Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/2

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/2

Τα ζώδια σήμερα

Άφησε να σου αποκαλυφτεί ο σκοπός μιας πράξης ενός ατόμου πριν βγάλεις την δική σου κρίση

ΚΡΙΟΣ

Είστε πιο προσεκτικοί και κάπως κλειστοί σε συναισθηματικά θέματα. Θα σας μπουν βέβαια στον νου κάποιες ιδέες οι οποίες μπορεί να μην σας αφήσουν να ησυχάσετε και να δείτε τα πράγματα από την θετική τους σκοπιά. Θα έχετε έντονο σεξαπίλ και μαγνητισμό και κυρίως θα νιώσετε για έναν Σκορπιό μεγάλη έλξη. Οι φίλοι θα είναι πολύ σημαντικοί για σας και κυρίως θα έρθετε πιο κοντά με έναν Υδροχόο. Η πολιτική και τα κοινά ίσως να σας τραβήξουν το ενδιαφέρον και να θέλετε να κυριαρχήσετε πάνω σε αυτόν τον χώρο. Πάντως θα κινηθείτε με μεγάλη μυστικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε ότι είστε κάπως εκτεθειμένοι απέναντι στους άλλους και για αυτό να είστε πιο προσεκτικοί με τους συνεργάτες σας ή με μια στενή σας σχέση. Ο Σκορπιός κυρίαρχο άτομο στην ζωή σας θα σας τραβήξει σαν τον μαγνήτη. Γενικά αν έχετε σχέση Λέοντα ή με Υδροχόο θα βγάλετε ένα κομμάτι σας μαζί του πολύ προσωπικό. Ίσως να έχετε κάποιες ανασφάλειες οι οποίες μπορεί να σας μαυρίσουν για λίγο το τοπίο. Υπάρχει περίπτωση να κάνετε υπερβολές στον ερωτικό τομέα και ίσως να σας βγουν δυνατά πάθη αλλά και ζήλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναγκάζεστε να δώσετε το πιο βαθύ σας εαυτό για να επιβληθείτε σε καταστάσεις που μπορεί να αφορούν και το παρελθόν σας. Οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους και γενικά πληρωμές που έχετε να κάνετε αυτή την περίοδο θα σας βάλουν στην πρίζα να οργανωθείτε περισσότερο αλλά και να είστε πιο προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Ίσως να πέσετε θύμα της γοητείας ενός Σκορπιού και να παρασυρθείτε. Χρειάζεται από εδώ και πέρα και για ένα μεγάλο διάστημα να είστε πολύ προσεκτικοί σε οτιδήποτε κάνετε. Γιατί μπορεί να λειτουργεί πολύ καλά η λογική σας αλλά να μην μπορέσετε να βάλετε σε τάξη τις ενέργειές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθετε ότι μπορείτε πιο εύκολα να εκφράσετε τον ψυχισμό σας και τα συναισθήματά σας με τους γύρω σας. Γενικά νιώθετε πολύ καλά και θέλετε να κάνετε πράγματα που λόγω μιας παλιάς κατάστασης δεν μπορούσατε να τα λειτουργήσατε όπως θέλατε. Για αυτό τώρα ανοίγει κάτι που αυτό θα σας κάνει να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Κινηθείτε γρήγορα και μην αφήνετε το παρελθόν να σας ανακατεύει. Ένας Υδροχόος θα είναι πολύ κοντά σας και θα σας δώσει με τον δικό του τρόπο είτε μια νέα γνώση είτε μια βοήθεια σε μια οικονομική συνεργασία.

ΛΕΩΝ

Αναγκαστικά χρειάζεται να ασχοληθείτε με πράγματα που μπορεί να μην σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Ο θυμός που θα σας βγει μπορεί να σας μπλοκάρει και να γίνετε κάπως δύσκολοι στην προσέγγιση με τους άλλους. Από την άλλη έντονη σεξουαλικότητα και μαγνητισμός θα σας φέρουν στο επίκεντρο μέσα σε μια σχέση κυρίως με Ταύρο και Σκορπιό. Μόνο μην αφήσετε την ζήλεια σας να βγει στην επιφάνεια και χαλάσει τις ωραίες σας στιγμές. Σίγουρα αυτή την περίοδο έχετε μια έντονη πίεση και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δεύτερου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανανεώνεστε με γνώσεις και επαφές που θα σας βοηθήσουν σε έρευνες και αποφάσεις πολύ σημαντικές. Ένα ταξιδάκι θα σας κάνει πολύ καλό και θα σας ανανεώσει. Η μεγάλη σας ευαισθησία θα βγει σιγά σιγά στην επιφάνεια αυτό το διάστημα και θα πετύχετε μέσω αυτής μεγαλύτερη προσέγγιση στα θέματα που σας αφορούν μέσω του έντονου συναισθήματος. Μόνο προσέξτε να μην το παρακάνετε. Ένας Ιχθύς θα σας επηρεάσει άμεσα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να έχετε αποφασίσει να περιμένετε περισσότερο από ό, τι παλιά που ήσασταν και ανυπόμονοι αλλά και αναποφάσιστοι. Αυτό θα σας κάνει καλό και θα σας οργανώσει πιο πολύ σε οικονομικό επίπεδο. Επειδή έχετε καταφέρει και έχετε άτομα γύρω σας που μπορεί να σας ενισχύουν την κοινωνικότητά σας, καλό είναι να τις διατηρήσετε και όχι μόνο να μείνετε εκεί αλλά και να ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες. Μην απαρνιέστε την καλλιτεχνική σας φύση που πάντα να βρίσκετε τρόπο να την εκφράζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε στο επίκεντρο της δύναμή σας για αυτό μην αφήνετε πράγματα και κυρίως κάποιες καταστάσεις που εσείς δεν μπορείτε να δείξετε ανοχή να σας χαλάνε την διάθεση. Σίγουρα είναι δύσκολο να αντιληφθείτε κάποια πράγματα που δεν έχουν συναισθηματική προσέγγιση και ίσως να χρειαστεί να γίνετε κάπως πιο αδιάφοροι ή ακόμα και απόλυτα αντικειμενικοί για να το καταλάβετε. Η επαφή με Υδροχόο αλλά και Ιχθύ θα σας επηρεάσει πάρα πολύ. Υπάρχει από την πλευρά σας και κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο μια πίεση και θέλετε να τα κάνετε όλα τέλεια και ίσως να καταβάλετε προσπάθειες παραπάνω από το κανονικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε ανάγκη να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας για να κάνετε ένα απολογισμό ή να γυρίσετε πίσω στο παρελθόν για να εμπεδώσετε κάποια γεγονότα που έχουν γίνει και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Μπορεί να γίνουν και λάθη κυρίως σε σημεία που είχατε πληγωθεί. Ποτέ τα πράγματα δεν είναι όπως τα καταγράφουμε όταν μπαίνει στην μέση το συναίσθημα. Υπάρχουν φίλοι που σας είναι πολύ πιστοί και σταθεροί παρόλο που εσείς περνάτε κρίση κατά καιρούς και νιώθετε ότι χρειάζεται να βάλετε αποστάσεις. Ο Ταύρος και ο Σκορπιός πάντως είναι άτομα που είναι πολύ θετικά δίπλα σας. Μια νέα οικονομική ευκαιρία που θα ξεκινήσει θα χρειαστεί να την οργανώσετε πολύ καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε επιφορτισμένοι για να κάνετε ό, τι κάνετε πάρα πολύ καλά. Σίγουρα το έχετε πάρει σοβαρά για αυτό πηγαίνετε εις βάθος. Ο Σκορπιός είναι ένα άτομο που όλο και τριγυρνάει δίπλα σας. Από την άλλη επειδή έχετε μεγαλύτερη φιλικότητα και άνεση και ίσως να έχετε ξεφορτωθεί και άγχη για το πώς θα είναι η εικόνα σας και κινείστε πιο ελεύθερα. Οι συζητήσεις με τον Κριό μερικές φορές ωφελούν, παρόλο που είναι μερικές φορές επεισοδιακές. Ξεκινάει πάντως μια καλή περίοδος για σας και κυρίως για τα θέματα καριέρας σας ή και προσωπικής δράσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη που μπήκε στο ζώδιό σας θα σας φέρει σίγουρα εύνοια, μεγαλύτερη φιλικότητα και καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας. Προσπαθήστε όμως σήμερα να μην χαλάσετε την διάθεσή σας με καταστάσεις που μπορεί να μην είναι πολύ σημαντικές για σας και παίζουν αρνητικό ρόλο στην ζωή σας. Δεν έχετε περιθώρια επιλογής όταν αναμασάτε κομμάτια του παρελθόντος ή ερευνάτε καταστάσεις που σας είχαν πληγώσει για να βγάλετε συμπεράσματα. Η στενή επαφή με έναν Σκορπιό θα σας βάλει στα βαθιά.

ΙΧΘYΕΣ

Ο Άρης που μπήκε στο ζώδιό σας θα σας δημιουργήσει εντονότερη διάθεση για δράση και επίτευξη των στόχων σας. Οι βλέψεις σας για το εξωτερικό θα είναι πολύ έντονες και ίσως ένα άτομο συγγενικό θα σας βοηθήσει κάνοντας μια μικρή έρευνα για σας. Πάντως θα ασχοληθείτε πιο πολύ με φίλους και τα κοινά και εκεί θα σας πηγαίνει πάρα πολύ γιατί κατά βάθος θέλετε να μαθαίνετε και να ανοίγεστε αλλά μερικές φορές σας λείπει το θάρρος. Πάντως θα ασχοληθείτε πιο έντονα με τις οικονομικές σας δυνατότητες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved