Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/2

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/2

Τα ζώδια σήμερα

Η πρακτική εφαρμογή των ληφθέντων γνώσεων μας κάνει πιο δυνατούς.

ΚΡΙΟΣ

Αναλαμβάνετε πολλά θέματα επικοινωνίας να τα φέρετε εις πέρας και κάνετε τουλάχιστον για σήμερα όλες τις δημόσιες σχέσεις που είχατε παραμελήσει τις προηγούμενες ημέρες. Πάνω σε αυτό το σημείο μπορεί να σας γίνει και μια πρόταση η οποία είχε πέσει στο τραπέζι πριν καιρό και να μην τις είχατε δώσει μεγάλη σημασία. Ίσως να αφορά ένα μεγαλύτερο επικοινωνιακό κομμάτι στην δουλειά σας και αυτό να είναι η αφορμή που θα που θα σας αναδείξει. Για αυτό να το ξανασκεφτείτε και να μην το αποκλείσετε αν δεν σας κάνει εκ πρώτης όψεως.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθείτε να πιαστείτε από παντού και να κάνετε πιο δυναμικές κινήσεις γιατί υπάρχει ανάγκη εξέλιξης και σταθεροποίησης. Μη δίνετε την δύναμή σας αλλού αλλά και ούτε να φαντάζεστε πράγματα τα οποία είναι ανυπόστατα. Καλύτερα να τα διαπιστώνετε πρώτα γιατί θα γίνουν παρεξηγήσεις αλλά και υπερτιμήσεις που δεν θα σας συμφέρουν. Σίγουρα τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν και μπορεί να γίνετε περισσότερο ευέλικτοι και συνεργάσιμοι σε συμφωνίες και οικονομικές συναλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μια πολύ καλή ημέρα για σας και κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο γιατί θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε επιτέλους μια δουλειά ή να γίνει κάτι καλό που περιμένατε εδώ και καιρό. Αλλά μερικές φορές οι ευκαιρίες μπορεί να είναι διαφορετικές από αυτές που εσείς είχατε μέσα στο μυαλό σας και να τις χάσετε αν δεν το ψάξετε πιο διεξοδικά το θέμα. Μην αναστατώνεστε και μην μπερδεύεστε αν έχετε πολλά πράγματα να κάνετε και δεν γίνονται όπως τα έχετε προγραμματίσει. Απλά να είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι για να μην γίνουν λάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σίγουρα θα βγείτε από το καβούκι σας και θα κάνετε πολλές επαφές σαν να θέλετε να κερδίσετε τον χαμένο σας χρόνο. Μην αφήνετε πίσω σας κενά και υποχρεώσεις που μπορεί να σας μπλοκάρουν αργότερα. Μερικοί μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι για αυτό να μην το παρακάνετε και αν είστε καπνιστές τουλάχιστον για σήμερα να προσπαθήσετε να το ελαττώσετε για να μην επιβαρυνθείτε περισσότερο. Το εξωτερικό μπορεί να είναι μια μεγάλη ευκαιρία για σας αρκεί να κάνετε με την σωστή σειρά τα βήματα.

ΛΕΩΝ

Γίνεστε πιο κοινωνικοί τουλάχιστον για σήμερα και θέλετε να ανοιχτείτε για να μοιραστείτε και το πρόβλημά σας από κοινού με άτομα που εμπιστεύεστε. Είναι σημαντικό να ξέρετε τι θέλετε αυτή την εποχή γιατί μπορεί να μπερδευτείτε και να μην αναγνωρίσετε την πραγματική σας δύναμη. Επίσης επειδή έχετε πολλές μικρές υποθέσεις που σας τρώνε τον χρόνο, μπορεί να απηυδήσετε κάποια στιγμή γιατί δεν θα τελειώνουν τίποτε. Μην χάνετε όμως τον αρχικό σας σχέδιο και στόχο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τουλάχιστον για σήμερα θα κάνετε τόσα πολλά πράγματα που στο τέλος θα κουραστείτε γιατί δεν θα έχετε καθόλου σταματήσει. Νέες επαφές και πληροφορίες θα είναι καλές αλλά πιθανόν να σας μπερδέψουν αν δεν τις βάλετε σε τάξη. Όσοι ασχολείστε με πωλήσεις, διδασκαλία ή επικοινωνία θα σας δοθούν περισσότερες ευκαιρίες σήμερα αλλά να είστε ψύχραιμοι και ήρεμοι γιατί θα γίνουν λάθη από αμέλεια και βιασύνη. Ο Τοξότης προσφέρεται να σας βοηθήσει αρκεί να τον ακούσετε.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Νιώθετε ανάλαφροι και τουλάχιστον ένα μέρος από το μπερδεμένο τοπίο φαίνεται να ξεκαθαρίζει και να μπαίνουν κάποια πράγματα στην θέση τους κυρίως αν έχετε να κάνετε με μια νομική υπόθεση ή με ένα θέμα εξωτερικού ή επικοινωνίας. Απλά χρειάζεται να έχετε το κεφάλι σας πολύ καθαρό για να μην γίνουν λάθη από αμέλεια ή από ψευδαισθήσεις. Κυρίως πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε συμπεράσματα που θα βγάλετε τα οποία θα σας καθιστούν θύματα ή εξαπατημένους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναλύετε συνέχεια πράγματα και έχετε διάθεση να γίνετε πιο ανοικτοί σε επικοινωνία και γνώση. Ανασυντάξτε και πάλι τις δυνάμεις σας για να έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο επαγγελματικό σας τουλάχιστον θέμα που τόσο σας καίει. Οικονομική ευκαιρία και άνοιγμα από εκεί που δεν το περιμένατε. Το σπίτι σας σίγουρα σας ηρεμεί και σας κάνει καλό γιατί έχουν σταματήσει κάποιες εντάσεις. Η βοήθεια ενός Διδύμου είναι πολύ σημαντική για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε σε μεγάλη επικοινωνιακή δραστηριότητα και αυτό σας δίνει τη δύναμη να επεκταθείτε, να κλείσετε συμφωνίες και να κάνετε πολλά και καλά πράγματα για σας. Γενικά είστε σε δράση αλλά χάνεστε μέσα σε λεπτομέρειες και μικρές εντάσεις και αυτό σας βγάζει μεν από αδιέξοδα αλλά μπορεί να σας βάλει σε μεγαλύτερους μπελάδες αν δεν κάνετε ξεκάθαρες συζητήσεις με άτομα που συνεργάζεστε πάνω σε οικονομική βάση ή πάνω σε άλλα θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθείτε να πάρετε γνώση ή να λύσετε το πρόβλημά σας με έναν άλλο τρόπο που μπορεί να μην σας πηγαίνει απόλυτα αλλά να είναι ένας τρόπος να βγείτε από ένα ψυχολογικό αδιέξοδο. Επειδή θα είστε επικοινωνιακοί, θα δώσετε και την ευκαιρία στον εαυτό σας να γνωρίσει και κάτι καινούργιο. Γενικά η καριέρα σας ζορίζει τις καταστάσεις και σας υποχρεώνει ο πήχης να ανέβει ψηλά και να έχει και σταθερότητα για αυτό κάνετε υπερπροσπάθεια για να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρόλο που κάποιες συνθήκες γύρω σας είναι πολύ δύσκολες εσείς κάνετε το καλύτερο, δεν το βάζετε κάτω και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις ακόμα και πιο δύσκολες αλλά τουλάχιστον βρίσκετε τρόπο να λύσετε προβλήματα. Επικοινωνία, επαφή και ίσως ένα ταξίδι επαγγελματικό θα σας κάνει καλό γιατί θα μετρήσετε τις δυνάμεις σας και αυτό θα σας αυξήσει την αυτοπεποίθηση. Τα οικονομικά πάντως μπορεί να μην φοβόσαστε να τα αντιμετωπίσετε όπως παλιά.

ΙΧΘYΕΣ

Αλλαγή του τοπίου γιατί θα μιλήσετε και θα κάνετε πολλές επαφές για να λύσετε ένα επαγγελματικό θέμα που σας απασχολεί είτε δικό σας είτε του συντρόφου σας. Μερικές φορές δείχνετε έναν υπερβολικό δυναμισμό που μπορείτε με τη μια να λύσετε ένα θέμα μεγάλης διάρκειας αρκεί να το θέλετε. Ο Δίδυμος σας παρακολουθεί και με την κατάλληλη ευκαιρία θα σας ξανακτυπήσει την πόρτα ή θα το κάνετε εσείς γιατί νιώθετε πιο κοντά του.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved