Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 1/3

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 1/3

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Καλημέρα και καλό μήνα!

Με χρυσές μασέλες θέλουν να φάνε κομισιόν και ΔΝΤ για ένα χρέος με το οποίο μας έδεσαν χειροπόδαρα με τη βοήθεια των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά. Συμφώνα με τους κ. Φώσκολο και κ. Ζεληλίδη η αξία του υφιστάμενου υποθαλάσσιου πλούτου της Ελλάδος καλύπτει τουλάχιστον 5 (!) φορές το Δημόσιο Χρέος.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος=Σελήνη/Βουλκάνους=Πλούτωνας/Ποσάιντον=Κρόνος/Πλούτωνας=Πλούτωνας/Ωροσκόπος

Η προσοχή στρέφεται σε πρόσωπα δημόσιου ενδιαφέροντος και επιρροής. Αλλαγή ονόματος, θρησκείας, πολιτικών πεποιθήσεων. Εμπόδια στην εφαρμογή κάποιων μέτρων ή απόψεων. Μεταβολές που σχετίζονται με τον τόπο εγκατάστασης της διοίκησης, της ανώτατης αρχής ή τους συνεταίρους ή τους συνεργάτες σε οποιαδήποτε έργο.

Συμβουλή

Άραγε ξέρετε τι τρώτε; Ελπίζω πάντως να μην είναι μασημένη τροφή και μάλιστα μεταλλαγμένη και αλογίσιο κρεατάκι μαριναρισμένο σε παυσίπονο και αρχίσετε να κάνετε «μπε» και να «χλιμιντρίζετε». Ο κακός λύκος και η πονηρή αλεπού συνεχίζουν να σας κουνάνε την ουρά τους και εσείς δεν θα πρέπει αφενός να χάνετε το κέφι σας και αφετέρου να χαλαρώνετε στους επικείμενους κινδύνους απάτης και ξελογιάσματος εκτός και αν είστε στον καναπέ του σπιτιού σας, έχετε βγάλει τα παπούτσια σας και παρακολουθείτε κάτι με το οποίο ξεκαρδίζεστε στα γέλια. Οι μέρες είναι ιδανικές για να «ντυθείτε» και να ξεφαντώσετε.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Απ' όλους τους κλέφτες, οι ηλίθιοι είναι οι χειρότεροι επειδή σου κλέβουν το χρόνο και το κέφι σου.» Βόλφγκανγκ Γκαίτε

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved