Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/2

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/2

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Όσο αντιστέκεστε στην αλλαγή, τόσο δεν αφήνετε να μπει το καλό στην ζωή σας.

ΚΡΙΟΣ

Σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και ίσως να παραμείνετε αδρανείς και συναισθηματικά ευάλωτοι. Το ταξιδάκι, οι πολλές επαφές για δουλειές και οι γνώσεις που μπορεί να πάρετε θα σας βγάλουν από το συναισθηματικό αδιέξοδο που μπορεί να έχετε πέσει λόγω της δύσκολης επαφής με ένα άτομο που ίσως να μην είναι ξεκάθαρο απέναντί σας και να αφορά έναν Παρθένο ή Ζυγό. Μια νέα γνωριμία με έναν Δίδυμο ή Τοξότη θα σας ανανεώσει. Χρειάζεται να είστε πιο ξεκάθαροι σε οικονομικά θέματα γιατί εσείς άλλα περιμένετε σαν οικονομική απολαβή από μια συνεργασία και άλλα μπορεί τελικά να εισπράξετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανανεώνεστε και είστε πολύ θετικοί απέναντι στις καταστάσεις γιατί τις αντιμετωπίζετε με νέα δεδομένα. Νέοι φίλοι και ομάδες που ίσως να έχουν και καλλιτεχνική χροιά θα σας ξεσηκώσουν και θα σας βάλουν σε πολύ δημιουργικό δρόμο. Μια φιλική γνωριμία μπορεί να εξελιχτεί σε ερωτική γιατί θα καταργηθούν οι αποστάσεις και τα όρια που ίσως να είχαν μπει. Πάντως θα είστε πιο δυναμικοί και ίσως να έχετε την δύναμη να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στην καριέρα σας. Θα κάνετε πολλές οικονομικές συναλλαγές, αρκεί να μην διασπάστε σε πολλά πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε πολύ μπλεγμένοι μέσα σε δαίδαλους πρακτικών υποθέσεων και συγχρόνως έχετε συναισθηματική ευαισθησία η οποία σας εμποδίζει να ολοκληρώνετε το έργο σας. Είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο εσείς έχετε αποφασίσει να κερδίσετε, αρκεί να μην επηρεάζεστε από τις απόψεις και τις γνώμες των τρίτων γιατί σας αποσυντονίζουν και σας πάνε πολύ πίσω. Μέσα στον χώρο της δουλειάς σας έχετε πολλές ευκαιρίες και βγαίνετε και ιδιαίτερα δραστήριοι. Τώρα είναι ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, αρκεί να είστε σίγουροι για αυτό. Η πολυπλοκότητα των συναισθημάτων σας δεν θα σας αφήσει να πάρετε απόφαση για μια σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε ανάγκη να απομονωθείτε για λίγο αλλά συγχρόνως να κάνετε διεργασίες τέτοιου είδους ώστε να σας δώσουν την ευκαιρία να ανατρέψετε κάποια δεδομένα τα οποία δεν σας πηγαίνουν καθόλου αλλά ούτε και σας προοδεύουν. Επειδή έχετε εσωτερική καθοδήγηση και μπορεί και προσωπικό όραμα σίγουρα μερικοί από εσάς θα έχετε μια επιτυχία είτε από ένα νομικό θέμα, είτε στο εξωτερικό, είτε από μια συνεργασία που σχετίζετε και με ξενοδοχεία ή ιδιαίτερες σπουδές. Ο Σκορπιός ή ο Ιχθύς είναι το ζώδιο που σας βοηθάει να βελτιώνετε την προσωπική σας επαφή και να έχετε μεγαλύτερη συναισθηματική ανταπόκριση.

ΛΕΩΝ

Γενικά χρειάζεστε πολλές και μεγάλες αναπροσαρμογές και μέσα σε ένα βαθμό προσπαθείτε να το καταφέρετε. Ο χρόνος είναι πολύ λίγος για να τον σπαταλάτε σε ανούσιες επαφές και καταστάσεις οι οποίες δεν σας πηγαίνουν. Μια συνεργασία που σχετίζεται με οικονομικά θέματα και αφορά ακόμα και την επαφή σας με ένα Ιχθύ θα σας αυξήσει από την μια την συναισθηματική ευαισθησία αλλά και θα σας κάνει πιο δεκτικούς σε θέματα συνεργασιών, επενδύσεων. Επειδή νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε και να αποκτήσετε αυτογνωσία, το ενδιαφέρον σας για θέματα μεταφυσικής θα αυξηθεί πάρα πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε αφιερώσει την ενέργειά σας στις ανάγκες των άλλων αλλά και για ένα σπίτι που τώρα μπορεί να τελειώσει ο κύκλος εργασιών που σας απασχολούσε. Η υπόθεση με έναν Κριό θα σας προβληματίσει γιατί είναι αναγκαίο να έχετε μια σίγουρη ή ξεκάθαρη στάση που θα είναι απόφαση για την μεταξύ σας σχέση. Και αντί να λειτουργήσετε αυτοβούλως κάθεστε και παραπονιέστε συνέχεια ότι σας αδικούν και αυτό μπλοκάρει την εξέλιξή σας.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Επειδή δεν μπορείτε να πείτε όχι αυτές τις ημέρες ίσως να νιώσετε ότι παίζετε κάπου τον ρόλο του θύματος. Ευτυχώς η Δευτέρα ξεκινάει περισσότερο δημιουργικά και το πρότυπο πού έχετε ήδη μέσα σας μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά και να βγει το επικοινωνιακό σας κομμάτι στην επιφάνεια περισσότερο αναπτυγμένο και έτοιμο να βρει λύσεις και να εκπληρώσει αιτήματα που θα σας βγάλουν από τα αδιέξοδα. Στον ερωτικό τομέα εν γένει είστε πολύ μπερδεμένοι και μερικοί από εσάς δεν κάνετε καθόλου κινήσεις. Με αυτόν τον τρόπο δεν δείχνετε κάτι που να μπορέσει και ο άλλος να βγάλει συμπεράσματα. Τουλάχιστον σήμερα θα είστε πιο ευθείς και έτσι θα βοηθήσετε την κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε γενικά ήρεμοι και μερικοί από εσάς θέλετε να επενδύσετε πιο πολύ στον χώρο της οικογένειάς σας ή σε προσωπικό επίπεδο. Από την άλλη είστε πολύ ενεργοποιημένοι στα ερωτικά και επειδή βρίσκεστε σε δημιουργική φάση το θέμα ενός παιδιού θα σας κινητοποιήσει. Το ρίσκο σε κάποια πράγματα μπορεί να γίνει πιο εύκολα και αυτό θα σας βοηθήσει στο οικονομικό επίπεδο. Μια γνωριμία με Δίδυμο θα σας κάνει πιο ανοικτούς και ίσως να βγάλετε περισσότερο προς τα έξω τα επικοινωνιακά σας προσόντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε γενικά περισσότερο ανοικτοί και ευέλικτοι αλλά προσέξτε μην το παρακάνετε γιατί μπορεί να μοιραστείτε σε πολλές μεριές και στο τέλος να κουραστείτε και να μην κάνετε τίποτε ουσιαστικό. Γι αυτό να είστε πιο χαλαροί και συγχρόνως πιο σταθεροί στα θέλω σας και στα σχέδια σας και κυρίως να ζητάτε υπογραφές και διαπιστευτήρια σε οτιδήποτε κάνετε για να είστε κατοχυρωμένοι. Υπάρχει περίπτωση να αυξήσετε τις δραστηριότητές σας σε σχέση με το εξωτερικό και αυτό θα σας βοηθήσει πάρα πολύ. Η σχέση με Δίδυμο, Παρθένο ή Ιχθύ χρειάζεται προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αλλάζετε γραμμή πλεύσης σε θέματα οικονομικά και γίνεστε πιο ευέλικτοι με στόχο να έχετε βελτίωση. Επειδή όμως θα εμπιστευτείτε περισσότερο, να προσπαθήσετε να μην χάσετε την οργάνωσή και την πειθαρχία που πάντα σας διακατέχει γιατί θα γίνουν παραλείψεις και σφάλματα. Η επικοινωνιακή σας φύση θα βγει στην επιφάνεια και ίσως με αυτόν τον τρόπο σχετιστείτε πιο εύκολα και πιο διπλωματικά οπότε μπορεί και να γνωρίσετε και ένα πρόσωπο που θα σας κάνει καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συναισθηματική σας φύση που βγαίνει πιο πολύ στην επιφάνεια και σας κάνει ευαίσθητους και ιδιαίτερα ευσυγκίνητους αλλά από την άλλη έχετε μεγάλη σας διάθεση να προχωρήσετε κάποιες καταστάσεις χωρίς να εμποδίζονται από παλιές πεποιθήσεις και αρτηριοσκληρωτικές απόψεις. Με αυτόν τον τρόπο θα πάτε μπροστά και θα κινηθείτε χωρίς αντιστάσεις για το δικό σας προσωπικό καλό. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε μια καλή εύνοια και ιδιαίτερα όσοι ασχολείστε με επικοινωνία, εμπόριο ή διδασκαλία.

ΙΧΘYΕΣ

Θα ανοιχτείτε περισσότερο και θα γίνετε πιο ανεξάρτητοι. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, έχουν ανοίξει οι συναισθηματικές σας κεραίες και μπορεί να νιώθετε ότι είστε μέσα σε ένα όνειρο ή ίσως τώρα να ζείτε ένα ιδανικό που κουβαλάτε μέσα σας και μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Από την άλλη όμως μπορεί να χάσετε και την αίσθηση της πραγματικότητας. Για αυτό καλό είναι να κάνετε καλύτερο συνδυασμό του ονείρου με την ρεαλιστική πλευρά της ζωής σας. Διάφορες πληροφορίες θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κάνετε δουλειές που έχουν να κάνουν με γνώση και επικοινωνία.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved