Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/2;

Η Σελήνη στο Λιοντάρι προσφέρεται για δημιουργικές ενασχολήσεις, επαφές με καλλιτέχνες, παιχνίδια με τα παιδιά και ερωτικά μονόπρακτα με εσάς πρωταγωνιστές.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/2;

~Ανάδρομος Ερμής~

Ήρθε και ο ανάδρομος Ερμής στη ζωή σας και πλέον θα έχετε κάποιον να αναθεματίσετε για ό,τι καθυστερεί, δεν προχωρά ή τέλος πάντων σας έχει κάνει τα νεύρα κορδόνια. Άνω τελεία θα μπει σε ζητήματα που επηρεάζονται αρνητικά από την υγρασία, την έλλειψη διάθεσης και διαύγειας και φυσικά από την υποκρισία. Ο δρόμος ωστόσο ανοίγει για επιστροφές στο νησί σας, στο αισθηματικό παρελθόν και στο τέως ψυχικό σας καταφύγιο.

~Η Σελήνη στο Λιοντάρι~

Σήμερα θα φορέσετε την κορώνα της τέρψης, του κεφιού και του καρναβαλιού και μες το καταχείμωνο η καρδιά σας θα γεμίζει ζεστασιά, θετική διάθεση και ρώμη. Η Σελήνη στο Λιοντάρι προσφέρεται για δημιουργικές ενασχολήσεις, επαφές με καλλιτέχνες, παιχνίδια με τα παιδιά και ερωτικά μονόπρακτα με εσάς πρωταγωνιστές.

468x60 10

Ό,τι δεν λάμπει δεν είναι χρυσός, μπορεί να είναι και φο μπιζού. Μια γκάμα λαμπερά δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, βραχιόλια, κομπολόγια και ρολόγια μπορεί να στολίσουν ή να κάνουν την εμφάνιση σας πιο εντυπωσιακή. Μην το παρακάνετε! Αν πάλι είναι ασορτί με την εκθαμβωτική λαμέ αποκριάτικη φορεσιά σας και το φανταχτερό καπέλο σας, τότε λέμε «ναι», ασυζητητί.

Λέοντες, Τοξότες και Κριοί σήμερα θα ξεχωρίσετε με το στυλ σας, την κοινωνικότητα σας και το φλογερό σας ταμπεραμέντο.

Ζυγοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οι σχέσεις σας με τους άλλους θα σας ενθουσιάσουν, θα σας καταπλήξουν ή θα σας κάνουν να αισθανθείτε σπουδαίοι.

Να έχετε μια όμορφη και ευχάριστη Κυριακή!

~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved