Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/2

Διαβάστε παρακάτω τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/2

Ήρθε ο καιρός που χρειάζεται να εφαρμόσουμε τις ιδέες μας και να τις κάνουμε άμεσα πράξη.

Καλό μήνα!

ΚΡΙΟΣ

Χρειάζεται να γίνετε πιο συνεργάσιμοι και ευέλικτοι κυρίως με άτομα που έχετε στενή επαφή και σας είναι απαραίτητα. Ο Ζυγός θα έρθει πιο κοντά σας αλλά θα έχετε κάποιες αντιρρήσεις από τον τρόπο που θα χειρίζεται τις κοινές σας υποθέσεις γιατί είναι αναγκαίο να γίνουν κάποια πράγματα πιο γρήγορα. Από την άλλη η συμμετοχή σας σε ομάδες ή σε κοινωνικές εκδηλώσεις θα σας κάνει περισσότερο ανοικτούς και προοδευτικούς. Η διάθεση σας για να μάθετε πράγματα πιο βαθιά για τον εαυτό σας θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε και να κάνετε πράγματα που θα σας ωφελήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέσα στην δουλειά σας χρειάζεται να κάνετε συνεργασίες γιατί θα έχετε διάθεση επικοινωνίας και αυτό θα σας βοηθήσει σε κάποια θέματά σας που είχαν κολλήσει. Ο Υδροχόος θα έρθει πιο κοντά σας. Εκεί που χρειάζεται να γίνετε περισσότερο ομαδικοί μπορεί να σας επηρεάσει ένα πρόσωπο και να σας βοηθήσει με την πείρα του και την διπλωματία του να ξεπεράσετε κάποιες προσωπικές δυσκολίες οι οποίες τον τελευταίο καιρό σας εμποδίζουν να είστε ήρεμοι. Παρόλα αυτά κινείστε πολύ δυναμικά και έχετε άμεσα αποτελέσματα. Η επαφή με τον Ζυγό θα σας αναστατώσει και κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Θα ασχοληθείτε με θέματα διατροφής και ομορφιάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε μέσα στην καλή χαρά, αφού από μόνοι σας θα διαπιστώσετε ότι οι κόποι σας και ο αγώνας σας για συγκεκριμένα πράγματα δεν πήγε χαμένος. Επειδή θα είστε στα κέφια σας σίγουρα θα πετύχετε πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που ίσως να περιμένατε. Μια οικονομική ευκαιρία θα σας ξελασπώσει από κάποια αδιέξοδα. Οι ελεύθεροι θα έχετε μια πολύ θετική ερωτική περιπέτεια η οποία μπορεί να καταλήξει από εκεί που δεν το περιμένατε σε κάτι πολύ καλό. Η γνωριμία με έναν Ζυγό ή Υδροχόο θα είναι πολύ καλή για σας. Οι εμπνεύσεις σας μπορεί αυτές τις ημέρες να είναι μοναδικές και να σας δοθεί λύση άνωθεν. Το ρίσκο πάσης φύσεως σας ευνοεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε αναγκασμένοι εκ των πραγμάτων να χαμηλώσετε τους τόνους, αν είναι αγριεμένοι και να προβείτε σε κινήσεις διπλωματίας και ισορροπίας. Σίγουρα θα γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί και ανοικτοί σε προτάσεις και συζητήσεις που θα φέρουν επιτέλους κάποιο αποτέλεσμα και κυρίως στην επαφή με Ζυγό και Υδροχόο. Ξεκινάει μετά από λίγο μια περίοδος πολύ ευνοϊκή αλλά για να πάρετε οτιδήποτε είναι καλό χρειάζεται πρώτα να ετοιμάσετε το έδαφος αλλά και την πίστη σας ότι κάτι καλό πάει να γίνει και να αλλάξουν κάποιες συνθήκες που τώρα σας ταλαιπωρούν. Μια παλιά πάντως κατάσταση φεύγει από την ζωή σας και την διαδέχεται μια καινούργια ανανεωτική και πιο μοντέρνα.

ΛΕΩΝ

Νιώθετε σίγουροι και αποφασισμένοι ότι θα τα καταφέρετε. Βέβαια έχετε χαμηλώσει τους τόνους και έχετε ανοίξει τα χαρτιά σας για να φανείτε ότι είσαστε και εσείς μέρος της ομάδας που συνεργάζεστε ή της παρέας φίλων που σας ενδιαφέρει να ενταχθείτε περισσότερο. Γενικά κάνετε προσπάθεια για να μην είστε απομονωμένοι αν και σαν χαρακτήρες μερικές φορές το αποζητάτε. Το ιδανικό για σας είναι η δημιουργία σε όλα τα επίπεδα αλλά θα θέλατε να κατέχατε ηγετική θέση. Αυτό μερικές φορές είναι δύσκολο γιατί η τρέχουσα πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ευτυχώς ένα μέρος της αγωνίας σας τελειώνει και μαζί με αυτή και ο ανταγωνισμός με κάποια άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε πιο αποφασισμένοι για τα πράγματα που θέλετε και θα τα διεκδικήσετε γιατί πιστεύετε ότι με αυτόν τον τρόπο θα επιβάλλετε την αξία σας και στον εαυτό σας αλλά και στους γύρω σας. Οι συνθήκες είναι λίγο περίεργες γιατί θα χρειαστεί να ασπαστείτε ιδέες ή άτομα με τα οποία δεν συμφωνείτε απόλυτα. Η ζωή σας είναι γεμάτη αντιφάσεις αυτή την περίοδο και εσείς μπορεί να μην είσαστε σταθεροί ακόμα και σε μια σχέση που βλέπετε ότι δεν ανταποκρίνεται όπως εσείς θέλετε. Προσέξετε μόνο να μην υπερβάλετε.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Αναβαθμίζεστε και νιώθετε πολύ πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. Διαχειρίζεστε με μεγαλύτερη άνεση και τις συνεργασίες σας για αυτό θα έχετε μια επιτυχία τουλάχιστον για σήμερα και στην ερωτική σας ζωή. Ο Υδροχόος κάτι πάει να σας πει αυτές τις ημέρες αφού εσείς δείχνετε κατανόηση στο πρόσωπό του. Τους λογαριασμούς και τις υποχρεώσεις προς τους τρίτους θα τις καλύψετε πιο εύκολα. Μια υπόθεση με το εξωτερικό ή με τον Νόμο θα λήξει πολύ θετικά για σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε διάθεση να μείνετε για λίγο μόνοι για να βρείτε μέσα σας την ισορροπία και την ηρεμία. Οι συνθήκες είναι πιο θετικές, όταν εσείς ηρεμείτε και πετάτε τον θυμό μακριά σας. Η σχέση με έναν Υδροχόο θα περάσει σε καλύτερη φάση και θα είστε πιο κατασταλαγμένοι σε θέματα συνεργασίας και φιλίας. Μην αμελείτε όμως να έρθετε πιο κοντά με κάποιους φίλους σας ή με συνεργάτες που μπορεί να τους έχετε στεναχωρήσει άθελά σας λόγω της μεγάλης πίεσης που νιώθατε αυτή την εβδομάδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά νιώθετε καλύτερα αφού βλέπετε να παίρνουν σάρκα και οστά κάποιες επαγγελματικές σας βλέψεις ή συνεργασίες που σας δίνουν το προβάδισμα αλλά και την σωστή επαγγελματική κατεύθυνση. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα δείτε ότι οι κόποι σας δεν έχουν πάει χαμένοι γιατί θα έχετε μια πολύ καλή έκβαση από μια συνεργασία που περιμένατε. Οι κινήσεις σας θα είναι πολύ έξυπνες και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα πετύχετε μια καλή συμφωνία. Ξαφνική γνωριμία με Υδροχόο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε έτοιμοι να κάνετε κινήσεις συμβιβασμού και κυρίως αν έχετε κάποια νομική υπόθεση. Μπορεί να νιώσετε ότι δεν πρέπει να τραβάτε το σκοινί και θα πρέπει ακόμα και να συμβιβαστείτε σαν διπλωματική κίνηση. Έχετε βέβαια διαπιστώσει ότι μπορεί σε κάποιους τομείς να μην είχατε καθόλου την προσωπική σας ελευθερία και τώρα να έχετε ανάγκη να την ανακτήσετε. Ένας Κριός μπορεί τώρα να έρθει πιο κοντά σας ενώ ο Δίδυμος θα δείχνει μεγαλύτερη ευκολία στην επικοινωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε εύνοια αυτές τις ημέρες για αυτό προσπαθήστε να κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να πετύχετε τον στόχο σας. Αν γίνετε πιο συγκεκριμένοι αλλά και έτοιμοι να συνεργαστείτε για να ξεδιπλωθεί το ταλέντο σας τότε όλα θα πάνε πολύ καλά και χαλαρά. Η σημαντική βοήθεια που θα πάρετε από ένα πρόσωπο που πιθανόν να είναι στο εξωτερικό θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά. Πιθανόν να είναι Κριός ή Ζυγός. Αντίθετα ο Σκορπιός μπορεί να σας γυροφέρνει και δεν το βάζει κάτω γιατί δεν είναι έτοιμος να δεχτεί την ήττα του. Οικονομικό ξεκαθάρισμα που θα γίνει υπέρ σας θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε και κάτι άλλο που εδώ και πολύ καιρό επιθυμείτε.

ΙΧΘYΕΣ

Προσπαθείτε να μην χαλάσετε χατίρι κανενός και μέσα σε αυτό μπορεί να χάσετε το δικό σας θέλημα. Κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που σχετίζονται με συνεργάτες ή με πρώην σύντροφο θα σας βγάλουν από την χαλαρότητα που μπορεί να έχετε αλλά συγχρόνως θα σας βάλουν σε προβληματισμό γιατί θα νιώσετε ότι αρκετά έχετε απομονωθεί εξ αιτίας κάποιων καταστάσεων και τώρα θα αλλάξετε την συμπεριφορά σας και θα γίνετε περισσότερο διπλωμάτες και ανοικτοί. Η επαναφορά ενός Ζυγού θα γίνει με πολύ καλό τρόπο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved