Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/1

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/1

Διαβάστε παρακάτω τι λέει η Χρ. Δημοπούλου για το ζώδιό σας σήμερα.

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι το μεσημέρι κάνοντας πιο αισθητή την ανάγκη να νιώσετε ασφαλείς, να προστατευθείτε και να αναπτύξετε συναισθηματικούς δεσμούς. Από αργά το μεσημέρι εισέρχεται στο λαμπερό ζώδιου του Λέοντα προσφέροντάς σας την δυνατότητα να ασχοληθείτε περισσότερο με δημιουργικές και ευχάριστες ασχολίες και να κρατήσετε μια ξεχωριστή θέση για τον έρωτα στη καρδιά σας.

26_jan
















ΚΡΙΟΣ

«Με χωράει το σπίτι»

Το Σάββατο ξεκινά με ενασχολήσεις εντός του σπιτιού ή δραστηριότητες που σχετίζονται με άτομα της οικογένειάς σας. Από το απόγευμα αφιερώνεστε σε ένα χόμπι, ευχαριστιέστε τον ελεύθερο χρόνο σας, διασκεδάζετε και ζείτε ένα φλογερό ειδύλλιο. Συγχρόνως, θα σας θέλξουν ενδιαφέροντα που είναι ασυνήθιστα ή σας δίνουν την ευκαιρία να αισθανθείτε ελεύθεροι. Θα αδιαφορήσετε για κάποια σχόλια.

ΤΑΥΡΟΣ

«Σκέφτομαι σωστά;»

Το συναίσθημα ίσως δεν αφήνει χώρο στη λογική και πιθανόν να χάσετε τον έλεγχο κάποιων καταστάσεων. Από το απόγευμα θα γίνετε πιο αποφασιστικοί όσον αφορά σε οικογενειακά θέματα και θα αναζητήσετε θετικές λύσεις. Οι επαγγελματικές απαιτήσεις είναι αυξημένες και ίσως χρειαστείτε βοήθεια για να παραδώσετε κάποιες εργασίες στην ώρα τους. Πολύ πιθανόν να λάβετε ένα δώρο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Τι οφείλω;»

Το πρωινό σας ίσως το αφιερώσετε σε κάποιες αγορές και σε θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Από το απόγευμα ευνοούνται έξοδοι, βόλτες και μετακινήσεις με πρόσωπα εύθυμα και χαρούμενα. Ένα φλερτ μπορεί να σας φτιάξει το κέφι ενώ μια αισθηματική συζήτηση μπορεί να είναι ευχάριστη και ενδιαφέρουσα. Πολύ πιθανόν να αιφνιδιαστείτε από κάποιες ειδήσεις ή μηνύματα αλλά εν συνεχεία θα τα χειριστείτε κατάλληλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Σου αρέσω;»

Θέλετε να είστε κοντά σε πρόσωπα που νιώθετε οικεία, σας στηρίζουν ή σας αρέσει να τα φροντίσετε. Συγχρόνως μπορείτε να ασχοληθείτε με την εμφάνιση και το παρουσιαστικό σας. Από το απόγευμα έχετε τη διάθεση να κάνετε κάποια ψώνια, πιθανόν να πάρετε κάποιο δώρο ή να αγοράσετε πράγματα για τα παιδιά ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Ερωτικά θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα από ροκ εν ρόλ καταστάσεις.


ΛΕΩΝ

«Κάνω νέα αρχή»

Μέχρι και νωρίς το απόγευμα η διάθεσή σας είναι μια πάνω και μια κάτω από κει και μετά όμως βρίσκετε τον εαυτό σας, γίνεστε δημιουργικοί, τολμηροί και νιώθετε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Οι σχέσεις με τους άλλους απορροφούν μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντός σας καθώς προκύπτουν αλλαγές και μεταβολές που είναι ξαφνικές ή απρογραμμάτιστες. Πολύ πιθανόν να κάνετε ένα ταξίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Τι ώρα θα τα πούμε;»

Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι θετική για να έρθετε κοντά με φίλους, να ανοίξετε την καρδιά σας και να συζητήσετε για το παρελθόν σας. Από νωρίς το απόγευμα θα νιώσετε την ανάγκη να περιορίσετε την προσοχή σας σε ενδιαφέροντα που σας επιτρέπουν αφενός να χαρείτε και αφετέρου να απομονωθείτε. Σε ζητήματα διατροφής ίσως φανείτε αντιδραστικοί ή θελήσετε να επιφέρετε σημαντικές αλλαγές στο διαιτολόγιο σας.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Δεν φοβάμαι»

Η επαγγελματική ζωή επηρεάζει σε έντονο βαθμό την ψυχολογική σας κατάσταση και ίσως δυσκολευτείτε να απελευθερωθείτε από κάποια συναισθήματα που σας πνίγουν. Από το απόγευμα θα έχετε την τάση να αναζητήστε φίλους, να βρεθείτε στους κόλπους μια ομάδας ή να οργανώσετε τα σχέδιά σας. Ερωτικά, η μια έκπληξη διαδέχεται την άλλη ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ίσως φανείτε εκκεντρικοί.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Κλείνω λογαριασμούς»

Έχετε επιθυμήσει κάποια πρόσωπα και σήμερα φροντίζετε να συναντηθείτε, να τηλεφωνηθείτε ή να επικοινωνήσετε. Η επαφή με ένα πρόσωπο κύρους είναι ιδιαίτερα σημαντική ενώ πολύ πιθανόν να παραβρεθείτε σε ένα ευχάριστο κοινωνικό γεγονός ή μια γιορτή. Ένα ξαφνικό και ευχάριστο συμβάν που συνδέεται με την οικία ή ένα μέλος της οικογένειας θα σας γεμίσει ψυχικά και θα δώσει απάντηση σε κάποια εσωτερικά σας ερωτήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Κρύβομαι»

Τα σχέδιά σας σήμερα περιλαμβάνουν δραστηριότητες με τις οποίες παθιάζεστε ενώ πολύ πιθανόν να λάβουν χώρα και κάποια συναισθηματικά παιχνίδια εξουσίας. Η είσοδος της Σελήνης στο θετικό ζώδιο του Λέοντα σας ανεβάζει ψυχολογικά και ρίχνει φως σε συζητήσεις και επαφές με πρόσωπα που είτε μένουν μακριά είτε ασχολούνται με τον αθλητισμό ή το εξωτερικό. Μια γνωριμία μπορεί να οδηγήσει σε σχέση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Είσαι ο άνθρωπος μου»

Οι σχέσεις με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας γίνονται σήμερα προτεραιότητα σας και δίνετε όλο σας τον εαυτό σε αυτές. Από το απόγευμα η λίμπιντο αναλαμβάνει τα ηνία και το πάθος θα εναλλάσσεται με τη γενναιοδωρία. Οικονομικά, τόσο τα έσοδα όσο και τα έξοδα ακολουθούν μια παράδοξη πορεία και νιώθετε ότι χρειάζεται να προσαρμοστείτε σε νέες καταστάσεις πολύ γρήγορα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Τραβώ σκανδάλη»

Η Σελήνη στον Καρκίνο έχει δραστηριοποιήσει τον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητας όπου πότε νιώθετε ασφαλείς και πότε όχι. Η παρουσία της από το απόγευμα στο ζώδιο του Λέοντα σας ωθεί να έρθετε σε επαφή με ενδιαφέροντα πρόσωπα, να αφιερωθείτε στο έτερο σας ήμισυ ή να κάνετε μια γνωριμία με αισθηματικές προεκτάσεις. Επιπλέον, θα αισθανθείτε την ανάγκη να προασπίσετε κάποιες ιδέες ή κινήσεις σας.

ΙΧΘYΕΣ

«Είμαι καλύτερα»

Σήμερα δεν θα θέλατε τα πράγματα να ήταν διαφορετικά απλά να κρατούσαν πιο πολύ. Ο πόθος σας για το έτερο σας ήμισυ είναι ζωντανός και ζείτε όμορφες και ερωτικές στιγμές. Το πέρασμα της Σελήνης στον Λέοντα δείχνει ότι ανοίγει ο δρόμος για θέματα πιο πρακτικά μα συγχρόνως ευχάριστα. Ίσως έχετε κάποια πρόταση για δουλειά ή ευχαριστηθείτε κάποιες εργασίες που, αν και απλές, έχουν θετική επίδραση στη διάθεση σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved