Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 22/2 έως και 24/2.

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Είστε έτοιμοι να κάνετε υποχωρήσεις για να προχωρήσετε περισσότερο σε κάποια σχέδια που αφορούν και επαγγελματικές κινήσεις. Με άτομα της οικογενείας σας ασχολείστε με στόχο να έρθετε πιο κοντά και να έχετε καλύτερη επαφή. Όχι ότι δεν ζορίζεστε όταν κάνετε πράγματα τα οποία δεν είστε έτοιμοι να τα ομολογήσετε. Επίσης είναι σημαντικό να προστατέψετε τον εαυτό σας από μια σχέση η οποία τον τελευταίο καιρό μπορεί να έχει φθορά. Από το Σάββατο και μετά θα νιώσετε σαν να έχετε μπει στην πρίζα και θα έχετε μεγαλύτερη ενέργεια αλλά και διάθεση ερωτική. Όσοι έχετε κλείσει μια σελίδα και θα πάτε σε ένα άλλο κεφάλαιο με άλλο άτομο ευκαιρία να κερδίσετε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση γιατί μπορεί να κάνετε γνωριμία με έναν Λιοντάρι ή με έναν Παρθένο. Γενικά θα κυλήσει για σας όμορφα ο χρόνος αφού θα έχετε την διάθεση να βγείτε να διασκεδάσετε και γενικά να αφεθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε πολύ καλύτερα από άλλες φορές αφού όλα βαίνουν όπως τα είχατε σκεφτεί και σχεδιάσει. Το θέμα της δημιουργίας ενός παιδιού είναι πολύ δραστηριοποιημένο και όσοι τώρα κάνετε την προσπάθεια σας να ξέρετε ότι θα πετύχει με μεγαλύτερη ευκολία από παλιά. Γενικά η οικογένεια σάς εξισορροπεί και σας κάνει και νιώθετε δυνατοί και πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. Πολλοί φίλοι και δραστηριότητες έχουν γεμίσει τα κενά σας αυτή την περίοδο. Είστε έτοιμοι να κάνετε πάντως βήματα και να ρισκάρετε στο ερωτικό θέμα γιατί τώρα μπορείτε να πετύχετε το καλύτερο επειδή εσείς νιώθετε πιο δυνατοί. Μην αφήνετε όμως τα εγωιστικά σας θέλω να χαλάνε την σχέση σας γιατί μπορεί να κοντραριστείτε για απλά πράγματα και μετά να μην μπορείτε να επανέλθετε κυρίως με Σκορπιό ή Λιοντάρι. Μερικές φορές βγαίνουν από μέσα σας απωθημένα περίεργα και θα πρέπει να τα παρατηρήσετε πριν βγάλετε τα τελικά σας συμπεράσματα. Η κοινωνικότητα θα σας βοηθήσει για να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε πολύ συναισθηματικά φορτισμένοι και σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας για αυτό μπορεί να απομονωθείτε ή να βγάλετε πρώιμα συμπεράσματα. Γενικά όμως όσοι είστε καλλιτεχνικοί τύποι και κυρίως όσοι ασχολείστε με μουσική ή χορό θα σας βγει στην επιφάνεια μεγαλύτερη διάθεση για δράση πάνω σε αυτά τα θέματα. Μερικές φορές θα έχετε και εμπνεύσεις οι οποίες θα σας κάνουν καλό αν όμως έχετε την δύναμη να τις κρατήσετε και να τις κάνετε πράξη. Το Σάββατο και μετά θα ενδυναμώσετε από μια απόφασή σας και θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο χάλια όσο νομίζατε. Αν σταματήσετε και την αυτολύπηση σε ένα θέμα ερωτικό που σχετίζεται με Σκορπιό ή Ιχθύ θα δείτε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο σοβαρά όσο εσείς τα είχατε δει. Οι συζητήσεις αλλά και η γνώση πάντα σας κάνουν καλό κυρίως αν αφορούν την προσωπική σας βελτίωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε εν μέσω αγαπημένων προσώπων που σας κάνουν και νιώθετε πιο δυνατοί γιατί εκφράζετε την ευαισθησία σας και βρίσκετε ανταπόκριση. Οι συνθήκες είναι τέτοιες που εσείς είστε σε καλύτερη φάση από παλιά. Για αυτό έχετε μια καθοδήγηση εσωτερική πολύ καλύτερη από ότι άλλες φορές και αυτό σας ενδυναμώνει και σας κάνει και παίρνετε αποφάσεις πολύ σημαντικές και σοβαρές για την ζωή σας αλλά και το πώς θα χαράξετε μια πορεία καινούργια. Το ζητούμενο είναι να μην αφεθείτε πάρα πολύ και τεμπελιάσετε γιατί υπάρχει και μια τέτοια πιθανότητα από την οποία μπορεί να παραμελήσετε σημαντικά πράγματα. Οι επιθυμίες σας μπορεί να είναι υπερβολικές αυτές τις ημέρες και ίσως να παρασυρθείτε σε αγορές επίδειξης ή απαιτήσεων συναισθηματικών που να έχουν και ένα στοιχείο ατομικότητας. Για αυτό να είστε πιο ανάλαφροι με τα θέλω σας για να μην πέσετε σε παγίδες.

ΛΕΩΝ

Είστε γενικά κάπως αφημένοι και έχετε αποφασίσει ότι δεν πάει άλλο για μια κατάσταση που εσείς παλεύετε καιρό. Η Παρασκευή θα είναι η ημέρα ακόμα και της απομόνωσης γιατί έχετε θέματα τα οποία θέλετε με οποιοδήποτε τρόπο να κλείσετε και ίσως η μεγάλη σας ευαισθησία δεν σας αφήνει. Επειδή μπορεί να νιώθετε ότι χάνετε κυρίως οικονομικά από μια κατάσταση είτε από συνεργάτες, είτε από σύντροφο είτε από οτιδήποτε άλλο που δεν είναι στο χέρι σας αυτό σας στεναχωρεί και ίσως να σας πιάνει και μιζέρια όταν τα σκέφτεστε. Από το Σάββατο και μετά οι ελπίδες σας θα αυξηθούν γιατί μπορεί να σταματήσετε να βλέπετε ότι κάπου αδικείστε και να γίνετε πιο σίγουροι για τα θέλω σας και τον εαυτό σας. Εσείς είστε καλά όταν αποφασίζετε να κάνετε πράγματα που θα σας αποδεικνύουν την αξία σας. Η σχέση με έναν Υδροχόο θα επανέλθει δριμύτερη αλλά καλό είναι και εσείς να δείχνετε περισσότερο αυτά που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε γενικά ήσυχοι και ήρεμοι είτε με την οικογένειά σας που μπορεί να βρεθείτε όλοι μαζί και αυτό να σας φέρει ισορροπίες είτε με το να βρίσκεστε καλά με τον εαυτό σας. Είτε πάντως είστε μόνοι σας που μερικές φορές το επιδιώκετε κιόλας και χωρίς να το έχετε συνειδητοποιήσει καλά-καλά είτε με άλλους εσείς είστε έτοιμοι να κάνετε βήματα. Κάποια θέματα βέβαια που αφορούν τις στενές σας σχέσεις που είναι και πρακτικά σας πελαγώνουν γιατί οι υποθέσεις είναι πολλές και αξεδιάλυτες και ίσως να πάνε και πίσω αλλά αν αντιληφθείτε ότι όλα έχουν έναν λόγο που γίνονται τότε θα είναι διαφορετικά τα πράγματα και θα μπορείτε και εσείς να χαλαρώσετε. Ένας Ιχθύς σίγουρα σας απασχολεί με τις υποθέσεις του αλλά και με τις ευαισθησίες του. Γενικά επιδιώξτε να είστε με κόσμο και να χαίρεστε την στιγμή. Η ερωτική ιστορία που υπάρχει αυτή την στιγμή στην ζωή σας και ίσως να αφορά και έναν Υδροχόο μπορεί να παραμείνει ακόμα μυστική γιατί αυτό σας κάνει να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Δεν είστε άτομα που παραδίνεστε σε μιζέρια και δυστυχία αλλά μερικές φορές είναι σαν να κολλάτε και νιώθετε αδύναμοι. Η λύπη δεν είναι υγιές συναίσθημα για κανέναν οπότε μην αφήνετε να σας καταβάλουν είτε δικά σας κομμάτια ή ιστορίες άλλων ατόμων που μάλιστα σας αφορούν άμεσα. Η σχέση με έναν Ιχθύ σίγουρα είναι πολύ κουραστική και δύσκολη κυρίως αν δεν είναι ξεκάθαρο το τοπίο στην μεταξύ σας κατάσταση και δεν έχουν μπει τα όρια που είναι αναγκαία για την επιβίωση αυτής της σχέσης. Καλό είναι να τα βάλετε πριν χαλάσει. Οι φίλοι, σημαντικό στήριγμα στην ζωή σας, θα είναι δίπλα σας τουλάχιστον για αυτές τις ημέρες. Οι βόλτες και οι επαφές είναι απαραίτητες και βάζουν χρώματα στην ζωή σας. Η σχέση με Καρκίνο και Παρθένο σίγουρα έχει αλλάξει και έχουν μπει καινούργια στοιχεία που ίσως να μην σας βοηθάνε να δείτε την αλήθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Παρασκευή είναι μια ημέρα που θα σας κάνει να χαλαρώσετε αρκετά και βρίσκετε την προσωπική σας άκρη μέσα από συναισθηματική ηρεμία και γαλήνη. Καλό είναι να ζυγίσετε κάποια πράγματα περισσότερο και να απομονώσετε το προσωπικό σας εγώ γιατί μπορεί να πάρετε μηνύματα που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση αφού μπορεί να νιώσετε κάπως άβολα ή ανταγωνιστικά το Σάββατο και την Κυριακή. Ευτυχώς όμως υπάρχουν κρατήματα και μπορείτε να περάσετε καλά αρκεί να το αποφασίσετε προσωπικά. Αφήστε τις κόντρες και τις δυσκολίες με ένα Ταύρο ή Λιοντάρι. Προσπαθήστε να ζήσετε την στιγμή και αφεθείτε στα όμορφα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την Παρασκευή θα έχετε να φροντίζετε για τις ανάγκες της οικογένειας σας ή μπορεί να επιφορτιστείτε με έξτρα οικονομικά θέματα. Επειδή είστε γεμάτοι με ενεργητικότητα καλό είναι να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο αλλά με σύνεση σε θέματα που έχουν να κάνουν με σχεδιασμό και μελλοντικές κινήσεις γιατί σίγουρα θα μπουν και πράγματα που δεν θα έχουν αληθινή υπόσταση. Το Σάββατο και μετά θα είστε πιο δυνατοί και σίγουροι για τον εαυτό σας, αφού θα προσπαθήσετε και θα επικεντρωθείτε στην εσωτερική σας δύναμη. Μπορεί να έρθετε σε επαφή με φίλους ή άτομα από το εξωτερικό ή ίσως να σχεδιάσετε ένα ταξίδι. Οτιδήποτε σας ηρεμεί και σας φέρνει σε καλύτερη επαφή με τον εαυτό σας από γυμναστική, χορό ή γιόγκα επιστρατεύστε το για να περάσετε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε γενικά πιο χαλαροί και μοιράζεστε τον χρόνο σας με τους άλλους και αυτό σας κάνει καλό γιατί ανοίγεστε και κυρίως έρχεστε πιο κοντά με άτομα της οικογενείας σας. Από το Σάββατο και μετά θα προσπαθήσετε να ασχοληθείτε με κάτι που αφορά την προσωπική σας δημιουργία και επειδή μερικές φορές δεν έχετε καθόλου πείσμα για τον εαυτό σας γιατί το θεωρείτε εγωιστικό ίσως κάνετε πίσω σε κάποιες καταστάσεις που θα χρειαστεί να κοντραριστείτε και να έχετε εσείς τον πρώτο λόγο. Μέσα από την σκληρή δουλειά εσείς θέλετε να είστε γνωστοί και όχι από την επίδειξη. Μπορεί ένα Λιοντάρι που είναι δίπλα σας και συνεργάζεται καθημερινά μαζί σας να σας εκνευρίζει με τον εγωισμό του αλλά ίσως θα πρέπει να μάθετε από αυτόν τι σημαίνει ατομική δύναμη. Γενικά όμως θα περάσετε όμορφα και κυρίως θα κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα Παρθένο ή Ιχθύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε έξτρα επιφορτισμένοι με διάφορα οικογενειακά ή συναισθηματικά θέματα από τα οποία ζορίζεστε και γίνεστε περισσότερο ίσως ανασφαλείς ή ευαίσθητοι. Παρόλο αυτά τουλάχιστον για την Παρασκευή έχετε δημιουργικότητα στο θέμα της δουλειάς και πάνω σε αυτό δεν πρέπει να αμελήσετε να κάνετε κάτι λάθος ή να μην δώσετε μεγάλη σημασία και να το περάσετε στο ντούκου κυρίως μια πρόταση που έχει έρθει για να κερδίσετε έστω και για λίγο περισσότερα χρήματα. Από την άλλη από το Σάββατο και μετά είστε έτοιμοι να παραδοθείτε σε ένα Λιοντάρι που τον τελευταίο καιρό σας κοντράρει πάρα πολύ. Η αποτελεσματικότητά σας θα είναι στο ότι θα πρέπει να ακούσετε και τα λόγια των άλλων που είναι γύρω σας για να βγάλετε συμπεράσματα χωρίς να βάλετε τον εαυτό σας σε θέση αδικημένου. Τουλάχιστον για αυτές τις ημέρες κάντε προσπάθεια να καταλάβετε τα θέλω των άλλων και μην τα κοιτάτε μέσα από τον δικό σας μόνο πρίσμα. Οι φίλοι θα είναι εκεί για να σας στηρίξουν και να περάσετε όμορφα.

ΙΧΘYΕΣ

Είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές και να μειώσετε κατά κάποιο τρόπο την αρνητικότητα που υπάρχει γύρω σας. Η επαφή με τα πιο πνευματικά κομμάτια της ψυχής σας θα σας βοηθήσει να εκφράσετε την κρυμμένη σας δύναμη. Η Παρασκευή θα κυλήσει πάρα πολύ καλά αφού θα έχετε επιτυχία σε ένα επαγγελματικό θέμα, ερωτικό ή ακόμα και για ένα ακίνητο που το παλεύετε εδώ και καιρό. Η καθημερινότητα πάντα σας αγχώνει γιατί χάνετε τα αυγά και τα πασχάλια και χρειάζεστε να είστε επιφορτισμένοι με καθημερινή πειθαρχία που αυτό μερικές φορές δεν σας κάνει καλό στον ψυχισμό, έτσι τουλάχιστον διατείνεστε. Αν όμως βάλετε ένα στόχο και μείνετε εκεί πιστοί και σταθεροί θα βρεθείτε σε καλύτερη θέση. Ένα Λιοντάρι είναι κοντά σας αλλά έχετε έλλειψη επικοινωνίας γιατί ή φοβόσαστε την κρίση του ή θεωρείτε ότι είναι υπερβολικό στις εκδηλώσεις του. Επειδή όμως εσείς χρειάζεστε αυτή την περίοδο ενδυνάμωση μείνετε με τον εαυτό σας και αντλήστε δύναμη από τα οράματα που θα βάλετε για σας.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved