Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/2

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/2

Τα ζώδια σήμερα

Όλες οι άμυνές σου έχουν στόχο να μην λάβεις σήμερα αυτό που είναι να λάβεις. Για αυτό χαλάρωσε.

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά σας και γενικά η διαχείρισή αλλά και η συντήρηση τους θα είναι το κυρίως μέλημα. Ίσως να σας πιάσει ξαφνικά το αίσθημα της αυτοσυντήρησης και γίνετε περισσότερο προσεκτικοί. Μπορεί να καταλήξετε αυτές τις ημέρες για ένα ακίνητο τι ακριβώς πρέπει να κάνετε. Επίσης ένα κομμάτι της δουλειάς σας που σας ταλαιπωρεί εσείς θα μπορέσετε με το ένστικτό σας να το οδηγήσετε ώστε να σας βγάλει από την αδράνεια και την απραξία.

ΤΑΥΡΟΣ

Επανακτάτε τις δυνάμεις σας παρόλο που υπάρχουν εμπόδια γιατί από την πλευρά των άλλων ο πήχης ανεβαίνει ψηλά και δεν θέλετε να τον κατεβάσετε γιατί πιστεύετε ότι με αυτόν τον τρόπο θα φανεί η αξία σας. Ο Σκορπιός είναι δάσκαλός σας με τον δικό του τρόπο και χρειάζεται να τον ακούτε όσο και να σας εκνευρίζει. Βέβαια αυτή την περίοδο η σχέση μαζί του πάει προς το καλύτερο γιατί υπάρχει μεγαλύτερη συναισθηματική ευαισθησία. Οι φίλοι είναι σημαντικοί για σας αυτή την περίοδο και μπορεί μαζί τους να μεγαλώσουν οι καλλιτεχνικές σας ευαισθησίες ή να γνωρίσετε άτομα που ήδη ασχολούνται με τον καλλιτεχνικό χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλη αυτή η αναστάτωση που είχατε εδώ και καιρό θα μπορέσει να διοχετευτεί με τον καλύτερο τρόπο και επιτέλους να κάνετε κινήσεις που θα σας φέρουν είτε υλική εξασφάλιση είτε ένα πρακτικό αποτέλεσμα σε θέματα επαγγελματικά ή σε τρέχοντα καθημερινά προβλήματα. Γενικά υπάρχουν ευκαιρίες για τη δουλειά σας αλλά εσείς μπορεί να μην είστε διαθέσιμοι ή άνετοι λόγω ότι νιώθετε είτε συναισθηματική απογοήτευση είτε αδυναμία. Είστε όμως ρομαντικοί και σας έχουν πιάσει οι καλλιτεχνικές σας ευαισθησίες. Αν σχετίζετε με Ιχθύ θα έρθετε πιο κοντά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εν μέσω φίλων και γνωστών θα υποστηριχτείτε και θα βιώσετε όμορφες στιγμές για αυτό να μην αφήνετε κάποιες αρνητικές καταστάσεις να σας χαλάνε έστω και προσωρινά τη διάθεση. Η σχέση με έναν Σκορπιό σίγουρα θα εξωραϊστεί και θα γίνει καλύτερη αν εσείς δείξετε τα συναισθήματά σας αλλά και για ένα κομμάτι του παρελθόντος είστε έτοιμοι να τον συγχωρήσετε. Ένα καλό φαγητό ή μια επαφή με δικά σας πρόσωπα θα είναι ένα πολύ καλό βήμα για να νιώσετε άνετα.

ΛΕΩΝ

Ίσως να νιώσετε ανασφαλείς με κάποιες κινήσεις που θα γίνουν ή με κάποιες πληροφορίες που θα πάρετε σε σχέση με τα οικονομικά σας θέματα. Από την άλλη είναι γόνιμο να γνωρίζετε ένα κομμάτι του εαυτού σας που σας αποκαλύπτεται όταν ζορίζεστε και ίσως πάρετε απόφαση να κινηθείτε πιο δυναμικά στα θέματα που έχετε κολλήσει, κυρίως τα οικονομικά σας. Χρειάζεται όμως να είστε πολύ προσεκτικοί με τις αποφάσεις σας και να μην παρασύρεστε από την συμπεριφορά ενός Ιχθύ με τον οποίο όμως τουλάχιστον θα έχετε μια καλή επαφή λόγω της σταθερότητας που θα δείξει στις αποφάσεις του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε ήρεμοι και ισορροπημένοι. Σαν ένα μαγικό χέρι να πήρε την ένταση από πάνω σας και έτσι θα μπορέστε να νιώσετε πιο ανακουφισμένοι από μια συνεργασία ή από τον σύντροφό σας. Μπορεί πάντως να φανεί στο τούνελ μια καλύτερη προϋπόθεση για τα οικονομικά σας και αυτό να σας βγάλει από την αδράνεια και την στεναχώρια. Ένας Ιχθύς είτε σύντροφος είτε συνεργάτης θα είναι πολύ κοντά σας και θα χρειαστεί να δώσετε την δική σας δύναμη για να κινηθούν τα πράγματα. Εάν παραμείνετε συγκεντρωμένοι στον στόχο σας και δεν ρίχνετε τις ευθύνες στους άλλους τότε θα περάσουν όλα τα δύσκολα.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Αναλώνεστε με τα οικονομικά του συντρόφου σας ή με έναν συνεργάτη που θέλετε να τον βάλετε στην θέση του επειδή κάπως αδρανεί και δεν κάνει αυτά που σας είχε υποσχεθεί. Ίσως να νιώθετε ανασφάλεια ή βαθιά την επιθυμία να δείξετε περισσότερο τις σεξουαλικές σας ανάγκες. Η σχέση με έναν Ταύρο ή με ένα άτομο που το βλέπετε πολύ κτητικά θα σας βγάλει συναισθήματα που ούτε και εσείς μπορείτε να τα ελέγξετε. Επειδή δεν σας πηγαίνει η μπερδεμένη συμπεριφορά καλό είναι να ξεκαθαρίσετε με ένα πρόσωπο τι ακριβώς νιώθετε και τι σκοπό έχετε μαζί του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να νιώσετε ότι δεν θα σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και αυτό ίσως να σας απομονώσει από τους υπόλοιπους. Από την άλλη οι απαιτήσεις σας μπορεί να είναι είτε πολύ ποιοτικές είτε πολύ ανεβασμένες. Με την συμπόνια και την συναισθηματική σας στήριξη τελικά θα αντιμετωπίσετε εκ των έσω την τυχόν κρίση και λάθη που μπορεί να γίνουν. Από την άλλη το πρόβλημα με το σπίτι σας ή με ένα άλλο ακίνητο θα λυθεί άμεσα και από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να γίνετε υπερβολικά πρακτικοί ή υλιστές και αυτό να σας φέρει σε αντίθεση με την βαθιά σας συνείδηση. Κρατείστε τις διαφορές σας και τις αντιπαραθέσεις που μπορεί να έχετε με έναν Ταύρο και λύστε τες με ειρηνικό τρόπο. Η συνεργασία με μια ομάδα μπορεί να γίνει με πολύ όμορφο τρόπο και να σας βοηθήσει να καταλάβετε και εσείς τι χρειάζεται για να κινηθείτε άμεσα και με στόχο. Ο Υδροχόος έχει πολύ θετική άποψη για σας και από τις συμβουλές του μπορεί να πάρετε βοήθεια στην καριέρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά νιώθετε ασφαλείς και γεμάτοι. Η αγάπη για το σπίτι σας και η φροντίδα που θα δείξετε στους γύρω σας θα σας δημιουργήσουν εσωτερική ηρεμία. Έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε όμορφα πράγματα για αυτό να μην νιώθετε ενοχές όταν σας δοθεί η ευκαιρία να χαλαρώσετε. Ο Ταύρος και ο Παρθένος, αρωγοί και συνοδοιπόροι στην φάση, αυτή θα σας βοηθήσουν κυρίως σε ένα θέμα επαγγελματικό αλλά και ίσως ένα πρόσωπο που σας φέρεται φιλικά και κάπως αδιάφορα μπορεί να εκδηλώσει ενδιαφέρον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε επιφορτισμένοι με θέματα πρακτικά ή διαδικαστικά και αυτά σίγουρα κουράζουν την διανοητική φύση σας. Αλλά μην τα αμελείτε για να έχετε ισορροπία εφ' όλης της ύλης. Το σπίτι σας μπορεί να έχει ανάγκες πολύ μεγαλύτερες από αυτές που εσείς υπολογίζατε και σίγουρα θα σας απορροφήσει χρόνο για να το φέρετε εκεί που θέλετε. Κάποια παλιά έπιπλα μπορεί να σας ενθουσιάσουν και να θέλετε να τα φτιάξετε κάνοντας τα καινούργια. Ο Σκορπιός μπορεί να εκδηλώσει συναισθήματα ζήλειας και κτητικότητας.

ΙΧΘYΕΣ

Περνάτε όμορφα και δημιουργικά κοντά σε δικούς σας ανθρώπους αλλά και με τα παιδιά σας. Η σταθερότητα των συναισθημάτων θα σας κάνει καλό γιατί επιτέλους μέσα σας θα ηρεμήσετε και θα μπορέσετε όλους αυτούς τους πλανήτες στους Ιχθύες να καταφέρετε να τους γυρίσετε υπέρ σας και να βγει κάτι πολύ θετικό. Για αυτό οραματιστείτε καλύτερα για να σας συμβούν κιόλας. Και μην αφήνετε περιθώριο ακόμα και σε ένα αρνητικό συμβάν να πάρει διαστάσεις που θα σας χαλάσουν την καλή ενέργεια.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved