε μεγάλη ανάγκη να βγείτε και να μοιραστείτε πράγματα με φίλους και ομάδες. Καλό είναι να το ρίχνετε που και που έξω γιατί με αυτόν τον τρόπο θα νιώσετε και πάλι πιο ξέγνοιαστοι και ανέμελοι. Τα όριά σας έτσι και αλλιώς τα έχετε βάλει. Μπορεί να πάρετε σήμερα μια θετική απάντηση για μια δουλειά να είστε ξεκάθαροι όμως με τα οικονομικά σας θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο. Σήμερα θα κάνετε τόσα πολλά ανοίγματα που θα σας δημιουργήσει ακόμα και στρες αν το παρακάνετε. Βέβαια ανοίγεστε σε πολλά μέτωπα και εκμεταλλεύεστε κατά κάποιο τρόπο τις γνωριμίες σας και τις επαφές σας. Η γνώση που θα πάρετε αυτόν τον καιρό σας δίνει μεγαλύτερες δυνατότητες για να εξελιχτείτε επαγγελματικά αλλά θα χρειαστεί να είστε πολύ συγκεντρωμένοι στον στόχο σας για να έχετε τα σωστά αποτελέσματα. Η ερωτική σας ζωή εξελίσσεται γιατί έχετε μεγαλύτερη ευκαιρία στο να δείξετε τα βαθιά σας συναισθήματα. Ένας Ιχθύς θα είναι πολύ κοντά σας.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Αντιμετωπίζετε με δυναμικότητα κάποιες καταστάσεις και αυτό σας βοηθάει να ξανακερδίσετε το στοίχημα που βάζετε κατά εποχές με τον εαυτό σας. Η πρωτοτυπία θα μετρήσει πάνω σε μια δουλειά που θέλετε να κάνετε και γενικά το να φανερώσετε την αλήθεια ενώ αυτό σας ζορίζει θα είναι προς όφελός σας. Η στήριξη από έναν Τοξότη θα είναι πολύτιμη. Αν ασχολείστε με πωλήσεις, με επικοινωνία και διδασκαλία θα έχετε την ευκαιρία να ξεδιπλώσετε πιο εύκολα τον εαυτό σας. Ένα μικρό ταξίδι και η υπογραφή συμβολαίων βέβαια με την ανάλογη προσοχή μπορεί να ολοκληρωθούν σήμερα. Αν σχετίζεστε με Ιχθύ ή έχετε μια προσωπική σχέση μπερδεμένη σήμερα μπορεί να δείτε κάτι που θα σας βοηθήσει να βγείτε από το αδιέξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε πολύ ανοικτοί και αισιόδοξοι για αυτό κάνετε ακόμα και κάποια ξεκαθαρίσματα που παλιά δεν τολμούσατε. Η υπόθεση ενός Δίδυμου σας απασχολεί και επιτέλους θα επικοινωνήσετε πιο εύκολα. Έχετε μεγαλύτερη αισιοδοξία για οικονομικά θέματα και ίσως να πάρετε χρήματα από εκεί που δεν το περιμένατε. Με έναν Ιχθύ θα έρθετε πιο κοντά και σίγουρα θα νιώσετε ασφάλεια μαζί του. Ένα πρόσωπο που ήταν συνεργάτης σας παλιός θα επανέλθει και θα θέλει να ξεκινήσετε κάτι πάλι από την αρχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε πολύ δυνατοί και σίγουροι για μια προσωπική απόφαση που έχετε πάρει αλλά επειδή είναι έντονες οι πιέσεις από το εξωτερικό περιβάλλον να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί υπάρχει περίπτωση να κάνετε πισωγύρισμα από τις επαφές και την γνώμη των άλλων. Ειδικά οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μεγάλη αντίδραση από άτομα του στενού σας περιβάλλοντος και κυρίως συναισθηματική πίεση. Έχετε βέβαια αλλάξει αρκετά και είστε έτοιμοι να κερδίσετε με το σπαθί σας μια πολύ μεγάλη επιτυχία που σας ανοίγεται ξαφνικά. Αν συνεργάζεστε με Δίδυμο, Παρθένο ή Ιχθύ χρειάζεται μεγαλύτερη αντοχή στα τυχόν τρέχοντα προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κινείστε για να διεκδικήσετε μια θέση στον ήλιο και επειδή νιώθετε αρκετά απελευθερωμένοι από εντάσεις και πιέσεις σίγουρα θα κατακτήσετε πιο εύκολα τον στόχο σας. Η τάση για απομόνωση που μπορεί να σας βγει ξαφνικά θα είναι πολύ εποικοδομητική γιατί δεν θα παραμείνετε αδρανείς, αντίθετα θα δράσετε χωρίς να το ξέρουν οι υπόλοιποι και θα κάνετε πράγματα αποκλειστικά μόνο για σας. Η σχέση με έναν Δίδυμο θα εξελιχτεί προς το καλύτερο γιατί θα του εμπιστευτείτε τα εσώψυχά σας. Γενικά έχετε μεγαλύτερη εύνοια σε θέματα καριέρας για αυτό κινείστε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε πολύ δυνατοί αλλά και απελευθερωμένοι από εντάσεις και όλων των ειδών τις δεσμεύσεις. Όταν μπορείτε να πάρετε γνώση είστε περισσότερο ο εαυτός σας γιατί δεν υπάρχουν εξωτερικές παρεμβάσεις. Υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο επαγγελματικά αλλά χρειάζεστε και την στήριξη ή την αρωγή και κάποιων άλλων ατόμων. Πάντως αρκετοί από εσάς έχετε προσανατολιστεί προς μια κατεύθυνση πιο ομαδική που ο καθένας μέσα στην ομάδα θα δίνει τον καλύτερο του εαυτό με στόχο την κοινή επιτυχία. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο ψάχνετε για δουλειές που έχουν πρωτοτυπία και αυθεντικότητα.

ΙΧΘYΕΣ

Έχετε την τάση να κάνετε υπερβολές και αυτό έχει μεν την αξία του ρίσκου και μπορεί εν μέρει να επιτύχετε αλλά φροντίστε να μην το παρακάνετε γιατί τελικά η ευκαιρία θα εξελιχτεί σε κάτι που δεν θα σας συμφέρει. Η επαφή με ένα Τοξότη θα σας ενθουσιάσει και θα κάνετε μαζί του κοινές προσπάθειες για επαγγελματικά θέματα. Φροντίστε να κρατήσετε το πορτοφόλι σας όσο μπορείτε περισσότερο στην θέση του γιατί έχετε την τάση να κάνετε σπατάλες. Ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού θα σας ενθουσιάσει και γενικά φλερτάρετε αρκετά τον τελευταίο καιρό με την ιδέα του εξωτερικού. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια επαγγελματική επιτυχία που από αυτήν μπορεί να σας έρθουν και χρήματα μη αναμενόμενα. Ο έρωτας καλά κρατεί αρκεί να είστε σταθεροί μέσα σας και δεν έχετε σκαμπανεβάσματα ή διχασμούς.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved